Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
WTF? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
az nagyon jó ár érte, egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam
wesker24
Na ujabb játékot sikerült beszereznem !

Batman: Arkham Asylum mindössze 1k volt ! xD

Ennyit simán megért szerintem.
Azaz. Ha nem is csoda játék, kifejezetten kellemes kis cucc, pc-n már kipróbáltam a "demót".

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Katun
Ez az F1 2010 amit a Codemasters készített? Afféle csoda játék? Mindjárt tekintek pár trailer-t róla majd meglesem mennyibe fáj ez nekem <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

F1 2010 esetleg? 😊 Én ma rendeltem meg e-bayrõl.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4
Szerintem is zseniális, nálam PC-n a top5-ban van, meg is van elsõ kiadásban. PS3-ra is megveszem majd.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Pedig egy baromi jó játék... dehát ízlések és pofonok különbözõek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Én meg befejezni akarom hosszú ideje, de nem visz rá a lélek sajons, nem jött be a cucc😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én amúgy már hosszú ideje egy Beyond Good and Evil-t akarok venni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Te várod a Call of Juarez-t? Mert szerintem lesz a héten akcióban...

Daell Drow
Oooo a fene egye meg.
en is hozza adtam mert van accom tavaly ota, de kozbe meg veletlenul eladtam onnan a defcont.<#falbav><#szomoru1>
Mert ugye itt el lehet adni a gameket,(persze toredek aron).
Katun
Akkor mutatom a mai zsákmányt amit már említettem.

Amúgy angolból fogok középfokozni, meg lesz 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Tinman
Sajnos a magasabb ár szerint... a banki tranzakció akkor történik, ha küldik a játékot, vagyis az akkori árfolyam szerint.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
Megy fel a font ára...
ha vettem 1 hete game-t zavvin, ami még nem jelent meg, akkor a fontot a régi ár szerint veszik le a kártyámról, vagy az új, magasabb ár szerint kell fizetnem?
Tinman
Utolsó mondatoddal nagyon, de nagyon egyetértek... de hát a plebs lefújjogta... ez van :-/

Kongy
Végre Ubisoft hét!!!!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
A klasszikus trilógia túl magasra helyezte a lécet - és ha emlékszel 1 hónapon belül végigjátszottam az ÖSSZES részt - így, hiába volt a VÉGE fenomenális, ha az addig tartó út egy langymeleg lötyögés volt, néhány idegesítõ résszel.

Ha végig olyan 'epic' lett volna, mint amit végén rittyentettek össze a fejlesztõk, akkor nyilván nem kapott volna olyan rossz értékelést tõlem.

A 2008-as (sima Prince of Persia cím) epizódot kellett volna folytatni! Elika sorsa kifejezetten érdekel(t)ne (volna).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Megéri az a dupláját is... de komolyan... én konzolon toltam le és kedves emlék. Semmi extra, de jó volt egynek abs.
Ráadásul volt a csomagban egy kártya, amivel a PoP HD Classic-ra vagyok jogosult, csak még nem aktiváltam be, mert várok a csodára Live kapcsán.*

Ja és az Elikás rész nekem is egyik kedvenc.

*Szeretném a "fõ" HUN accountomhoz csatolni és nem a kamu GB-shez.

Atkamon
Nekem szerintem tetszeni fog, én pl a 2008ast is nagyon imádtam, amit sokan utáltak ugyebár. Nem számítok SoT trilógia szintû jóságra, de szórakozásnak 1500-ért tökéletes lesz.

Tinman
Sokan szidják, pedig kellemes játék lett... tény, hogy a "legkevesebb" PoP rész, de egynek simán jó... i2k 4/10 körüli értékelését nem is értettem, szegény nem játszott még az XBOX-os Bulletwitch-el vagy az Onechanbara-val. <#bee1>

tototto
Atkamon
Na, megrendeltem Ebay-rõl a Prince of Persia TFS-t kemény 1500 ft-ért. Bontatlan természetesen.

Tinman
Alapot végigtoltam egy közepes FPS, egynek elment... ennyit nagy duzzogva megért <#banplz>

Tinman
Annyiért odaadom :-DDD

Megtörtént!

davidka003
KB 1 eurót ér a játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fabio Capello
csak rossz emlékeim vannak a halhatatlan zombikról és az ÁSÓRÓL. 😄

klassz kis Gyûjtemény!
<#eljen>

Tinman
Sajnos nem bírtam ellenállni és Greenman-en megvettem a Necrovision: Lost Company-t. Elég sokba került :-((((

Naná, hogy megy a duma, a 8 fõs party általában tele van 😊
Felvettelek közben 😊
Nyelvvizsgához sok sikert 😊 Mibõl mész?

