Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Kimaradt a "hanem" a WA + valami elõtt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor nem WASD, WA + valami az irányítás?
Polipnak kell lenni hozzá?
Nehogy már ezt is kontrollerrel kelljen játszani PC-n!?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Nem lenne itt gond, ha az A,D re lehetne rakni oldalazást 😄 Még nem találtam meg hol lehet. Annyira nem szép mint a Witcher2.

Valahogy úgy érzem a Skyrim-en kívül nem lesz idén jó kalandjáték 😄 Witcher is annyira primitív lett.
robotnyk
most a codemasters online szolgáltatásait törték fel, ha valakit érint, nézzetek utánna, adatlopás is volt valószínûleg.
robotnyk
"hogy szerintem, és mások szerint is ez a fícsör szar"

kénytelen leszel lenyelni, hogy veled sem ért egyet mindenki. te próbálod azt beadni, hogy ez a legjobb dolog a szeletelt kenyér óta, és hülye akinek nem tetszik.
Végre megszereztem! Egy régi klasszikus XBOX360-ra:
Ace Combat 6 Fires of Liberationlink
Úgy kellett az Ebay-rõl levadásznom mert már sehol sem kapni Európában.
Az utódja(Ace Combat Assault Horizon) meg elõ lett rendelve Zavvi-n. Elvileg 2011 Október 14-én jön az is. Ace Combat Assult Horizon E3 Trailer

IMYke2.0.0.0
Ugye, nem lesz egymás szapulása napirenden? <#wave>

zorrobomber

arty
mert nem szar, hanem NEKED nem tetszik 😊

próbáld már meg felfogni...

Forza.

IMYke2.0.0.0
Az lészen. Kényszerûen.

Carlos
elõször virágbót, aztán ha tetszik, akkor megveszed...csak a szokásos történet... 😉

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Rendben, akkor este majd írok róla pár szót.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Konkrétan a Tiédre. A topikját is nézegetem, de ott inkább flame van napirenden.

Shep
Írtak már elég sokan a topicjába, vagy konkrétan az én véleményemre vagy kíváncsi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Duke herceg kalandjairól összegezhetnél majd valamit - mennyire éri megvenni stb.

IMYke2.0.0.0
Zárójeles: nagyon jó program!

Haveri köröm (itteni, nagyon szûk) piff-puff játék rajongó. Egyedül a Gears of War kipróbálásának erõltetésével értem el náluk sikert.
A Crysis, Crysis Warhead, Battlefield: Bad Company 2 az állandó téma, meg a cheaterek, a szerver problémák.

Ha elõállnék egy Dungeon Siege III LAN-kooperatív ötlettel, kiröhögnének 😊

zorrobomber
<#eljen> Király, mert amúgy én is gyúrok rá, "majdvalamikor" local coop-ban haverral két kontrollerrel. Demót azért leszedtem, de ezen a hétvégén sem fogom kipróbálni úgynézki. (szalonnátsüt, tóparton héderel)

Shep
Vettem ma egy ilyet
meg egy ilyet

IMYke2.0.0.0
Ha MerlinW-nek bejön - aki vérbeli kalandjátékos, gyak. egérfüggõ - akkor nálam sem lesz gond.
Engem jobban zavarnak azok az "újítások", amiket még szidnak.

zorrobomber
Dungeon Siege-et nagyon lehúzták, gyakorlatilag mindenki azt írja hogy szar az irányítás, kameranézet.

IMYke2.0.0.0
Kiegészítés: 2 napig kellene tõtikézni.

IMYke2.0.0.0
1,5 GB... tudod, itt paraszt-világ-végen 0,5-ös net van. :=(

pointer4
De most akkor lesd meg steamen a demóját 😄

Tinman: Én is akkor vettem g19et, amikor 25re leakciózták 😄 Sárgulj, sááárgulj.... 😄
IMYke2.0.0.0
Á, nem merek felnézni a STEAM-re, mert lehet, hogy költenék... 😞)
Ezért nem nézek a többi oldalra sem fel.
A "Dungeon Siege III"-at is majd csak fél-egy év múlva tudom megvenni. Ha egyáltalán.
<#rinya>

zorrobomber
Ha már itt vagy gyorsan megemlítem hogy steam-en zsákoltam daily deal keretében egy Civ IV Complete-et 😊 nyilván volt már akciós, és nem egetverõen alacsony ár a 6,24€, de sztem ennyit bõven megér, fõleg hogy benne van a Colonization is!

