Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg lesz Halo 4 és Halo 1 HD remake
Totti5
Mitõl konzolos? mert látványos, szép, jól rendezett?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Lucifair
sztem egy konzolos nagyhatár szar.ez kell a népnek.
A FOS ról meg nem is beszélve.Bár el kell ismernem a fat ops nagyon jó lett.

Engem meg pont a középsõ érdekelne...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
nekem nem nagyon jött be... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NEOreg3
na ja, kb csak az volt értékelhetõ a microsoft e3 konferencián

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ffuu, az Új tomb raider játék nagyon adja,vmi nagyon belõtték a hangulatot,
http://www.youtube.com/watch?v=URqukcf4ljs

Ér annyit egy pár órás lövölde?

Nekem sosem fog. Ha jó lesz, akkor akciósan megveszem, CE egyáltalán nem érdekel belõle.

(Remélem nem rontom a Darksiders üzletedet, és mindkettõnknek sikerül eladni mielõbb).

Carlos
Nekem sem, fõleg a jútúbos 28 perces demó után.

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
semmi bizalmam nincs ebben a játékban.
IMYke2.0.0.0
Jól tetted, hogy lemondtad - a premiert követõen, hamarosan özönleni fognak a kiadványok a "használt játék" hirdetõ oldalakra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Miért mondtad le? Szerintem ha megveszed és nem bontod ki késõbb el tudtad volna adni.

Þór vígi þessi rúnar

Guren
csak te tudhatod, hogy van-e rá keret.

FSpofon
Annyiból vehetsz még egy xboxot, és végigjátszhatsz még 20 játékot.

Arab money

Tinman
13.100 Ft lett volna postával a Duke Nukem Forever Collector's, de lemondtam... kicsit bánom is meg nem is.

Szerintetek?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
kamionsofõr -e vagy?

Nekem ebben az évben vagyis amikor ki adják akkor a Trucks and Trailers és a Euro Truck Simulator 2 lesz amit meg fogok venni. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

MerlinW
magyaritasok.hu

Ha ott nincs, akkor nem.

[merlinw.org]

Shep
Hát annyiért ajándék volt, két szélsõ nekem is jó lenne csak hát itt nincs ilyen akció 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Üdv! Tegnap megvettem steamen a Dirt-öt valahonnan le lehet szedni hozzá a magyar szinkront?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Hello,A Mammutban a Saturnban bóklászva Szörnyû árakba botlottam ,gyorsan be is spájzoltam.

mind a 3 játék 990ft/db áron vannak, van még belõle jó pár aki siet még jut belõle.

Tinman
Ja-ja baromi hülyeség megvenni... végülis az elmúlt 1.5 évben mióta XBOX-om van, csak ~40 játékot vittem végig rajta :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

FSpofon2
FSpofon2
<#levele> Nagyon rosszul teszed.

Felejtsd el a többit is, nem éri meg eladni a lelked értük.

Arab money

<#eljen> Nagyon jól teszed.

Miket keresel még?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Így van 😊 Nem sok cím van, ami érdekel, de azok érdekelnek annyira, hogy csak veszek majd egy box-ot pár hónap múlva. Addig pedig beszerzek rá pár játékot.

Nagyon szívesen 😊 Amúgy eddig nem úgy volt, hogy neked nincs konzolod? Vagy veszel pár játékot, aztán késõbb lesz?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Köszi! <#worship>

Írj neki simán privit, aztán kérdezd meg tõle, hogy megvan-e még. Amúgy ebben a topikban, ha kb egy fél oldalt lefelé görgetsz, akkor ott lesz.

Megtaláltam a srácot, de hol látom, hogy van neki eladó AW-je?

Debreceniben jobb lenne, de sajnos arra sem járok mostanában 😞

Daell Drow
Amugy elgondolkodtam hogy zavvieknal hool eri meg ez igy?
Minden game kulon dobozba, olcson, posta sincs.
Köszi, Vaterán néztem már, 6k-t meg is érne, csak gondoltam hátha találok olcsóbban.

Daell Drow
Na megjott zavvirol a csomagom egy resze.
Amugy egy kicsit elcsesztem a dolgot, mivel az eggyik harmas pakkot 2x rendeltem meg veletlenul.<#idiota><#falbav>

1 pack:
Batman AA
Bioshock 2
Alien vs Predator

2 pack😞ez kettoszor jott)
Prey
Stalker cop
unreal anthology

A CSOMAG nem teljes, 2 db prey-t tegnap adtak fel. Bioshock 2 meg még mindig nincs raktaron.
Teljes pak jatekert fizettem 27,37 eurot, bank szerint 7390 Ft. CDG-n ugyan ez mindennel eggyutt: 30300Ft!!!<#wow1><#szomoru2>
A 3plusz gamet sem banom, szomszedok mar le is csaptak ra es mar el is kelt.
Talán még Pesten is van az Örsi MM-ben, nem tudom.

Pécs, Media Markt, 4190.
gamer365, 3500 Ft 1000rr-nél.

IMYke2.0.0.0
Elen kvék - 5.999 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Van valakinek eladó Alan Wake CE-je?

Prince23
Sziasztok!

megkérdem már itt tõletek. Itt úgy is sok a pc-s. Van egy gondom, egy zavaró tényezõ. Amikor lekapcsolom a gépet, idõ után a monitorom bekapcsolódik. Mintha valaki a touchpadot babrálná. És utánam meg kikapcsolódik. És ezt 10-15 percenkét eljátssza a köcsög monitor :S

vajon a VGA a hibás?

Tinman
Zavvi kódja esetleg valakinek p.ü.-ben?

Csak egy játék kellene, de kissé húzós még az ára... :-/

ZsZso
Megy az! http://store.origin.com/

A link statikusan a "fejlesztés alatt" oldalra visz, ami fura mód az indulás után is még él.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

shaddam
Zavvin enslaved 10 font

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

aki mindenféle majd megjelenõ Collector's kiadásokra vágyik az itt is nézelõdjön:
http://collectorsedition.org/
arty
játékfüggõ

pl a bfbc2-t már a régi eastore-ra is belehetett. de persze mivel egy rohadt káosz volt az is, nem várom, hogy itt majd korrekt tájékoztatást kapj...

Forza.

Daell Drow
Vajon a dobozos EA jatekokat be lehet regisztralni az originsre?
Nalunk helyi ido szerint mikor lesz elerheto?
MerlinW
Semmiben. Ugyanaz a drága és sz@r EA store.

[merlinw.org]

LOL xD

Amúgy ez miben különbözik az eddigi EA Store + Download Manager párostól? Mert elsõ ránézésre semmiben.

tototto
ez volt a hét poénja <#ravasz1><#eljen>

Rage47
ha digitálisan veszel vmit akkor mennie kell a kliensnek, hasonlóan a steamhez