Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ez nem demagóg, csak nem igaz.
IMYke2.0.0.0
Hát, igen.

Most kicsit demagóg leszek, szándékosan: tudod, kell a szellemi képességeket tekintve kihívásokkal küzdõ nem-európai játékosoknak a könnyítés, hogy benyúljanak a pénztárcájukba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
"Duke Nukem Ego Boost (A DLC letöltésével DUKE ereje megsokszorozódik, erõsebb, már-már halhatatlan lesz.)"

egy ilyen DLC-nek mi is az értelme??? ezt eddig cheatnek vagy godmode-nak hívták 😄

IMYke2.0.0.0
😊))))))))))

Duke Nukem Forever - gyanúsan olcsó: 7.990 Ft.

A játék megvásárlásakor várható, a játék mellé:
- Big Package letöltõ kód a következõ játékbeli exkluzív tartalmakhoz:
Duke Nukem Ego Boost (A DLC letöltésével DUKE ereje megsokszorozódik, erõsebb, már-már halhatatlan lesz.)
Duke T-shirts (Öltöztesd Duke-ot számtalan vicces ruhába!)
Big Heads (A játék-karaktereket önmaguk karikatúrájává változtathatod fejméretük drasztikus növelésével.)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
ez már csak ilyen, a bolondok vonzzák egymást XD

IMYke2.0.0.0
Azt már én is észrevettem, hogy a csapatszellem, ráhatás kialakult ebben a topikban 😊
Ha még többen járnának ide, akkor még többen vennének eredeti <és ugyanazon> játékot, az tuti 😊))

zorrobomber
nekem a rise of an empire is nagyon bejött

arty
najo, az engem is 😊)

Forza.

Rage47
ha van géped hozzá, akkor nagyon megéri a Witcher 2
Daell Drow
Eggyelore az UBI akciok kozul egy sem fogott meg, bar meg van par nap amin lehet valami erdekes.

Am nem tudom montam e mar, megis csak meg vettem en is a Witcher 2-t. E topic torzs tagjai kozul mar szinte mindenkinek meg van, akkor mar en se maradjak ki a jobol.<#vigyor2>
Még van a hétbõl hátra jópár nap... még várok... egyébként 5 euróért se sokallom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem épp azt mondtad, hogy a Beyond Good & Evil érdekel? Hát akkor mire vársz? ~900 Ft, ennél olcsóbban nem hiszem, hogy adni fogják! És all-time top 10-es játék!

Zomil
engem a 2 felujitott változata, ha fenn lenne a steam-en 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
settlers7 érdekelt volna, egy tizesért mondjuk...

Forza.

Nekem eddig totál érdektelen ez az Ubi akciózás...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

artschi
Trackmania United Forever akció van ma a steam-en.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy valahová datálniuk kellett, hogy folytatható legyen - és ezt valóban elfelejtettem 😞( - így igaz, valóban némiképp összefügg az "alap" szériával, hiszen (amennyiben a TFS-ses vonalat folytatják) pszt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...megtudhatjuk, hogy lett olyan a Prince, amilyen a klasszikus trilógia utolsó részére - sebek, üldözés stb.

NEOreg3
a Forgotten Sands a Sands of Time és a Warrior Within között eltelt 7 évben játszódik, bár elég erõltetett volt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Szerk. jav.: "Összefügnek:"---> Összefüggnek

IMYke2.0.0.0
Összefügnek:
- PoP: The Sands of Time
- PoP: Warrior Within'
- Pop: The Two Thrones

Ez a vonal az utolsó résszel le is lett zárva.

PoP (2008) - új szál (reboot) akart lenni, új Prince-szel, új nõi karakterrel (Elika), új mozgásokkal stb.
Kár, hogy nem erõlködtek ennek folytatására! Komoly potenciál volt benne!

PoP: The Forgotten Sands - újabb szál (Prince tesója) (reboot vol. 2), újabb mozgások , és semmiben sem függ össze a "klasszikus" trilógiával, és az Elikás vonallal.
Valószínûleg, ezt a vonalat fogják folytatni.

w77d
gyerekek a Prince of Persia részek történetben mennyire függenek össze???

w77d
nem érzem azok singlejét semmivel kevesebbnek mint az f1 2010-ét, sõt...

Mintha Tinman te emlegetted volna, hogy veszel a Bioshock-hoz DLC-t... az hogy sikerült?

Lenne egy kérdésem: Games for windows marketplace-n magyarként lehet vásárolni? (magyar account... Steamen vettem Dow 2-t és ahhoz regeltem!)? Mert FAble 3 virágbolti verzióhoz felraktam a GFWL-t és a Marketplace-t és ha bemegyek a Marketplacere, akkor gyakorlatilag semminek nincs képe... mintha bugos lenne!

