Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Hát erre nincsenek szavak... wtf is this shit?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Ide még nem írtam be,de most megteszem így más is láthatja mekkora RAJ vagyok <#banplz><#idiota><#taps>

Megvettem: Witcher 2 PE + Metro 2033 és Witcher könyv!

Witcher 2 már csak ezért megérte<#nevetes1>

(Kicsit szar a kép telóval készült)

Next PC upgrade: 2022

Ha mindenkinek lenne hiba, akkor nagyobb balhé lenne... Örülj neki, hogy neked jó, de attól még másnál lehet gond!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Köszi srácok!

Happyhunter-nek fõleg, p.ü.-ben küldött egyet :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
negativ reklám is reklám!

Forza.

robotnyk
nekem sem fagy boxon, és a frame rate sem rosszabb mint a többi játéknál ami ezt az enginet használja (gta 4, rdr)
balee4
Én is megkaptam. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
A hír megint általánosítás: nekem még 1x nem fagyott a játék (10 óra körüli játék után), a haverok egyikének sem, és ahogy magyar fórumokon olvastam szinte senkinek nem fagy. Fagy pár embernek és ebbõl lesz egy hír, megszokhattuk.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
látszik hogy nem hetente rendel mindenki 😛
Mi van itt emberek? Mindenki teli van Zavvi kódokkal??<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
nekem is van egy 10%os kódom zavvira, privátban írjon akinek kell.
pointer4
Nem mindig Nvidiám volt egy másfél évvel ezelõttig, és megtanultam, csak a beta driverek használhatóak. Amikor kijött valami whql, akkor attól a gép lelassult, és érdekes bugok jöttek elõ.
A legjobb mindig a whql utáni beta volt 😄
Biztos, hogy Driver probléma lesz, de tuti CDPR-esek is belenyúlnak majd kissé a dolgokba! Azért az a 30 fps különbség az elõzõ és mostani Driver között azért igencsak dúrva nem (Hogy lehet ez egyáltalán?)?

wedge31
Ahogy mondod, nekem a nvidia bétadriverel megy és nincs semmi fagyás meg grafikai hibák csak stabil 40fps.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

4 évig Nvidiám volt... semmilyen problémám nem volt! Elõtte 2 évig Ati-m szintén probléma nélkül! Jelenleg immáron majdnem 1 éve van újra Ati-m (mivel 2 év alatt 2 nvidia kártyám ment tönkre teliszaladt vele a tö...öm!!!!)

Az egy év alatt eddig mindenféle probléma nélkül futtattam bármilyen játékot (és nem kevés járt a winchesteremen azt hozzá kell tennem)!a gépemen! Sõt tovább megyek, mindenféle Driver frissítés nélkül futott minden átlagban High beállításokon (kivéve a Brinket, de mint tudjuk ott is optimalizálási gondok voltak az elsõ patchig)

Egészen Szerdáig a Witcher 2 kézhezvételéig! Tudtommal Nvidián is gondok voltak az új patchig (8-10 fps-ek elõtte, utána 40-50 fps), Ati-n még nincs kész az új Driver, de szerintem az megoldja majd a gond egy részét!

Egyébként CDPR is elismerte az általam felsorolt problémákat (jelenleg nem is a futás érdekel a legjobban, hanem a kifagyások!) és õk is tervezik stabilabbá, optimalizáltabbá tenni a játékét. Szóval tényleg van gond a futással (az más kérdés, hogy egy nagyon jó kis Driver-t rakott össze az Nvidia a játéknak ez TÉNY, ráadásul megjelenés napjára!)

wedge31
Ez tapasztalat.

arty
ez egy laikus butaság 😊

Forza.

Talán rossz szó a csodálkozás... Nekem a fogalmazásból egyfajta megdöbbenés érzésem volt, illetve egyfajta konstatálása a játékipar elkorcsosulásának... És ezen 2 dologból született ez a csodálkozás szó!

Witchernél az van kiírva a hivatalos oldalra, hogy ha CRC hibával nem tudod telepíteni, akkor másold fel a gépre a fájlokat, vagy cserélj DVD írót, vagy vidd el máshoz. Nem ám, hogy ki kell cserélni a lemezt... áááá, ugyan miért kéne ha fel tudod órák alatt szenvedni a gépedre...

wedge31
Mármint atin van ez, sajnos ti általában mindig szivtok nem csak a witchernél.
Ha egy játék nvidia logóval indul már sejthetö melyik kártyára lett optimalizálva a játék.

HappyHunter
Viheted az enyémet is, ha még kell, privátban elküldöm.

Be happy. :) Running!

Shep
Nekem is van egy zavvi 10% ha kell valakinek írjon rám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Írtam, hogy csodálkozom? Írtam bármi ilyesmit?

