Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval majd csak akkor játszok vele, ha egyszer tudok szerválni egy ps3-at is 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Térjünk át az Uncharted 2-re, vagy a Heavy Rain-re. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na azok aztán mindre jók de arra nem hogy te eldöntsd az adott játékról hogy jó-e vagy sem.
Az ember kipróbálja akkor tud dönteni nem azért fog neki tetszeni mert agyonajnározták meg jókat irtak róla.
Néha olyan játékokat sztárolnak amiket arra nme lehet méltetni hogy az ember letöltse nemhogy megvegye!
Next PC upgrade: 2022
A lényeg, hogy szerintem el kell fogadni a másik álláspontját is de egyetérteni abszolút nem kell vele.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Darksiders (PS3 verzió) Metascore: 82
Annyira nem volt szörnyû a game, de azért látszik a különbség. Én mondjuk 80-t nem adtam volna a Darksiders-nek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De ha nem volt ps3-am, akkor azért megbocsájtod, hogy azon toltam? 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
GoW-al sajnos csak PSP-n játszottam, de az is zseniális volt 😊
Szaksajtó értékelései szintúgy ezt mutatják.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Darksiders kérlek minden pozitívumot (hádészpenge, ikarusz szárny, élettölõ ládák, fejlesztések, hogy csak 1 párat említsek) a God of War-tól lopott el, kivétel a grafikát, ami szembántóan ocsmány. Mindennek a teteje pedig a Portal pofátlan, szembetûnõ lopása. Egyszerûen még a létrehozható portálok színét is volt pofájuk meghagyni úgy, ahogy a Portalban szerepeltek. A bossfightok azon felül jellegtelenek, egyszerûen a játék összes bossa nincs akkora méretû mint a GoW3 legelején Poseidon, és a lovai... Kronoszról meg ne is beszéljünk.... Azon felül, a Darksiders fõhõse hol van akkora karakter mint Kratos, vagy Zeus?!
Szóval te a GoW3-mal tuti nem játszottál, csak a Darksiders-re futotta letölteni PC-n, és fikázni kell, azt amit nem ismersz.
Bocs, hogy etettem a trollt.
Ma fejeztem be, és komolyan mondom, talán az eddigi legjobb játék, amivel boxon játszottam. A vége nagyon durva volt, a credits utáni videó is nagyot ütött basszus, nem gondoltam volna, hogy ott még tud mutatni valamit, de tátott szájjal néztem.
Ha Zalában járok - márpedig szoktam néha - valamire meghívlak <#wink>#wink>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Újat mondtam?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

1115-5LY3-NGJG
---
csoli31 <#eljen>#eljen>
7végén, ha lesz idõm én is felrakom végre a képet a gyûjteménykémrõl (enyém abszolúte nem nagy cucc)
Forza.
Nálam elég sokat számit, h egy játékban van-e coop vagy multi lehetöség...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eredeti (nagy) méret.
Eredeti (nagy) méret.
Eredeti (nagy) méret.
Ezeket a gyerekek miatt vettem. De azért a Teknõs Bélával eljátszogattam én is.<#whatever>#whatever>
Nekem csak ennyi játékra futotta. Mostanában már csak a Steam akciós kínálataiból tudok válogatni. De azért remélem a The Witcher 2-õt is meg fogom tudni venni fél éven belül.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Kell single player? Kell. DE! Halott egy MULTIS játék single nélkül? NEM!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pl bulletstormot egyszerûen nem tudom végigvinni annyira unom a singlet, anno COD4-6 single-el (a 7be már belese fogtam) is nagyon megszenvettem, alig vártam hogy végezzek a single részével annyira unom ezeket a scriptelt szar játékokat, mondjuk ezeknek a multija se jött be nekem, szerencséje és most steamfikázók ne olvassák tovább a bekezdést steamnek hála kölcsönacc miatt egy fillért se kellett fizetnem csak lerántani egy óra alatt a gépre és rákattyantani 😄
de hát ízlések és pofonok
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerencsére, a The Witcher 1/2 nélküle is megvolt és van.