Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
magyar mert nincs bent?

Amugy mi ez? nem halotam meg rola, valami store lesz?
w77d
azért erre még nem vennék mérget..

Prince23
Origin

Vége a Steam sikerének XD

Daell Drow
Dirt megveve steamen, neha kocsikazasnak jo lesz.
Bar a kodmester jatekainak (dirt 1-2, grid, f1 2010) soha sem fogom PC-n meg szokni a hulye menujet. Dirt1-t talan meg kibirom.
IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy figyelik ezt a topikot a CDGalaxisnál? <#hehe>

Mert a "További alacsony árú játékokból" kategóriából immáron kivették az "alacsony" árú StarCraft II/1-et... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így van - 1. és 2. rész Win 7-en lett letudva általam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
megy win7en mindegyik dirt, csak tedd fel a legfrissebb patchet

Forza.

Bence94
nem véletlenül sír a szám... nem is támogatja hivatalosan és nem is megy próbáltam...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
késõbbre úgyis megoldják utólagos szirszarokkal majd ha sokan rinyálnak 😊

zzeN
Nem rég megvettem a Thief 3-at, annak sincs win7 támogatása Steam szerint, mégis megy😉.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

artschi
ok, viszont Win7-et nem támogatja a Steam szerint... késõbb még baj lehet 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

w77d
meg

artschi
Dirt akció van 2.25 euro-ért? Megéri?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

arty
az, hogy nincs feltüntetve, még nem sokat jelent! gondolom xp-d van, az alá van 1950 driver, gondolom mûködik is, duke is megy xp-n... vagy probáltad és nem indul?

Forza.

Guren
nekem a német szerverekrõl (Munchen, Frankfurt satöbbiek) általában jön 1,5 mb/s-mal minden.

pointer4
igy van,vagyis a végleges még jobban fog futni.
wesker24
Nálam se volt semmi baj a steam-mel minden elsöre lazán ment !

Fél óra alatt már rég játszottam a játékkal !

Egyszerûen csak jó régiót kell választani ahol maximálisan tudsz vele tölteni !
Senki nem mondta, hogy tökéletes csak állítsd át a régiót és jobb lesz: Frankfurt is jó, meg nekem a magyar is bevállt, de a UK-rõl is jól jöhet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Steammel kapcsolatban pedig most nincs igazad! Állítsd át a régiót és javul(hat) a letöltési sebesség! Egyébként meg türelem a hosszú élet ritka!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez nekem is már bevált... többször!

fery02
<#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

"First access" Steam-tõl függetlenül majomkodás 😊

IMYke2.0.0.0
Én a személyeskedésre gondoltam...

STEAM-GOG-PC-Konzol-fika nem érdekel, mert (sajnos) mindennapos.

A tények azok azt mutatják, hogy nálad lehetett valami gixer. Nem normális, hogy 20 perc telepítés után 58 %-on álljon. Fikázni persze ettõl függetlenül lehet...

Tinman
Nem akarom kezdeni, de tapasztalatokat el kell mondjak bármirõl, mert bármennyire is fájdalom, tökéletes rendszer nincs, ne ringassuk ebbe magunkat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Már megint kezditek... <#schmoll2>

Tinman
Steam fika :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Fájnak a tények?

Akkor nem nézed el, lehet fröcsögni fórumokon (ám használni sem kötelezõ)!

GOG-on miért nem jó? Szerintem nagyon korrekt rendszer, nekem jobban tetszik, mint a Steam.

Mindenféle "first access" csak majomkodás...

Szintén friss rendszerre kb. 2 hete raktam fel a Steam-et. Megvolt 10 perc alatt frissítésekkel. Jól mondod, "fika".

Tinman
Ez pont olyan lehet, mint amikor Totti szénné ajnározta a lájvot... aztán "kichippeltette" az XBOX-át :-DDD

MerlinW
Az csak kiszivárgott béta. A végleges játék csak augusztusban jelenik meg.

[merlinw.org]

na me még egy:most hogy végre a Gerabox befejezte a Duke-ot,az E3-on bemutatják végre az Aliens:Colonial Mariens-t,kiváncsian várom....
pont ez az,a konzolok miatt vannak a középkategóriás látványok,de félre ne érts én ennek örülök😊))PC-s vagyok,de nem szerettem amikor sok évvel ezelõtt fél évente avult a hardver.
Zomil
pedig ez leginkább a konzoloknak köszönhetö 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
"a konzolok hasznát" még jó hogy egy látványban max középkategórás játék vígan elfut.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nem tudom ki,hogy van vele de én kipróbáltam az új Deus Ex-et,igaz csak pár percre néztem eddig bele.Azért itt látom a konzolok hasznát,simán fut a régi gépemen😊)))
Természetesen meg fogom venni😊)))
Zomil
nemtudom, de nekem ilyen problémám soha nem volt a steammel 😊
ha valahol problémás a letöltés 1régiováltás és a probléma megoldodik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
Na ez viszont faszság. Semmit sem KELL elnézni, õk egy szolgáltatás nyújtanak (azaz NEM nyújtanak) pénzért (értsd. NEM INGYEN). Ha nem megy, keressenek más üzleti elfoglaltságot! Saját torrent alapú klienssel (meg vannak hasonlóan jól mûködõ megoldások) az ilyen premier/kezdeti túlterheléseket szépen lehetne kezelni. ÚGYIS regizni kell hozzájuk, hogy használhasd a szarjaikat ami lejött, akkor minek faszkodnak, hogy az õ szerverükrõl szedd a mocskukat?!?! Aki ráér és hülye az szedné az õ szerverükrõl, aki nem, az meg megoldja gyorsba a többiekkel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bence94
én csak azt akartam mondani, hogy az x1950 klasszisokkal jobb és mégsincs támogatva bezzeg a másik oldalon a hulladék régi széria pedig igen.Mindegy tudom elavult a kártyám majd nyáron veszek aztán reménykedem, hogy nem avul el ilyen rohadt hamar.Idáig kivártam a dx 10-et dx11-et csak nem jelentenek be valami új baromságot...

Tinman: Nekem lazán megjött a kód,bemásoltam sztímbe és talán fél óra alatt le is jött és játszhattam is volna vele de az már egy másik téma...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Kár... azt hittem user error <#ravasz1>

Nem kritizáltam, csak egy tényt közöltem! <#smile>

MerlinW
Egy 25+ millió felhasználós rendszernél, asszem elnézhetjük az alkalmi (nem túl gyakori) túlterheltséget - fõleg ha tisztában vagyunk a dolog technikai háttérének igényeivel😊

[merlinw.org]

Steam ha valamit megjelenéskor akarsz leszedni (Duke demó)... egyszerûen nem bírja a strapát és lelassul, mint állat... Ez van!

NEOreg3
user error

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jaka923
Amiket a Steam ellen felhoztál, egy régióváltással meg lehet oldani.