Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sõt most tetetem be a kontrollert az igazi kocsimba is XXXXXD
Az update nem tudom mit csinált negyed óráig, de úgy csontra fagyasztotta a gépet, hogy ihajj... Már ott tartottam, hogy resetelem a gépet, aztán egyszercsak benyögte, hogy végzett 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
5 napig ott van, aztán visszaküldik és ha legközelebb rendelsz, telefonon felhívnak, hogy miért is voltál akkora pénisz, hogy nem vetted át.
Kérésre persze leküldik újra, u.a. a pakkot, ha "idõben" szólsz, de újra van 590 Ft, illetve most 290 Ft-os költség.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert akkor azt nagyon, nagyon szeretném... még a Gamestart-t is megfogom venni a DLC-k miatt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Már egy órája próbálkozok ezzel a hulladék gfwl-el, de nem adja...

A mai teszkós újságban láttam!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A borító már elsõre is gyönyörû. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
W2 ûberalles, de majd csak otthon merem kibontani, nem kockáztatok melóban... 😄DDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Tartalma:
- Geralt fejszobor
- Soundtrack CD, Így készült DVD
- Guide
- levél és egy érme + egy másik érme
- 3 papercraft
- térkép
- 196 oldalas gyönyörû Artbook
- 5 db kocka
- kártyapakli szabálykönyvvel
- matricák
- meg egy DLC
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Egyre Durvább CE-k jönnek, Kíváncsi vagyok mondjuk 5-10 év múlva hogyan fognak kinézni, ki milyen innovatív ötlettel jön elõ e téren, gondolom ahoyg fejlõdik majd a technika úgy jönnek majd az ötletesebb kiadások.
De én szívesen venném ha az lenne a Standard Kiadás ami legalább megüti a mostani Witcher 2 szintjét, és akkor innen lehetne tovább lépni.
így legalább nem kell a kiegészítõk borítóit megtervezni meg dvd-t nyomtatni csak számolni a pénzt 😊