Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
jah, tökre nem valósághû, hogy olyankor hívnak, amikor épp mással vagy elfoglalva!

izé... 😉

én leráztam mindenkit a francba, nem is hivogattak 5 percenként - nem ez a normális? vagy az a tuti, ha a jóbarátok le se sz*rnak? komolyan nem értelek titeket... ne legyen valószerû a játék?!

Forza.

arty
"A "fizikáról" (arty, halo, magas labda...) ne is beszéljünk."

gondolom a megléte zavar, hiszen SR2-ben ugye nem szoktál hozzá 😊))

Forza.

robotnyk
én mikor elkezdtem xboxon, elhatároztam, hogy most majd mindig megyek, nem sietek, de féltávnál eluntam, mindig elfogadtam ha kerestek, aztán visszahívtam õket hogy mégsem tudok menni, így nem esett a százalék a kapcsolatban. teljesen rossz koncepció, mikor az ember belejön a játékba, és éppen alvilági kapcsolatokat épít, felhívja valaki hogy menjenek el bowlingozni, nem illik bele.

az ilyen mellékes dolgok RDRbe sokkal jobban meg vannak oldva, jobban illenek is abba a közegbe.
IMYke2.0.0.0
Én már rutinszerûen hagyom, csörögjön - dögöljön meg, majd küld SMS-t 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen, azokon rég túl vagyok.
Rettentõ módon idegesített (most jut eszembe) a rasta srác. Úgy fejbe basztam volna péklapáttal, csak úgy nyekken!
Mindig is utáltam ezt a beszédstílust.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
én is untam õket, aztán meg nem mentem el akkor romlott a kapcsolat meg ilyenek...

IMYke2.0.0.0
Á, közben Te is írtál.
Nagyon az elején járok - nincs még 100+ órám benne -, de (sajnálatos módon) már most unalmas.

A sztori vonal csak-csak, a humor is (Niko mond érdekes dolgokat <#hehe>), volt két dilemma is, ami - érdekes módon - mégsem lett eget rengetõ döntés, komoly következményekkel ...
Szóval, amolyan langyos játék ez.

Azokat én is utáltam, csak a játéktól vették el az idõt.
Mondjuk én a sztoriban az elejét bírtam, amíg Vlad még él, mert kurva jó jeleneteket csináltak Nikoval, a folyamatos basztatás, beszólások tetszettek. 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Egy darabig elment - jópofa dolog volt Romannel és társaival, meg a csajokkal elmenni biliárdozni, bowlingozni, dartsozni, kajálni, striptease bárba (öltánc) meg ilyenek, de miután mindegyiket megnéztem egyszer, mindegyik activity-vel játszottam 1-2 alkalommal már nem volt izgalmas, érdekes... és mégis jönnek a rinya SMS-ek, hívások, miközben épp zsaruk üldöznek, vagy épp, mikor akció kezdése közben vagyok.

Sir Quno Jedi
Nekem összes!!! nõ megvolt, lakások, luxusautók, jóban voltam haverokkal és igazzságot tettem a városban (új sheriff, izé azaz gengszterfõnök vanik itten kérem), szal. csak azért! Egyedül az ótóversenyekekkel hagytam fel, mer uncsi és nehéz, nomeg asszem nem csináltam meg az összes bérgyilkosküldit, mert nem ölök, csak ha valakinek nem tetszik a pofázmánya (jó ügyé vaze)!

Darts, billiárd, bóling, meg hasonlók meg hülye töltelékszutykok, felejtõs. Ha ilyenekkel szeretnék nyomulni, megtenném élõben, kollegáim/barátaim eleget nyúznak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

robotnyk
az a tamagocsizás ritka szar ötlet volt
IMYke2.0.0.0
Számomra a 10. szerezz autót-menj oda-telefon-öld meg-telefon küldetés után elvesztette a varázsát.
A Michelle-szál még érdekel , a többi nem.

Az, hogy folyamatosan érkeznek az SMS-ek Romantõl, Brucie-tól stb., és a thumbs down-ok, mert miközben mást csinálok éppen, velük is kellene "lógnom", még jobban idegesít.

A "fizikáról" (arty, halo, magas labda...) ne is beszéljünk.

Biliárd, darts még lekötött kicsit, de aztán unalmas lett az is.

Sir Quno Jedi
Fel lehet õket jelenteni ezért pl. mivel ILLEGÁLIS. De legjobb esetben is lehet írni a program forgalmazójának stb. hogy bassza meg kicsit õket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

w77d
ezért írtam, hogy a bolt ezzel nagyot tudna bukni. Nekem ha ilyet küldenének tuti egybõl fotó + bizonylat kézhez és mennék a fogyastóvédelemhez aztán a rendõrségre..

Értem és tudom is, de mint írtam, nem tudtam, hogy promos, mert nem írták oda.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Sir Quno Jedi
GTA4 JÓ!

Sir Quno Jedi
Budai boltban 8900HUF-ért akarták pár hete adni a PROMÓS Halo Reach-et HASZNÁLTAN!!! És még gyõzködött az ipse, hogy az megér annyit... ÚRISTEN! EL sem adhatná a promósat hivatalosan a hülyéje, ha megtanult volna olavsni, de amúgy használtan meg amúgy sem ér annyit a rendes gyári verzsn sem. Ha már illegálisat vennék használtan, mert ez AZ, akkor miért fizetném érte az új legális árat (ennyi erõvel warezolhatna is az ember vaze). Továbbmegyek ki venné meg tõlem annyiért, ugye hogy senki?!?!

