Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Paypal-nál a számlán is valami Lu Ying Mao volt a pénzt kapó személy neve....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FSpofon
"picit azért gyanus, hogy hogyan kerülhet 3800ba egy fable3"

Ruszkiknál 2-3 ezer Ft egy zsír új játék az ottani hivatalos terjesztõktõl, úgyhogy ezen már haszna is van, de simán lehet hogy máshol még olcsóbb, kínát pl. nehéz olvasni az interneten 😊

Arab money

Ez viszonylagos, mert én például amit megveszek, azt nem adom el... ez is egyénfüggõ! Viszont, amit mondasz érdekes: Pc-n ez a piac egyre inkább szûkül szerintem (regisztrálást igénylõ játékok tömkelege, melyek ellehetetlenítik a használtként továbbadást, steam...).

Konzolos használtjáték piachoz nem értek (csak pc-m van), de ott gondolom azért ez a dolog egyszerûbb!

Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem! Nem gondoltam bele, hogy lehet, hogy orrgazda... szerintem nem az, mert legálisnak tûnik ráadásul paypal-lal lehet csak fizetni, számlát adnak, csereszavatosság is van! Talán túl sok a szolgáltatáson belül a mozgáslehetõség ahhoz, hogy illegális legyen (de lehet, hogy tévedek). VAn jópár olyan játékuk, amihez letöltési lehetõség is van (á la Direct 2 Drive), szóval nehéz elhinnem, hogy ennyire komplex átverésrõl legyen szó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
a pörgõ használtjátékpiac uj játék eladásokat is indukál, ezt is elmondtam/tuk ezerszer ... megvenném-e 0day a játékot 12ezerért, ha nem tudnám eladni? nem. vagy nem annyit.

a lényeg, hogy a fejlesztõ pénzhez jut.

nem álszentségbõl írtam, tõlem mindenki annyit warezol amennyit akar, de az már zavar, ha harmadik fél gazdagszik egy játékfejlesztésen (smswarez, gyárból kilopott kódok, stb), akkor is ha ezt jóhiszemûen teszi - mert aligha gondol bele bárki is, hogy mi is van a cdkulcs biznisz mögött valójában 😊 (én sem tudom, csak tippeltem - picit azért gyanus, hogy hogyan kerülhet 3800ba egy fable3, ahol ráadásul a warezolást is elvárják mellé. ez egyszerûen nemhogy fehér nem lehet, de még szürke sem...)

hogy szarul alszok-e? amit tudok, free szoftverrel oldok meg, de vannak álmatlanságot okotó programjaim 😉 még1x: csak azért szóltam, hátha nem tudod, hogy vszeg orrgazdától vettél! (nembiztos, olyan 95%-ra tenném)

Forza.

Már leírtam egyszer, hogy mit miért és hogyan!

Fejlesztõ már akkor kapott mikor más megvette a játékot (Használt dobozos játékok piacán, ha valamit eladsz, akkor sem fizetsz a fejlesztõnek a pénzedbõl, amit kaptál érte... akkor az is illegális!)

Ez alapján mindenki, aki megvesz valamit, majd eladja (nem akarok újjal mutogatni, vannak itt egy páran) az illegális dolgot követ el függetlenül attól, hogy ad hozzá DVD-t, tokot, kézikönyvet, vagy csak a kódot (Én ezt egyébknét nem tartom rossz dolognak... lehet, hogy pénzügyi gondjai vannak, vagy csak megunja a szoftvert, miért ne lehetne azt tovább adni... Ráadásul van ebben sokszor olyan, amit bontatlanként adnak tovább, tehát nem használták fel a kulcsot (Innentõl az orrgazdás "szöveg"-ed teljesen értelmét veszti!)! Ennyire ne legyél már te sem álszent, mintha neked pl. legális eredeti windows-od, office-od, egyéb programjaid lennének... És ezek után te tudsz jól aludni? (költõi kérdés)

No offense, csak ha valamit valamilyennek feltüntetünk, azért érdemes más szemszögbõl is megvizsgálni azt a dolgot!

arty
tehát ha egy orrgazdától veszek egy lopott (de új!) bicajt, akkor az az enyém? ha jogilag így is lenne (jóhiszemûen vettem), az én lelkiismeretem nem lenne tiszta...

gondolod a fejlesztõ kap a pénzedbõl, amit kifizettél a cdkulcsért? gondolod legális leszedni a klóncd-t?

szó se róla, a nocd.exe engem sem érdekel, hiszen abban a biztos tudatban használom, hogy a fejlesztõt ezzel kár egyáltalán nem éri, csak kényelmesebben használom a jogos tulajdonom.

Forza.

