Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Megvettem: Witcher 2 PE + Metro 2033 és Witcher könyv!
Witcher 2 már csak ezért megérte<#nevetes1>#nevetes1>
(Kicsit szar a kép telóval készült)
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Happyhunter-nek fõleg, p.ü.-ben küldött egyet :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A legjobb mindig a whql utáni beta volt 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az egy év alatt eddig mindenféle probléma nélkül futtattam bármilyen játékot (és nem kevés járt a winchesteremen azt hozzá kell tennem)!a gépemen! Sõt tovább megyek, mindenféle Driver frissítés nélkül futott minden átlagban High beállításokon (kivéve a Brinket, de mint tudjuk ott is optimalizálási gondok voltak az elsõ patchig)
Egészen Szerdáig a Witcher 2 kézhezvételéig! Tudtommal Nvidián is gondok voltak az új patchig (8-10 fps-ek elõtte, utána 40-50 fps), Ati-n még nincs kész az új Driver, de szerintem az megoldja majd a gond egy részét!
Egyébként CDPR is elismerte az általam felsorolt problémákat (jelenleg nem is a futás érdekel a legjobban, hanem a kifagyások!) és õk is tervezik stabilabbá, optimalizáltabbá tenni a játékét. Szóval tényleg van gond a futással (az más kérdés, hogy egy nagyon jó kis Driver-t rakott össze az Nvidia a játéknak ez TÉNY, ráadásul megjelenés napjára!)
Witchernél az van kiírva a hivatalos oldalra, hogy ha CRC hibával nem tudod telepíteni, akkor másold fel a gépre a fájlokat, vagy cserélj DVD írót, vagy vidd el máshoz. Nem ám, hogy ki kell cserélni a lemezt... áááá, ugyan miért kéne ha fel tudod órák alatt szenvedni a gépedre...
Ha egy játék nvidia logóval indul már sejthetö melyik kártyára lett optimalizálva a játék.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De, ha forszírozod: egy konzol-exkluzív játék lefagy, felfûti mindkét konzolt, és a fejlesztõ kezdetben a Sony-ra mutogat, majd megoldásként azt ajánlja, hogy az egyszeri játékos vigye át a szomszédba a lemezét, vagy kérjen kölcsön onnan egy másik példányt, az nem kicsit humoros...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
1115-5LY3-NGJG
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/brothers_in_arms_h_sh_piros_polo_l_meret_uj_i_p_1458118620.html
Tudom hogy nem játék, de azért van némi köze hozzá.
Víz hatására a kézigránát formájú póló vissza áll rendes eredeti állapotába. Szerintem tök jópofa.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Nincs valakinek 10%-os kódja Zavvi-hoz? Nagyon szeretnék egy XBOX játékot megvenni és most alapból is olcsóbb :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Korábban leadott értesítés kérése alapján küldjük:
a Duke Nukem Forever játékhoz
a First Access kódot: jpeg formátumban ezen levélhez csatolva.
A kód felhasználásával, aktiválásával, a Duke Nukem Forever demó június 3-ától várható letöltésével stb kapcsolatban a technikai segítségnyújtást közvetlenül a Take Two nyújtja, angol nyelven.
A kód az alábbi oldalon használható fel:
http://www.dukenukem.com/access
A játékkal kapcsolatos bármilyen technikai kérdés esetén pedig az alábbi e-mail címen nyújt majd a képviselet segítségnyújtást: [email protected]
Levelünket az egyes postafiókok html kódú levelek fogadási képtelensége miatt küldtük sima txt formátumban.
Köszönjük érdeklõdését.
CD Galaxis
1088 Budapest, Múzeum körút 10.
Nyitva tartás: hétfõ-péntek 9:30-18:00 óráig
Webáruház: http://www.cdgalaxis.hu
E-mail: [email protected]
Rosszabb, mint a Darksiders? <#banplz>#banplz>
Jó lesz ez! Megjelenés után 990-é' a galaxisbú', mint a többi Dirt-em! :-D
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
Ez a valutaváltós oldal ami itt linkelve van mennyire pontos?
Mert ha igen a d2d-n 8500 ft a witcher 2 digital premium edition,így simán megérné.<#hamm>#hamm>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Forza.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete