Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi a buta kérdésért, de meg tudnátok mondani, hogy zavvi-ra hogyan lehet fizetni ? Nem értem teljesen a faq-t, de abból azt vettem ki, hogy csak utalással. Tévednék ? Elõre is köszönöm a segítséget!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én sem értem, mert ha ott a DVD a számlával a moncsi mellett és NoDvd crack van a játékon megbasznak.
Így találták ki a fejlesztõk, szóval szopó.
Ja és ami a legjobb: ha nem a beépített csítet használod, hanem az indítsd el a trainer-t majd azzal a játékot azis illegális...kábé mint a crack. LoL.
Þór vígi þessi rúnar
(hogy a lobbi milyen törvényt kreált, az kit érdekel? abszurd, ergo nem kell betartani)
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"VAn hozzá cd kulcsom, megvettem a jogot, hogy használjam... innentõl meg olyan cracket rakhatok rá, amilyet akarok! Házilag már azt módosítok, amit akarok!"
Ez bazira nem így van!
NEM módosíthatod futtató kódot ami futtatja az alkalmazást! és a crack pont ezt teszi! tessék elolvasni azt amire olyan lazán rábökünk egy Accept és Next-et!
Þór vígi þessi rúnar
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
akkor én ezt nemértem... lehet, hogy korrekt bolt, csak net ugye hemzseg az átvágásroktól, MINDEN gyanus! 😄
Forza.
Þór vígi þessi rúnar
megvan a legujabb hp is de valahogy nem az igazi a csucsmodern rendörökkel, a lepakolhato szirszarokkal...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként, legvágyottabb játékom a TNFS-nek a 3DO verziója, ahonnan elindult az egész, 2008-ban majdnem csak azért vettem egy Panasonic 3DO készüléket a vateráról a TNFS-el együtt, de aztán mégsem 😄 (azóta bánom, mert gyorsan elvitték)
A legbetegesebb, hogy vannak olyan régi mobiltelefonjaim (Nokia N95, Sony-Ericsson P1i) amiket csak azért nem adtam még el, és nem is fogok, mert egyes Simbian-os NFS részek csak azokon a "platformokon" futtathatóak, és így megõrzõdnek azok is. Tudom, elég beteges... <#banplz>#banplz> de hát mindenki gyûjt valamit
Ha nem akarod pörgetni a lemezt játék közben, akkor box-ra is föl kell telepíteni, az is optikai meghajtós szarakodás...
Szóval mit is akartál tulajdonképpen mondani a "PC gaming"-al kapcsolatban? Vagy semmi komoly, csak megint egy kis rinya? 😊
Pl PSP-re még csak ezek vannak, de nemsokára beszerzem az Undercover-t, és a Shift-et is, és akkor teljes lesz a gyûjtemény PSP-re is 😊
Nosza, lehet fel is megyek a vaterára ebbõl a lendületbõl, és meg is rendelem õket 😄
Körülbelül 6-7 éves lehettem mikor megkaptam, miután a demóba(egy pálya a Celtic circuit és egy autó a Ferrari Maranello) körülbelül 10 órát beletettem. Soha de soha nem örültem azóta sem játéknak mint ennek. Imádtam a rendõrjelzõ csipogását, az epic üldözéseket, a showcase roomot(minden autót 360 fokban körül lehetett nézni kívül-belül), azt hogy az Ace nevû versenyzõt soha nem tudtam legyõzni, és mikor másfél méterrel a cél elõtt büntetted meg a versenyben levõ Lambót, hát az valami leírhatatlan. Nosztalgiaroham.. 😊

Be happy. :) Running!
Þór vígi þessi rúnar
Érdekes, hogy csak azok lettek jók belõle amelyek nagy dobozt kaptak, az a három 😄
Vagy ez egy ómen, vagy a doboztervezõnek is jó a kritikai érzéke 😄
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Jelenleg nincs...
Te már letoltad õket?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha van goldod, akkor vegas coop? 😊
Na ennyi volt szerintem nekem a Baman' AA PC-n egyelõre... tegnap 2 percet játszottam is vele, de már húzott az ágy, most meg megjött a Godly AC: Brádörhúd :-D