Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
.99 cent. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

blackcalibra
Dirt 3 topikban semmi reakció, úgyhogy rákérdezek itt is.

Kupon formájában, letölthetõ változatban mennyi lehet a reális ár ezért a játékért?
arty
és az uj NFS is 5 font!

Forza.

arty
isten!!!

---

thehut-on 5font a 'the saboteur'

Forza.

tototto
nekem az NFS 2 SE és a 3 mellett ez az a rész ami igazán tetszett, grat hozzá <#taps>

Carlos
tolnám...grat!

Þór vígi þessi rúnar

Ma jött.

Pedig nem is kértem Priority Mail-t, mégis 1 héten belül megjött U.S.-bõl.

IMYke2.0.0.0
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Törlendõ!!!

Csak demóztam :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
Megint bazi nagy képek...

Tegyek már én is 20 pontos betûméretben felszólítást a banner alá?

Több száz kilobájtos, 1000+ * 1000+ -os képeket nem szúrunk a topikba.
Ha ilyen képünk van, akkor thumbnail (akit érdekel - és mindenkit fog! - ráklikkel, a nagyobb méretért), vagy közvetlen link a képre a képfeltöltõ oldalra.

Nem nehéz, ugye?

S közben nem lesz fórum lag, lassú betöltés, nem csúszik szét az oldal, és ujjal mutogatás, hogy "bezzeg õ nagy képet tett be"...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
Most hozta a futár:
inFAMOUS 2

Az egyik lapra mi van írva: "exklúzív 50% árengedmény az eredeti FAMOUS Adventure árából" Ez mi??

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
o/

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Ó, te jó szagú atya úristen!

w77d
fasza, akkor legalább nem vagyok egyedül 😄

zorrobomber
o/

w77d
inkább azt mondjátok rajtam kívül ki rohad még bent az irodában hogy munka helyett sg-re írkáljon? XD

w77d
fujjbazdmeg XXD

zorrobomber
De akkor onnan már ne gyertek vissza offolni. Vagy én is rakhatok be képeket?

Carlos
Dobjátok össze és menjünk ketten. 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0

arty
neked ugye magyar az anyanyelved?

ez meg is magyarázza, miért érted meg könnyebben a magyar tájszólást 😊)

Forza.

Ahogy látod, még mindig tömegével van, csak lassacskán kúszik fel az ára. Biztos tudsz majd venni 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Francba! Most hogy eldöntöttem, lesz egy konzolom, jó lenne egy ilyen limited AW-bõl, erre fel tuti, hogy most napokig nem jutok mm közelébe se 😞

ezért nem téged alkalmaznak ott😊))a gamerek tudják,hogy ez nem gameplay,a nem annyira hozzáértõk meg majd megtudják,ha elinditják otthon a játékot😊))
Atkamon
Csak marketingre vannak, semmi másra, de szerintem ez egyértelmû. Ettõl függetlenül én imádom õket, fõleg az Assassin's Creed-ekét, ez a legutóbbi mondjuk most annyira nem jött be, de az elõzõ 3-ból mindegyik egy-egy mestermû.

Totti5
CGIkkel az a gondom hogy a technika már olyan és az ezekre szakosodott studiók olyan látványos bemutatókat csinálnak a játékokból hogy félelmetes... igazából minõségi eltérés ezek közt nem igen van, viszont a játékot amit a fejlesztõk dobnak össze nem prezentálja, így ennek értelmét én nem látom és nem érezem át. Star Wars MMOból mit mutattak az E3on? egy CGI videót, aminek mi köze van a játékhoz? a nagy semmi... egy dologra jók hogy mindig el lehet mondani: de jó lenne egy film belõle😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"igényes meg a zene is jó"
Ha már vannak ilyenek, nyomassák is, addig sem Mr. Coffeine dumált. Azt a csávót agyonlõttem volna, annyira idegesítõ volt... 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

hiba lett volna.a képi világ meg a zene annyira elüt és mégis kurva jó lett.
Totti5
A gameplay bemutató tükrében ez a CGI felvezetõ elhagyható is lett volna. Persze igényes meg a zene is jó, de semmi extra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Guren
a digic tud

Szokás szerint zseniális, igen 😊

ezt nagyon eltalálták:
http://www.youtube.com/watch?v=z6cYSiJpcR8
Dj Tommy
Ezt jól benéztem.<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

zzeN
Biztos van olyan hülye, aki az simát veszi😄.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Úúúú basszus, Imy ne haragudj, linkelni akartam, nem beszúrni, bocsi, töröld nyugodtan!

Itt viszont nem történ elírás 😄 AW CE: 4990 Ft (még ez is drága, én 3190-ért vettem, szintén MM-ben), AW sima: 12990 Ft 😄

zzeN
Ugyanannyi géniuszok, csak nem írták át az árát.

Jaka923
LOL, nem is kicsivel 😄

Dj Tommy
Amikor alimited verzió olcsóbb, mint a normál verzió. <#nevetes1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

XD Most, hogy így mondod... lehet, hogy volt egy ilyen rokonom (öröklõdik? <#nevetes1>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Carlos
Errõl az a kamionos jutott eszembe, aki a Galaxis útikalauz-ban volt, aki panaszkodott, hogy MINDIG esik az esõ. Mondták neki, hogy nem is, de õ mindig esõben kamionozott. Aztán kiderült a csórikámról, hogy esõisten. 😊

Þór vígi þessi rúnar

CDG-ig nem volt gond, de utána nem a megszokott útvonalon indultam és olyan zápor kapott el, hogy ihaj! Esernyõvel is 10 méterenként meg kellett állnom, mert annyira esett... ide már gumicsizma kellett volna néhol!

A poén az volt, hogy mire hazaértem (reggel itt is verõfényes napsütés) itt is szakadni kezdett az esõ...<#smile> Lehet, hogy én vagyok a Esõkirály? <#rolleyes><#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
valoban...én reménykedek benne, h a teljes játékban meglesz a duke3d hangualta, másra nem is vágyom, a többi dologra ott van egy rakat másik fps...bár a bulletstorm magasra tette a lécet nagyon élveztem annak a játéknak a végigjátszását(kicsit ilyen duke filingem volt alatta).
bár van már 1-2 aproság amit nehezen nézek el(csak 2 fegyver dolgot hatalmas baromságnak tartom)...mindenesetre 1szer tuti végigjátszom, aztán majd eldöntöm megéri-e pénzt kiadni érte 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Értem a célzást. <#vigyor5>

Carlos
Hát ez mondjuk igaz, de akkoriban csak a Quake volt az ami alázta. Manapság igen könnyû jobbat találni.
96-ban nem volt annyi választása a játékosoknak, mint manapság.

Þór vígi þessi rúnar

FSpofon
akkor legyen így:

<#idiota>

Arab money

IMYke2.0.0.0
Hopp - arra leszakadt az ég?
Dél-Magyarország - reggel kicsit esett, azóta rendkívül fülledt nyárias idõ.