Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
najó persze. lehet, hogy szebb, csak éppen a 150K-s videókarin megy 30 FPS-t. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Figyi... AC1 megvolt eredetiben PC-re.
Majd megvettem konzolra és rá sem néztem a PC-s verzióra, pedig gamer masinám van, 2 db. SSD-vel, 70k-s VGA-val, 4 magos procival.

És tudod miért?

Mert nem minden a sok AA és az anizó hegyek, meg a 60 FPS.

Jelenleg olyan az életem, hogy nincs idõm 5 percet se azzal szarakodni, hogy:

- nem jó a driver
- patchelni kéne
- víruskeresõ nem futhat éppen
- defragolni kéne
- újratelepíteni kéne
- nem is ez az oprendszer kéne, etc.

Helyette:

- beteszem a lemezt, feltelepül (ha akarom!), elindítom 1 perc alatt felpatcheli magát, elnyújtózok a kényelmes matracomon és játék... igaz csak Full HD-be és nem extreme HD-be, de a kényelemnek ára van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
ez kétélû dolog, mivel PC-re meg sokkal szebb grafikát tudnak rittyenteni.

lolSL
hát jöhetne az új generáció mert nevetséges hogy 10 ezer forintot ér az egész hw
új wii-ben legalább a vga 15 ezres lesz 😄

Carlos
DE mégis látványosabb GYORSABB játékok készülnek konzol alá...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Így van!
HW szempontból a konzol egy ócskaság... viszont a fejlesztõk egyre inkább rákényszerülnek az évek múlásával, hogy optimalizáljanak.

Érdemes megnézni milyen színvonalú cuccok jöttek ki 5 éve és milyenek most, PEDIG A HW u.a.

Ezzel szemben PC-n nem sokat tökölnek az optimalizálással és a stabil frame-el...
Lassú? Vegyé' 60k-s VGA-t kicsit jobb lesz.

Vitathatatlan, hogy mind a 2 platformnak megvannak az elõnyei és hátrányai.

HW szempontból a konzolok viszont valóban rosszabbak, nem is kicsit...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Q3?
LoL...annál azért vannak SOKKAL jobb FPS-ek konzolra (is)...

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
quake 3-nál pl nem lehetnek jobbak
minek foglalkozni a rosszabbakkal? valahol lehet hosszabbítást kérni az élethez hogy beleférjenek a fölösleges dolgok is?

Carlos
Azért, mert neked egyszerûbb warezolni és/vagy nincs pénzed megvenni egy konzolt még nem jelenti azt, hogy a konzol szar vagy nem éri meg venni.

Þór vígi þessi rúnar

balee4
És miért kellene bármelyik platformnak jobbnak lennie? A lényeg, hogy brutál jó játékok vannak konzolokra.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Guren
de vannak rá kurva jó címek, ne vergõdj már 😞

lolSL
önként játszol valamin ami rosszabb? ötször??!? <#fejvakaras>

balee4
Neked ilyen hozzáállással fõleg nem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

lolSL
de most ismerted el hogy nem jobb a konzol

Tinman
Emiatt az egy játék miatt már megéri... de mondok még ötöt, ami szintén közel tökéletes darab.

balee4
Nem, nem bírtam várni, úgyis csak ilyen ruhás és fegyveres DLC-t adnak, kibírom nélkülük.

lolSL
akkor még mindig nincs értelme konzolt venni

Tinman
Ki állított ilyet?

Tinman
He-he :-D

Én is AC 2-öt tolom és az elsõ részhez képest szinte más világ. Baromi jó játék, abbahagyhatatlan remekmû!

Igaz én konzolon tolom, de ha lehet még szebb és még optimalizáltabb, mint az 1 rész volt, k. jól szalad és baromi szép!

lolSL
nem azért van konzolokon mert a konzolok jobbak

Tinman
Aki ilyen címek után is azt mondja, hogy a konzolokon szar játékok vannak, az orálisan kóstolgassa meg magát a Hõsök terén.

HATALMAS GRATULA!

zzeN
Ezek szerint nem platinumból vetted😊
Azt se tudom melyikkel játszak, witcher vagy noire?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balee4
Inkább a Gothic-okhoz hasonlít (hiszen ugyanaz a fejlesztõcsapat), szerintem nagyon hangulatos játék, én kipörgettem, érdemes mindenképpen kipróbálni.

balee4
L.A. Noire

lolSL
Terra: The Legend of the Geochine (source mod)

Atkamon
Ha jól tud angolul, akkor mehet neki a Portal szerintem.

