Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nincs keret ps3-ra, akkor hiába, ismerõsök között csak xbox van, és ott is vadászni kell arra, aki eredetivel nyomja...😞
Szóval majd csak akkor játszok vele, ha egyszer tudok szerválni egy ps3-at is 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Kongy
Hát nagy nehezen elnézem. xD Sztem az ember magával tol ki, ha nem próbálja ki egyszer. 😊 Musthave. De már túl sokat ömlengtem, asszem abbahagyom.

Térjünk át az Uncharted 2-re, vagy a Heavy Rain-re. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
"Szaksajtó értékelései szintúgy ezt mutatják."

Na azok aztán mindre jók de arra nem hogy te eldöntsd az adott játékról hogy jó-e vagy sem.
Az ember kipróbálja akkor tud dönteni nem azért fog neki tetszeni mert agyonajnározták meg jókat irtak róla.

Néha olyan játékokat sztárolnak amiket arra nme lehet méltetni hogy az ember letöltse nemhogy megvegye!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Én nem állok sehova de most mellé beszélsz ha én szeretem a csirkecombot de te meg a tökfözelékért vagy oda akkor kinek van igaza ? nekem mert a csirkét többen szeretik ?

A lényeg, hogy szerintem el kell fogadni a másik álláspontját is de egyetérteni abszolút nem kell vele.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kongy
God of War 3 Metascore: 92

Darksiders (PS3 verzió) Metascore: 82

Annyira nem volt szörnyû a game, de azért látszik a különbség. Én mondjuk 80-t nem adtam volna a Darksiders-nek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Na ne, tényleg? 😛
De ha nem volt ps3-am, akkor azért megbocsájtod, hogy azon toltam? 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Kongy
PSP-s élmény nem fogható a PS3-ashoz ennél a játéknál szvsz. 😊 De a GoW minden formában zseniális. 😊

"talán az eddigi legjobb játék, amivel boxon játszottam."

GoW-al sajnos csak PSP-n játszottam, de az is zseniális volt 😊

Kongy
Ez nem ízlés kérdése. Objektíven hozzáállsz egyszerûen látod melyik a jobb, akármelyikünk oldalán is állsz. 5 perc elég a Darksiders-bõl, aztán 5 perc a GoW 3-ból h eldöntsd melyik a jobb...

Szaksajtó értékelései szintúgy ezt mutatják.

wedge31
Egymás ízlésén vitáztok ami értelmetlen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kongy
Ez most csak vicc akart lenni, vagy trollkodás? Vagy mindkettõ?

A Darksiders kérlek minden pozitívumot (hádészpenge, ikarusz szárny, élettölõ ládák, fejlesztések, hogy csak 1 párat említsek) a God of War-tól lopott el, kivétel a grafikát, ami szembántóan ocsmány. Mindennek a teteje pedig a Portal pofátlan, szembetûnõ lopása. Egyszerûen még a létrehozható portálok színét is volt pofájuk meghagyni úgy, ahogy a Portalban szerepeltek. A bossfightok azon felül jellegtelenek, egyszerûen a játék összes bossa nincs akkora méretû mint a GoW3 legelején Poseidon, és a lovai... Kronoszról meg ne is beszéljünk.... Azon felül, a Darksiders fõhõse hol van akkora karakter mint Kratos, vagy Zeus?!

Szóval te a GoW3-mal tuti nem játszottál, csak a Darksiders-re futotta letölteni PC-n, és fikázni kell, azt amit nem ismersz.

Bocs, hogy etettem a trollt.

lolSL
annál a darksiders is jobb

Kongy
God of War 3-nál NEM lehet jobb! 😄 Kizárt.

Tinman, hatalmas köszönet a Castlevania ajánlása miatt! <#worship><#worship>
Ma fejeztem be, és komolyan mondom, talán az eddigi legjobb játék, amivel boxon játszottam. A vége nagyon durva volt, a credits utáni videó is nagyot ütött basszus, nem gondoltam volna, hogy ott még tud mutatni valamit, de tátott szájjal néztem.
Ha Zalában járok - márpedig szoktam néha - valamire meghívlak <#wink>

Kongy
Na húztam vissza a PS3 elé, kezdem a második végigjátszást Chaos módon, az új skinnel. 😊

Shep
Akkor most már felesleges bármi mással is játszanod 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kongy
Hú emberek, nemrég fejeztem be a God of War 3 végigjátszását! És kimondom kerek-perec: életem eddigi legnagyobb játéka volt. Plusz a Kronosszal vívott epikus csata életem legmeghatározóbb játékos élménye lett gyakorlatilag. Ilyen élménnyel PC-n még nem gazdagodtam, nem tudtam fogást találni rajta. PS3 4ever!!!!!

artschi
én legalább a 4. kódot kapom tõlük, viszonylag rövid idõ alatt.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

balee4
Tudom, csak eddig zavvi-ról nem kaptam kódot. Legutóbb egyébként láttam olyat, hogy thehut-on valami olcsóbb volt mint a zavvin-n.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Daell Drow
Nem, amugy en is kaptam.
IMYke2.0.0.0
Zavvi = The Hut.
Újat mondtam?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Zavinál is régóta van már ! xD
balee4
Már a zavvinál is van ilyen? Eddig csak a thehut szokott küldeni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

pointer4
Én se maradjak ki, az összes dobozos gammám:

A wow-ot még sose telepítettem föl mielõtt.... 😄
artschi
nincs mit 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Magyar verió ? 😄

