Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
:-)

Ranglétra vanik', ha még nem dolgoztál kint... szóval a pultos, az már nagy király... eleinte jó az housekeepernek is :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én is Skócián gondolkodom egyébként, de még nem jutottam elhatározásra...

Kis skót kocsmában pultos lennék vagy valami ilyesmi.... jó lenne biztos!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sztem aki kimegy és komolyan gondolja biztosan nem jön haza,...Pár éve már agyalgatok rajta hogy ki kéne zúzni, szakmámban még me is lennék fizetve, de vhogy a közeg, a légkör nem szimpatikus londonban,

Pedig a vidéki haverjaim mind szép sorjában mennek kifelé, és szinte kivétel nélkül kinn vannak folyamatosan 2-3 éve már, pedig csak nyári szezonra akartak kimenni, de a komfortot, Színvonalat könnyen megszokja az ember.

Kurvára nem mindegy hogy havonta megveszek 1-2 leértékelt játékot vagy inkább 1-2 Collectors kiadást, mert a kinti pénzbõl röhögve meglenne minden hónapban a legújabb játékok CE kiadásai,

És Öcsémék lassan 3 éve vannak kinn, de már ott tartanak hogy még 1-2 év és idehaza már lakást vesznek, egy életre megmenekültek a lakáshiteltõl, a forintos spórolástól.

Fatális hiba hogy a szakmájában dolgozók egyszerûen nem tudnak kijönni már hónapról hónapra se, több éve már a Havi Appanázsukból,nemhoyg hobbyra költeni, vagy ne iadj isten nyáron Elmenni vhová nyaralni, a nayg többség örül ha kihúzza a következõ fizuig és tud venni egy papucsot meg egy parfist azt csókolom.
És kilátások sincsenek hoyg jobbra fordul...

Én momentán most a Crysis-al nyaralok,

arty
engem is oroszul, szerencsémre a szüleim mellette angolra is "kényszerítettek" 😊

(amugy a "gépezõs" hollandok valóban kiemelkedõen jól beszélnek angolul, de ez nem teljesen reprezentatív)

Forza.

Anno mikor klánban játszottam, a kis holland 14 évesek sokkal jobban beszéltek (jobban mondva írtak msn-en) angolul, mint én. Szégyelltem is magam kicsit, de mentségemre legyen mondva, engem általánosban még oroszul tanítottak 😊

Én Angliába, vagy Londonba, vagy Maidstone-ba, Londontól egy kicsit délre, egy ismerõsöm elvileg tudna ott munkát egy új étteremben.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Melyik részre mennél?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
ez azért túlzás 😊

Forza.

Én is így vagyok vele. Októberben megyek ki, ha minden igaz, és ha összejönnek a dolgok, akkor már nem nagyon térnék haza...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Daell Drow
Jol latoda dollgokat, hugom is kiment, hogy par honapot melozik angliaba. De aztan mar 3eve ott ragadt, es haza se akar mar nagyon jonni.
Tinman
90% végleg szeretnénk...

Végleg mentek vagy csak pár évre? (Hülye kérdés igazából, mert akik találnak állandó munkát azok általában már nem vágynak vissza Magyarisztánba...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
minden jóérzésû ember itt szerintem igy van ezzel.

Þór vígi þessi rúnar

Én nagyon szivesen költöznék Ausztriába (ott a legzöldebb a fû!!! 😊), de a német nyelvvel én is hadilábon állok 😞

Hollandiában már az általános iskolát elhagyva perfektül beszélnek a kölykök angolul!

Úgy volt, hogy eladtam, de a vevõ végül visszalépett. Aztán tegnap felrakam hardverapróra, épp amikor te a lista elejére hoztad a tiédet. Ezek szerint nem figyelted, hogy egymás alatt volt a két Darksiders 😊

IMYke2.0.0.0
Német nyelvterületre sose-nem költöznék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
En most voltam par napra hegyet maszni ausztriaban, amit ott lattam nekem mar az is eleg lene ha ott dolgoznak.. De a nemet nyelv nekem <#vomit><#vomit>
FSpofon
különbözõ környékek vannak, olyan helyre kell menni ahova csak koreai ismerõssel engednek be, nem a turisták szarjaiba 😊

Arab money

Tinman
Hát igen... nincs is aNál felemelõbb, amikor nagyfarkú "kislányok" dögönyöznek :-D

FSpofon
Neten is minden nap nézzük sokan (épp most is), élõben közönséggel csak jobb lehet. Úgy hallottam jók a masszázs szalonok 😊

Arab money

Carlos
Szerintem ez 1 napig érdekes. 😊
Vagy egyéb intézményeket is akarsz ott látogatni? <#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

FSpofon
Dél-Korea <#eljen>
1x ki kell oda menni negyed évre és minden nap starcraft versenyeket nézni élõben 😊

Arab money

Carlos
Énis ezt hallottam, ha nem tudsz japánul akkor esélyed sincs jó(!!!) melóhoz jutni.
Még a jamaguchi-gumi-nál sem kapnál bóti szarka melólehetõséget! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Pár sztorit már olvastam errõl és amíg nem tudsz társalgási szinten japánul, addig kemény dolgod van... elég drága ott kint minden és mivel sokan vannak, kevés a munkalehetõség.

IMYke2.0.0.0
Japánban vannak nagyon jól fizetõs helyek is.
Hollandiában 15 napot voltam - imádtam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Aki jól keres és nincs veszélyben az állása ÖNHIBÁJÁN kívül, annak kiváló hely az ország, bár attól még süllyed a hajó, ez vitathatatlan.

Tinman
Japán nem okés... a bukkake partik miatt persze faja', de keveset keresnél ott, kínosan keveset.

