Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Érdekes ez a vita GoW és a Darksiders között. Én a GoW 1-2-vel játszottam (2 szerintem sokkal jobb, mint az 1) és nagyon jók éppen ezért mikor a Darksiderst megláttam mondtam ,hogy ú hát ez egy sima GoW koppintás, mindent onnan loptak de aztán ahogy haladtam a játékban egyre jobban tetszett és igaz, hogy nincsenek high res textúrák de kellõen egyedi és jól megalkotott a világa és az egész design hoz egy olyan szintet, mint a GoW. ráadásul 20+ órát játszottam vele és ennek ellenére nem untam, mert folyamatosan tudott újat mutatni a GoW-nál azonban voltak olyan pillanatok amikor bizony untam a dolgot és pl. a 2. rész majd egy év kihagyás után folytattam. Na de nem is ez a lényeg hanem az ,hogy a maga nemében mind a 2 nagyon is jó játék még akkor is ha a DS sok mindent átvett más játékokból de ezeket ügyesen alkalmazták, vegyítették. Hányszor láttunk már olyat, hogy összelopkodtak minden jó ötletet máshonnan és a vége mégis egy gyenge valami lett?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én PC-n toltam, és mivel ezen a fronton nem vagyunk elkényeztetve, illetve egyébként sem szoktam ilyesmikkel játszani, nekem nincs összehasonlítási alapom, de kifejezetten tetszett a Darksiders. A pozitívumokkal/negatívumokkal egyetértek. Amit ebbõl kiemelnék, az a sztori, ami nekem nagyon, de nagyon nem jött be... Alig vártam az átvezetõ videók végét... A fejtörõk tényleg jók voltak, viszont sokszor a kivitelzésük tényleg kimerítette a szivatás fogalmát... A kínosan unalmassal már annyira nem értek egyet. Néhol leül a dolog, de 20 órát beleöltem, és minden percét élveztem. Persze ez megint szubjektív, és egy "újszülöttnek minden új", mondom, nem szoktam ilyenekkel játszani, de ez most jólesett egynek ^^

Kicsit olyan Fable 1 szerû a harc!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez a Kingdoms of Amalur biztos jó lesz, ezt már én is nézegettem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Ninja Gaiden a legnehezebb magasan. Bayonetta pedig a legegyedibb.

Darksiders nekem is rettentõen tetszett, nagyon várom a 2. részt.

Most ezt szemeltem ki, ígéretesnek tûnik. RPG lesz, dinamikus és látványos harcal. Sajnos 2012😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én is ilyen gyûjtögetõs vagyok! Fallout 3-ban is általában jócskán túlterhelve szaladgáltam, mert "Nem szabad pazarolni, mindent el kell vinni ami használható"! <#smile>

IMYke2.0.0.0
Kulturált voltál, de ez legyen az utolsó a témában... semmiféle személyeskedést nem tûrök itt meg!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Milyen érdekes, hogy milyen apró szikrák elegek a vita kirobbanásához nem?

DMC-ben tényleg komlex a harcrendszer az egyszer biztos és hogy hardkóre közönséget céloz az sem kétséges!

Felõlem lehet külön kategória a DMC és a Darksiders! Akkor nekem az utóbbi kategória jobban tetszik... természetesen egy Bayonetta-t, illetve egy Ninja Gaiden-t nem próbáltam konzol hiányában (pedig szívesen kipróbálnám... na majd egyszer)!

wesker24
Amugy én maximalista vagyok ha egyszer elkezdek valamit gyüjteni addig nem hagyom abba amig nincs meg az összes cucc ! xD

Igy az összes Life Shard Wrath Shard Abyssal Armor Armageddon Blade megvolt sõt még az összes Legendary és Rare mágiás cuccok megvoltak !
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wedge31
Az a bullshit, hogy a te izlésedet tartod mérvadónak és még szerintem kulturált voltam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Totti5
Sokan összevonják a mûfajokat és rámondják hogy ez h&s, ami valamilyen szinten igaz, de mégis hatalmas eltérések vannak.

DMC, Bayonetta, Ninja Gaiden a h&s-ek ékköve. A lényege hogy ezekben mind a mély és komplex harcdenszerre álltak rá. Rengeteg kombó, a végtelenségig csiszolt és balanszolt játékmenet, ami egyértelmûen a hardkór közönségnek szólnak ( amellett hogy eljutottunk oda ebbe a genbe, hogy a nem HCk is élvezhetik mert van benne könnyebb "embernek" való fokozat is már ).

Sikerült!

wesker24
És sikerült is összegyüjteni mind a 10 Abyssal Armor darabot ? 😄
wesker24
A Devil May Cry 3-4 nekem is nagy kedvencem de játszottam a Darksiders-el is és nekem is a Darksiders jobban bejön !