Elhasználtam! Köszönöm szépen! <#worship>

Daell Drow
Ma elmentem Zalaegerszegre, es akkor mar beneztem az MM-be. Es egy Tomb Raider Underworld elso kiadasos 2dvd-s gamet vettem 990Ft-ert, ami a turkaloban volt. Mondom legyen meg nekem is, ha mar itt mindenkinek meg van ennyiert.
Rage47
Nem szoktam dobozos játékokat vásárolni, de ha jobban megéri, akkor azt veszek inkább:
artschi
10%-os Zavvi kuponkód, ha kell vkinek:

1115-5LY3-NGJG

arty
bfbc2-ben szerintem a szingli sokkal jobb, mint a multi 😄 igen, ez szerintem is gáz... :/

---

csoli31 <#eljen>

7végén, ha lesz idõm én is felrakom végre a képet a gyûjteménykémrõl (enyém abszolúte nem nagy cucc)

Forza.

w77d
én a single játékokat csupán azért komálom jobban, mert benne van a lehetõség hogy megállítom, elintézek valamit, majd onnan mehetek tovább... nagyon ritka hogy sokáig egyhuzamban gép elõtt tudok maradni, mindig jön valami (unokaöccs, barátnõ, szülõk szocproblémái, kutya, földönkívüliek, zombiinvázió stb...)

Zomil
Sajnos már negem se tudnak lekötni a single játékok...egyszerüen pár napnál tovább tart a végigjátszásuk megunom öket...legyen akármennyire jo...2nap single játék böven elég aztán lehessen multizni 😄
Nálam elég sokat számit, h egy játékban van-e coop vagy multi lehetöség...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ON:Az én szerény gyûjteményem, amit kb. két és fél év alatt hoztam össze. Hiányzik a képekrõl a The Witcher elsõ kiadása (öcsémnél maradt). Meg két játék (Spore, Sims2), amiket meg az unokahúgaimnak vettem.

Eredeti (nagy) méret.

Eredeti (nagy) méret.

Eredeti (nagy) méret.
Ezeket a gyerekek miatt vettem. De azért a Teknõs Bélával eljátszogattam én is.<#whatever>

Nekem csak ennyi játékra futotta. Mostanában már csak a Steam akciós kínálataiból tudok válogatni. De azért remélem a The Witcher 2-õt is meg fogom tudni venni fél éven belül.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Engem meg ez nem érdekel, mivel én meg nem errõl beszéltem... Amellett, hogy végtelenül szánalmas sznob vagy, még végtelenül értetlen is <#lama>

Kell single player? Kell. DE! Halott egy MULTIS játék single nélkül? NEM!

zorrobomber
:/ má' majdnem megörültem hogy

Totti5
Igen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
más: fifát xboxon tolod?

Totti5
1 játékkal multizuk csak és az is a Fifa. Minden játékom erõs single playerre épül vagy max co opra. Amennyiben az egyik nem megy a másik rovására addig nem érdekel ha van benne. Féltem hogy az AC Brotherhoodban a multi miatt a single hanyagolva lesz, de szerencésre nem lett sõt...

Fabio Capello
cod7 singleje speciel jóra sikeredett szerintem.

tototto
én spec kifejezetten a multit nézem a játékokban, ha van single nem baj, de ha nincs multi számomra el is ásta magát, lehet ezért játszok 99%ban csak ezekkel: trackmania, red orchestra, left 4 dead, killing floor, team fortress 2 és társaik 😄
pl bulletstormot egyszerûen nem tudom végigvinni annyira unom a singlet, anno COD4-6 single-el (a 7be már belese fogtam) is nagyon megszenvettem, alig vártam hogy végezzek a single részével annyira unom ezeket a scriptelt szar játékokat, mondjuk ezeknek a multija se jött be nekem, szerencséje és most steamfikázók ne olvassák tovább a bekezdést steamnek hála kölcsönacc miatt egy fillért se kellett fizetnem csak lerántani egy óra alatt a gépre és rákattyantani 😄
de hát ízlések és pofonok

zorrobomber
Vszleg igazad van, de szerintem ez egy rossz trend. Egy játéknak legyen koncepciója, ne az legyen hogy ezt bele kell rakni mert követelmény. Egy kezemen meg tudom számolni hány olyan coop játékkal játszottam ami kifejezetten élvezetes volt és ki is használta a coop játékmódban rejlõ lehetõségeket. Multi detto. Ezért érdekelnek egyre kevésbé az AAA címek, mert ezeket piacra gyártják.

lolSL
hát az a szerencséje hogy nem az ea vagy az activision a kiadója 😊

Totti5
Ez oda vissza igaz. Viszont Witchernek nincs szüksége multira, olyan értelemben nincs mint egy FPS/TPSnél, viszont CO OP az lassan de biztosan ezekben is megtalálható már és "követelemény" lesz.

IMYke2.0.0.0
Neked is igazad van - mai trend a multimóka. Nélkül rá se bagóznak egy játékra.
Szerencsére, a The Witcher 1/2 nélküle is megvolt és van.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>

lolSL
a top 10-es listádon csak olyan játékok vannak, aminek a multiplayerével játszanak. single 2 hétig számít, aztán süllyesztõ. beetetésnek jó a multihoz, pont fordítva látod a trendet, a jó single mellé is kell már a szar multiplayer (bioshock deadspace stb) hogy vegyék a codos kis hülyék is, akik sokan vannak.

zorrobomber
Itt vagyok! Miért? 😄