Totti5
Az online része nem alkalmas rendes ligaversenyzésre, mert nem online szimulátor mint a többi amiket felsoroltál, hiszen azok mind azok, ultrabéna és jelentéktelen singlével, ami pedig az F1 2010benaz elsõdleges.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Mond, csak ne fals dolgokat.

w77d
csak hogy az f1 2010-el nincs komoly liga, mivel egy ennyire árkád játékkal nem lehet simligát csinálni. Rfactor, Race On meg hasonló igazi versenyjátékoknál van liga, itt nincs. Sajnos tény, hogy ezt nagyon elrontották, reméljük, hogy a 2011 már egy jó minõségû program lesz. a 2010-nek az egyetlen erõssége a grafika

Zomil
hogy jön ide a sim liga?
te valamit nagyon elnéztél...
de bocs, h elmondtam a véleményemet a kedvenc játékodrol...ugy tudtam ez egy forum ahol mindenki elmondhatja a saját VÉLEMÉNYÉT...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
"h legyen benne némi valosághüség?"

Van benne bõven.

"h nem lehet rontani a játékban és a pályára odaragasztott dobozokkal versenyzel"

Akkor te nagy tehetség lehetsz, irány valamelyik sim liga és verd õket bucira ha ennyire megy. Még hogy nem lehet rondatni... amúgy ezek nem drift autók, hanem F1esek, amik tapadnak, persze ahhoz hogy hibába kényszerülj ahhoz úgy kell menni hogy legyen értelme is az idõdnek és nem gyök kettõvel + természtesen nem 10 körös futamokat kell menni, ahol a gumi még el sem kezd kopni.

Zomil
nem várok szim-et...azokat nem szeretem...csak van egy pont az árkád és a nem is tudom mi között amit átlépve olyat kapunk, mint az F1 2010, minden féle valoságot nélkülözö játékot...egy árkád játéktol nem lehet elvárni, h legyen benne némi valosághüség? ne probáld már nekem beadni, mikor sok játéknak sikerült ezt megtenni.
Jah, valoban nem a falnak akarom csapni, csak az nem akkora élmény számomra, h vmi pályára odaragasztott izékkel versenyezzek...tudod, azis az élményhez tartozik, h elrontod az egyik kanyart és a falban kötsz ki...

Amugy sem értem most mit probálsz bemagyarázni nekem...neked tetszik, h nem lehet rontani a játékban és a pályára odaragasztott dobozokkal versenyzel...nekem meg nem, mert mást vártam...ez van...

w77d
nem akarom minden méteren falba csapni, de én onnantól nem tudtam úgy gondolni erre, mint egy f1-es futamra... az ember azért vesz meg egy játékot, mert azt akarja átélni, ami a borítóra van nyomva. Az f1-hez meg azért az óriási sebesség miatt hozzá tartoznak a baromi nagy bukások ám, nem pedig a steril makulátlanság. Persze nem szimet vártam, annak tolom naponta a Race on-t STCC, GTR és WTCC 2010 kieggel...

Totti5
Így van. A gond az hogy minden autósnál el van játszva hogy az egyik fele sír mert szimet vár mindig. Ott van az rfactor, meg az iracing, mi a fasznak még több szim?

Amúgy arra már nincs ereje senkinek a fikán kívül hogy kis is vesézze a cuccot. Én megtettem. Pl a Maljáj pályán az kanyarsebességek, azok a pontok ahol nagy esély van a kicsúszásra ha nem óvatosan adjuk a gázt, vagy nem óvatosan fékezünk, tökéletesen megyegyezik az rfactorban tapasztaltakkal. Az meg legkevésbé sem igzat hogy ki hogy megy a pálya mellett, vagy miért akarja minden méteren a falba csapni, nem errõl szól a dolog.

w77d
a teljes bajnokságot végigtoltam 😉

mondom 230-240 környékén dobtam el a vasat az elõttem autózó miatt, erre a füvön 3 méter alatt megállt a kocsi. Minden segítséget kikapcsoltam, de akkor sem történt egyszer sem komolyabb baleset, pedig vicces szituációk tudnak kialakulni...

Zomil
persze az a lényeg, h minél egyszerübb legyen a játék minél könnyebb és akkor sokan veszik 😊

Totti5
Butaság, 10 percet játszottál vele? Nyomd neki akkor 200al és belemész a falba, ha már a pálya szélén szeretnek a fikázók autózni és átszáguldani a kanyarokon egyenesen. Falnak lehet csapni, persze ahhot hogy a 50 méteres bukóteren kerewsztül állj bele ahhoz nagy sebesség kell. Amúgy sem az a lényege hogy falnak menj és nem is az hogy a fövün, de gondolom eddig nem jutottatok el.

w77d
a shift 2 az f1 2010-hez viszonyítva egy vérprofi szimulátor komolyan 😄

Zomil
jah bocs én vagyok a gyökér, h egy F1-es játékban aminek a legutolso része pc-n az F1 challenge volt, egy hasonlo szinvonalu müvet vártam...
ott is megvolt ez az árkád élmény ha minden segitséget bekapcsoltál, de inkább játszok azzal, mint ezzel. Ez nem árkád...ez még annál is jobban le van butitva... :S
Dirt, meg nfs-ek egyértelmüen árkád termékek...csak az ember elvárna valami kis valosághüséget amikor egy F1-es játékrol van szo...

w77d
nna de könyörgöm ezek nem néznek F1-et? mi az, hogy nem tudsz normálisan falba csúszni, mikor a közvetítéseken minden alkalommal legalább 1-2 autó a gumifalban végzi?

