Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy látom, kész vajas lavinát indítottam el<#nyes>#nyes>
Halljátok, most el gondoltam az elsõ részben amikor az NPC-ék megszólítanak minket<#vigyor>#vigyor>
"Hé vajas kenyér, hozzád beszélek, nem akarsz adni egy kis vajat, a vajákos bödönbõl?<#mf1>#mf1>)
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
20 ropi a vaják 2 <#mf1>#mf1> collector változat
http://cdgalaxis.hu/PC/18887/witcher-2-collectors-edition-keddtol.html
(édes istenem, ki volt ez az állat aki ezt a hatalmas idióta nevet adta a Witchernek, hogy Vaják?<#vigyor3>#vigyor3> )
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amugy nekem az artbook tetszik a legjobban, vegre nem csak kepeslap feleseg hanem A4-es 200 oldalas tobb oldalas leirasokalk(mar amennyire a videon lattam).
Azt nem mondanám, hogy sose volt még ennél jobb, de az tény, hogy ennél bõvebb CE-t még én sem láttam.
Þór vígi þessi rúnar
Nekem nem tetszik, ezért is maradok a Premium-nál!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A Bioshock 2 CE változata szerintem mérföldekkel jobb, mint a Wicher 2-é!
Anno én is elõrendeltem, de meggondoltam magam, nekem tökéletesen megfelel majd a Premium változat is!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A vazsi viszont jónak tûnik.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.