Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kicsit demagóg leszek, szándékosan: tudod, kell a szellemi képességeket tekintve kihívásokkal küzdõ nem-európai játékosoknak a könnyítés, hogy benyúljanak a pénztárcájukba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egy ilyen DLC-nek mi is az értelme??? ezt eddig cheatnek vagy godmode-nak hívták 😄
Duke Nukem Forever - gyanúsan olcsó: 7.990 Ft.
A játék megvásárlásakor várható, a játék mellé:
- Big Package letöltõ kód a következõ játékbeli exkluzív tartalmakhoz:
Duke Nukem Ego Boost (A DLC letöltésével DUKE ereje megsokszorozódik, erõsebb, már-már halhatatlan lesz.)
Duke T-shirts (Öltöztesd Duke-ot számtalan vicces ruhába!)
Big Heads (A játék-karaktereket önmaguk karikatúrájává változtathatod fejméretük drasztikus növelésével.)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha még többen járnának ide, akkor még többen vennének eredeti <és ugyanazon>és ugyanazon> játékot, az tuti 😊))
Am nem tudom montam e mar, megis csak meg vettem en is a Witcher 2-t. E topic torzs tagjai kozul mar szinte mindenkinek meg van, akkor mar en se maradjak ki a jobol.<#vigyor2>#vigyor2>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- PoP: The Sands of Time
- PoP: Warrior Within'
- Pop: The Two Thrones
Ez a vonal az utolsó résszel le is lett zárva.
PoP (2008) - új szál (reboot) akart lenni, új Prince-szel, új nõi karakterrel (Elika), új mozgásokkal stb.
Kár, hogy nem erõlködtek ennek folytatására! Komoly potenciál volt benne!
PoP: The Forgotten Sands - újabb szál (Prince tesója) (reboot vol. 2), újabb mozgások
Valószínûleg, ezt a vonalat fogják folytatni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
te valamit nagyon elnéztél...
de bocs, h elmondtam a véleményemet a kedvenc játékodrol...ugy tudtam ez egy forum ahol mindenki elmondhatja a saját VÉLEMÉNYÉT...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Van benne bõven.
"h nem lehet rontani a játékban és a pályára odaragasztott dobozokkal versenyzel"
Akkor te nagy tehetség lehetsz, irány valamelyik sim liga és verd õket bucira ha ennyire megy. Még hogy nem lehet rondatni... amúgy ezek nem drift autók, hanem F1esek, amik tapadnak, persze ahhoz hogy hibába kényszerülj ahhoz úgy kell menni hogy legyen értelme is az idõdnek és nem gyök kettõvel + természtesen nem 10 körös futamokat kell menni, ahol a gumi még el sem kezd kopni.
Jah, valoban nem a falnak akarom csapni, csak az nem akkora élmény számomra, h vmi pályára odaragasztott izékkel versenyezzek...tudod, azis az élményhez tartozik, h elrontod az egyik kanyart és a falban kötsz ki...
Amugy sem értem most mit probálsz bemagyarázni nekem...neked tetszik, h nem lehet rontani a játékban és a pályára odaragasztott dobozokkal versenyzel...nekem meg nem, mert mást vártam...ez van...
Amúgy arra már nincs ereje senkinek a fikán kívül hogy kis is vesézze a cuccot. Én megtettem. Pl a Maljáj pályán az kanyarsebességek, azok a pontok ahol nagy esély van a kicsúszásra ha nem óvatosan adjuk a gázt, vagy nem óvatosan fékezünk, tökéletesen megyegyezik az rfactorban tapasztaltakkal. Az meg legkevésbé sem igzat hogy ki hogy megy a pálya mellett, vagy miért akarja minden méteren a falba csapni, nem errõl szól a dolog.
mondom 230-240 környékén dobtam el a vasat az elõttem autózó miatt, erre a füvön 3 méter alatt megállt a kocsi. Minden segítséget kikapcsoltam, de akkor sem történt egyszer sem komolyabb baleset, pedig vicces szituációk tudnak kialakulni...
ott is megvolt ez az árkád élmény ha minden segitséget bekapcsoltál, de inkább játszok azzal, mint ezzel. Ez nem árkád...ez még annál is jobban le van butitva... :S
Dirt, meg nfs-ek egyértelmüen árkád termékek...csak az ember elvárna valami kis valosághüséget amikor egy F1-es játékrol van szo...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Urban legend, amúgy meg nem szim, de ha ilyen történik a legtöbb esetben kipörögsz, persze nem 200nál az egyenesben, mert akkor nyilván nem történik nagyon semmi, de ha kanyargós részen, lanyarokban, féktávon elcsíped akkor ott gondok vannak
Mindig ugyan az a játék mint a Dirtnél és a Shiftnél. Ezek nem szimulátorok, csak fálszimek, így kár a szimekhez hasonlítani és keresni bennük ugyan azt a fizikát, sosem fogjátok megtalálni.
F1 2010 egy nagy profi kis F1es játék, sok hibával, de ezeket majd az idén érkezõ verzióban ki fogják javítani, csiszolni.
Tinman: sztem a BG-t semmi sem fogja tulszárnyalni 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nekem nem így volt... nagyon készültem rá és még így is nagy csalódást okozott, méghozzá pozitívat.
0-day vettem és egy szuszra toltam bele 100-110 órát. Zseniális darab, de azért még mindig a Baldur's Gate nálam a 9.9/10, a Witcher meg 9.5/10.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A sztori valóban lassan indul be - de ez így volt jó - és akkor még a döntés(ek)nél nem is tartasz. S ez még spoiler sem volt. Hatalmas játék!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs a wall of text-ért, de ki kellett fejeznem valahogy hálámat. Az idei év magasan legjobban elköltött 5 dollárja volt 😊