Bence94
zavvriól ha rendelek egy raktáron lévõ és egy elõrendelhetõ játékot ami raktáron van azt egybõl postázzák is nem ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Totti5
"200-al hiába log le 2 kerék a füre, a kocsi gond nélkül fog továbbmenni"

Urban legend, amúgy meg nem szim, de ha ilyen történik a legtöbb esetben kipörögsz, persze nem 200nál az egyenesben, mert akkor nyilván nem történik nagyon semmi, de ha kanyargós részen, lanyarokban, féktávon elcsíped akkor ott gondok vannak

Mindig ugyan az a játék mint a Dirtnél és a Shiftnél. Ezek nem szimulátorok, csak fálszimek, így kár a szimekhez hasonlítani és keresni bennük ugyan azt a fizikát, sosem fogjátok megtalálni.

F1 2010 egy nagy profi kis F1es játék, sok hibával, de ezeket majd az idén érkezõ verzióban ki fogják javítani, csiszolni.

w77d
a pályán még csak csak van fizika, de nekem akkor lett elég a játékból, amikor 230-al lecsúsztam a pályáról (ebbõl szoktak lenni a kurva nagy balesetek az igazi versenyen, gumifalba repülés, safety car, repülõ darabok, esetleg mentõ), de a füvön 3 méteren beül 0-ra fékezõdött a kocsi!! anyáám... lehetetlen a falba csúszni a játékban 😄

robotnyk
😮
Zomil
Saját vélemény...szvsz pocsék lett az F1 2010...elöször is pc-re eléggé optimalizálatlan...másrész olyan h fizika nem létezik a játékban...pedig egy f1 játéktol elvárná az ember...200-al hiába log le 2 kerék a füre, a kocsi gond nélkül fog továbbmenni...hatalmas csalodás számomra az a játék, pedig az F1 challenge-t nagyon szerettem...de ez sajnos tulságosan elment egy árkád irányba 😞

Tinman: sztem a BG-t semmi sem fogja tulszárnyalni 😄

Kis késéssel, de végre nekem is megjött, a kárpótlásul 2 DLC-vel 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
:-)

Nekem nem így volt... nagyon készültem rá és még így is nagy csalódást okozott, méghozzá pozitívat.

0-day vettem és egy szuszra toltam bele 100-110 órát. Zseniális darab, de azért még mindig a Baldur's Gate nálam a 9.9/10, a Witcher meg 9.5/10.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atkamon
Ez durva, nekem is pontosan ugyanez volt a Witcher-er 😄

w77d
még anno amikor megjelent én is így jártam. Megvettem, elindítottam, nyomkodtam a legelején a romoknál párat, aztán raktam fel a szekrényre a játékot. Pár hónappal késõbb unatkoztam, mondom egye fene elviszem egy darabig. Úgy belelendültem, hogy állandóan akartam játszani, és életem egyik legjobb játéka lett...

zorrobomber
<#eljen> Tényleg kösz neked is még egyszer. Még az is lehet hogy nem kétszer hanem háromszor is felraktam az évek során és mindannyiszor ásítva nyomkodtam ki valahol az elején, tehát ha itt nincs a rengeteg tartalmas komment róla tuti hogy kihagytam volna.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
A sztori valóban lassan indul be - de ez így volt jó - és akkor még a döntés(ek)nél nem is tartasz. S ez még spoiler sem volt. Hatalmas játék!

zorrobomber
Köszönöm hogy ennyire hype-oltátok a Witcher-t. Még megjelenés környékén próbáltam be a szinkronos változatot(aztán hónapokkal késõbb még egyszer), hát, finoman szólva sem voltam elragadtatva tõle. A szinkron számomra nagyon kiábrándító volt, és mint azt utólag tudom, a játék eleje mérsékelten izgalmas. Most jutottam el oda hogy már öltem Ghoul-t, szép lassan fejlõdget a karakterem és a sztoriban is voltak már vicces dolgok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jót röhögtem mikor a dagadt faszi megkért hogy irtsam ki a növényeket a kertjében, de elõtte bebaszol vele. Aztán mikor utánaolvastam a növénynek hogy milyen okból nõ, plusz a kutya is õrzi ugye a sírt, akkor dõlt el bennem hogy ez egy zseniális játék. Már az éjszakai mászkálás-szörnyirtás is irtó hangulatos, de ezek után teljesen beszippantott.

Bocs a wall of text-ért, de ki kellett fejeznem valahogy hálámat. Az idei év magasan legjobban elköltött 5 dollárja volt 😊