Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kupon formájában, letölthetõ változatban mennyi lehet a reális ár ezért a játékért?
Pedig nem is kértem Priority Mail-t, mégis 1 héten belül megjött U.S.-bõl.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak demóztam :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tegyek már én is 20 pontos betûméretben felszólítást a banner alá?
Több száz kilobájtos, 1000+ * 1000+ -os képeket nem szúrunk a topikba.
Ha ilyen képünk van, akkor thumbnail (akit érdekel - és mindenkit fog! - ráklikkel, a nagyobb méretért), vagy közvetlen link a képre a képfeltöltõ oldalra.
Nem nehéz, ugye?
S közben nem lesz fórum lag, lassú betöltés, nem csúszik szét az oldal, és ujjal mutogatás, hogy "bezzeg õ nagy képet tett be"...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
inFAMOUS 2
Az egyik lapra mi van írva: "exklúzív 50% árengedmény az eredeti FAMOUS Adventure árából" Ez mi??
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ez meg is magyarázza, miért érted meg könnyebben a magyar tájszólást 😊)
Forza.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha már vannak ilyenek, nyomassák is, addig sem Mr. Coffeine dumált. Azt a csávót agyonlõttem volna, annyira idegesítõ volt... 😄
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://www.youtube.com/watch?v=z6cYSiJpcR8
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Þór vígi þessi rúnar
A poén az volt, hogy mire hazaértem (reggel itt is verõfényes napsütés) itt is szakadni kezdett az esõ...<#smile>#smile> Lehet, hogy én vagyok a Esõkirály? <#rolleyes>#rolleyes><#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
bár van már 1-2 aproság amit nehezen nézek el(csak 2 fegyver dolgot hatalmas baromságnak tartom)...mindenesetre 1szer tuti végigjátszom, aztán majd eldöntöm megéri-e pénzt kiadni érte 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
96-ban nem volt annyi választása a játékosoknak, mint manapság.
Þór vígi þessi rúnar