Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor>
Úgy látom, kész vajas lavinát indítottam el<#nyes>
Halljátok, most el gondoltam az elsõ részben amikor az NPC-ék megszólítanak minket<#vigyor>
"Hé vajas kenyér, hozzád beszélek, nem akarsz adni egy kis vajat, a vajákos bödönbõl?<#mf1>)

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Tinman
Minden Vaják Witcher, de nem minden Witcher Vaják.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Minden Vaják szereti a vajat még akkor is, ha a vaja éppen vajákos.<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hát milyen vajákos az a vaják, aki nem szereti a vaját... akarom mondani a vaják(ot)? <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Vajas kenyér a kedvence. <#idiota>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Carlos
kinek a vaja? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Vajon a Vaják szereti a Vajat?<#vigyor>

Atkamon
Vaják az többesszáma a Vaja szónak? xDD

hmm, nyami<#finom>
20 ropi a vaják 2 <#mf1> collector változat

http://cdgalaxis.hu/PC/18887/witcher-2-collectors-edition-keddtol.html

(édes istenem, ki volt ez az állat aki ezt a hatalmas idióta nevet adta a Witchernek, hogy Vaják?<#vigyor3> )

IMYke2.0.0.0
Töröltem, nehogy...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Pedig ott kell beirni olyat keress hogy Discount és ott lesz egy rublika hogy Discount Code amikor kiválasztod hogy kérsz-e hozzá Gift Wrappingot vagy nem ott van a lap alján!
Katun
Hova kell ezeket a zavvi-s kupon kódokat bepötyögni? Mert én szombaton vettem egy játékot, de nem kérte sehol, pedig úgy emlékeztem, hogy valahol a fizetésnél kell beírni.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

lolSL
<#worship>

zzeN
10%-os jó? Itt egy: 1115-4HH9-GGY5

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lolSL
vkinek nincs egy zavvi kódja véletlen?

Kongy
Sztem meg olyan lesz, mint pl egy Prince of Persiában. 😄 Ami nem rossz azért.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Hát igen kissé egyszerû volt, ez meg attól félek a másik véglet lesz de majd meglátjuk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
A harcrendszer változásának nagyon örülök! Annyira nem jött be a "ritmusos" megoldás.

Kongy
Újra megy a PSN. Lehet multizni Portal 2-vel, meg a többi játékkal.

Énis így vagyok vele 😄

w77d
a witcher elsõ része nekem életem eddigi legjobb játéka volt, simán kenterbe vert mindent. a második rész is biztos tetszeni fog és 1000%-ig biztos vagyok benne hogsy nem bánom meg a CE-t...

Atkamon
Én is így vagyok vele. Végigvittem, és élveztem is, de a végét már picit elsiettem... De összesítve tetszett nagyon, valamikor majd megveszem a 2-t is...

Shep
Miért nem tetszik? Én sem vagyok nagy RPG-s a w7 óta, de ennek az elsõ része momentán bejött és végig is vittem, bár a végére azért már kicsit untam. Ezt is kipróbálom majd de a harcrendszertõl elõre félek, hogy az már nem nekem való lesz, meg mondjuk a gépigénytõl is, hoz egy ilyen Arcania szintet aztán meg is halt a buli 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
+1
Carlos
Nekem meg bárcsak tetszene a játék...

Þór vígi þessi rúnar

Rage47
nekem is rohadtul bejön ez a CE 😮 lenne pénzem venném is 😄
Daell Drow
A SC2 CE mondjuk inkabb ugy hogy nem tartalmazott ennyi mindent. Na de a ME2? DA? hat azok inkabb a sima Witcher 2 permiumal vannak egyszinten. Nekem is itt polcon a Witcer 1 CE es a ME2 CE, de lofule a holnap utan megjeleno Witcher 2 CE-hoz kepest. Es ahogy W77d is irta ilyen CE kiadas eddig nagyon nem volt.
Amugy nekem az artbook tetszik a legjobban, vegre nem csak kepeslap feleseg hanem A4-es 200 oldalas tobb oldalas leirasokalk(mar amennyire a videon lattam).
w77d
nem is láthattál, mert nem létezik.