Hollandia nagy király hely, nem kötik az ebet a karóhoz, szívesen beszélnek angolul, ráadásul mindenki kedves, normális... kb. 1 hetet voltam ott.

Carlos
Hát igen... Nálunk szerencsére nem ilyen drasztikus a helyzet, mindketten jól keresünk.
Énis gondolkoztam már, hogy lépjünk-e vagy sem, de zsuzsi melóját kicsit macerás lenne külföldön csinálni. (Kriminálpszichológia, Börtön-Pszichológia).

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Én is húznék, ha tehetném.
Ismerõseim döbbenetére kedvenc és vagylagos úti céljaim (lennének), sorrend fontos:
- Japán
- Dél-Korea
- Hollandia
- Dél-Ausztrália

robotnyk
nem kell magyarázkodni, én is mennék bárhova, fõleg ahol angolul beszélnek, gl hf. de szerencsére internet kint is van szal búcsúzkodni nem kell 😄
Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem 2x-es fizetés, páromnak 5x-ös, ráadásul 3x kaja, szállást, rezsit állnak ezen felül!
Idehaza egy autista gyermekekkel foglalkozó közalkalmazott (párom) bére 70k körül van, ebbõl 10k lejön bérletre... ezért a pénzért, ütnek vágnak, rúgnak, csípnek, harapnak, szó szerint a képedbe szellentenek és szaros pelenkákat cserélsz sok órában. Ráadásul szerzõdéses viszony, így ha lejár a szerzõdés, nyárra nem alkalmaznak, szeptembertõl újra, vagyis nyárra nincs TB, ahhoz meg kevés a 9 hónap munkaviszony, hogy legalább munkanélkülire menj. NEM A MUNKÁVAL van baja! Végtelen az empátiája! Hanem azzal, hogy durván alul van fizetve.

Az én esetem jobb, de mivel mi IT szolgáltatásokat kínálunk és sorba szûnnek meg a cégek, ezért mi tõlük függünk, ha soknak vége azt baromira megérezzük. Ez van most!
Ráadásul sok cég, sokkal tartozik, ez komoly finanszírozási problémákat szül.... nekem az utóbbi idõben 2-3 heteket késett a bérem, pedig ennél a cégnél 5 éve tolom minimum 9 órában/nap!
Ráadásul kimatekoztuk, ha tisztán félre tudjuk tenni az én bérem (ha minden hobbinkról lemondunk sem lehetséges!), akkor is évtizedek, mire hitel nélkül egy szaros lakásra összejönne.

Robotnyk: Ha Grönlandról van szó is jobban járok :-)

ez mi?L4D vagy Team Fortress?
Igy elbaszni valamit.Vagy inkább öregszem?😊))
Új Brothers in Arms kicsit másképp....
http://www.gamestar.hu/brothers-in-arms-furious-4-bejelentes.html
robotnyk
vigyél esernyõt <#zavart1>
Carlos
Hogyhogy kimész?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Skócia.

arty
anglia?

Forza.

Carlos
<#sir>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nem akarok flame-et.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Röviden: Menekülõ patkányok vagyunk a süllyedõ "hajóról".

Carlos
Csak nem házat veszel?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Szomorú, hogy frappánsabb válaszra nem futotta :-(

Guren: Ha AAA+++ játék lenne, lenne rá keret, de nem lett az :-/

Carlos: Bármilyen hihetetlen nem ez a cél... egyszerûen drasztikusan változik az életem fel kell számolnom a gyûjteményem 95%-at.

i2k: Majd 2k-ért használtan veszem.

robotnyk: Lehet, hogy a DNF pontosan olyan remek, mint a Duke 3D volt, csak közben eltelt közel 15 év!!! És ez több fejlõdést követel meg egy "folytatástól" mind küllem, mind játékmechanika terén.

Indigo: Orosz oldalak szerint normalon 12-15 óra megvan átlagos tempóban, kivesézõsen 20-as. Ez egy FPS-tõl nagyon jónak számít!

Darksiders dolgot nem értem, hiszen te már eladtad.

arty
hagyd, csak egy erõtlen troll ... 😊

Forza.

Atkamon
Ja, én nem is nagyon nézek gameplay-t pont emiatt... Trailerek meg egy-két interview, aztán annyi. Az ME eddigi két része tetszett annyira, hogy teljes bizalommal vegyem meg a 3-mat 0day.

Óvatosan nézzétek a videókat, mert akkora spoilereket lõnek el, hogy ihaj...<#schmoll2>

Nekem akkor is kellene az ME3, ha játékmenetben semmi újat nem mutatna, mert a sztori érdekel elsõsorban 😊

Me 3 mindkettõt láttam... eddig engem nem gyõzött meg... Skyrim ( Sárkányok, 7 különbözõ nagyobb helyszín, 150 dungeon, 2 kezet használó harc... dual wielding) viszont nagyon... pedig eddig nagyon szkeptikus voltam.

Közben megy tovább az ME3 bemutató...

ME3 megint a gametrailersen!

Várom az AC REvelelations bemutatót (lesz single is, meg multi is), valamit a Rage bemutatót, Új Hitman is érdekes lehet, valamint a Deus Ex... kb dióhéjban ezek lesznek számomra érdekesek!

ME3-ból pont most volt még egy demózás, rengeteg új mozdulat, nekem nagyon tetszik.
Skyrim 0. day 😊

Eddig engem ami meggyõzött az a Skyrim, Batman Arkham City (Bioshockból sokat nem láttam a videó alapján, Prototype 2 se tûnik rossznak, Mass Effect 3 meg nekem totál Mass Effect 2-nek tûnik.... de lehet, hogy azért, mert keveset láttam még belõle (teljes lehet, hogy jó lesz)!