Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
lawl.
davidka003
Olvasni jó: 40%-os kedvezmény az Európa kiadó köteteire

Stephen King könyvek is vannak ezresért kb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Megoldódott a Witcher 2 rosszul futása! Képzeljétek el egyik srác a W2 fórumból linkelt egy eredeti exe-t, amit a Gog-os verzióból vettek ki (Gog-osnál kivették a DRM-et) és láss csodát így már tökéletesen tükörsimán fut High beállításokkal a játék!

Úgy néz ki a DRM volt a hibás! Ha valakinek van hasonló problémája, akkor az a megoldás (én már leszedtem a fájlt, akinek kell szívesen átküldöm)!

Ha már normális, alap esetben nem lehet mûködésre bírni egy eredeti játékot, akkor így már lehet (azért ez elég szomorú nem?)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
általában fontban jobb

Forza.

Bence94
valaki lentebb ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Sajna semmi jó game nincs ott.

Bár Assassinc Creedekért fejenként fizetnék 2 eurót.

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3
ubisoft hét a steam-en

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

fery02
Én Triss-t kaptam meg. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bence94
zavvi ról milyen pénznemben érdemes rendelni ? egyáltalán van különbség ? regisztrálásnál a your name mezõbe rendesen nevemet kéri vagy egy nicket ?

Egy zavvi kódot tudna valaki adni ? Elõre is köszönöm

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nem tudom láttad-e az eredetit, de annál minden jobb! Gyakorlatilag rárakták az Awakening és az Origins dobozképét kicsinyítve egymás mellé<#vomit>

Egyáltalán nem volt Ultimate Edition kinézete...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dehogy haragszom, legalább valaki hasznát vette!

wesker24
Jah a tiedet formáltam át ha nem haragszol ? xD
Guren
kár, hogy a betûtípus nem stimmel és azok a kis képek se kellenének rá, mert túlzsúfolt az egész.

Tetszik! Ennek az alapját még én kreáltam (büszke mint állat <#smile>)

wesker24
Na most hogy nekem is megvan a DA Ultimate !

Nem tetszett a boritója ! 😄 Ezért kicsit átalakitottam a boritókat amit itt találtam pár száz oldallal arrébb !

És ez lett belöle ! 😄

Sziasztok.
Direct 2 Drivenál hogy lehet kitörölni a bankkártya adataim a rendszerbõl?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Sir Quno Jedi
Az nem probléma, át lehet írni az INI-t nyilván. Lényeg, hogy a desktop-od más felbontásban legyen indításkor, mint amit a gammában használnál és akkor fullscreen-ben is megy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pointer4
5760*1080-ban sem 😞
arty
dirt3 megérkezett cdgalaxisba!

Forza.

wesker24
Na Zavvi rekord gyorsasággal küldte meg a játékot !

Mindössze 4 nap alatt már itt is volt nálam a játék !

Már énis tulajdonosa vagyok egy DA Ultimate Edition-nak ! 😄
Tinman
Kimaradtál a jóból :-D

SQJ bedurvított egy nem éppen filléres Dell monitorral :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Mióta van neked ekkora felbontásod? Én kisebbre emlékszem - egészen pontosan LCD TV-s full HD-re.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Nekem 1x sem fagyott Witcher 2. Egy hibája volt, miszerint 2560x1440-ben faszán nem indul el, csak ha a desktop-ot kisebb (vagy más) felbontásra állítod, esetleg ablakos módban tolod. Kb. ennyi. Amúgy megy szépen végig.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mooo
Azért ez nem ilyen egyszerû,hogy úgy is lefordítják fél évvel a megjelenés után...Ha megnézed a Modern Warfare 2-höz és a Black Ops-hoz még mindig nincs magyarítás...Ráadásul ha most arra kerülne a sor,hogy berendelik ezt a magyarítást,lehet hogy még több játékhoz készülne gyárilag magyarítás nem csak ehhez.Mint nem is olyan rég az EA játékokhoz,ami sajnos abba maradt,de amíg tartott mennyivel jobb volt,hogy úgy vehette meg(nyilván nem azokról van szó,akik jól tudnak angolul)az ember a játékot,hogy már rögtön magyarul játszhatott és nem kellett hónapokat várnia...Innen a topikból is olvastam már olyanokról,akik tudnak angolul,de szívesebben játszanak magyar nyelven.
Totti5
Jó kis reklám az oldalnak és beetetés az olvasóinak... igazából nem mindegy? valaki úgy is lefordítja megjelenés után fél évvel, az amúgy sem sok és roppant érdeksfeszítõ szöveget ami lesz benne, persze a legfontosabb hogy a menü magyar legyen, mert eltéved a játékos benne😊

A lényeg hogy felesleges erõlködés és reménykeltés egyes hiszékeny gémerekben, de leglább köcsög Acti és Billzard ha nem fogják fordítani. ( mégis mit adtak ki magyarul az elmúlt 6 évben? ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mooo
Nem tudom volt-e már,de ha szeretnétek,hogy magyar nyelven jelenjen meg a Modern Warfare 3,akkor töltsétek ki ezt a felmérést!
Én kíváncsian várom,hogy az Activison végül megrendeli-e a magyarítás elkészítését.(Mint ugye tudjuk nem egy játékos barát kiadóról beszélünk...)
Rage47
pedig annyit már megér😊
Atkamon
Ennyiért már nagyon megéri, iszonyat jó játék.

w77d
nnna ilyen kell a versenyjátékaimhoz 😄

Daell Drow
Ugyvolt hogy ma veszek Witcher 2-t a keszthelyi tescoban. Mivel act1 elejen hibas a tort, aztan kozbe felraktam a Witcher 1-t. Es mar ott is az act1 masodik felen jarok es nagyon lekot.(ennel tovabb sose jutottam amugy sem)
Igy ugynez ki halasztom a Witcher 2 megvetelet, amugy is elkelene hozza 1-2 patch. Es az uj ATI driver is. Amugy az en 2.5 eves konfigomon (alairasomban) highen 35-40 fps-el siman megy. De igy msot hogy osszehasnlitottam a 2 gamet az 1 egy kicsivel jobban tetszik.
wesker24
Nem eléggé ! Még igy is sem elég olcsó !
Emlékeim szerint meglehet! PipBoy-on belül kutakodj!

shaddam
AC:Brotherhood szépen le lett árazva zavvin.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A Fallout 3-ban az elvállalt mellékküldetéseket nem lehet megnézni seholsem?

Köszi, így már meg is találtam egybõl.

IMYke2.0.0.0
A játék helybõl nem támogatja az ALT+TAB-ot. Viszont, van rá valahol MOD - emlékeim szerint.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az nem tudja valaki hogy a fallout 3-at játék közben valahogy le lehet-e rakni a tálcára? Egy párszor próbáltam, de utána nem bírom visszahozni a játékot.

Shep
Nem hiszem, hogy az lenne a hibás aki pl. elõrendelte, vagy 0-day megvette hiszen õ joggal várta el ,hogy a pénzéért egy valamennyire igényes csomagot kap. Sokkal inkább a pénzlehúzó igénytelen kiadó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lucifair
Gamestarosok.

Valakitõl esetleg elkérhetném a harcos dlc kódját ha nincsen rá szüksége.
Nem tudom h hogyan de meghálálnám.(Witcher 2)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem új ember,csak alreg

Rage47
valakinek van még zavvi kódja?😊 priviben esetleg elküldhetné😊 thx
Hát szerintem ez a Witcher papercraft sokkal jobban mutat mint az az igénytelen mûanyag pisztoly a Ds2-hez, vagy egyéb mûanyag baromságok. Szerintem a pisztoly meg ilyesmik elég gyerekesek, ki sem merném rakni.

Tinman
Igen ez egy "hagyományos" papercraft és nem hako, mint amit a Witcher 2-höz adtak és láthatólag k. nem ismered a stílust, ami nem gáz mert pl. én sem szeretem (diorama-k sokkal jobbak), csak te ezt erõsen félreértetted.

Ismétlem: Ez direkt ilyen! Ez egy stílus! Japánban "hako", egyéb helyeken cubecraft vagy cubeecraft-nek hívják.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ez már "makett". Nájszos!

Totti5
Azt is kerülni kell messzire ( lökött volt aki annyiért megvette, de mivel azóta is veri a fejét a falba jó tanulópénz volt az eszetlen megvásálása... ), de azért az más, igényesebb mint egy papírfecni.

Tinman
<#papakacsint>

Guren
tényleg nem. a makett legalább addig szórakoztató, míg összerakod.

w77d
a ds2 mûanyag pisztolyát fogtad már kezedben? nekem a CE van meg, hát most képzelj el egy 2 db-ból sorjásan összerakott gagyi mûanyag fél tenyérnyi szart XD

Totti5
Azért nem... ezek ócska szemét tüzelõ és még szarul is néz ki.

Shep
Elég "érdekesek" ezek a papír makettek 😊 Valahogy elég nagy különbséget látok a játék minõsége és ezek között 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ugyanaz, mint a Dead Space 2 CE esetében a mûanyag pisztoly: kiegészítõ.