Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Bocsi a buta kérdésért, de meg tudnátok mondani, hogy zavvi-ra hogyan lehet fizetni ? Nem értem teljesen a faq-t, de abból azt vettem ki, hogy csak utalással. Tévednék ? Elõre is köszönöm a segítséget!
Carlos
Nem hazugság, hanem vélemény.

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Biztos, de azért azt neked is látnod kell hogy nincs sok csapat a világon akik hasonló minõséget tudnak elõállítani mint a Citeron, tehát hogy szar lenne az hazugság, ellenkezõleg: minõség.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
igen.

Én sem értem, mert ha ott a DVD a számlával a moncsi mellett és NoDvd crack van a játékon megbasznak.
Így találták ki a fejlesztõk, szóval szopó.

Ja és ami a legjobb: ha nem a beépített csítet használod, hanem az indítsd el a trainer-t majd azzal a játékot azis illegális...kábé mint a crack. LoL.

Þór vígi þessi rúnar

arty
teljesen jogosan 😊

(hogy a lobbi milyen törvényt kreált, az kit érdekel? abszurd, ergo nem kell betartani)

Forza.

w77d
igen, de gyakorlatilag mindenki szarik rá..

Akkor ha eredeti játékomra rátolok pl. egy No DVD-t, akkor jogot sértek?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
HOJJJJJAAAAAJJJJJ!!!!!!

"VAn hozzá cd kulcsom, megvettem a jogot, hogy használjam... innentõl meg olyan cracket rakhatok rá, amilyet akarok! Házilag már azt módosítok, amit akarok!"

Ez bazira nem így van!
NEM módosíthatod futtató kódot ami futtatja az alkalmazást! és a crack pont ezt teszi! tessék elolvasni azt amire olyan lazán rábökünk egy Accept és Next-et!

Þór vígi þessi rúnar

Ú, ne is mondd, sose felejtem el, abból is a nagy klasszikus kartondobozosat rendeltem az amazon.com-ról, aztán ez jött...<#falbav> Azóta is fõ miatta a fejem, de még nem akartam újat szerezni helyette, az eredeti High Stakes feliratú amúgy is kuriózum itthon.

Igazából az a normális ha minden gyanus! Szóval neked van igazad! Elkapott a hév, hogy nekem ez ennyiért kell és cselekedtem... eddig nem is bántam meg!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
nagyon szép ! kivéve a 4. részt... megérdemelne egy szebb kiadást!

Forza.

arty
legjobb rész 😊

tud mindent, amit a 3., de mindenbõl több/jobb benne!

Forza.

arty
"VAn jópár olyan játékuk, amihez letöltési lehetõség is van (á la Direct 2 Drive), szóval nehéz elhinnem, hogy ennyire komplex átverésrõl legyen szó!"

akkor én ezt nemértem... lehet, hogy korrekt bolt, csak net ugye hemzseg az átvágásroktól, MINDEN gyanus! 😄

Forza.

Carlos
Nekem az volt, kipróbáltam, fél óra játék után megfájdult a fejem. Félretettem, hogy ok, biztos fáradt vagyok. Kipróbáltam másnap és megint fejfájás lett belõle. Uninstall, shift+delete. (SOHA elõtte és SOHA utána más játék nem csinált ilyet).

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
az utolso nfs amit élveztem a most wanted volt, de az örök kedvenc akkor is a high stakes marad, auto viselkedésben meg a porsche egyértelmüen 😊
megvan a legujabb hp is de valahogy nem az igazi a csucsmodern rendörökkel, a lepakolhato szirszarokkal...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Majd még nyáron gyûjtögetem kicsit a többi platformra is, és majd ha minden jelenleg is piacon lévõ platformra teljes lesz a gyûjtemény, majd akkor 😛

Egyébként, legvágyottabb játékom a TNFS-nek a 3DO verziója, ahonnan elindult az egész, 2008-ban majdnem csak azért vettem egy Panasonic 3DO készüléket a vateráról a TNFS-el együtt, de aztán mégsem 😄 (azóta bánom, mert gyorsan elvitték)

A legbetegesebb, hogy vannak olyan régi mobiltelefonjaim (Nokia N95, Sony-Ericsson P1i) amiket csak azért nem adtam még el, és nem is fogok, mert egyes Simbian-os NFS részek csak azokon a "platformokon" futtathatóak, és így megõrzõdnek azok is. Tudom, elég beteges... <#banplz> de hát mindenki gyûjt valamit

Fincsi ajánlat a GOG-on: Broken Sword Trilogy ~1670 Ft-ért. Ráadásul ma került föl a második rész "remastered" verziója, de akinek már megvolt, az automatikusan megkapja azt is. Amúgy ilyen verzió az elsõ részbõl is van, csak azt Director's Cut-nak hívják. Természetesen az eredeti verziók is járnak hozzá.

