Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Majd megvettem konzolra és rá sem néztem a PC-s verzióra, pedig gamer masinám van, 2 db. SSD-vel, 70k-s VGA-val, 4 magos procival.
És tudod miért?
Mert nem minden a sok AA és az anizó hegyek, meg a 60 FPS.
Jelenleg olyan az életem, hogy nincs idõm 5 percet se azzal szarakodni, hogy:
- nem jó a driver
- patchelni kéne
- víruskeresõ nem futhat éppen
- defragolni kéne
- újratelepíteni kéne
- nem is ez az oprendszer kéne, etc.
Helyette:
- beteszem a lemezt, feltelepül (ha akarom!), elindítom 1 perc alatt felpatcheli magát, elnyújtózok a kényelmes matracomon és játék... igaz csak Full HD-be és nem extreme HD-be, de a kényelemnek ára van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
új wii-ben legalább a vga 15 ezres lesz 😄
HW szempontból a konzol egy ócskaság... viszont a fejlesztõk egyre inkább rákényszerülnek az évek múlásával, hogy optimalizáljanak.
Érdemes megnézni milyen színvonalú cuccok jöttek ki 5 éve és milyenek most, PEDIG A HW u.a.
Ezzel szemben PC-n nem sokat tökölnek az optimalizálással és a stabil frame-el...
Lassú? Vegyé' 60k-s VGA-t kicsit jobb lesz.
Vitathatatlan, hogy mind a 2 platformnak megvannak az elõnyei és hátrányai.
HW szempontból a konzolok viszont valóban rosszabbak, nem is kicsit...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
minek foglalkozni a rosszabbakkal? valahol lehet hosszabbítást kérni az élethez hogy beleférjenek a fölösleges dolgok is?
Þór vígi þessi rúnar
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én is AC 2-öt tolom és az elsõ részhez képest szinte más világ. Baromi jó játék, abbahagyhatatlan remekmû!
Igaz én konzolon tolom, de ha lehet még szebb és még optimalizáltabb, mint az 1 rész volt, k. jól szalad és baromi szép!
HATALMAS GRATULA!
Azt se tudom melyikkel játszak, witcher vagy noire?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Bnõm azt írta h vmi jó logikai játékot szedjek neki.Laptopon nyomná olyanon amin a princek jól futnak meg a most wanted.
vALAMIT TUDTOK AJÁNLANI.aZ aNGRY BIRDSET SZERETI.a PLANTS VS ZOMBIESTÕL UNDORODIK.Portalra gondoltam de az lehet h nem menne vagy nehéz lenne neki.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Witcher 2 ajnározását meg nem értem!
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most az Assassins creed 2-re vagyok rákattanva de nagyon. Meglepõ hogy még úgyis fut elfogadhatóan hogy nincs meg a minimum konfig. Ha valami népesebb helyen járok akkor kicsit átmegy képregényesbe, de aztán megjavul 😄 Azért jó lenne már egy új gép :/
Be happy. :) Running!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ráadásul, én azokra is irigy vagyok, akiknek 4 magos, erõsebb gépük van, mint nekem ...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.