Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
A Skótok nagyon nagy %-a tud és beszél is gael nyelven ami 99%-ban különbözik az angoltól és term. ki nem állhatják az angolokat.
Így ne csodálkozz, hogy másképp beszélik az angolt, elvégre az õsi nyelvük koránt sem az angol!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Én nem errõl beszélek de mindegy zárjuk a témát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Galaxisban elõrendelhetõ!
Sokallom érte a 15 000 Ft-ot... Witcher 2 premium változatához több mindent kaptam és az csak 9900 Ft volt!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Bodag (Kenyér), Dzsindzsá vagy Susnyás (Gazos, bokros terület), Dúrni vagy Túrni... Azért vannak táji jellegzetességek és olyan szavak, melyeket más tájon nem is értenek egyáltalán, pedig mindannyian magyarok vagyunk és mégis...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na már vártam 😊 Azért te is elismerheted ,hogy ha valaki magyarul beszél hozzád legyen az székely, vajdasági stb. stb. nem kell a füledet hegyezni ,hogy megértsd mit mond és az alma az alma, az asztal meg asztal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Mert a magyar nem?! Tanulságos témakör.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Nagy szar ez az angol nyelv, hogy nem bírják egyformán beszélni. Tök hétköznapi szavakat is egyik így a másik úgy mondja.

Szerintem is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

Ez baromi jó volt! Ennél jobb reklámot még nem láttam.... Fantasztikus!

Totti5
exluzív peccs? -.-

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Egyet tanulj meg jól mondani és akkor nem lehet gondod: Eleven... XD

Atkamon
Amúgy ha sokat hallgatod a skót beszédet úgy, hogy amúgy tudsz jól angolul, akkor nagyon könnyen meg lehet szokni. Nõvéremék is Dublinban laktak egy ideig, ahol hasonlóan érthetetlenül beszélnek, kapott egy irodai sokat telefonálgatós munkát, és pár hét alatt már kente vágta az ír angolt.

Én is lestem egy kicsit... nem semmi a kiejtésük/akcentusuk...

Carlos
Ehh, a Projectünk PM-je gyönyörû skót angolt beszél. Eleinte szót sem értettem, de 1-2 meeting után rááll az ember füle és megérti. Nem vészes. (legalábbis nekem)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pofátlan geci vöcsök leszek.
Mivel jómagam is IT-ban vagyok évtizedes tapasztalattal ezért leírnád priviben, hogy mennyi a havi juttatásod? (csakhogy tudjam meneküljek-e vagy sem).

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tyû, ezeket már énis hallottam.

Þór vígi þessi rúnar

Mondjuk "kötelezõvé" tenném, hogy a CE-kben a játék mindig fém tokban legyen 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Azért azt vegyük figyelembe, hogy a fém tok sokat dob a CE minõségén. Mivel manapság már a CE kiadások is mûanyag tokosak. Én is meg fogom venni. Jól fog mutatni a második rész CE változata mellet.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Persze, én is el fogok majd gondolkozni rajta, és a kinti fizetésnek hála majd valszeg meg is tudom magamnak engedni, csak azért egy trilógia záró darabjának a CE-jétõl én tbbet várnék.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Én azért majd megveszem a másik 2 kiadvány mellé.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezerszer érthetõbb, mint amit Tinman linkelt 😊

Sztem meglehetõsen fantáziátlan és szegényes CE, bár ez az ár függvényében még változhat,

Mass Effect 3 Collector's Edition

"Everything that happens, happens for a reason"

Megvolt, de akkor még (általánosban, of. órán!) magyarul néztük. Mivel régen volt, lehet, hogy akkor beiktatom megint 😊

zzeN
Errõl jut eszembe😊
Johhny Walker.
Van egy kiejtése.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
Hopp... egyetértek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atkamon
Trainspottingot ajánlom szeretettel 😄

😄 😄
Alig értettem õket, pedig felsõfokúm van, és minden filmet/sorozatot angolul nézek, de egyszerûen brutál ez a kiejtés 😄 Sok szerencsét hozzá 😊

FSpofon
Egyszerûen meg kéne szüntetni a random nyelveket, 2010-ben ne bohóckodjunk már hogy mindenki mást beszél a földön.

Arab money

Rage47
ezt tanítják az oskolában, de van csomó elmélet ezzel kapcsolatban😊
Tinman
Ja-ja London megélhetési szempontból drága (kaja és szállás horror), viszont 8612 lehetõséged van hazajönni, baromi jó árakon.

Tinman
Nézd meg, baromi jó! Szénné röhögtem magam rajta :-D

Nyár vége, õsz körül... én már mennék holnap, csak ez nem ilyen egyszerû.

Atkamon
Nekem London mellett, Windsorban laknak nõvéremék, és én is épp tervezem, hogy kimegyek... Nekem mondjuk csak érettségim van még, most végeztem suliban, de nagyon nem akarok itt maradni... Úgyhogy elmegyek dolgozni egy Starbucks-ba, vagy valami hasonlóba, aztán majd tanulok is még valamit Londonban, vagy másik angol városban... Manchestert dícsérik amúgy nagyon, hogy olyan, mint London, csak olcsóbb, meg rendesebbek az emberek.

IMYke2.0.0.0
Hogy nekem miért nincsenek japán vagy dél-koreai rokonaim...(?!) <#nemtudom><#schmoll2><#vigyor2>

"angolul beszélnek, bár a skót angol 'keci nehéz"
Óóó, igen, errõl hallottam. Még az Angliában élõk is az elsõ 1-2 hónapban szenvednek a kiejtéssel, képzelem milyen lehet Skóciában 😊
Btw mikor terveztek kimenni?

