Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A First Access Code-ot a Borderlands-szal kaphattad meg.
És a "Duke Nukem Forever" demóját töltheted le általa - majd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
valaki tudja hogyan mûködik a zavvinál az elõrendeléses dolog ? duke-hoz elvileg kapnom kellene a first access kódot de nem tudom, hogy mikor küldik el.ha csak elõrendeltem, de úgy mivel nem jött meg nem is vonnak le addig pénzt,ennek ellenére akkor hogyan kapok kódot ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

FSpofon
50 eurós játékoknál megértem, de itt csak szarrágás.

Arab money

Ebay-rõl vettem 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Tengerpart mellett, tudsz csomó tengeri vackot frissen eszegetni... Adriát javaslom erre a célra, persze többedmagaddal, költségeken osztozva az ottlétet és lejutást, mert k. drága hely lett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bakvarnyu
Én egyszer voltam ott, többet tuti nem megyek!<#vigyor1> Valami édes büdös nyúlós csirkehús volt a zsemlébe, mind a ketten kidobtuk borzasztó volt.

IMYke2.0.0.0
Még egyikhez nem 'vót' szerencsém, de a kíváncsiság megvan már 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A polipot kerüld... olyan mint a rágógumi csak rágósabb... Ellenben a tintahal, kagyló nem rossz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez baromi jó duma és milyen igaz <#hehe><#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FSpofon
kultusz=activision? :/

Arab money

Egy kultuszjáték (számomra nem az, de azért mert én nem vagyok oda az rts játékokért) folytatásától ne várd el, hogy egyhamar sokkal olcsóbb lesz.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
S lelki szemeimmel már látom is, amint polipot húznak ki tonna szám a Dunából... 😊)))

Totti5
<#nyes>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

FSpofon
A Dunából fogják frissen 😊

Arab money

IMYke2.0.0.0
Életemben nem ettem még KFC-ben.
Mostanság ezerszer jobban izgat az ázsiai konyha amúgy is. S bár sok-sok éve irtózom a tengeri herkentyûktõl, a kíváncsiság mégis ûz... persze, leginkább autentikus helyen (Japán, ofkorsz) ízlelném, s nem 10000 kilométerrõl jégen ideszállított alapanyagokkal dolgozó magyar étteremben.

FSpofon
panírozott csont

Arab money

Tinman
Tavaly ettem KFC-be Pesten... kiba. jó a kaja, Mekit elveri keresztbe, jó még a Belfrit is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem tudtok Starcraft 2-t valahol olcsón, amikor megjelent 12-3kt nem voltam hajlandó adni érte de most egy év múltával még mindig 10 körül van, azokon a helyeken amit ismerek...

IMYke2.0.0.0
Engem is hidegen hagy a játék - az 1. részével sem játszottam 1 óránál többet.
Papírt meg nem eszem <#vigyor5><#bee1>

Te legfeljebb megeszed a kupont (Miskolcon sincsen, de engem hidegen hagy a játék). Olyan hangulattal, mintha 1000 Ft értékben KFC terméket ennél.<#vigyor5>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
Ez jó hír - kár, hogy az is fákking messze van Baranyától. <#hehe>

zorrobomber
Van egy Debrecenben is 😊

IMYke2.0.0.0
Éljen! Már megint minden Budapestrõl szól...
Mert egy vidéki Kulipintyóvárosban halomban állnak a Kentucky Fried Chicken éttermek...

davidka003
Alapból jár hozzá. Már a megjelenés elõtt 1 hónappal is mondták hogy lesz hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zzeN
Azé ez elég gáz<#idiota>: CDG-s Fable 3
"* 1000 Ft értékû KFC kupont, amely a Kentucky Fried Chicken éttermekben váltható be, a kuponon feltüntetett ideig. Az utalvány készpénzre nem váltható, illetve 1000 forintnál kisebb vásárlás esetén a különbözet készpénzben nem jár vissza."

Ennyire nem fogy?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wesker24
Jaja már ujitanám is az Obliviont meg a Fallout NV-t !
Bethesda akció kéne már inkább

Kár, hogy ez is hidegen hagy...

shaddam
Van valakinek zavvi discount kódja?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zzeN
Steam: Összes Splinter Cell-en, HAWX-on, Rainbow Six-en, EndWar-on és Ghost Recon-on 66%-os akció!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ZsZso
Sajna a héten csak most sikerült elolvasnom a topikot. Ég a pofim, hogy én is beálltam a "kettõt sem képes visszaolvasni" emberek csoportjába. Szorry, megregulázom már a lelkesedésem, hogy elõrébb kerüljön a prioritási sorban az ésszerû gondolkodás 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
"Én így mulatok" mondta az agresszív kismalac. 😊

Viccet félretéve köszi, hogy szóltál. Meg voltam róla gyõzõdve, hogy az akció már kifutott. No sebaj, majd legközelebb végiglesem a teljes kínálatot. Most nem fájdítom a szívem, mert véletlen belefutnék másik 2 must-have játékba is és úgy már tényleg rossz deal lenne a mai.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
nem biztos, hogy jobban jár, ha +5 fontért kap 2 olyan játékot, ami teljesen hidegen hagyja 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Mert kétszer ennyi pénzért 3 játékot kapsz . 😊

IMYke2.0.0.0
Jobban jártál volna ha a '3 for 10' akcióban veszed...

ZsZso
Zavvi Deal of the Day:
Batman: Arkham Asylum ~ 1500 Ft

Nekem nagyon jó árnak tûnik. Landolt 1 db a kosárban 😊. Hátha valaki még kedvet kap.

balee4
Durva de szinte semmi nincs a zavvin amit akarok venni. (Demon's Souls, Vanquish)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

pointer4
Én még sose vásároltam, csak regisztráltam, de ma is kaptam egyet 😄
Road to Hill és HH mûködött,EIB nem kezelte a Razer egeremet win 7-en.....
arty
ez + az ingyen dlc-k miatt gyanitom, hogy igencsak jól teljesít a játék, az eladásokat tekintve 😊

nagyon szép gesztus(ok) a kiadótól!

(ezzel szemben az activision mit csinál? jól megy a kod? adjuk drágábban, adjunk ki kurvadrága dlcket, szivassuk a vásárlóinkat)

Forza.

arty
"már 2/3 van és bármit megtehetnek"

az nem erre van. az emberi hülyeség ellen nem a politikának kell harcolnia..

Forza.

balee4
Igen kb. 1 hónapja. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Earned in Blood is, mert azt olvastam, hogy win 7-en nem lehet mûködésre bírni?

Solid Snake
Zsírkirály módon suhan <#pias>
Guren
volt már?

"A The Witcher 2 több problémával is küzdött a megjelenés után, amibõl az egyik a néhány felhasználónál jelentkezõ nehézkes installálás és aktiválás volt. De a DRM-védelem állítólag más bajokat is okozott, így a készítõk inkább kivették az egészet a frissiben megjelent 1.1-es javításban. "

Bence94
nos megrendeltem a morrowind gotyt meg a duke nukemet.várom hogy majd küldjék.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Valakinek van tapasztalata a régebbi Brothers in Arms-ok futásával kapcsolatban win7-en?

FSpofon
Igazából ilyen árakért börtön kéne hogy járjon. Ha már 2/3 van és bármit megtehetnek, akkor pont az ilyen lehúzások ellen kéne fellépni.

Arab money

Daell Drow
Uj kategoriaval bovult a CDG.