Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm Katun! <#worship>#worship>
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
When students buy a Windows 7 PC over $699, they will receive a FREE Xbox 360.
már ingyen az emberek után dobják annyira nullát ér a doboz
és még hány évig fogunk ezzel kínlódni ronda játékokkal ..
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[merlinw.org]
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Még ha egyet is értek veled. Mert igazad van.<#vigyor2>#vigyor2>
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Nem tudom hogy checking diszkes e vagy regisztráció kell interneten mert ha olyan akkor nem venném meg. Amúgy a testdrive egyel jól elvoltam és mai napig tetszik. de már ritkán játszok vele. Mert elvittem sokáig vettem saleent is az a kedvenc meg régebbiek közt is volt egy két jó darab nem tudom hogy mit tud hozni a test drive 2 õ lehet le kéne szedjek egy demót megnézzem tetszik e
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
egyik másik 3000ft és van olcsóbb is köztük de így áron alúl kb 600ft egy játék ami ügye nekem gáz de nincs mit tennem mivel már kipróbáltam legalább egyszer és kivan bontva. Viszont elszeretném adni. Vitorlás szimulátor hajó autó fps mindbõl több és stb egyéb
Én már elkezdtem. Eddig, 40 oldal után azt kell, hogy mondjam, jó a jönyv is meg a fordítás is. Voltak viszont szövegszerkesztési hibák, pl pár szót egybeírtak, holott külön kellene, de nem ilyen helyesírási hiba szintû hanem csak simán egyben van. Pl: sikoltáshallatszott. Ilyennel eddig kétszer találkoztam. De ezt leszámítva nekem eddig tetszik, olvassátok, a Witcher 2 végigjátszásának "szüneteiben".
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Next PC upgrade: 2022
Ezután hosszasan szarakodtam a játék regisztárciójával (állandó kapcsolati hibát írt ki), majd elindítom nagy nehezen 1,5 óra szarakodás után!
Erre szarul fut (Ati kártya... driver még nincs fps-t nem mértem, de idõnként akadozik, ami nem kicsit illúzióromboló)
5:4-es képarányommal 2 szép nagy fekete sáv van a képernyõ alján és tetején <#ticking>#ticking> (Tudtam, hogy ez lesz, de akkor is zavar!)
DLC-k letölthetetlenek (állandó kapcsolódási hiba)... ami az idegesítõ benne, hogy a letöltési próbálkozását nem tudom kikapcsolni!
Elsõ 10 percben CTD-be futottam!
De hogy ne csak rosszat mondjak... a játék gyönyörû... játékmenet baromi szokatlan... harcrendszer nagyon nehéz (pozitívum)... sokszor 3 embertõl már a prológban kikapok!
Csak hát a fentebbi problémák beárnyékolják az örömöm... nem is kicsit!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Jó játék lenne, de totál le van butítva, normálon fokozaton szinte nem is lehet benne csatát veszíteni. Ha meg mégis, egy kör alatt annyi pénz bejön hogy bármekkora sereget legyõzhetek.
Izgalmas játék, minden körben megostromlok 1-2 várat, és ennyirõl szól az egész.
Annyi hibája van hogy legalább egy fél oldalt meg lehetne vele tölteni...
Amúgy szerintetek a többi rész is ilyen? pl Rome:Total war?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez a mindent nem lehet elmesélni átvezetõvel stb. meg egyszerû magyarázat arra, hogy nem volt rá több pénz oldjuk meg így.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!