NEOreg3
ha te 50 játékkal akarsz játszani egymás után 5 perces intervallumokban, akkor valóban nem a PC a megfelelõ választás😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Magyar live acc-al is lehet DLC-t leszedni, csak nem a live-ból, hanem a marketplacebõl!

Friss az élmény úgyhogy mûködni fog a dolog neked is: Engedd át a tûzfalon a marketplace-t, majd nem játékon belül (kívülrõl, asztalról) indítsd el, lépj be az accoddal (ne zavarjon, hogy a fõoldalon nincs kép... bugos ez a szerencsétlen, de mûködni fog)... menj rá bal oldalt a játékbõvítményekre és onnan a batmanre, ha legördítesz már találod is a DLC-ket!

w77d
a ccc nem driver, hanem egy program, amivel kalibrálni tudsz. a display driver meg maga a száraz driver..

Ha már szóba került a videókártya, akkor megkérdezném hogy a catalyst control center, és a sima Display Driver között mi a különbség?

Tinman
Pontosan ráéreztél... újra kellett raknom már, tehát nem most tettem fel elõször "2011-ben" ---> #24253.

Amúgy elindult végre... igaz letöltött még 5 perc erejéig egy Live frissítést, majd 15 percig egy Baman' 1.1 frissítést, ami után minden szál hajam kihullt, ugyanis amikor bekapcsoltam a fizikszet az optionsban, közölte, hogy nekem nincs olyan VGA kártyám. Hát persze a 2 GB Vram-os, GTX460 az nem tudja, hát persze... és tényleg, igen.

NEM!!!!

Aztán elindítottam és ránézésre 75 FPS-el ment, úgy, hogy mindent maxra toltam, persze extrémes Hádében. Konzol után ez a látvány olyan, mint egy ûrutazás fénysebességgel. Döbbenet.

Jó lesz ez, csak meg kell érte szenvedni :-)

Az mondjuk még kaki a palacsintában, hogy na mondom nézzük, milyen DLC-k vannak hozzá, be is jön a Live kliens majd közöl egy hibakódot és ennyi.

És sejtem mi a baj... az, hogy MAGYAR Live ACC-om van -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"és utána telepíthetek zsinórban 50 játékot, 35 féle kiadótól, 462 féle kötelezõ kodekkel"

Nekem erre nincs 2 hetem ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jah és GFW Live-al kapcsolatban mondom ezt úgy, hogy még DLC-ket is letöltöttem vele minden gond nélkül!

Ez már csak egy ilyen mûfaj...

Nekem is a hideg futkos a hátamon, amikor közeledni érzek egy win újrarakást, de sajnos muszály idõnként megcsinálni és igen a win7 esetében maga az oprendszer a legkisebb része a dolognak: Driverek, felhasználói programok (én nem használok sok mindent, de mire mindent beállítok, felrakok az beletelik 1 órába win7-el együtt és az azért nem kevés).

Gfwl nem olyan vészes szerintem! Eddig még legalábbis nekem nem volt vele problémám (buzi securommal már annál inkább ugye Witcher 2...)

Habár én azért óvatosságra intenék mindenkit még a gyári driverekkel is!

Sokszor elszúrnak valamit készítésük közben és gondok léphetnek fel...Azért érdemes elõtte utánaolvasni a dolgoknak (nem írnak e hibákról... ilyesmi)!

NEOreg3
nekem eddig még semmit nem baszott el és már vagy 3x azzal frissítettem drivert

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Én szoktam használni és teljesen jó!

FSpofon
A gyártó aktuális driver installerét tölti le és futtatja.

Arab money

w77d
apropo, a steames videokártya driver frissítõ megbízható?? rendesen befejezi a dolgot és nem kavar semmit??

NEOreg3
arról valóban a PC gaming tehet, hogy 2011-ben még nem windows 7 van feltelepítve a gépedre dx11-es videokártya mellett

én egyszer belövöm az oprendszert és utána telepíthetek zsinórban 50 játékot, 35 féle kiadótól, 462 féle kötelezõ kodekkel, directx-el, visual basic-el, steammel, gfwl-el, "ajóistensetudjamiazanyámkínjátraknakfelezekaszarokagépemredemuszájmertkülönbenbaszikelindulni"-vel és semmi problémám nincs, maximum annyi, hogy pár havonta keresek egy frissebb videokártya drivert (vagy egy gombnyomásra megcsináltatom steam-mel)

FSpofon
QQ moár

csinálj mást is a várakozás közben ha már pc-d van és lehet rajta programokat futtatni.

