Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
Nekem március 1-jén volt rendelésem tõlük, de egy 20%-os sportdiscount.com-ra érvényes kuponon és az egyéb hírleveleken kívül semmi. TheHut-ra pedig áprilisban regisztráltam, még semmit nem rendeltem, de már kétszer is küldtek kódot. Fene se érti ezeket.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

artschi
én mondjuk azóta nem rendeltem, a legutóbbi levelük tárgya "we miss you" volt és küldték a kódot, hogy vásároljak 😛

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

balee4
Én is csomószor rendeltem tõlük és még 1x sem kaptam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem gáz, csak beszédes...<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
az gáz, ha én állandóan netes kaszinóoldalaktól kapok ilyeneket?? XXD

zaki
Én is rendeltem már vagy 4-5 alkalommal, de még nem kaptam egy kódot sem. vagy csak nem vettem észre? 😄

wesker24
Zavvi küldi nekünk mivel rendes tisztességes és régi ügyfelei vagyunk ! xD
artschi
nekem az 1. zavvi-s rendelésem óta küldenek ilyen kódokat meg hírleveleket.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zaki
milyen rendesek vagytok ti <#worship>
honnan vannak ezek a kódok, hogyan kaphat az ember?

HappyHunter
Még egy voucher ha esetleg kéne valakinek: 1115-CDG6-0CP5

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Nehéz volt ráklikkelni a direkt thumbnailre? <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
hahaha
FSpofon
Uncsi ez a kép. 20 éve az akkori technológiai korlátok miatt volt pár négyzetméterre sûrítve a pálya.

Arab money

Carlos

<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Daell Drow
Persze egy ido utan frusztralt, de mikor at jutottam egy ilyenen. Akkor annal nagyobb volt az orom/lelkesedes, ma mar nem annyira dob fel ha egy egyenes palyan vegig megyek.
Zomil
a bal oldali egy doom map 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az a Doom pályája, nemrég vettem elõ újból, és nagyon élveztem a level designt, a backtrack csak akkor tûnhetett fel, ha az ember nem gondolkozott (azért megszakadnia a szimpla továbbjutáshoz nem kellett, de ha retardált vagy figyelmetlen az ember, akkor el lehet akadni egy idõre - szerintem nagyon helyesen!) vagy a titkok felderítésében utazott, egyébként gyors, pörgõs játékmenete volt. Nemrég játszottam végig a Gears of Wart is, na abban sírtam (ami nem azt jelenti, hogy az egész játék élvezhetetlen lett volna), mert még direkt ki is hangsúlyozzák a csövet, ha néha lehetett is két egymás mellett futó ösvény közül választani.
Egyetértek! Jó lenne a rendszer, csak kéne még egy kis idõt és kreativítást ráfordítani!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
POPal és a Splinter Cellel is ubi pontokat szereztem, amit nem költöttem el az adott játékra, hanem mindig az ACnál lõttel el õket egybõl, így minden unlockolható cucc meglett gond nélkül. A rendszer jó lenne, ha kicsit foglalkoznának vele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"ott bolyongtam orakig ilyen palyakon anno."

És azt élvezted!?

Ez örök vita... régi játékokban erõsen benne volt az értelmetlen idõhúzó, frusztráló back track. Szerencsére kihalt mára nagyából.

Tinman
Megvettem az AC2-höz a titkos Auditore Crypt-et 40 Uplay pontért :-)

Szeretem, ha ingyen van valami :-P

Kissé suta ez a rendszer, de az ilyeneknek azért tudok örülni... egyszerû-e' vagyok?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
Ez sajnos igaz, es szomoru. Amugy a baloldalirol a descent ugrott be, ott bolyongtam orakig ilyen palyakon anno.
IMYke2.0.0.0
Hopp, azt elfelejtettem felírni, Carlos melyik hozzászólásához...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Béka, úgyhogy:

Daell Drow
koszonom szepen, felhasznaltam es megrendeltem a gameket.<#worship>
Tinman
Megjelenés után pár hónappal 4k körül szoktam venni a konzol címeket... meg persze veszek használtan is olcsón, jó állapotút, mert úgysem tartom meg õket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
" miért nem lehet a PC-vel egy árba hozni???"

mert az ár egy része megy a sony-nak, MS-nek royaltiként. pécé esetén nem kell senkinek külön fizetni!

Forza.

Totti5
Szóval nem írtam hogy használtat vegyél.

Totti5
Külföldrõl sem kapod meg olcsóbban, csak akkor haz árfolyamon nyersz 500-1000 forintot, ha nyersz... nem mindig. Külföldrõl 0day nem érdemes, mert ugyan ott vagy és lehet meg sem kapod idõben, viszont ami nem fogy olyan jól, vagy akciózásra kerül azt angliából nagyon jó áron meg lehet kapni.

w77d
én játékot csak újonnan veszek, nem érdekel használt cucc. Nekem sokat jelent, hogy én bonthatom ki, én fogom meg elõször a tartalmat ( a gyárban dolgozó kis kínait kivéve), ezért a PC-re itthon levõ 200 játékból mindegyiket újonnan vettem...

Totti5
Ha végigvitted el tudod adni pár ezer bukóval. Pécés játékért könyörögni kell hogy valaki vigye el annyira nincs értékük. Amúgy nem kötelezõ 0day venni ( 10 max 11 egy új játék itthon, több nincs ), megveszed pár hónap múlva feléért, vagy vársz egy külföldi akcióra.

Tudom, azért írtam, hogy egyetértek veled. Csak elõtte kiigazítottalak abban, hogy nem 14k egy játék 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
10-12 is nagyon sok

shaddam
Mert az 576,cd galaxis megteheti a többi kisboltot meg leszarják.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nem ritka, hidd el. Még az 576-ban sem 14k egy új játék. A 10-12k az átlag.
De ezzel egyetértek: "miért nem lehet a PC-vel egy árba hozni???"

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
van pár ilyen, de ritka. Leginkább 2x-es áron vannak a játékok. Amúgy nem is értem, miért adják ilyen drágán a gameket? miért nem lehet a PC-vel egy árba hozni???

10500 volt szállítással és 2 DLC-vel az L.A. Noire 😊

w77d
ez az egyik ok amiért nincs konzolom... a faszom fog 14ezreket fizetni sima kiadású játékokért...

zaki
viccesek itthon a játék árak. konzora legalábbis azok, csak ezen a téren van tapasztalatom 😊

Rage47
elég vicces.
itthon meg perkálhatunk 1k-t 😄
zaki
Felhasználtam, köszönöm szépen, spóroltam majdnem 1800ftot 😊
Postaköltség tényleg ingyenes, és 1 héten belül eddig majdnem mindig itt volt minden játék nálam.

Shep
Kösz, végre valami jó hír.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Pontosan ahogy mondod Free delivery van még mi hozzánk is !
Shep
Zavvin akkor tényleg 0 a postaköltség ide hozzánk is?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mooo
Zavvi kód,ha kellene valakinek:1115-44QG-Q23Y
balee4
Atya isten, inkább nem mondok semmit.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

artschi
Itt van még egy kupon, ha kell vkinek:

1115-5LY3-NGJG

IMYke2.0.0.0

pointer4
1115-ZS00-VPZ4
Daell Drow
Esetleg nincs még valakinek egy hasznalaton kivuli zavvi kupon kodja. En is kaptam regebben de mar oda adtam valakinek mert ugy gondoltam nem veszek mostanaban semmit, erre meg tessek.