Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjött a kartondobozos GTA 3 és Vice City!

Köszönöm Katun! <#worship>

lolSL
hát reklamálhatsz a microsoftnál hogy te pénzt akarsz adni érte és ne csinálják 😄

Guren
nem muszáj rá reagálni, gondoltam szólok.

Kérlek, ne indítsál már megint flémet, köszi.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

lolSL
tegnapi beszélgetéshez illik a mai hír:

When students buy a Windows 7 PC over $699, they will receive a FREE Xbox 360.

már ingyen az emberek után dobják annyira nullát ér a doboz
és még hány évig fogunk ezzel kínlódni ronda játékokkal ..

A jövõben még akár sanszos lehet a legközelebbi AC magyar nyelvû kiadása is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

az antec meg a legigénytelenebb, érdekes lesz

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

tototto
remélem ezzel jól járunk, a cd projekt kiadásai a legigényesebbek talán, és talán a honosítások is elképzelhetõek hivatalos kiadásban, de majd meglátjuk

grebber
Tescoba vajon a magyar nyelvû verzió lesz a Witcher 2-bõl? Mert az újságból sajnos nem derült ki 😞

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Még mindig nem (már egyszer szerintem kérdezted 😄 ). Pl. Fifa mióta megvettem kétszer olyan lassan indul el a cd check miatt. Idegesít, de Fifa biztos nem lesz steamen, úgyhogy ez van 😊

Tinman
1160 Ft CDGalaxis nem gyó'?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

The Protector
Az intelligenciát itt nagyjából az írási stílusból és a helyesírásból következtetik az emberkék.Ezért írj normálisan mert lehet h kreténnek fognak nézni ha így írsz.Csak jó tanács.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

NEOreg3
csak azok nem a daily deal miatt vannak leárazva

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MerlinW
Ööö Singularity vagy Worms szar szerinted? Mert szerintem mindkettõ igen kellemes darab..

[merlinw.org]

w77d
nem kötekedés testvér, csupán zavarja az ember szemét a tagolatlan írás.

fuszhi
Ja,ja 😊))))))))))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Rage47
Pedig egy fórumon fontos, hogyan írsz... mivel itt írni kell, remélem érted.
fuszhi
Egészségedre. Szerintem nem az a fontos hogy írok, ember 😊 ,hanem hogy rendes gyerek vagyok. Az nagyobb kincs. 😊)))))))))))))))
Még ha egyet is értek veled. Mert igazad van.<#vigyor2>

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

w77d
ember te mi a faszért nem tudsz normálisan, tagoltan, helyesen írni???? állítólag az adatlapod szerint 30 fölött vagy...

fuszhi
Szeretném megvenni a testdrive 2 õt de sokan irkálnak rosszat róla.
Nem tudom hogy checking diszkes e vagy regisztráció kell interneten mert ha olyan akkor nem venném meg. Amúgy a testdrive egyel jól elvoltam és mai napig tetszik. de már ritkán játszok vele. Mert elvittem sokáig vettem saleent is az a kedvenc meg régebbiek közt is volt egy két jó darab nem tudom hogy mit tud hozni a test drive 2 õ lehet le kéne szedjek egy demót megnézzem tetszik e

fuszhi
Ezen kívül még vannak játékaim, de azokhoz ragaszkodok már nagyon.

fuszhi
köszi!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

fuszhi
egy pillanat és feltöltöm egy olyan kép akármire és belinkelem

lolSL
konkrét címek és képek segítenek

fuszhi
Nekem kéne cserélhetünk is

fuszhi
Mind eredeti nálam az a menõ , az eredetihez kapsz leírást kézzelfoghatóan ott a szaga extrákat tölthetsz le stb ettõl jó.

fuszhi
van 20 játékom tokkal és leírással és eladnám ha valakinek megér 12500 at
egyik másik 3000ft és van olcsóbb is köztük de így áron alúl kb 600ft egy játék ami ügye nekem gáz de nincs mit tennem mivel már kipróbáltam legalább egyszer és kivan bontva. Viszont elszeretném adni. Vitorlás szimulátor hajó autó fps mindbõl több és stb egyéb

fuszhi
elrontottam rá se bökjetek

fuszhi

Kongy
Olvassa már valaki a Vaják-ot?

Én már elkezdtem. Eddig, 40 oldal után azt kell, hogy mondjam, jó a jönyv is meg a fordítás is. Voltak viszont szövegszerkesztési hibák, pl pár szót egybeírtak, holott külön kellene, de nem ilyen helyesírási hiba szintû hanem csak simán egyben van. Pl: sikoltáshallatszott. Ilyennel eddig kétszer találkoztam. De ezt leszámítva nekem eddig tetszik, olvassátok, a Witcher 2 végigjátszásának "szüneteiben".