Arab money

Rage47
válts esetleg szervert, nekem vmikor Japánra rakja, onnan elég lassan jön az anyag
Tinman
Ezt én már nem bírnám... tiszteletem, hogy neked ehhez van még türelmed!
Engem a konzolok végleg elrontottak... éppen azon gondolkodom, hogy így ahogy van, a telepítés kellõs közepén kihúzom a falból a dugót és felbontom a TÖBB ÉVE! fóliás FF XII-met és rámegyek PS2-ön... nem érdekel a prevgen, kimaradt, érdekel, 2 perc múlva játszhatnám <#rinya>

Szerk: negyed órája telepít a Baman' ESESDÉRE!!!
Oké értem, hogy szar optikai meghajtó (nem is szar, Plextor!), de azért na...

Tudom Steam... tudom, reggelre le is jönne :-DDDD

/torrentrõl elõbb <#banplz>

w77d
hát ember, akkor adj hálát az égnek, hogy nem flight simulatorozol 😄 elszáll a gép, win reinstall + a többi amit leírtál + 4-5 óra összeválogatni azokat a kiegeket ami fel volt pakolva ( nálam pl ez egy csekély 105gigányi anyag), majd feltelepítgetni azokat, az ütközéseket kiszûrni, végigtesztelni, konfigolni, aprólékosan minden szirszart beállítgatni...

Tinman
PC gaming:

Win 7 install - 10 perc se
Alaplapi driverek - 5 perc se
VGA driver - 5 perc
Hangkártya driver - 30 perc (b.m. a k. anyád Creative!)
Win7 frissítések letöltése és telepítése 45 perc - száni
Játék install - 10 perc - itt tartok!

1.5 órája buherálok, de játszani még nem sikerült <#zavart2>

Elõre félek, hogy a GFWL klienssel majd miket fogok szívni... mert, ha egyszer felvarázsolja valami ördögi intrikával az ember, akkor megy semmi gondja... mire játszhatnék, le kéne feküdnöm <#sniffles>

Addig meg játszom tovább vígan Coopban is!

Aztán ha nagyon nem lenne ez így jó nekem még mindig megvehetem Steamen 5 euróért, amikor már csak annyi lesz...<#smile>

De az tény, hogy nem tartalmazza!

Ingyenes tartalmakra is jogosult vagyok, szóval ez nekem így tökéletesen megfelel!

10k-hoz képest? Nem hiszem...

Azért ez így jóval olcsóbb, mint a Steam! Ez így a tipikus valamit valamiért (Nincs patchelés, nem biztosítják az adatot, csak legálissá teszed a játékot és kész... nincs további segítség)helyzet!

Az igazság az, hogy 10k-t sajnáltam volna érte... DVD nélkül meg megvagyok (Witcher 2 DVD 1 hibás volt, alig tudtam installálni... ez jócskán lerombolta a szememben a DVD fontosságát... miért veszõdnék vele, ha olcsóbb, jobb, gyorsabb, gazdaságosabb a gépen tárolni a cuccom! Ezért is szeretem a Steamet!), ahogy doboz (minek foglalja a helyet), kézikönyv (egyedül is ki tudok igazodni a játékokon, ez amúgy sem egy bonyolult fajta), különbözõ ketyerék nélkül is!

DVD-n kiadott játékok nálam a Witcher 2 megvásárlásakor, installálásakor (azt inkább felszenvedésnek nevezném... 1 órámba került csak az adatokat felmásolni a gépre) teljesen leszerepeltek... már nem tudok ezekben megbízni!

Totti5
"Amíg nem bannolt"

A Live kód nem tartlamazza a játékot, tehát csak online hozzáférést vettél, ha jól értem és így elég drágán😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Amíg nem bannolt... márpedig nem az addig nem érdekel! Ez azért ilyen olcsó, mert vannak olyan országok, ahol baromi olcsón hozzájutnak a játékokhoz és még így is megéri nekik eladni! Ezt például egy kínai csávó kínálta fel eladásra... beregeltem live-ra és kész is van!

VAn hozzá cd kulcsom, megvettem a jogot, hogy használjam... innentõl meg olyan cracket rakhatok rá, amilyet akarok! Házilag már azt módosítok, amit akarok! Pl.: Ha nem akarok egy olyan játéknál lemezt használni, aminél a meghajtóban kell lennie nyugodtan használhatok No DVD-t rárakni, mert a jogot megvettem, hogy használjam... Az hogy itthon mit csinálok vele (dvd-t virágalátétnek használom, fájlokat kitörlöm) már semmi közük! (Nagyon jó példa erre a nemrégiben megjelent Witcher2... Eredeti Bolti exe-vel szarul futott a Securom miatt, így sokan felülírták az eredetit a Gog-os DRM mentes exevel, amivel már megfelelõen futott... Miután CD Projekt értesült a helyzetrõl kijelentette, hogy jogosan használják ezek az emberek a DRM mentes exe-t mivel fizettek érte)

Steam is csak kulcsot árul+ letöltheted hozzá a játék "Clone DVD változatát" (Minden játék Clone DVD cd kulcs nélkül ugyebár)... ergó nem sok a különbség!

