Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mindegy legalább L.A. Noire-ral elleszek.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sajna én végig... ami eleinte vicces és eredet, az késõbb unalmas, önismétlés, agyatlan baromság. Sok játékban elkövetik ezt a hibát, hogy erõteljes kezdés után, mély zuhanás, vagy kínos önismétlés. Persze szvsz!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az utolso kepen az UT2004 kulon tetszik.
azé néha elgondolkodok hogy megéri e ez a szenvedély mert igen drága tud lenni egy egy pakk, de mindig oda lyukadok ki, hogy nekem mindenképp megéri, olyan fasza rájuk nézni és kézbe venni õket, a végigjátszásukról nem is beszélve (bár ezzel már jócskán el vagyok maradva)..
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Köszi 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
cod4 az meg nem tudom miért maradt ki, törttel toltam csak, aztán meg már nem vettem meg :/
@ratgab: köszi 😊)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Grat hozzájuk!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Itt sokatokéhoz képest nem nagy cucc 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.