Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haverok mindig azt mondják, hogy én vagyok a B kategóriás játékok mestere, amit sokan lesza..rnak, leszólnak az általában nekem mindig baromira tetszik! Ez nálam nem tudatos, hogy divat ellen megyek, egyszerûen ilyen az "ízlésem" <#smile>#smile> Hogy csak a legutóbbi ilyet említsem: Dragon Age 2 , én baromi jól szórakoztam vele!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Þór vígi þessi rúnar
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Þór vígi þessi rúnar
reméljük tényleg szép állapotban lesz, mégiscsak papír, nálam azok eléggé amortizálódnak (az az 1 db 😄 )
Forza.
Demon Stone-t ne is akard látni sold out kiadásban...
Bioshock 2-nél ez áll: Temporarily out of stock | This item will be dispatched as soon as it arrives
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ilyen kincseket érdemes beszerezni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
5 eves evfordulo van, ezert most 5 napig minden nap 1 game ingyenes.
Ma az elso napon a Gobliiins lehet ingyen beszerezni.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Tehát ha veszel egy játékot és megadod a bankártya adataidat, akkor a bank leveszi tõled a játék árát. Nagyjából ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Ja, és 18+ -nak kell lenni. Elvileg...
Þór vígi þessi rúnar