Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A FOS ról meg nem is beszélve.Bár el kell ismernem a fat ops nagyon jó lett.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://www.youtube.com/watch?v=URqukcf4ljs
Nekem sosem fog. Ha jó lesz, akkor akciósan megveszem, CE egyáltalán nem érdekel belõle.
(Remélem nem rontom a Darksiders üzletedet, és mindkettõnknek sikerül eladni mielõbb).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
Szerintetek?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Arab money
Felejtsd el a többit is, nem éri meg eladni a lelked értük.
Arab money
Miket keresel még?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Minden game kulon dobozba, olcson, posta sincs.
Amugy egy kicsit elcsesztem a dolgot, mivel az eggyik harmas pakkot 2x rendeltem meg veletlenul.<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
1 pack:
Batman AA
Bioshock 2
Alien vs Predator
2 pack😞ez kettoszor jott)
Prey
Stalker cop
unreal anthology
A CSOMAG nem teljes, 2 db prey-t tegnap adtak fel. Bioshock 2 meg még mindig nincs raktaron.
Teljes pak jatekert fizettem 27,37 eurot, bank szerint 7390 Ft. CDG-n ugyan ez mindennel eggyutt: 30300Ft!!!<#wow1>#wow1><#szomoru2>#szomoru2>
A 3plusz gamet sem banom, szomszedok mar le is csaptak ra es mar el is kelt.
gamer365, 3500 Ft 1000rr-nél.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
megkérdem már itt tõletek. Itt úgy is sok a pc-s. Van egy gondom, egy zavaró tényezõ. Amikor lekapcsolom a gépet, idõ után a monitorom bekapcsolódik. Mintha valaki a touchpadot babrálná. És utánam meg kikapcsolódik. És ezt 10-15 percenkét eljátssza a köcsög monitor :S
vajon a VGA a hibás?
Csak egy játék kellene, de kissé húzós még az ára... :-/
A link statikusan a "fejlesztés alatt" oldalra visz, ami fura mód az indulás után is még él.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
http://collectorsedition.org/
pl a bfbc2-t már a régi eastore-ra is belehetett. de persze mivel egy rohadt káosz volt az is, nem várom, hogy itt majd korrekt tájékoztatást kapj...
Forza.
Nalunk helyi ido szerint mikor lesz elerheto?
Amúgy ez miben különbözik az eddigi EA Store + Download Manager párostól? Mert elsõ ránézésre semmiben.