Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz ez korral is jár... még 30 alatt úgy voltam vele, hogy idõ is, kedv is, energia is több jutott arra, hogy az ember belemélyedjen abba, hogy az adott játéka PC-n 2 FPS-el jobban fusson.
Nekem konkrétan volt ilyen idõszakom, amikor negyedévente cseréltem a hw-t, szarráwarezoltuk magunkat és a 3.2-es procit is húzni akartuk... mondjuk a DX-2 66-ot is :-D
Az viszont k. zavar, hogy az egy dolog, hogy páran elkényelmesedünk, tespedünk, etc, de nem értem, hogy pl. egy Alan Wake, L.A. Noire, RDR, Castlevania LoS-ból miért nincs legalább only digitális PC "áltimét" verzió is.
Tudom warez... de akkor is... aki akarja, hadd tolja már 60 FPS, 16x anizó meg extreme HD-ban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lássuk csak: a gépem 5 éves, és kb. 15-20 fps-sel viszi az AC2-t full minimumon 1024*768-ban. XBOX360 6 éves és 30FPS-sel viszi az AC2-t sokkal szebb beállítások mellett. Engem nem zavar hogy nincsenek AA hegyek meg minden mert én évekig 1024*768 ban játszottam. Engem múltkor odaültettek haveromék egy fullhd TV elé, kezembe adtak egy kontrollert és bármilyen játékot betehettek volna, akkor is összevissza hugyoztam volna magam.
Szóval le-e cserélném a PC-t konzolra? Igen. Azok miatt az okok miatt amiket már Tinman is említett. Nincs rá idõm és idegzetem állítgatni (némely) játékot, másrészt pedig mert elkényelmesedtem. Sokkal jobb lenne elnyúlni a kanapén mint ebben a székben ülni (pedig bitang nagy székem van). Játszani akarok az Alan Wake-kel, Unchartedekkel, Castlevaniával, LA noire-ral és még sorolhatnám.. Ha a konzol mellé lenne egy laptopom netezésre meg munkára akkor azt mondanám hogy ez már igen. Elégedett vagyok.
Én valahol megértem hogy mit akar mondani lolSL, õ viszont azt nem akarja megérteni hogy nincs mindenkinek ideje überpro szintre fejlõdni starcraftban meg a többi "HC" játékban. Én személyszerint a játékot ÉLVEZNI akarom. Ezért nem számított soha (najó néha talán igen) a grafika. Ezért tudok 1024*768ban játszani egy panasszó nélkül.
Már jó ideje olvasom a leáldozott topikot is, minden napot úgy kezdek hogy elolvasom az ottani hozzászólásokat és jókedvem lesz a sok iphone flém miatt, de szerettem aztis amikor Aby tévét akart venni és rohangált mindenféle boltokba, kutatta az interpolációt és számolgatta a megahertzeket. Õket is megértem. De néha ANNYIRA elkap az ideg mikor azt olvasom hogy a GT5-nek annyira fos grafikája van, meg az Killzone 3 túlságosan barnás színû.. 😄 Istenem, bár ezek lennének az én legnagyobb gondjaim. 😄
Remélem wall of text lett, hogy Tinman büszke legyen rám.
Be happy. :) Running!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Számolok....
- WD 500 GB 2.5" külsõ
- 30 GB Corsair SSD
- 64 GB Kingston SSD
- 3db. 1.5 TB-os WD
- 750 GB Samsung
- 2 db. 320 GB WD Raid Edition 2
- 120 GB Toshiba 2.5"
- 80 GB Samsung (IDE)
Összesen: ~6.6 TB
Nyertem? <#vigyor>#vigyor>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát pontosan ez az!!! Emlékszel a Saints Row 2 szenvedéseimre PC-n? 1.5 óráig szerencsétlenkedtem mire elindult, a Fallout 3, meg 2 nap volt mire minden úgy ment ahogy én azt elképzeltem.
Tehát pontosan ezt mondom, hogy sok meló után, ha hazaesek, qrvára nincs kedvem 10 percet se PC-szopni, hanem helyette JÁTSZANI akarok!