Kongy
Mahjong, Sakk. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fabio Capello
bejeweled.

The Protector
Sziasztok.Szeretnék játékot (címet) kérni tõletek.
Bnõm azt írta h vmi jó logikai játékot szedjek neki.Laptopon nyomná olyanon amin a princek jól futnak meg a most wanted.

vALAMIT TUDTOK AJÁNLANI.aZ aNGRY BIRDSET SZERETI.a PLANTS VS ZOMBIESTÕL UNDORODIK.Portalra gondoltam de az lehet h nem menne vagy nehéz lenne neki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
A Risen nagyon kaki. Toltam pár órát, de aztán elegem lett abból h semmi sincs jelölve a térképen, így sosem tudtam hova menjek, mit csináljak. Szöveg meg rébuszokban beszélt, abból aztán nem lehetett megtudni hova menjek...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

artschi
Steam midweek madness-ben Singularity és Worms Reloaded van most...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Prince23
Mert egy jó játék. nekem is bejött a w2. igaz még az elején tartuk, a halászfalunál, de eddig a harc rendszer nem jön be. de azt mondták h a harc többféle. szal inkább nem mélyednék el a harcrendszer fitoktatására.

Rage47
Ha szenvedni akarsz, akkor válaszd a Risent 😄
davidka003
Én kerülném. Brutál nehéz, harcrendszer gagyi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
Witcher sokkal minõségibb alkotás. Mondjuk Risen 2 már jobb lesz.

grebber
Semmi gond nincs vele szerintem,ha szereted a kategóriát ne hagyd ki szerintem!

Witcher 2 ajnározását meg nem értem!

Next PC upgrade: 2022

w77d
igen??? pedig egy fél éve páran itt ódákat zengtek róla...

Szerintem totál más kategória! Risen is és Witcher is a maga nevében nagyon jó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Felejtõs, nagyívben elkerülendõ.

w77d
gyerekek a Risen amúgy hasonló a Witcher-hez?

Daell Drow
Gratula mindenkinek a Witcher 2-hoz, en sajna most kihagyom a 0 day vasarlast.
De:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindjart lent lesz a csunya verzio, de csak is azert hogy megnezzem hogyan megy az alairasomban levo konfigon. Mindenkepp megveszem, bar elotte a W1-t is bekene fejeznem.
Atkamon
Hát szerintem ilyen szintû RPG-nél a sztori a legfontosabb kb... 😄

HappyHunter
Gratula mindenkinek a Witcher2-höz. 😊 Ha egy pár akcióval késõbb úgy döntök hogy megveszem, akkor nem lesz gond a sztori szempontjából hogy nem játszottam az elsõ részével?

Most az Assassins creed 2-re vagyok rákattanva de nagyon. Meglepõ hogy még úgyis fut elfogadhatóan hogy nincs meg a minimum konfig. Ha valami népesebb helyen járok akkor kicsit átmegy képregényesbe, de aztán megjavul 😄 Azért jó lenne már egy új gép :/

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Erõsen fohászkodom. Tényleg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hátha a könyvtári gépen is eldöcög low/mediumon!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Bizony nem - én is.
Ráadásul, én azokra is irigy vagyok, akiknek 4 magos, erõsebb gépük van, mint nekem ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Remélem Imy, hogy nem csak én vagyok sárga az irigységtõl ezen witcher 2-es beírások hallatán... már alig várom, hogy a kezemben legyen!

w77d
nna végre kibontottam itthon én is a witcher 2 CE-t, hát egy szavam sem lehet rá, ilyen kibbaszottul gyönyörû és igényes CE-t még életemben nem láttam, pedig van egy pár nagyágyúm itthon...

Azért próbáld meg az 5. nap után is, ha jobban leszel. Én egyszer meló miatt csak a 6. napon tudtam érte menni, mondom hátha még ott van, és ot volt, kérdeztem is az eladót, hogy mennyi idõ múlva küldik vissza, azt mondta sokszor napokkal késõbb is ott van...

w77d
dehogyis XXXD jól fog kinézni a kontrolleres irányítás a kabriómban XD