Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Darksiders nekem is rettentõen tetszett, nagyon várom a 2. részt.
Most ezt szemeltem ki, ígéretesnek tûnik. RPG lesz, dinamikus és látványos harcal. Sajnos 2012😞
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Felõlem lehet külön kategória a DMC és a Darksiders! Akkor nekem az utóbbi kategória jobban tetszik... természetesen egy Bayonetta-t, illetve egy Ninja Gaiden-t nem próbáltam konzol hiányában (pedig szívesen kipróbálnám... na majd egyszer)!
Igy az összes Life Shard Wrath Shard Abyssal Armor Armageddon Blade megvolt sõt még az összes Legendary és Rare mágiás cuccok megvoltak !

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
DMC, Bayonetta, Ninja Gaiden a h&s-ek ékköve. A lényege hogy ezekben mind a mély és komplex harcdenszerre álltak rá. Rengeteg kombó, a végtelenségig csiszolt és balanszolt játékmenet, ami egyértelmûen a hardkór közönségnek szólnak ( amellett hogy eljutottunk oda ebbe a genbe, hogy a nem HCk is élvezhetik mert van benne könnyebb "embernek" való fokozat is már ).
Habár mindkét játékban megvan az ami tetszik !
Grafika meg engem speciel baromira nem érdekel!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Pc-n értékelni kell, hogy nem vagyunk elkényeztetve ezen stílusú játékokkal!
Jópofa Trophy-kat is lehet kapni a játék alatt, az én kedvencem: "I didn't do it but I wish I did". Rémlik valami balee? 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem érdekel, ha a világ legjobb játékáról (inkább elfogultan annak van kikiáltva) van is szó - moderáljátok magatokat.
Semmi "kérem szépen" meg ilyenek. Még egy beszólás a másiknak és törlés lesz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De várj, akkor szinthez illõ reakció a hsz-edre:
"Nem bullshit."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
+ BOSS fightok
+ BOSS-ok nehézsége
+ BOSS-ok eredetisége/ötletesség
+ pályatervezés
+ 15 liter vér/ellenfél
+ brutális és látványos kivégzések
+ titkos dolgok
+ gametime
+ hangok
+ frankó challengek
+ interakció a környzettel
semleges = sztori, karakterek, fegyverek, GoW+Enclave+WoW= Darksiders
- viszonylag hamar monotonná váló harc
- borzalmasan HULK-szerû kezdés
- oltári gagyi parkolóórából lelket nyerni...
- iszonyú mennyiségû lopás a GoW-ból (lelkek lopása, ládák külleme, harcmozdulatok, fegyverek fejleszthetõsége, pályaelemek)
- kötelezõ challengek!
- grafika, helyenként Tomb Raider 1-et alig überelõ textúrák, növények
- zene, jellegtelen, szinte jelen sincs... már eleve gyanús volt, hogy defaulton lejjebb van húzva
- ellenfelek változatossága
- néha feleslegesen sok ellen... a kevesebb, de erõsebb verzió GoW-ban is jobban mûködött
A játék 90%-ban nem sok puzzle van inkább csak gyaloglás, ugrálás... a végére meg komoly és határozottan frusztráló puzzle elemekkel pakolták tele a cuccot. 20-as IQ felett levágod hamar a megoldást, de a kivitelezés az más kérdés, az ember határozottan úgy érzi, hogy most akkor õt direkt szívatják.
Helyenként kínosan unalmas.
Ennyi lopást még nem láttam játékban... a végsõ döfés a Portal tolvajlás volt... de még a színe is u.a. :-/
A fegyverek közül jó pár teljesen feleslegesen van benne a játékban... felesleges és értelmetlen is a használatuk /kasza, pisztoly/. Ott és akkor kell használni, meg még max 10 percig és ennyi, el lehet felejteni.
Nem értettem, hogy miért van 3x u.a. a boss... gondoltam majd ez biztos más mozdulatokat tud, de nem. 3x u.a. van és kész, kinyírási mód is u.a.
Sztori engem nem motivált semmire... érdektelen volt számomra ez a vallási színezettel átitatott fantasy katyvasz.
Combok vannak, de nincs sok értelmük. Az a helyzet, hogy minden van ebben a játékban csak egyszerûen felesleges... mintha azért tették volna bele a sok vackot, hogy a kritikusok ne találjanak rajta fogást. A 10/10-et osztogatókat persze nehéz kritikusoknak hívni.
Pozitívumokat korábban már írtam... az is van szép számmal azért.
A kevesebb több lett volna.
Most játssz valami közepesnél picit jobbal, hogy leülepedjen, majd Vanquish-nek is adj egy esélyt ;-)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
tanuljanak meg vmi rendes rendszerre programozni majd utána beszéljünk arról hogy milyen bossfightokat írt bele egy szemüveges öregember a hattyútollával
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3