Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ranglétra vanik', ha még nem dolgoztál kint... szóval a pultos, az már nagy király... eleinte jó az housekeepernek is :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kis skót kocsmában pultos lennék vagy valami ilyesmi.... jó lenne biztos!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pedig a vidéki haverjaim mind szép sorjában mennek kifelé, és szinte kivétel nélkül kinn vannak folyamatosan 2-3 éve már, pedig csak nyári szezonra akartak kimenni, de a komfortot, Színvonalat könnyen megszokja az ember.
Kurvára nem mindegy hogy havonta megveszek 1-2 leértékelt játékot vagy inkább 1-2 Collectors kiadást, mert a kinti pénzbõl röhögve meglenne minden hónapban a legújabb játékok CE kiadásai,
És Öcsémék lassan 3 éve vannak kinn, de már ott tartanak hogy még 1-2 év és idehaza már lakást vesznek, egy életre megmenekültek a lakáshiteltõl, a forintos spórolástól.
Fatális hiba hogy a szakmájában dolgozók egyszerûen nem tudnak kijönni már hónapról hónapra se, több éve már a Havi Appanázsukból,nemhoyg hobbyra költeni, vagy ne iadj isten nyáron Elmenni vhová nyaralni, a nayg többség örül ha kihúzza a következõ fizuig és tud venni egy papucsot meg egy parfist azt csókolom.
És kilátások sincsenek hoyg jobbra fordul...
Én momentán most a Crysis-al nyaralok,
(amugy a "gépezõs" hollandok valóban kiemelkedõen jól beszélnek angolul, de ez nem teljesen reprezentatív)
Forza.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arab money
Arab money
Vagy egyéb intézményeket is akarsz ott látogatni? <#vigyor5>#vigyor5>
Þór vígi þessi rúnar
1x ki kell oda menni negyed évre és minden nap starcraft versenyeket nézni élõben 😊
Arab money
Még a jamaguchi-gumi-nál sem kapnál bóti szarka melólehetõséget! <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Hollandiában 15 napot voltam - imádtam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hollandia nagy király hely, nem kötik az ebet a karóhoz, szívesen beszélnek angolul, ráadásul mindenki kedves, normális... kb. 1 hetet voltam ott.
Énis gondolkoztam már, hogy lépjünk-e vagy sem, de zsuzsi melóját kicsit macerás lenne külföldön csinálni. (Kriminálpszichológia, Börtön-Pszichológia).
Þór vígi þessi rúnar
Ismerõseim döbbenetére kedvenc és vagylagos úti céljaim (lennének), sorrend fontos:
- Japán
- Dél-Korea
- Hollandia
- Dél-Ausztrália
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Idehaza egy autista gyermekekkel foglalkozó közalkalmazott (párom) bére 70k körül van, ebbõl 10k lejön bérletre... ezért a pénzért, ütnek vágnak, rúgnak, csípnek, harapnak, szó szerint a képedbe szellentenek és szaros pelenkákat cserélsz sok órában. Ráadásul szerzõdéses viszony, így ha lejár a szerzõdés, nyárra nem alkalmaznak, szeptembertõl újra, vagyis nyárra nincs TB, ahhoz meg kevés a 9 hónap munkaviszony, hogy legalább munkanélkülire menj. NEM A MUNKÁVAL van baja! Végtelen az empátiája! Hanem azzal, hogy durván alul van fizetve.
Az én esetem jobb, de mivel mi IT szolgáltatásokat kínálunk és sorba szûnnek meg a cégek, ezért mi tõlük függünk, ha soknak vége azt baromira megérezzük. Ez van most!
Ráadásul sok cég, sokkal tartozik, ez komoly finanszírozási problémákat szül.... nekem az utóbbi idõben 2-3 heteket késett a bérem, pedig ennél a cégnél 5 éve tolom minimum 9 órában/nap!
Ráadásul kimatekoztuk, ha tisztán félre tudjuk tenni az én bérem (ha minden hobbinkról lemondunk sem lehetséges!), akkor is évtizedek, mire hitel nélkül egy szaros lakásra összejönne.
Robotnyk: Ha Grönlandról van szó is jobban járok :-)
Igy elbaszni valamit.Vagy inkább öregszem?😊))
Új Brothers in Arms kicsit másképp....
http://www.gamestar.hu/brothers-in-arms-furious-4-bejelentes.html
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Guren: Ha AAA+++ játék lenne, lenne rá keret, de nem lett az :-/
Carlos: Bármilyen hihetetlen nem ez a cél... egyszerûen drasztikusan változik az életem fel kell számolnom a gyûjteményem 95%-at.
i2k: Majd 2k-ért használtan veszem.
robotnyk: Lehet, hogy a DNF pontosan olyan remek, mint a Duke 3D volt, csak közben eltelt közel 15 év!!! És ez több fejlõdést követel meg egy "folytatástól" mind küllem, mind játékmechanika terén.
Indigo: Orosz oldalak szerint normalon 12-15 óra megvan átlagos tempóban, kivesézõsen 20-as. Ez egy FPS-tõl nagyon jónak számít!
Darksiders dolgot nem értem, hiszen te már eladtad.
Közben megy tovább az ME3 bemutató...
Skyrim 0. day 😊