Habár mindkét játékban megvan az ami tetszik !
Szerinted! DMC 4 nagyon a harcra alapozott szerintem, míg a Darksiders-ben, azért kicsit megmozgatták az ember agytekervényeit is (mire a portálos résznél kitaláltam, hogy mit hogy kellett csinálni.... De jóféle elégedettség érzés volt, amikor sikerült teljesíteni a feladatot!)

Ez már megint ízlés kérdése... Nekem a Darksiders jobban tetszett (Már a játék világa is!) Jól mutatja, hogy míg a Darksiders-t végigjátszottam DMC4-et nem tudtam... eluntam!

Grafika meg engem speciel baromira nem érdekel!

Gurren
nem játszottam a darksiders-el sokat, de úgy rémlik, hogy a grafikája és maga a stílusa kurvára bejött. mire ez a nagy fikázás? :C

Totti5
Pécén a DMC 3-4 a legjobb h&s. Darksiders lájtos h&s, de inkább akcó kaland a mûfaja, ahogy a GoWnak is.

Kongy
DMC4 véleményem szerint, eredetibb, és jobb, mint a Darksiders. Hiába 2008-as, a grafikája is 100x veri.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azért ez úgy tiszta, ha tisztázzuk milyen platformon! Darksiders pc-n (Természetesen és Szigorúan a GOW hiánya miatt) az egyik legjobb H&S játék... Konzolon meg nem tudom...
Pc-n értékelni kell, hogy nem vagyunk elkényeztetve ezen stílusú játékokkal!

Totti5
Szerintem sem.

Kongy
Így igaz.

Jópofa Trophy-kat is lehet kapni a játék alatt, az én kedvencem: "I didn't do it but I wish I did". Rémlik valami balee? 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
Szerintem nem teljesen ugyanaz a kategória, mert Darksiders egy sandboxszerû, felfedezõsebb, kalandjátékosabb játék, de azért egyértelmû, hogy mindkettõ hack 'n slash és a GoW közülük fényévekkel jobb, meg egyénként is mint játék is minden hasonlót aláz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

<#eljen>

<#eljen>

Kongy
Fegyverek közül a kasza a GoW3 beli Claws of Hades gyenge utánzata próbál lenni... A színe is kb ugyanaz...

IMYke2.0.0.0
Ízlésrõl vitatkozásnak itt helye nincs.
Nem érdekel, ha a világ legjobb játékáról (inkább elfogultan annak van kikiáltva) van is szó - moderáljátok magatokat.
Semmi "kérem szépen" meg ilyenek. Még egy beszólás a másiknak és törlés lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Semmit nem ér a beböfögés ám, ha nem indokolsz.

De várj, akkor szinthez illõ reakció a hsz-edre:

"Nem bullshit."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
Bullshit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Nálad a pont és nem azért mert a GoW szent és sérthetetlen, meg ízlés meg akármi... nem. Egyszerûen a GoW és a Darksiders u.a. a mûfaj, abs. lehetséges köztük jobbat és rosszabbat hirdetni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Darksiders? MUHAHAHAHAHAHA! Hát persze :-DDDD

+ BOSS fightok
+ BOSS-ok nehézsége
+ BOSS-ok eredetisége/ötletesség
+ pályatervezés
+ 15 liter vér/ellenfél
+ brutális és látványos kivégzések
+ titkos dolgok
+ gametime
+ hangok
+ frankó challengek
+ interakció a környzettel

semleges = sztori, karakterek, fegyverek, GoW+Enclave+WoW= Darksiders

- viszonylag hamar monotonná váló harc
- borzalmasan HULK-szerû kezdés
- oltári gagyi parkolóórából lelket nyerni...
- iszonyú mennyiségû lopás a GoW-ból (lelkek lopása, ládák külleme, harcmozdulatok, fegyverek fejleszthetõsége, pályaelemek)
- kötelezõ challengek!
- grafika, helyenként Tomb Raider 1-et alig überelõ textúrák, növények
- zene, jellegtelen, szinte jelen sincs... már eleve gyanús volt, hogy defaulton lejjebb van húzva
- ellenfelek változatossága
- néha feleslegesen sok ellen... a kevesebb, de erõsebb verzió GoW-ban is jobban mûködött

A játék 90%-ban nem sok puzzle van inkább csak gyaloglás, ugrálás... a végére meg komoly és határozottan frusztráló puzzle elemekkel pakolták tele a cuccot. 20-as IQ felett levágod hamar a megoldást, de a kivitelezés az más kérdés, az ember határozottan úgy érzi, hogy most akkor õt direkt szívatják.

Helyenként kínosan unalmas.

Ennyi lopást még nem láttam játékban... a végsõ döfés a Portal tolvajlás volt... de még a színe is u.a. :-/

A fegyverek közül jó pár teljesen feleslegesen van benne a játékban... felesleges és értelmetlen is a használatuk /kasza, pisztoly/. Ott és akkor kell használni, meg még max 10 percig és ennyi, el lehet felejteni.