Arra értettem, ha manapság leszel munkanélküli...

Nekem is vannak Svéd rokonaim! Azt mondják, hogy ott is csak úgy lehet érvényesülni, ha tudsz svédül... És igen õk is felejtenek, ha nem magyarul beszélnek otthon!

Tinman
Svédországban élnek rokonaim, hát egy k. szavukat nem értjük, ha svédül beszélnek, pedig annál "Finnebb" nyelv már csak egy van: Finnországban :-)
De a vicc az, hogy õk is durván elfelejtik a magyart... Pákó jobban tolja, mint sok magyar 10 év után :-DDD

Tinman
Én azóta dolgozom... nem ez így nem igaz... már azóta dolgozom, hogy iskolába járok. Bezony. Technikusi után fõsuli mellé, már eljártam melózni.

Finnugor nyelvcsaládba tartozik a magyar... Elvileg a Finn-t könnyen megtanulnánk...Hangsúlyoznám, hogy elvileg!

Rage47
eleve egy nyelvcsaládban vannak, lazán megtanulnak németül is, angolul is😊
mi meg ki tudja hova tartozunk, így alapból nehezebben indulunk nyelvtanulás ügyileg, plusz még az oktatás is sz*r 😄
Tinman
I2k! Kérlek ne haragudj! Erre még hadd válaszoljak!

Mert:

- nyugalom
- 40 óra munka/hét (jelenleg min. 45-ot tolok + 1.5 óra utazás/nap!)
- karrierlehetõség... nem mutyizós alapon, hanem TELJESÍTMÉNY és BECSÜLET alapján
- álom már a minimálbér is!
- közbiztonság
- BAROMI olcsó autóvásárlási lehetõség (Volvo S80 D5 a cél pár évesen)
- gyönyörû táj, tiszteletreméltó történelem
- kevesebb magyar, mint Angliában... szomorú, de sok rosszat hallok, nem kockáztatok
- abs. dohánymentes környezet
- angolul beszélnek, bár a skót angol 'keci nehéz
- meglepõ, de NEM kemény a tél! Ott január-februárban 2-3 fok szokott lenni a tengeráralmatok miatt és nem - 10-15, mint idehaza... igaz cserébe nem meleg a nyár (a 30 fok már csoda számba megy), de nagyon hosszú az õsz és sajna õsszel nagyon korán sötétedik (pl. d.u. 3-tól!) Ja és ESÕ hegyek... de majd legfeljebb ott veszem meg a PS3-at :-)
- tengeri levegõ :-)

És a lényeg: Lépnem kell, mert lassan kiöregszem a váltás lehetõségébõl és abs. ROSSZ jövõt vizionálok idehaza. Rendkívül sok negatív jelet tapasztalok a saját bõrömön keresztül különféle cégeknél. Higgyétek el Zala megye nem Borsod, mégis komoly leszálló ágban van ez a régió is... iszonyat mennyiségû cég szûnik meg és rengetegen élnek hitelbõl, egyik hónapról a másikra.

IMYke2.0.0.0
És az igen, hogy amikor Hollandiában - szó szerint - táboroztunk egy széles csatorna mellett, akkor öreg bácsi, meg a szomszédok 3 nyelven is megszólítottak minket, és amikor angolul pötyögtünk nekik, akkor folyékonyan beszéltek hozzánk?

Két fiatal lány és egy nagyon erõsen lányos fiú pedig naponta átjött a gyerekeinkhez <én diákvezetõ voltam> játszani a tûzõ napon, fürödtek, vigyáztak velünk együtt a kicsikre.
Mondanom sem kell, ha valaki németül szólt hozzájuk úgy, ha angolul akkor úgy válaszoltak - gondolkodás, hezitálás nélkül.
Keresd meg a térképen "Langweer"-t.

Az ám XD

Achtung, Achtung! Offveszély...<#smile>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Diplomáról csak annyit, hogy aki a mai világban nem talál diplomával munkát az mehet söprögetni 28k-ért havonta... Közben meg belekerült az államnak több millióba a taníttatása állami támogatás esetén ( egy orvos konkrétan 16 millióba kerül és úgy menekülnek Magyarisztánból, mintha az inkvizíció kergetné õket).

Sok eszük van odafönt... Na de ez már jócskán off!

Tinman
Free UK shipping :-DDD

Tinman
"a légkör nem szimpatikus londonban,"

Ezt számos ismerõsöm megerõsítette. Ráadásul a határon túl sok magyar szinte kényszeredetten a másik magyart a víz alá nyomja (értsd. félti a saját boldogulását és kirúgatja).

A kinti MINIMÁLBÉRBÕL(!) nem, hogy CE-re telik, de igen hamar korrekt autóra is!

"Fatális hiba hogy a szakmájában dolgozók egyszerûen nem tudnak kijönni már hónapról hónapra se,"

Ezt tökéletesen látod. Diplomával, technikusival, 2 tök más szakmával, évtizedes IT gyakorlattal a nyaralást sem merjük bevállalni, nem hogy házat? Új autót? Gyereket? SCI-FI!

Bánja a fene.... Elvállalnám akár a Dungeon Keeperséget is...:-D

Legalább ha lesz valami olcsóság Game-n, akkor tudom kihez kell fordulni (Tinman) <#smile>

Amúgy miért éppen Skócia?