Totti5
Ez valami olyan mint ha én most megvennék egy online cd kulcsot a Fifához 800 pontorét és letöltöm a játékot mellé torrentrõl.

Totti5
Ez biztosan nem tiszta így, a logikával ellentétes. Veszel egy számsort és mire használod fel ha az adathalmazhoz, szoftverhez nincs jogosultságod? Steamon is kulcsot veszel + megkapod az adatot is amit aktiválni tudsz majd ha megjelnik, vagy ha már megjelenet akkor azonnal.

arty
elég félwarez íze van ennek... és hogy oldod meg, hogy ne kérjen lemezt? krekkeled az "eredetit" ?

gyanus nekem, hogy ezek a "cégek" a cdkulcsokat ellopják a "gyárból" és csak orrgazdák. nem lehetséges?

Forza.

Teljesen függetlenül a témától és mindenféle gyûlölködés nélkül mondom, hogy én rendkívül jól szórakozom a játékkal: VAn újrajátszhatósági faktor, mert van döntési lehetõségem (a játék 2. felétõl akár gyökeresen eltérõek lehetnek az egyes területek, mint ha más döntést hozunk és így + küldetések is megnyílnak), minden egyes új játéknál más-más tárgyak lesznek a boltokban ( más fegyverek, amik máshogy fejleszthetõek, így ismét sokat adnak az újrajátszhatósági faktorhoz), szórakoztató, van coop és coop tartalom... Meglátogathatóak más játékosokat, akik másképp döntöttek, így másképp néz ki a világuk! Vannak Achievementek (én nagyon kedvelem az ilyet), amelyek némelyike coop tevékenységet igényel! Minijátékok, hamisítatlan Fable bája van a dolognak, a zenék néhol zseniálisak!

És eddig nekem jobban tetszik, mint a Witcher 2 ... (lehet én vagyok már elkorcsosulva, de nem hiszem!)

FSpofon
Ezresbõl nem igen van meg egy ebéd. Az egy szendvics ára, amibõl kell kettõ egy embernek, meg mellé még vmi hogy jól lakjon. Én a classic kosarat szoktam egyedül enni, ami 2150ft vagy mennyi + 1 káposztasaláta, és kell még venni inni mellé (azt boltban normál áron).
Persze aki vidéki és ahhoz van szokva hogy levest eszik meg hasonlókkal sanyargatja magát annak lehet 1 szendvics is sok lenne 😄.

Arab money

Kongy
én azt nem mondtam. de ha annyira nyafogtok akk menjetek el egyet kirándulni, és az ebédetek ki van fizetve. Am meg nem a szaros kuponért kell megvenni egy 9k-s játékot?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Úgy is letöltöttem! Itt van a gépen... elfér van 1,5 Tb helyem... ez meg csak 7 gb-t foglal!

arty
húdeokos itt valaki... költsön mindenki 3-8 ezer forintot a feljutásra, hogy egy ezresért ehessen egy kis "szemét-kaját"... <#falbav>

Forza.

arty
és akkro hogyan jutsz hozzá a játékhoz, a tartalomhoz??

Forza.

arty
elv

ubi rohadjon meg. pláne röhej, hogy splinter pandora sincs

Forza.

robotnyk
jah, tökre megéri egy 1000es kuponért 2-3000et elutazni, tiszta logika <#eljen>
Kongy
ja, és nem pesti vagyok, és nem is debreceni, és nálunk sincs KFC...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Mit problémáztok? Menjetek fel Pestre, azt lesz KFC...
Amúgy a játék (Fable III) egyszer tûrhetõ volt, (virágbolti).

Immáron hivatalos tulajdonosa vagyok a Fable 3-nak! Ezúttal új módon vásároltam: Csupán egy CD kulcsot méghozzá Paypal-al (készítettem egy paypal accountot!).

Így a dobozos verzió 8990+kiszállítási árához (legjobb esetben pick pack ponttal: 9280 Ft) képest megkaptam egy teljes értékû játékot 3800 Ft-ért... Szerintem jó üzletet kötöttem, igaz dobozt és adathordozót nem kaptam, de anélkül megvagyok!

Lucifair
Ér valamit ez a first access?
Mi akadályozza meg az embert h akinek van ilyen,letölti a demot és felteszi torrentra?

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
A játék elõrendelõi is kapnak, én is kaptam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord