Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ott a pont!

!JÖTT!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
nekem Steamrõl max-szal (2.2m/s) jött :p
Tinman
Befejeztem ígérem!

A PC mellett szól abs, hogy torrentrõl 700k/sec-el jön a "demó".<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
bocs😄
MerlinW
Könyörgöm ne indítsatok PC vs konzol flémháborút...

[merlinw.org]

Daell Drow
Az Age of wonders 1-t en is csak ajanlani tudom, egy pc world 2000-es cd-n levo demoval tolom a mai napig. Tobbit is kiprobaltam de tovabra is (es a korokre osztott rts mufajon belul is) az elso resz a mai napig nalam az etalon.
Kar hogy nem steames, kulonben meg vennem ennyiert. Amugy van steamen is csak draga. :/

Mai steames szerezmenyem: Fortix
Tinman
Emeld ki melyik résznél hibáztam...

If elbutulás = gyors, kényelmes, kés a vajban, akkor vállalom, demens lettem.

Rage47
elbutított a konzol
nekem lazán ment minden, úgy csináltam, ahogy a levélben leírták
Steam rulz
arty
melyik konzolgyártó támogatja az elõzõ gent, 5 év után?

Forza.

arty
megnézném, hogyan duke nukemezel a 7600as nvidián ... okos hsz <#eljen>

Forza.

Tinman
Várjá' tudom fokozni!

The Steam servers are too busy to handle your request... HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ.

Értékelésem:

Ritkán használom, akkor se mûködik.

fos/10.

Jaka923
Ezért szeretni fognak itt<#idiota>

Tinman
PC gaming fika is legyen:

Duke First Access kóddal kapcsolatban:

Érted... nem mondja meg miért, egyszerûen elfogadta a kódot, szépen kitöltök minden, username szabad, majd "This account could not be registered".

Kaptam mailt is, rá is kattintok, be is jön a gearbox acc regisztráció, amihez bármit írok "This account could not be registered".

Baltával verem szét az egész k. gépet már komolyan mondom. Mi ennek az értelme?

Tudtam, hogy rossz döntés PC gamingben gondolkodnom MA IS... már szépen 1 órája tolhatnám AC: Brotherhood-ot.

Okádék az egész!

Tinman
Steam fika:

Win 7 friss install... letöltöm a klienst, telepítem, 20 perce tolja, 58%-on áll.

Csak jelzem, hogy kb. 10 perc volt az op. rendszer install.

Gratulálok!<#levele>

pointer4
Ne vitatkozzatok ilyenen, mindegyik Dirt szar 😄
IMYke2.0.0.0
Csak tudod, amikor 235. alkalommal kell végignézni a szakaszok között, az ember hányingert kapott tõle.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Duke-nak max a demoja csücsülhet a gépeden😊

[merlinw.org]

Így múlik el a régi Hardverek dicsõsége... szép lassan... Sajnálatos, de ez van! Ilyenkor értem meg a konzolosokat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bence94
demot toltam csak de nekem bejött a menü.duke meg itt csücsül a gépen de a rohadt vga-m miatt nem megy ááááá... amd nagy ügyesen nem támogatja már így nincs driver se játék támogatás nvidiánál pedig még 6 meg 7000-es szériához még most is van igaz semmit se javítanak már rajtuk, de van és ez meglátszik pl. a duke gépigényénél is mert minimum egy 7600-as kell ati fronton pedig hd 2600<#mf1><#falbav>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MerlinW
Ezaz, add ki magadból...!

[merlinw.org]

Totti5
Hála "nektek" az idegesítõ menü helyett lett egy unalmas, semmilyen menü a 3.ban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Csak az idegesítõ menürendszer ne lenne...
A 3. részt még WRZ-ben sem nézem meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ma érkezett 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Jut eszembe Steam: Red Faction hétvége van Steamen: REd Faction Guerilla csak 2,5 euró.... elgondolkodtató!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pointer4
Nem steam, nemkell 😊
Kemény 2 (kettõ) hozzászólást kellet volna visszanézned.<#vigyor5>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

nekem egy Heretic 2 és egy Drakan kéne ami megy win 7-en.
artschi
Electronic Arts a GOG-on

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zorrobomber
Alpha Centauri-t majd mindenki pótolja be aki még sosem próbálta!