Persze azt szokták csinálni, hoyg Halo Reach-es, meg ODST-s kontroller csomagból kiveszik a játékot és külön adják veszik. A gond csak az, hogy ez ILLEGÁLIS!!!

IMYke2.0.0.0
Ne kezdd Te is...

w77d
ilyen húzásért a boltot simán agyon bírságolhatnák....

bakvarnyu
sajátot, hogyhogy ?<#vigyor5>

Tinman
Amivel tökéletesen egyet is értek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Saját véleményt írtam.

bakvarnyu
nem unalmas

IMYke2.0.0.0
Az inFAMOUS-sorozattal elbohóckodnék, szívesen.
A GTA4 PC-n rettentõ unalmas. Közel 25 órányi játék után mondom.

Tinman
Éééééés neked is grat... NIER egy nagyon érdekes játék, semmiképpen sem szar, de nem is AAA+++ cucc, inkább olyan jó erõs közepes és máig nem értem miért, de valami 50-55 órát beletettem.

Feltétlenül ne nyáron told... játszd majd télen, mikor a szobába ûz az idõjárás, mert nem elég ütõs ahhoz, hogy 40 fokban legyen hozzá türelmed, meg amúgy is olyan történetmesélõs jellegû cucc, nem keveset kell olvasgatni.

Ja, meg nem árt, ha mindegyik végigjátszást megcsinálod, vagy ha nem bírod, akkor nézd meg youtube-on, mert az igazság ütõs!

Tulajdonképpen nekem szép emlék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Grat, bár az ár kissé túlzó...

Engem ez azért nem érdekel, mert egyrészt rengeteg bolt csinálja, másrészt nagyon jó áron (nekem megérte) tudtam beszerezni, harmadrészt amúgy sem akarom eladni, mert igazából kereslet sincs nagyon rá.
De abban igazad van, hogy kiírhatták volna azért.

Atkamon
Elég szemét húzás volt az üzlettõl...

Egy hivatalos, rendes konzolboltból vettem, nehogy már én ellenõrizzem a forrásukat. A weblapon nem írták oda, hogy Promotional Copy, ergo nem is tudtam. Szóval ebbõl kifolyólag lényegtelen.
Most már visszarakták az árát, mert akciós volt, de ennyi infóm volt róla.

Atkamon
Ennyi erõvel miért fizettél érte?😊 Ugyanolyan erkölcsi kérdés, mint a "Megvegyem, vagy letöltsem?" dolog. Az sem igazán érdekel senkit.

Úgy, hogy ez kb. senkit sem érdekel 😊

balee4
A legfrissebb vételek:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
5-6k szvsz jó ár lenne érte (boltban 9ezer!)

Forza.

zorrobomber
Akkor hogy van rajta az hogy promotional és not for sale? 😊 Végülis lényegtelen csak kíváncsi voltam a forrására.

Attól még máshol nem volt olcsóbban, és mivel a ConsoleHouse-ból vettem, valószínûleg egy csomagból vették ki.

Zorrobomber: ConsoleHouse-ból, fóliásan.

Shep: AI sztem DR-ben is ugyanilyen fos volt, sõõt. De igazad van, ízlések és pofonok 😊

Doki17
Hol lehet kupon formájában megvenni a játékot?

hátha valakit érdekel valami:
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/pc_jatekgyujtemeny_1461187139.html
Külön-külön is eladó természetesen
w77d
sok, mivel ezt a példányt valaki ingyen kapta..

Shep
Játékmenetbelire, 0 AI-ra, ötlettelen küldetések nem is sorolom tovább 😊 Számomra gyorsan el kell felejteni kategória volt a játék. Ellenben a DR ami meg is van, mert az megérdemli az egy jó játék de a RR egy vicc. Ettõl persze neked tetszhet nincs ezzel gond-

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
hol vetted amúgy? használt? ebay? csakmerugye nyilván nem boltból 😊

Milyen visszaesésekre gondolsz? Komolyan, nem basztatásból 😊

Shep
Szerintem a DR-hez képest komoly visszaesés van, nagy csalódás lett számomra. Egyedül a fejlõdési rendszerért tudok nekik + pontot adni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mivel én nem pénzt adni "mertem" érte, hanem kifejezetten vártam, így maximálisan megérte számomra, mert tetszik, akár szar, akár nem.
A Dragon Risinget is legalább 3-szor kinyomtuk 😊 Hardcore-on meg kifejezetten kurva jó, és eléggé figyelni kell, térképezni, szal elvagyok vele 😊

Shep
Szerintem kicsit sok érte, bár ha tudjátok coopban sokat nyomni akkor elmegy.

6k.

Shep
Mennyit mertél kiadni érte?

Nekem tetszik, a Dragon Rising is bejött, a rengeteg hibája ellenére élvezhetõ, fõleg 4 fõs coopban 😊

Rage47
részvétem
Tegnap jött:

Kongy
Nekem is kéne már, demó alapján tuti vétel, csak elõbb be kell fejeznem az 1-et. 😄 (Pont jókor lett ingyenes. 😛)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson