Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Úgy néz ki a DRM volt a hibás! Ha valakinek van hasonló problémája, akkor az a megoldás (én már leszedtem a fájlt, akinek kell szívesen átküldöm)!
Ha már normális, alap esetben nem lehet mûködésre bírni egy eredeti játékot, akkor így már lehet (azért ez elég szomorú nem?)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bár Assassinc Creedekért fejenként fizetnék 2 eurót.
Next PC upgrade: 2022
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egy zavvi kódot tudna valaki adni ? Elõre is köszönöm
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Egyáltalán nem volt Ultimate Edition kinézete...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem tetszett a boritója ! 😄 Ezért kicsit átalakitottam a boritókat amit itt találtam pár száz oldallal arrébb !
És ez lett belöle ! 😄
Direct 2 Drivenál hogy lehet kitörölni a bankkártya adataim a rendszerbõl?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindössze 4 nap alatt már itt is volt nálam a játék !
Már énis tulajdonosa vagyok egy DA Ultimate Edition-nak ! 😄
SQJ bedurvított egy nem éppen filléres Dell monitorral :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A lényeg hogy felesleges erõlködés és reménykeltés egyes hiszékeny gémerekben, de leglább köcsög Acti és Billzard ha nem fogják fordítani. ( mégis mit adtak ki magyarul az elmúlt 6 évben? ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én kíváncsian várom,hogy az Activison végül megrendeli-e a magyarítás elkészítését.(Mint ugye tudjuk nem egy játékos barát kiadóról beszélünk...)
Igy ugynez ki halasztom a Witcher 2 megvetelet, amugy is elkelene hozza 1-2 patch. Es az uj ATI driver is. Amugy az en 2.5 eves konfigomon (alairasomban) highen 35-40 fps-el siman megy. De igy msot hogy osszehasnlitottam a 2 gamet az 1 egy kicsivel jobban tetszik.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valakitõl esetleg elkérhetném a harcos dlc kódját ha nincsen rá szüksége.
Nem tudom h hogyan de meghálálnám.(Witcher 2)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ismétlem: Ez direkt ilyen! Ez egy stílus! Japánban "hako", egyéb helyeken cubecraft vagy cubeecraft-nek hívják.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!