Carlos
Ez télleg komoly!
Azt nem mondanám, hogy sose volt még ennél jobb, de az tény, hogy ennél bõvebb CE-t még én sem láttam.

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
De nem szólom le a Witcher 2 CE változatát, félreértés ne essék, csak a véleményemet írtam le!
Nekem nem tetszik, ezért is maradok a Premium-nál!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

w77d
kérlek támaszd alá miért is... egyik sem tartalmaz még fele ennyi extrát sem... nna hallgatom

TBTPumpa
tévedsz... mindegyik megvan nekem, amit felsoroltam és nekem azok komolyabbnak tûnnek, mint a Witcher 2 CE változata!
A Bioshock 2 CE változata szerintem mérföldekkel jobb, mint a Wicher 2-é!

w77d
ezek szerint egyiket sem fogtad még a kezedbe... StarCraft2 Ce fele ennyi dolgot nem tartalmaz. MA2 és DA2 CE pedig gyakorlatilag semmi extrát nem tartalmaz, mutatja ezt az is hogy alig nagyobb a CE doboz mérete mint a sima verzióé... Még nem volt ilyen gazdag CE, mint a Witcher 2 lesz az tuti. Legközelebb a Bioshock 2 CE áll talán hozzá, de még az sem..

TBTPumpa
nekem a StarCraft 2 CE-je ennék komolyabbnak tûnik... Bár szerintem a Mass Effect 2 és Dragon Age CE változatok is jobbak nála!

w77d
ennél komolyabb CE-t??? sose adtak még ki ennél komolyabbat...

w77d
dejóólesz, alig várom a keddet, ez lesz az egyik legszebb CE-m, a Bioshock 2 CE-met is lekõrözi 😄

TBTPumpa
Premium Edition-hoz is sok mindent kapsz. És ott még a DLC is érdekesebb szerintem (Titokzatos Árus), mert a CE-hez valami idétlen ruhás DLC jár, illetve még Witcher 2 posztert is kapsz hozzá, ha a CD Galaxis-nál veszed!

Lehet igazad van, de én szeretem ha sok mindent kapok 1 játékhoz

TBTPumpa
Szerintem pedig egyáltalán nem ér meg 20 000 Ft-ot, mert annyi pénzért sokkal komolyabb CE-t is láttam már!
Anno én is elõrendeltem, de meggondoltam magam, nekem tökéletesen megfelel majd a Premium változat is!

Pont emiatt a sok minden miatt várom a keddet 😄 Simán megéri a 20 ezret 😊

Daell Drow
VIDEO azoknak akik a keddi napra vannak ra hangolodva. <#finom>
Daell Drow
Serious Sam HD pack akcio steamen, aki esetleg lemaradt rola.
Shep
Akkor mással már ne játsszál 😊

Még mindig itt tartasz? <#unalmas>

Kongy
Gyakorlatilag mindegy. Gow a legjobb. Ennyi.

Totti5
Jah, az érdekes😊, még fog változni biztos, mert rengeteg idejük van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem tudom magamat túltenni ezen az elõhúzom a pajzsot a tarsolyomból dolgon. <#hehe>

A vazsi viszont jónak tûnik.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Totti5
Máig nem értem ezt a lopást. A története egyedi volt és érdekes és nekem kifejezetten tetszett ahogy a desing is. Gameplayban újat már nem nagyon lehet kitalálni, és ha a meglévõket jól ötvözi akkor nem szabadna gondnak lennie, a változatossággal nem is volt benne gond...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Habár Salvatore szerintem már sokat vesztett ötletességébõl! Drizzt története is egyre jobban kezd ellaposodni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Salvatore, Mcfarlane, Rolston, remélhetöleg garancia arra, hogy jó game lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.