Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Villanymotoros tolókocsikban láttam ilyen joy-szerû valamit, ugye nem ilyen jellegû kocsira gondolsz? 😄

w77d
pedig ha hozzászoksz, már elõ sem veszed többet a kormányt, én is így jártam....

sõt most tetetem be a kontrollert az igazi kocsimba is XXXXXD

A minap vettem én is egy x360-as kontrollert. Most próbáltam ki a Dirt 2-vel, és hát maga a vezérlõ nagyon fasza, meg jó, hogy van ott az a két analóg "ravasz" (de hogy mire lesz jó, azt még nem tudom, de hogy autós játékokat nem ezzel fogok játszani, azt továbbra is tartom 😄)

Mûködött! Ezer köszönet! <#worship>

Az update nem tudom mit csinált negyed óráig, de úgy csontra fagyasztotta a gépet, hogy ihajj... Már ott tartottam, hogy resetelem a gépet, aztán egyszercsak benyögte, hogy végzett 😄

Kongy
Oké, majd mondok véleményt róla. 😊 De elõbb GAME! 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
Ok, akkor nincs gond. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Witcher 2 topik 500 új üzi most értem a végére ,de amikor megkérdeztem még nem olvastam.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Volt már ilyen... éppen nyaraltam.

5 napig ott van, aztán visszaküldik és ha legközelebb rendelsz, telefonon felhívnak, hogy miért is voltál akkora pénisz, hogy nem vetted át.
Kérésre persze leküldik újra, u.a. a pakkot, ha "idõben" szólsz, de újra van 590 Ft, illetve most 290 Ft-os költség.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
börtön, seggbeszuri

balee4
Mi van akkor, ha nem veszek át egy pick pack pontos küldeményt?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
20-ától lesz a TESCO hálózatban. Korábban már írták.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Tescoba volt ma valaki van witcher 2?

Next PC upgrade: 2022

lolSL
csak a fixit logora nyomj rá és futtasd le amit letölt

<#schmoll2> Ezt el sem bírom olvasni...

Tinman
Felvilágosítana valaki? Hülye vagyok az ügyben :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De szép ez is <#worship>

IMYke2.0.0.0
Hiába veszed - egyszerre csak 1 DLC lesz használható.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

lolSL
http://support.microsoft.com/kb/910336

Tinman
Ez az ami nem jár a gyûjtõihez csak a prémiumhoz?
Mert akkor azt nagyon, nagyon szeretném... még a Gamestart-t is megfogom venni a DLC-k miatt.

artschi
witcher 2-höz kell vkinek promóciós DLC kód?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Valaki tud erre valami megoldást?

Már egy órája próbálkozok ezzel a hulladék gfwl-el, de nem adja...

Megjött a Witcher 2 gyûjtõi kiadás 😄 Egész szép kis pakk csak az szomorít el hogy kicsit kopott a szobor de ennek ellenére f@sz@

TBTPumpa
Május 20-tól kapható lesz a Witcher 2 Premium Edition a Tesco-ban is 9990Ft-os áron!
A mai teszkós újságban láttam!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

w77d
a könyvrõl majd légyszi pár szót.... gondolkodom rajta, de elég furcsa lenne a játékkal egy idõben olvasni, már csak a nevek miatt is.

Kongy
Megérkezett a Waják pakkom:

A borító már elsõre is gyönyörû. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

w77d
nem örülök, elfért volna a nagyobb is XXXD

IMYke2.0.0.0
Ne is, mert széthordják! 😊

Sir Quno Jedi
Nnna, zabbantottam török háromtesóknál a fényutcain és hamár, akkor átugrottam gémstopba a lefoglalt W2-mért (eredeti angol vaze!!!), meg mivel ott voltam, vettem egy 250GB-s HDD-t buci x360-hoz transzferkábellel vaze! Szal. most virul a fejem, fõleg, ha az is jó lesz!

W2 ûberalles, de majd csak otthon merem kibontani, nem kockáztatok melóban... 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Ahelyett hogy örülnél hogy kisebb helyet foglal.

lolSL
még út közben is belekarcolnak a dvd-be egy kis gépigénynövelést..

Kongy
Még nem jött meg a Waják pakkom. Ennyire sokan rendelték meg? <#conf>

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>

lolSL
5 év múlva a konzolokat is felváltó facebookos játékokhoz nemhiszem hogy lesz ce

w77d
rohaggyále XXXD

robotnyk
"méretével kapcsolatban csalódtam, nagyobbra számítottam..."

thats what SHE said? 😄
<#eljen><#eljen><#smile>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
enyém lent van a kocsiban, majd otthon kibontom. VIszont a doboz méretével kapcsolatban csalódtam, nagyobbra számítottam...

zzeN
Na ide is beteszem, Witcher 2 CE:

Tartalma:
- Geralt fejszobor
- Soundtrack CD, Így készült DVD
- Guide
- levél és egy érme + egy másik érme
- 3 papercraft
- térkép
- 196 oldalas gyönyörû Artbook
- 5 db kocka
- kártyapakli szabálykönyvvel
- matricák
- meg egy DLC

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
ehhhh...gyász...

Þór vígi þessi rúnar

Gears of War 3 CE

Egyre Durvább CE-k jönnek, Kíváncsi vagyok mondjuk 5-10 év múlva hogyan fognak kinézni, ki milyen innovatív ötlettel jön elõ e téren, gondolom ahoyg fejlõdik majd a technika úgy jönnek majd az ötletesebb kiadások.

De én szívesen venném ha az lenne a Standard Kiadás ami legalább megüti a mostani Witcher 2 szintjét, és akkor innen lehetne tovább lépni.

lolSL
és havonta kiadnak 1-2 ilyen kártyára való új cuccot
így legalább nem kell a kiegészítõk borítóit megtervezni meg dvd-t nyomtatni csak számolni a pénzt 😊

Carlos
2K 12 tárgy?
Nem semmi...

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
magyarország és az elkapkodás 😄 wownál volt ilyen talán csak

Smuge
Olvastad milyen welcome back ingyen játékok lesznek psn-n ?😊

balee4
Dehogynem, földízû volt, hülye fejemmel nem tudom mi a fasznak nyeltem le, egybõl ki kellett volna köpnöm. 😄

w77d
azért lehetett egy savanyú hatása neki XXXD

Tinman
Nekem még joghurt sem kellett ahhoz, hogy besz*rj*k... elég volt, ezt meglátnom:

fery02
Jó hír, jó hír.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!