Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert nem volt a környéken Media Markt, meg amúgy sem ronda ez a Legjobb választásos sztem! 490 Ft-al olcsóbb játékért nem caflatok + 30 percet a a szakadó esõben!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Azt ugye érzékeled, hogy feleslegesen kapálódzol?
A tiéd egy rohadt nagy Red Bull kép volt , míg az enyém, és úgy általában a nagyobb képek a játékok témakörében kerülnek linkelésre.

Ne erõltesd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
A duke3d sem volt semmi extra...csupán a hangulata adta el a játékot 😊
Mondjuk a demotol nem estem hanyatt, de attol a játéknak még lehet jo hangulata.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FSpofon

Arab money

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, ha ügyes vagy, kisebb (most: pixel) képpel is ugyanazt a hatást érted volna el, és nem kellene fölöslegesen rendre szorítanom Téged.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kötekedsz?
Mind kilobyte-ban, mind pixelben tiltom a nagy képeket itt.

A tiéd:

Carlos
Hidd el, nekem elég annyi. Van elég tapasztalatom a játékok terén, hogy tudjam, hogy nekem az kevés...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Miért nem néztél körbe egy MediaMarktban, mint én? <#hehe>
Megszerezhetted volna az elsõ kiadásost, olcsón.

FSpofon
ez 46.4 KB (47,568 bytes), és kifér az oldalra
te legutóbbi képed 79.1 KB (81,047 bytes), és ki se fért az oldalra

Arab money

Csak most nem tudom lefényképezni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jaka923
Mégis milyen annyi? 2 pályából láttál egy kis részletet és máris kõkeményen lealázod a játékot? Grat.

IMYke2.0.0.0
Kisebb képet, mert törlés lesz!

Shep
Hát ha meg is veszem itt biztos le fogom tagadni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FSpofon
kávé 😄D te sem lehetsz fiatal

csak a

Arab money

Carlos
Hát ha neked annyi elég, akkor vedd meg. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Kösz, nem kávézok 😊 Demot végigvittem nincs vele semmi gond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát mert ilyen névvel egy Skyrim sem érdekelne senkit 😊 Egyszer olvastam egy cikket, hogy a jó névválasztás is nagyon fontos a játék sikerességének érdekében, ezért célszerû 1-2 esetleg 3 szavas címeket választani odafigyelve arra, hogy könnyen megjegyezhetõek legyenek. Ha meg veszi valaki a fáradságot és utánanéz akkor rájön ,hogy bizony van benne igazság.

IMYke2.0.0.0
A CE tartalma a kevés.
És, ezzel bizony még én is egyetértek. Már az elsõ kiszivárgása óta nem tetszik a csomag.

Carlos
Javaslatok:

és

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Na de mi? Már végigvitted, vagy mire mondod? Kicsit bõvebben ha kérhetem, mert ja tényleg kevés nekem is a zsír a lánchajtáson.

Carlos
Nagyon kevés...

Tipikusan az a játék amit a nevével és a hírével próbálnak eladni.
Ha ennek a játéknak mondjuk "Mr Killer and the Invaders from Pigonia" lenne a címe a kutyát se érdekelné...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
2011-ben ez kevés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
nekem se jött be az oblivion, pedig a morrowindet nagyon szerettem, sztem ez a skyrim se lesz a kedvencem :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Okok, értem én. Alapvetõen nekem vszleg az a bajom hogy az Oblivion sem kötött le, szóval kussban leszek 😊

Kb. ugyanazeket írtam le egy másik fórumon is, annak a delikvensnek, aki azt mondta, hogy semmi újdonság sincs benne! Szóval <#eljen>

MerlinW
Új motor, új történet, új környezet, új harcrendszer, új AI és párbeszédrendszer, stb. Ezzel az erõvel az Oblivion is egy újrasminkelt Morrowind😊

[merlinw.org]

Shep
Miért szemét?

zorrobomber
manapság bármit el tudok képzelni 😊

Carlos
Kicsit sokallom...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nem tudom érdekel-e valakit ez a link, erre a szemetre, de közkincsé teszem, hátha valaki megörül neki:

Duke Nukem Forever CE elõrendelési link

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
"Nekem eléggé újraskinelt Oblivionnak tûnik."