Nekem megvan mind, ajánlani mindegyiket tudom 😉 Ha nem vagy biztos, akkor demózz, vagy elég egyszerre csak egyet megvenni, úgyis lesz még akcióban.

Ami igazán meglepett tegnap: EA klasszikusok is felkerültek a GOG kínálatába!!! Úgy mint: Dungeon Keeper, Ultima Underworld 1+2, Wing Commander - Privateer, és jönnek további címek: Sid Meier's Alpha Centauri, Crusader: No remorse, Magic Carpet. Összesen 25 EA játék fog fölkerülni!

zorrobomber
csábítóó

IMYke2.0.0.0
Az Age of Wonders-ben elõbb lehetett külön irányítani a hõst, alapvetõen szebb volt a grafikája és az animációk. A története sem rossz.
Én az elsõ résztõl ajánlom (azzal játszottam).

zorrobomber
Age of Wonders promo van GoG-on, nekem teljesen kimaradtak. Valamelyiket tudjátok ajánlani? Shadow Magic még kifejezetten jól is néz ki. Heroes-ban jó vagyok, ahhoz képest milyen?

IMYke2.0.0.0
Hát gyerekek! 😊))))))))

Jaaaaaaa, hogy úgy nincs benne "s". Értem 😄 Másra gondoltam 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zorrobomber
nem "kell", egyszerûen nincs benne, a többiben meg van, ergo kakukktojás 😊

Amúgy ha így nézzük a WoW is kakukktojás, mert abban meg "e" betû nincs 😄

FSpofon
ea store megújul este, több játékukat csak ott lehet mostantól megvenni digitálisan kezdve az swtorral.

Arab money

Hová kell "s" betû?

Battlefield Bad Company 2 : nincs benne "s" betû
w77d
a star wars nagyon drága ennyiért..

grebber
Hehe melóban ismét kaptunk újabb 7800ft-os bont.
Akkor már a BF3-ra is megvan a pénz!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3
Spore, mert az Mac-en is mûködik

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Guren
a wow, mert ahhoz adnak ajándékot

zorrobomber
lehet a
- Spore is kakukktojás, mert annak ronda a doboza, illetve nem folytatás
- a Stalker is mert szinkronos
- a Just Cause 2 is mert XP-n nem indul
- a Bad Company 2 mert nem csak élõlény van a borítóján hanem egy tank is
😊

FSpofon
SC2 13500-ról indult, olcsó az már 😊

Arab money

IMYke2.0.0.0
Na, mi a kakukktojás? <#ravasz1>

arty
Változó. Régi gépemen "még" gányolni kellett, mostanin meg szó nélkül elszalad XP alatt...
Tapasztalataim szerint gépfüggõ. Próbálgass patch-eket feltenni (4.5 pl, vagy vannak utólag gányolt XP patch névvel futók is), vagy pl ezzel is próbálhatod: High Stakes nagyobb felbontást varázsló Nekem is mindig sikerült beröffenteni minden eddigi gépemen XP alatt, kicsi Google (kulcsszó: High Stakes XP), mindig találtam valami okosságot, ami épp nekem volt jó az aktuális gépemen. High Stakes még nem is akkora szopó. A TNFS a legszopóbb, meg az NFS II, de azok is megoldhatók XP alatt, még a 3Dfx effektek is visszahozhatók.

lenne egy kérdésem:és hogyan futtatod ezt a játékot?se win 7-en se XP-n nem indult nekem,ugyanez érdekelne a Drakan játékkal kapcsolatban is.
Atkamon
Megérkezett a Prince of Persia Forgotten Sands-em makulátlan állapotban 😊
Ha valakinek még nincs meg, és érdekli, itt jó olcsó és tökéletes állapotban jött meg a játék.