De, ha forszírozod: egy konzol-exkluzív játék lefagy, felfûti mindkét konzolt, és a fejlesztõ kezdetben a Sony-ra mutogat, majd megoldásként azt ajánlja, hogy az egyszeri játékos vigye át a szomszédba a lemezét, vagy kérjen kölcsön onnan egy másik példányt, az nem kicsit humoros...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Miért csodálkozol? Witcher 2 is úgy jött, ki hogy tele van hibával (futás, optimalizáció, regisztráció, DLc letöltések, CTD-k, textúrahibák... folytassam még?)!

arty
Magicka 1340ft

(elvileg steamre beregelhetõ)

Forza.

artschi
10%-os Zavvi kedvezmény, ha kell vkinek:

1115-5LY3-NGJG

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Mindenféle kárörvendés vagy annak szinonimája nélkül, egy érdekes hír az "L.A. Noire-ral kapcsolatban: L. A. Noire fagyások és fizetõs DLC

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hát halljátok, ez nagyon nagy 😊

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/brothers_in_arms_h_sh_piros_polo_l_meret_uj_i_p_1458118620.html

Tudom hogy nem játék, de azért van némi köze hozzá.
Víz hatására a kézigránát formájú póló vissza áll rendes eredeti állapotába. Szerintem tök jópofa.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

wesker24
Nekem volt de sajnos már felhasználtam a DA Ultimate Editionra !
Tinman
Srácok!

Nincs valakinek 10%-os kódja Zavvi-hoz? Nagyon szeretnék egy XBOX játékot megvenni és most alapból is olcsóbb :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tisztelt Steam Melegítõ!

Korábban leadott értesítés kérése alapján küldjük:

a Duke Nukem Forever játékhoz

a First Access kódot: jpeg formátumban ezen levélhez csatolva.

A kód felhasználásával, aktiválásával, a Duke Nukem Forever demó június 3-ától várható letöltésével stb kapcsolatban a technikai segítségnyújtást közvetlenül a Take Two nyújtja, angol nyelven.

A kód az alábbi oldalon használható fel:
http://www.dukenukem.com/access

A játékkal kapcsolatos bármilyen technikai kérdés esetén pedig az alábbi e-mail címen nyújt majd a képviselet segítségnyújtást: [email protected]

Levelünket az egyes postafiókok html kódú levelek fogadási képtelensége miatt küldtük sima txt formátumban.

Köszönjük érdeklõdését.
CD Galaxis
1088 Budapest, Múzeum körút 10.
Nyitva tartás: hétfõ-péntek 9:30-18:00 óráig
Webáruház: http://www.cdgalaxis.hu
E-mail: [email protected]

w77d
gyerekek ez a Risen marha jó game, csak néhol már a lehetetlen szintet karcolja...

arty
errõl van szó 😞

lassan olyan lesz ez az egész, mint a telefonelõfizetés... 😞((

Forza.

Tinman
Csak 9/10?
Rosszabb, mint a Darksiders? <#banplz>

Jó lesz ez! Megjelenés után 990-é' a galaxisbú', mint a többi Dirt-em! :-D

Prince23
Látszik a doboz minõségén hogy nyúltak hozzá 😄

Totti5
Verba😄D

Prince23
de csak 4 GB-os Xboxokat, azt is tedd hozzá. mind rajtuk marad, mert mostanság 60-200 GB-os xboxokat vesznek az emberek.

Prince23
Bontsd ki, mi van benne 😊 fotóval 😄

Totti5
Vééégre😊)

Ez még mindig eladó 3000 + a posta költség, 3 az egyben...

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB

Daell Drow
Online, folyamatossan frisulo. Ugyhogy pontos.
Sziasztok.
Ez a valutaváltós oldal ami itt linkelve van mennyire pontos?
Mert ha igen a d2d-n 8500 ft a witcher 2 digital premium edition,így simán megérné.<#hamm>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Dj Tommy
Igaz nekem nincs annyi játékom mint nektek, de gondoltam én is megmutatom, mikkel rendelkezem.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Katun
Jajj de jó, már kezdtem aggódni. Örülök neki, jó játékot <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

lolSL
nyilván mert pályánként kell megvenni a codot és kapják belõle a részesedést

arty
segítek: semmi sincs ingyen - és az sem biztos, hogy elsõ körben fizeted meg az árát, de a végén az MS nem lesz "mínuszban", az fix 😊

Forza.

shaddam
Ez tök jó.A sony is eljátszhatná mert mindig is akartam egy vaiot.A ps3-at mivel kettõ felesleges meg eladnám.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hát lehet, hogy jobban jársz, ha vársz a megvétellel pár hónapot! Jelenleg túl sok gyíkja van ennek a Witcher 2-nek....

MerlinW
Akármit is mond, 10 lesz belõle😊

[merlinw.org]

arty
hány éves is vagy? ingyenxbox, ez jó 😄

Forza.