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zorrobomber
steamen meg úgy látom a szar játékoknak lesz fenntartva a daily deal... nem értem, simán el tudnék képzelni mondjuk egy SM's Pirates-et 😊

grebber
zorrobomber
igen, ezt olvastam máshol is hogy az eleje lett rohadt nehéz, aztán ahogy kapod a skilleket könnyebb lesz

Kezdõdött úgy, hogy a játék elsõ lemezérõl nem tudtam telepíteni, mert hibát írt ki. Felmásoltam 30 perc alatt az elsõ lemez tartalmát a gépre, majd onnan telepítettem (kiderült, hogy az elsõ lemezen kis apró pöttyök vannak, amik nem kosztól származnak... kifogtam egy hibás verziót)!

Ezután hosszasan szarakodtam a játék regisztárciójával (állandó kapcsolati hibát írt ki), majd elindítom nagy nehezen 1,5 óra szarakodás után!

Erre szarul fut (Ati kártya... driver még nincs fps-t nem mértem, de idõnként akadozik, ami nem kicsit illúzióromboló)

5:4-es képarányommal 2 szép nagy fekete sáv van a képernyõ alján és tetején <#ticking> (Tudtam, hogy ez lesz, de akkor is zavar!)

DLC-k letölthetetlenek (állandó kapcsolódási hiba)... ami az idegesítõ benne, hogy a letöltési próbálkozását nem tudom kikapcsolni!

Elsõ 10 percben CTD-be futottam!

De hogy ne csak rosszat mondjak... a játék gyönyörû... játékmenet baromi szokatlan... harcrendszer nagyon nehéz (pozitívum)... sokszor 3 embertõl már a prológban kikapok!

Csak hát a fentebbi problémák beárnyékolják az örömöm... nem is kicsit!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Daell Drow
Mi a baj vele?
wesker24
Why ? What happened ?
Szép! DE nekem eddig a prémium csak bosszúságot okoz!

w77d
kérném, köszi!

The Protector
Sziasztok.Witcher 2 premiumos titokzatos árus kódos dlc ingyenesen kérhetõ nálam.Nem kérek érte semmit.Mondjuk a harcot tuningoló gamestaros dlc jobban érdekelne de biztos h ezt az árusos szart nem teszem bele így szívesen odaadom bárkinek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem érdekel valakit egy nagyon jó állapotban lévõ eladó Total war mediaval 2 gyémánt kiadás?

Jó játék lenne, de totál le van butítva, normálon fokozaton szinte nem is lehet benne csatát veszíteni. Ha meg mégis, egy kör alatt annyi pénz bejön hogy bármekkora sereget legyõzhetek.

Izgalmas játék, minden körben megostromlok 1-2 várat, és ennyirõl szól az egész.
Annyi hibája van hogy legalább egy fél oldalt meg lehetne vele tölteni...
Amúgy szerintetek a többi rész is ilyen? pl Rome:Total war?

zorrobomber
nem akarok okoskodni, de az átvezetõket is meg lehet úgy oldani hogy ne legyen unalmas 😊

w77d
viszont most még nem kezdem el a játékot, nagyon rákaptam a Risenre. Kurva nehéz de nagyon hangulatos.

w77d
én már nem rakok be inkább képet az enyémrõl, hiszen ugyanez 😄 max egy Bioshock 2 Ce és Witcher 2 Ce összefotózáson gondolkodok, ezek talán majdnem azonos minõségi szinten vannak...

Totti5
Szép pakk, mehet a Stalker mellé amit remélem nem vett meg senki tõled😊)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Egy életrajozt vagy egy kutatási feljegyzést, vagy leírást, leveleket, emailt, adatcsomagokat nem lehet átvezetõzni. Ez hozzá tartozik, ez segít megérteni a mélyebb dolgokat.

Tinman
Remélem nem kapok a pofámba, de ilyen részletesen még nem láttam tõletek... meg mégis csak ON :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
hát sok mindent nem lehet átvezetõzni az tuti, max úgy, ha valaki mesél hosszan de akkor meg amiatt menne a sírás hogy az unalmas..

Shep
Hát de én játszani akarok, nem olvasni. Olvasni könyvet szeretek kézzel foghatót lapozhatót. Monitoron utálok olvasni túlságosan fárasztó és nem élvezetes.

Ez a mindent nem lehet elmesélni átvezetõvel stb. meg egyszerû magyarázat arra, hogy nem volt rá több pénz oldjuk meg így.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Mindent nem lehet elmesélni animációval átvezetõvel... igen is eleme az írásos dokumentum egy akció játéknak is, ami fontos háttérinfókat tartalmaz. Miért is let lehúzve az Alan Wake több helyen? mert olvasni kell benne sokat. Hát istenem, aki nem akar olvasni és megérteni egy storyt, az játszon multiplayert ott nem kell, csak lõni.