Nem értettem, hogy miért van 3x u.a. a boss... gondoltam majd ez biztos más mozdulatokat tud, de nem. 3x u.a. van és kész, kinyírási mód is u.a.

Sztori engem nem motivált semmire... érdektelen volt számomra ez a vallási színezettel átitatott fantasy katyvasz.

Combok vannak, de nincs sok értelmük. Az a helyzet, hogy minden van ebben a játékban csak egyszerûen felesleges... mintha azért tették volna bele a sok vackot, hogy a kritikusok ne találjanak rajta fogást. A 10/10-et osztogatókat persze nehéz kritikusoknak hívni.

Pozitívumokat korábban már írtam... az is van szép számmal azért.

A kevesebb több lett volna.

Tinman
Ne viccelj! Õszintén örülök, hogy megvetted, támogattad ezt a zseniális játékot és maximális respect mert hardon végigtoltad :-)

Most játssz valami közepesnél picit jobbal, hogy leülepedjen, majd Vanquish-nek is adj egy esélyt ;-)

<#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Prince23
Kezdj hozzá de sürgõsen a Castlevania: LoS-hoz 😊

balee4
Mirõl beszélsz? Milyen szemüveges öregember? Nézz meg pár fejlesztõi videót a Santa Monica-ról, egyik legnagyobb, legjobban felszerelt és csupa zsenibõl álló csapat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ez nem álláspont, ez trollkodás, szerintem nincs ember, aki ha kipróbálja a GoW-okat, ne nyûgözné le. Engem amikor elõször megláttam nem is a durva harcrendszer és az epikus bossfightok nyûgöztek le, hanem maga a világ elgondolása és a történet, az egész rettentõen hangulatos cucc. A gyerek nyilván csak trollkodni akar, mert vagy maga is tudja, hogy hülyeség, amit leír, vagy nem is játszott a játékkal, vagy tényleg ennyire buta.

balee4
A legdurvább az egészben még a 2. résznél az, hogy ahhoz képest, hogy PS2-es cucc, persze 1080p-ben, AA-val és kicsit javítva a grafikán, micsoda gyönyörû még ma is a játék, mûvészileg elképesztõ a dizájn.

balee4
Ha tényleg ennyire jónak találod, kíváncsi vagyok mit szólnál a GoW-okhoz, azokhoz képest kispista a játék.

balee4
Szerintem is hatalmas a 3. rész, de az elsõ 2-t nem tudja felülmúlni. Éppen ma fejeztem a God of War 2 ismét, asszem harmadszorra, még mindig nem találok szavakat, micsoda durva egy játék, fantasztikus az egész. Tényleg a tökéletes játék megtestesítõje az elsõ és 3. résszel együtt, nem tudok benne hibát találni, annyira össze van rakva. És sikerült végre a platinát is megszereznem. : Leírhatatlan mit hozott össze a Santa Monica.

Kongy
Meg PSN-en nem vásároltam még soha, ezután sem fogok. Dobozos játék 4ever.

Kongy
A rendszer az rendes, itt a gond a PSN-nel van, de õszintén szólva engem nem érint, mert nem adok meg valós adatokat ilyen helyeken, tõlem nem loptak/nak el semmit.

lolSL
hibás platformon esélyesebb hogy a játék is hibás
tanuljanak meg vmi rendes rendszerre programozni majd utána beszéljünk arról hogy milyen bossfightokat írt bele egy szemüveges öregember a hattyútollával

Kongy
Mondjuk a GoW3 csak single, és nem kell hozzá PSN, de ne zavarjon. Másrészt meg a PSN hackertámadása teljesen független a GoW3-tól.

lolSL
és ingyen adják? mert 10k-t nem ér az a fos ha ellopják a bankkártyaszámom meg nemlehet neten játszani hónapokig

Kongy
Ó, dehogynem. 😄 Ráadásul még egyesek irigykedve néznek is közben 😄 Záróra elõtt vagy nyitáskor kevesen vannak viszonylag. 😄

Nálunk Pécsen Wii meg box van mostanában kirakva. Meg nem is lenne értelme, mert nem lehet ott belemerülni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Kongy
Lehet kicsit szánalmas amit mondok, de ha nincs más, de szerencséd van, akk kifoghatod Media Marktban h a GoW3 van berakva a PS3-ba, bár brutalitására való tekintettel nem hiszem, de az is igaz h egyszer a Dante's Inferno-t sikerült így kipróbálnom. 😄

Kongy
Nyilvánvaló trollkodó hsz volt, ami elérte a célját... sajnos. Õ meg most jót röhög a markában h ez az idióta itt gyõzködi az embereket h a GoW 3 milyen jó.