Katun
Na jól van, azt hittem egyedüli bolond vagyok játékvásárlással, eszköz nélkül 😊, akkor még egész nyugodtan vehetek 8 játékot, hogy normálisnak tekintsem magam mivel van kivel példáloznom, hogy igen õ nem teljesen komplett neki már 10 ismétlem TÍZ játéka van konzol nélkül, nekem csak 9. <#nevetes1>.

RDR nagyon tetszik, azt szeretném megvásárolni, illetve a Mafia 2 Director's Cut-t, abban benne van minden DLC, egy bajom avval, hogy ilyen Classic-s kiadás amit mindig is szerettem kerülni.

BC2, megfontolandó számomra, szeretek lõni, de nem vagyok valami nagy spíler multiplayer-ben, CS-ni is azért Counter Strike-ztam mert jó volt a társaság és nem figyeltem arra, hogy mennyire béndzsa vagyok. Gondolom itt is szoktam Voice beszélgetni az emberek.

Na akkor Reach-t megrendelem a nyelvvizsgám után, meg mondjuk a BC2-t. A Splinter Cell-t is kipróbáltam PC-n és tetszett nagyon is, úgyhogy majd megér annyit amennyiért árulják.

Tinman
Assassins's Creed 1-et pár hete vittem végig, most a 2. részt tolom és szerintem lehet, hogy 1000/1000 meglesz annyira bejön, így talán már sejted is, hogy mit vettem ;-)

Hát persze, hogy az AC: Brotherhood-ot, kemény 4.000 Ft-ért :-)

Jah, a szemét egy 10-est ment fel... Mit vettél, ha meg szabad kérdeznem? 😊

Tinman
Font kissé megugrott... nagy mázlim volt, éppen 1 munkanappal elõtte vonták le a lét egy játékért még normálisabb árfolyam szerint :-)

Leszek, persze, azért kérdeztem 😊
Reach nekem is megvan, szal coop, multi stb mehet majd 😊
Milyen stílusok jönnek be? FPS és ótós látom igen, bár abból már nincs sok új a nap alatt 😊
A BF:BC2 jó áron van most zavvi-n, nagyon sok magyar tolja esténként, azt esetleg érdemes, ha bejön.
Ajánlom a Splinter Cell: Conviction-t is, kurva jó singel és coop van benne, illetve asszem most csak 10 font. RDR is befigyelhet akár 😊

Tinman
Relax... 10 db PS3 játékom van PS3 nélkül <#vigyor>

Katun
Zavvi-n nézelõdöm reggeltõl estig még, ha megyek valahova telefonon is azt nézegetem, a LEGO játékokat több mint valószínû be fogom szerezni rá. Hátha megtetszik barátnõmnek is, TDU2 nagyon tetszik nekii, alig bírom kirúgni a kezébõl a kontrollert, hogy én is itt vagyok (PC X360 kontrollerrel, backup játék pszt...). Akkor HALO 3 ODST és Reach az tuti, az elõzõeket végigjátszottuk cimborámmal co-opban az összes fokozaton. Mit ajánlasz? Akkor leszel majd a "friend-m" live-on? <#wave>

Miket szerzel még be rá? 😊

zorrobomber
nem próbáltam, ha jól emlékszem csak orosz nyelvû volt mikor néztem. bár most hogy mondod, azóta gondolom már van európai nyelven

Katun
Nekem ma jött meg a TDU 2 Xbox-ra, mellesleg úgy hogy még nincs Xbox-m. <#zavart2>

arty
felálltam egy székre és feltartottam a plafonig a gépet 😄

zorro: uaz4x4 játékok állítólag hasonlóak, azokat próbáltad?

Forza.

zorrobomber
Screamer 4x4 <#eljen>
Kár hogy nincs folytatása...

IMYke2.0.0.0
Hogy csináltál ilyen panoráma képet, ha nem titok? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
az egyetlen játék, amit igazán és nagyon megbántam. nem is igazán játszok vele, kidobott pénz volt - csak mivel én elég késõn vittem végig a TDU1-et, közeli volt az élmény, nagy a lelkesedés és beleugrottam az elõrendelésbe 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
TDU2 megvásárlását nem bántad (még) meg?

IMYke2.0.0.0
Galériából fényképeztél, 10 méter magasból? 😊))

Tinman
Long cat is soooooooooooooooooooooo long. :-D

arty
Imyke! nem tudtam máshogy megoldani! 😞

Forza.

én elkérném, ha valóban segít valamit <#worship>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;