"mivel nyitott könyv vagy a számomra"
Én is szeretlek kicsim! <#banplz>#banplz><#law>#law>
"1.ik a kényelem mert azt tudjuk hogy a pcd nem egy helységbe van a tvvel azaz a pcd nem kanapé kompatibilis? 😄"
Na te nyitott könyv :-D A PC egy helyiségbe van a tv-vel, csak k. messze tõle, több, mint 10 méter még légvonalba is :-P
A PC elõtt egyébként ott figyel egy erõsen kellemes karos boss székecske, de hol van az a fekvés élményétõl? :-)
"2. magadnak se ismered be szvsz de ráálltál az acsikra, pcs végigjátszásoddal nem tudtad volna növelni az amúgy is szép gyûjteményed"
Te láttad a profilom? Elég száni achi szempontból :-/
73 játékból 2 van kimaxolva, abból is az egyik PÉCÉS :-DDDDDDDDD
"szerintem ezek a valós indokok de javíts ki ha tévedek 😛"
Megtörtént édi! <#szeret>#szeret>
"jah és a fullhd soxor még 720p sincs sajnos 😞 (csak az igazság kedvéért)"
Felskálázás nem számít? <#vigyor5>#vigyor5>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Sajna keddig várnom kell 😞
Amúgy jópofa, hogy erre is jellemzõ a filmplakátok kék-sárga kompozíciója 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
igen, vennék ps3-at a pc mellé ha fosnám a pénzt, de sajnos egyelõre nem ez a helyzet...
A 3,5 éves konfigomon a mai játékok gond nélkül elszaladnak maxon(kivéve persze a crysis, de az egy techdemo)...Ma meg már egy ps3 árábol simán lehet venni egy felsö középkategoriás gépet ami kb. a konzolok generácio váltásáig böven maxon el fog vinni mindent...mivel konzolon a hw adott, ezért nem fognak a fejlesztök olyan dolgokat beletenni amit nem bir el...ezért pc-n egy 3éves konfig röhögve elfuttat bármit, persze ahhoz az kell, h a fejlesztök ne szarjanak rá, mint a gta4-re, mert azt szinte semmilyen gép nem fogja maxon szaggatás nélkül futtatni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én megértelek csak nem e sok fal érv alapján
akinek egy nap van ideje több órát játszani az ne hivatkozzon az idõre mert kicsit szarul jön le
én szerintem (mivel nyitott könyv vagy a számomra) 2 része van annak hogy xen toltad az AC
1.ik a kényelem mert azt tudjuk hogy a pcd nem egy helységbe van a tvvel azaz a pcd nem kanapé kompatibilis? 😄
2. magadnak se ismered be szvsz de ráálltál az acsikra, pcs végigjátszásoddal nem tudtad volna növelni az amúgy is szép gyûjteményed
szerintem ezek a valós indokok de javíts ki ha tévedek 😛
jah és a fullhd soxor még 720p sincs sajnos 😞 (csak az igazság kedvéért)
sry imi az offért
de hogy on is legyen
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
örökös elfoglaltság ha szeret sudokuzni, csak 20.000 variáció különbözõ nehézséggel stílussal
*egyik esetben fizetõs multi, másik esetben hetekig álló PSN, kikerülõ bankkártya adatok, néha lagos szerverek
Abs. elfogadom, hogy van aki csak multizik... neki szerintem sincs sok értelme konzolban gondolkodni. PC egyrészt kismillió szerver van ugye, másrészt én magam lehetek a szerver, harmadrészt pedig nem fizetek a multiért. Egyértelmû!
Viszont azt te is fogadd el, hogy van akit egy történet érdekel... nekik találták ki a single-t.
Tényleg, el is felejtettem, hogy konzolra nincs multi, basszus.
Éppen ezért itt senki nem is állítja, hogy a PC-s játékoknak leáldozott volna.
lolSL:
A lényege az egésznek az, hogy gamer PC mellé KÖTELEZÕ egy PS3 vagy egy XBOX360, mert ha nem 2 lábon állsz, akkor kimaradsz olyan címekbõl, amik valóban jó játékok.
Kezdesz elkurvulni... <#vigyor5>#vigyor5>
Neked már a diablo 3 se fog tetszeni, mert nem lobog a hõs lábán a szõr, vagy a virág szirmai a hõsnõ hajában nem vonzzák a méheket amiknek nem rezeg a potrohuk... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Crysis 2 pl. PC-n megfelelõ hw mellett üt ahogy kell, míg a konzolos verzió azért egy más világ.