<#eljen>

Daell Drow
A NFS-rol egy kepet majd szivesen meg neznek az osszes platformrol.
De, egy magas poligonszámú hulladék 😊

Ne mondd már, hogy te minden PC-s játékhoz feltelepítesz egy új oprendszert! 😄

Ha nem akarod pörgetni a lemezt játék közben, akkor box-ra is föl kell telepíteni, az is optikai meghajtós szarakodás...

Szóval mit is akartál tulajdonképpen mondani a "PC gaming"-al kapcsolatban? Vagy semmi komoly, csak megint egy kis rinya? 😊

A pár hsz-el lentebbi képre csak a PC-én futtatható részeket tettem (mert arra a platformra megvan a teljes sorozat), nem a teljes NFS gyûjteményem, csomó megvan több platformra is, viszont a többi platformra még hiányos a gyûjtemény.

Pl PSP-re még csak ezek vannak, de nemsokára beszerzem az Undercover-t, és a Shift-et is, és akkor teljes lesz a gyûjtemény PSP-re is 😊
Nosza, lehet fel is megyek a vaterára ebbõl a lendületbõl, és meg is rendelem õket 😄

Totti5
PSPs részek hun vannak?😄 Burtál gyüjtemény, grat, de ezt már párszor írtam neked😊

Totti5
Az új HP minden csak nem hulldék😊

HappyHunter
Akkor beszúrom énis a NFS "kollekciómat" <#idiota>
Körülbelül 6-7 éves lehettem mikor megkaptam, miután a demóba(egy pálya a Celtic circuit és egy autó a Ferrari Maranello) körülbelül 10 órát beletettem. Soha de soha nem örültem azóta sem játéknak mint ennek. Imádtam a rendõrjelzõ csipogását, az epic üldözéseket, a showcase roomot(minden autót 360 fokban körül lehetett nézni kívül-belül), azt hogy az Ace nevû versenyzõt soha nem tudtam legyõzni, és mikor másfél méterrel a cél elõtt büntetted meg a versenyben levõ Lambót, hát az valami leírhatatlan. Nosztalgiaroham.. 😊

Be happy. :) Running!

szabii98
<#eljen>
de számomra a PS is jó volt 😄

I met God. She's black

Most Wanted volt számomra az utolsó, ami fogyasztható volt, azóta nem nagyon foglalkozok a sorozattal...

Carlos
nekem még az Underground 2-ig tetszett, de utána hulladék. Mostmár a sávszélt is sajnálom rá... <#dumcsi>

Þór vígi þessi rúnar

Smuge
...az utolsó jó nfs játék , utána hulladék az összes.

w77d
lófaszt, az a második

Carlos
Porsche Unleashed a legjobb... 😊

Þór vígi þessi rúnar

w77d
az NFS 3 HP kisdobozos a képen, mégis az egész széria magasan legjobbja...

pointer4
Szép gyûjtemény 😄
Érdekes, hogy csak azok lettek jók belõle amelyek nagy dobozt kaptak, az a három 😄
Vagy ez egy ómen, vagy a doboztervezõnek is jó a kritikai érzéke 😄
Bence94
de én még nem kaptam semmit se csak egy igazolást, hogy rendeltem tõlük. írnom kellene nekik ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Carlos
1-2-5 tolnám... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Daell Drow
<#eljen>
IMYke2.0.0.0
Nem mellesleg: ~3 MB-os képeket nem linkelünk a topikba -> méretcsökkentés...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
És mit szóltak a klasszikusok az új jövevényhez? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A teljes NFS széria a maga valójában, április eleje óta még össze sem ismertettem õket a Shift 2-vel 😄

Totti5
Az jó vásár volt!

Tinman
4 kiló 50 deka volt postával.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Boxra sem többért néztem, 3500 körül volt a kettõt és akkor ott van a doboz és a lemez ami mehet a polcra, vagy ha már nem kell akkor el tisuom passzolni. Digitálisan 4 körül meg tudnám venni lájvról bármikor, de dehogy veszem, akkor már inkább lewarezolom...

Boxra keresi 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

FSpofon
steamen 2200 volt a kettõ együtt pár napja kb.

Arab money

Totti5
Mennyi volt a 2 vegas? 2 embernek is írtam gameren meg jatekaimon, hogy jó pénzért elviszem tõlök, de basztak visszaírni😞( azóta meg nem láttam értelmes áron együtt.

A 2-t igen, az elsõnek talán a közepén tartok, de egy k.rva nehéz részen vagyok, így pihentetem 😊 (ismételten realistic <#zavart1> )

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Lehet goldom éppen :-)
Jelenleg nincs...

Te már letoltad õket?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#eljen>

Ha van goldod, akkor vegas coop? 😊

Tinman
OFF:

Na ennyi volt szerintem nekem a Baman' AA PC-n egyelõre... tegnap 2 percet játszottam is vele, de már húzott az ágy, most meg megjött a Godly AC: Brádörhúd :-D

tototto
én mint itt régebben kiderült, bitang bûnözõ vagyok mert a steamen vásárolt játékomhoz kerestem magyarítást, szal csak óvatosan még a levegõvétellel is <#ravasz1>