Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!JÖTT!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A PC mellett szól abs, hogy torrentrõl 700k/sec-el jön a "demó".<#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kar hogy nem steames, kulonben meg vennem ennyiert. Amugy van steamen is csak draga. :/
Mai steames szerezmenyem: Fortix
If elbutulás = gyors, kényelmes, kés a vajban, akkor vállalom, demens lettem.
nekem lazán ment minden, úgy csináltam, ahogy a levélben leírták
Steam rulz
The Steam servers are too busy to handle your request... HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ.
Értékelésem:
Ritkán használom, akkor se mûködik.
fos/10.
Duke First Access kóddal kapcsolatban:
Érted... nem mondja meg miért, egyszerûen elfogadta a kódot, szépen kitöltök minden, username szabad, majd "This account could not be registered".
Kaptam mailt is, rá is kattintok, be is jön a gearbox acc regisztráció, amihez bármit írok "This account could not be registered".
Baltával verem szét az egész k. gépet már komolyan mondom. Mi ennek az értelme?
Tudtam, hogy rossz döntés PC gamingben gondolkodnom MA IS... már szépen 1 órája tolhatnám AC: Brotherhood-ot.
Okádék az egész!
Win 7 friss install... letöltöm a klienst, telepítem, 20 perce tolja, 58%-on áll.
Csak jelzem, hogy kb. 10 perc volt az op. rendszer install.
Gratulálok!<#levele>#levele>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak az idegesítõ menürendszer ne lenne...
A 3. részt még WRZ-ben sem nézem meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ami igazán meglepett tegnap: EA klasszikusok is felkerültek a GOG kínálatába!!! Úgy mint: Dungeon Keeper, Ultima Underworld 1+2, Wing Commander - Privateer, és jönnek további címek: Sid Meier's Alpha Centauri, Crusader: No remorse, Magic Carpet. Összesen 25 EA játék fog fölkerülni!
Én az elsõ résztõl ajánlom (azzal játszottam).
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Amúgy ha így nézzük a WoW is kakukktojás, mert abban meg "e" betû nincs 😄
Arab money
Akkor már a BF3-ra is megvan a pénz!<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- Spore is kakukktojás, mert annak ronda a doboza, illetve nem folytatás
- a Stalker is mert szinkronos
- a Just Cause 2 is mert XP-n nem indul
- a Bad Company 2 mert nem csak élõlény van a borítóján hanem egy tank is
😊

Forza.
Tapasztalataim szerint gépfüggõ. Próbálgass patch-eket feltenni (4.5 pl, vagy vannak utólag gányolt XP patch névvel futók is), vagy pl ezzel is próbálhatod: High Stakes nagyobb felbontást varázsló Nekem is mindig sikerült beröffenteni minden eddigi gépemen XP alatt, kicsi Google (kulcsszó: High Stakes XP), mindig találtam valami okosságot, ami épp nekem volt jó az aktuális gépemen. High Stakes még nem is akkora szopó. A TNFS a legszopóbb, meg az NFS II, de azok is megoldhatók XP alatt, még a 3Dfx effektek is visszahozhatók.
Ha valakinek még nincs meg, és érdekli, itt jó olcsó és tökéletes állapotban jött meg a játék.