Egy folytatás nem lehet ótóverseny😊)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Ja, és az, hogy a megölt sárkány képességeivel "átkozhatók" az ellenfelek. Jájjj.

IMYke2.0.0.0
Eddig nekem is a "sárkányosítás" jött le a legfontosabb újításként, a harcoló/vagdosó mozdulatok mellett.

zorrobomber
Nekem eléggé újraskinelt Oblivionnak tûnik. Sztoriról, npc-krõl mondtak eddig bármit, vagy még mindig az infinite dragons a legfantasztikusabb új feature-ük?

Skyrim topikot csekkold, van két videó, amiben az eddig látottakon kívül található pár új jelenet!! Eszméletlenül ütõs cuccnak ígérkezik! 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Daell Drow
Tetszik az uj lara. Bar eggyik fajta hangot eleg gyakran hasznalta, ami emlekeztet egy bizonyos 18+-os filmre.<#idiota><#zavart1>

Amit meg varok az a battlefield 3, bar a lenyeget meg mindig nem mutattak meg.

Az uj gyungeles far cry 3 is tetszet, a 2 szavannajat nagyon utaltam
Skyrim sanszosan Goty... de azért ne kiabáljuk el!

benőmenő
Hát igen én is néztem amikor nagyapám kérte, hogy vigyem oda a lábtót, és aztán elmagyarázta, hogy tulajdon képen létrára lenne szüksége <#zavart1>
Amúgy vki nézte az E3-at? Vélemény? szvsz a tomb raider baromi ütõs lesz, idén pedig Skyrim évjátéka lesz a witcher 2 technikai gondjai és rövidsége miatt, illetve csak jövõre lesz Mass Effect 3.
zorrobomber
Én speciel az 5 szóból 4-et ismerek.

Zomil
torchlight 2 még sokára jön, a mythost meg elkurták...amig a hellgate london fejlesztöi csinálták, addig jo játék volt, de miután átvette a mostani fejlesztö eléggé el lett rontva :S

Dungeon Siege-böl csak az elsö részt vittem végig...a 2. már felejtös volt, 3.-at meglesem, de nem füzök hozzá nagy reményeket...

Bár én a Diablo 3-ban se bizok annyira...tulságosan sokat játszottam a 2-vel, h elnézzek pár változtatást...(pl. a potik hiánya számomra nagyon fájo)

Viszont torchlight 2-t várom, föleg, h lesz benne multi, az 1el is csak azért nem játszok, mert single only...

FSpofon
A torchlight fejlesztõinek korábbi játéka, kicsit kipolírozva. MMO-szerû közös területekkel, városokkal, lehet szervezni a csapatokat a dungeonökbe, guildeket alapítani stb.

Arab money

Daell Drow
Ennyire nem lenne jo a DS3? azert had toljak majd a demoval 5 percet (meg mindig nem jott le).
A torchligh-t szeretem, most is tolom. Kicsit megtuningoltam ezzel a texture packal, igy eleg pofas.
Mythos-t meg nem ismerem, asszem ezt is majd meglesem.<#eljen>
FSpofon
Várj inkább a torchlight 2-re, vagy rakd fel a mythost. Ezekkel jobban el lehet lenni, ds3-nak egy hetet jósolok az átlag emberek gépén 😊

Arab money

Hidd el... Nem lesz jó Diablo 3-ig!!!!

FSpofon
SHIT GAME. részletek a topicjában 😊

Arab money

Daell Drow
Nekem még nem jott le (tanyasi net), de mar lattam hogy videok alapjan sem lesz az igazi. De diablo 3-ig jo lesz, utana mar DS-nek amugy is befelegzett.
Guren
próbáltam, nem lesz egy nagy eresztés. pedig vártam :C

Daell Drow
Steamen reflektorfenyben most a dungen siege 3 demoja van. Toltsetek, probaljatok ki. (1450 mb)
Shep
Ö izé én most nem kimondottan a skótokról beszélek. De már lezártuk a témát 😊