Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
890 Ft-ba kerül, nem vészes. Viszont kézikönyv nincs...

Þór vígi þessi rúnar

Most röhögjetek ki nyugodtan, de én imádtam minden percét! Már többször végigjátszottam: Humor, akció, jó kis karakterek (imádom ezt a típusú TPS harcot, ezért nekem tetszett a Dynasty WArriors 3 és a Warriors Orochi is!! Én ilyen elvetemült állat vagyok ám!!! <#smile>)

Haverok mindig azt mondják, hogy én vagyok a B kategóriás játékok mestere, amit sokan lesza..rnak, leszólnak az általában nekem mindig baromira tetszik! Ez nálam nem tudatos, hogy divat ellen megyek, egyszerûen ilyen az "ízlésem" <#smile> Hogy csak a legutóbbi ilyet említsem: Dragon Age 2 , én baromi jól szórakoztam vele!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Guren
pedig jó játék volt

A Demon stone kb egy vicc, neked ennyire tetszett? Én régen próbáltam, de kb 2 óra után letöröltem.

Atkamon
Jól néz ki ez a Trine, eddig nem is hallottam róla. Egyszer majd mindenképpen kipróbálom 😊

Carlos
kíváncsi vagyok rá. Kicsit emlékeztet (nagyon kicsit, nagyon halványan, nagyon messzirõl) a lost vikings-re amit imádtam.

Þór vígi þessi rúnar

artschi
A játék kiváló!!! és nem utolsó sorban gyönyörû!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Bence94
na megjött a fac kódom duke-hoz nem kellett semmit írnom nekik.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

2011. November 15-én jön az új Saints Row! Engedtessék meg nekem eme off most, mivel Imyke is nagy rajongója a sorozatnak! Új CG Trailer is kijött, mely a játék fórumtopikjában megtekinthetõ!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
utolsó map durva, de amúgy kellemes
Carlos
No, megvettem a Trine-t. Nem vitték túlzásba a kézikönyvet. De utálom az ilyet... Remélem a játék jó lesz.

Þór vígi þessi rúnar

arty
<#eljen>

reméljük tényleg szép állapotban lesz, mégiscsak papír, nálam azok eléggé amortizálódnak (az az 1 db 😄 )

Forza.

Orvosoltam a szépséghibát, találtam a tengerentúlon az ebay-en egy klasszikus kartondobozos High Stakes-t, jó állapotban és jó árban, már úton van hozzám 😊

zorrobomber
köszi a linket, mert az ingyen game-ek mindig jól jöhetnek, de amúgy nagyon szegényes az oldal kínálata és atom drága 😊

Daell Drow
Batman
AvP
bioshock 2
prey
stalker cop
unreal anthology

Demon Stone-t én valami olyan kiadásban szeretném látni, ami itt lenne a polcomon, szóval ha van valakiknek eladó, akkor szóljon! (Zavvi-ról most nem rendelek, mert elkapna a hév és az sokba kerülne nekem....)

Nem is csodálkozom rajta, hogy ilyen hamar elkapkodták 😊

Demon Stone-t ne is akard látni sold out kiadásban...

Alpha Protocol is Sold out már! Forgotten Realms Demon Stone-t mióta nem láttam dobozos verzióban...

Miket vettél?

Bioshock 2-nél ez áll: Temporarily out of stock | This item will be dispatched as soon as it arrives

Shep
Ja, azt hittem kifogtad valamelyik boltban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Daell Drow
en 6 gamet rendeltem, marmint 2x3 pakban, de nekem csak egyreszet kuldtek e tegnap. PL a prey es a bioshock 2 varakozik meg eggyelore.
Zavvi-n, 3 for 10 akció keretében.

Tényleg nagyon jó ár egy szuper játékért <#eljen>

Shep
Hol vetted egy ezresért?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van fent pár egyéb érdekes kalandjáték játék is ingyen, pl. Beneath a Steel Sky, Flight of the Amazon Queen, Drascula, valamint fent volt régebben az Abuse is, nekem még ott van az accountomban, nem értem miért vették le...

Alpha Protocol-t én ilyen kiadásban vettem egy ezresért: ^^

Daell Drow
zavvin 3az1ben akcio kereteben jonnek mar.
Daell Drow
Kar hogy nem regelheto steamre.
Carlos
Köszi. Holnap megveszem, ha nem felejtem el!

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Trine 890 Ft
Ilyen kincseket érdemes beszerezni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tényleg korrekt! Ha pesten járnék vennék 1-et mindkettõbõl!

Nekem mindkettõ dög unalom volt....

davidka003
Alpha Protocol korrekt ár
Aliens vs Predator

A többi SEGA játék is 30%-al olcsóbb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
És miért kéne a Burnout mellé tenni, amikor NFSt csináltak és nem Burnoutot? Burnout majd lesz Burnout címmel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
paradisehez képest szvsz nem hulladék, annál azért jobb 😊

Forza.

w77d
az új hot pursuit akármihez mérve egy hulladék...

Kongy
Az új Hot Pursuit (ha már Criterion) a Burnout-hoz képest igenis hulladék, nem méltó a Criterion-höz, egy kiherélt Burnout.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Daell Drow
n+1 digitalis jatek arus oldal (regebbi jatekokkal dominalva), steam, desura, gog, green man gaming soraban.
5 eves evfordulo van, ezert most 5 napig minden nap 1 game ingyenes.
Ma az elso napon a Gobliiins lehet ingyen beszerezni.
Ez micsoda?

Daell Drow
Legalább írhatnának mailt, hogy elfogyott vagy valami, eleve minek engedték megrendelni, ha nincs. Köcsög banda.

balee4
Látom nagy autós gamer van: nem érdekel egy Rideg Racer 2 PSP-re? Olcsón adom.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
Hát ha kaptál emailt, hogy Item Dispatched, akkor neked kiküldték.

Ha rendeltem valamit zavviról, de néhány nap múlva azt írják az oldalon hogy sold out, attól még kiküldik, vagy ne is számítsak rá?

Nagyon szépen köszönöm! 😊
Carlos
Tulképpen nem kell utalnod. Levonja magától a bolt a számládról.
Tehát ha veszel egy játékot és megadod a bankártya adataidat, akkor a bank leveszi tõled a játék árát. Nagyjából ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Köszönöm a segítséget! Még annyit, hogy a fontnak megfelelõ értékû forintot kell utalni ? Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de még soha nem csináltam ilyet.
Carlos
Ha van érvényes bankkártyád és pénzed a számlán, akkor igen.
Ja, és 18+ -nak kell lenni. Elvileg...

Þór vígi þessi rúnar

Tehát pl. az OTP-bõl tudok utalni akár nekik is ?
Carlos
Banki átutalással. Kell, hogy legyen egy számlád, amihez van egy kártya. Kábé ennyi.

Þór vígi þessi rúnar