IMYke2.0.0.0
Kivéve, amikor az üzenetrögzítõ válaszol 😊

Totti5
Azért az túlzás hogy változatos... amúgy ne úgy beszéljetek már errõl a dolgoról mint ha kötelezõ lenne. NEM kötelezõ és BÁRMIKOR te is hivhatod õket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Zongorista ujjaimmal én elvoltam rajta , de ami leginkább zavart engem az a visszajelzés teljes hiánya: nem volt az a "benyomtam így biztos lehetek benne, hogy azt teszi amit akartam" érzés 😊

Az egyértelmûen munkára, hobbi-netezésre való eszköz.

Persze, az a billentyûzet meg a véglet, amin most gépelek - rettentõen hangos, recseg ropog.

A sajátom a csendes-visszajelzõs, üsd-vágd-nem-apád típus, amit nyugodtan nyúzhatok, nem úgy mint azt a nyolc ezres példányt.

zorrobomber
szuper laposok marha jók, csak a legtöbbjükön össze vannak nyomorgatva nagyon a billentyûk, általában a kurzorbillentyûkkel kezdve

IMYke2.0.0.0
Nekem ilyen: Logitech Classic 200 - legolcsóbb helyen 2.000 Ft-ért az emberhez vágják.

Volt szuper laposom is (a legutóbbi Asszony miatt vettem, mert gyakorlatilag hangtalanul lehetett gépelni rajta, még a laptopoknál hallható "ciripelés" se volt), de azt a húgomnak adtam, a régi géppel együtt.

robotnyk
egyszer nézegettem én is komolyabb billentyûzetet, de az asztalom bár elég jó méretû, de a kihúzható tartóra a mostani is alig fér el az egérrel :C
IMYke2.0.0.0
Egyéni ízlés kérdése, sokszor elhangzott ugye ebben a topikban is.

Nekem nem kell walkthrough. Ha kell órákig tökölök, vagy abbahagyom, és türelmesebb napon folytatom a játékot.

Térkép - ha a játékban adott rá egy gomb (m, t, vagy TAB, vagy ESC), akkor már nem érdekel, hogy milyen intervallumban kerül elém - folyamatosan úgy sem nézem/ném.

Olyan kis kijelzõn meg aztán a Halál bogarássza az apró pöttyöket, amik az NPC-ket, feladatokat stb. jelölik <#hehe>

Tinman
Na jó csak egy monitor picit többet eszik, mint egy ilyen billentyûzet... persze 40 ezres billentyûzetre akinek telik, annak sok monitorra is futná.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

FSpofon
ha erre kell akkor vehetsz egy 2. monitort is annyiért. multiplayerben meg 1 pislogás para nem hogy máshova nézegessen az ember 😊

Arab money

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nekem is csak egy 4k-s genius van... ez ilyen Skype keyboard, kéken világít ha bejövõ hívás van, meg számológép vanik benne, meg pár extra gomb...

DE!

Baromi jó a G19-be, hogy pl. walkthrough-t is tudsz nézni gaming közben, ha elakadnál ill. térkép folyamatosan ott lehet a kijelzõn!

robotnyk
az a röhej, hogy te nem fogadod el, hogy szerintem, és mások szerint is ez a fícsör szar, szóval ne utasítgass, hogy mit fogadjak el és mit ne.
arty
"ne életszerû legyen hanem szórakoztató."

van akit nem szórakoztat, ha felborul az autó, nem zavarja ha egy autó irreálisan viselkedik egy sandboxban. másokat igen.

röhejes, hogy belekötöttél egy fícsörbe, amit el lehet kerülni és csak életszerübbé. jópofább teszi a játékot EGYESEKNEK.

fogadd el, hogy nem a te izlésedre formálják a játékokat - és nem is az enyémre

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nekem egy mezei Logitechem van - azzal is éppúgy lehet ám gépelni, meg játszani 😊

IMYke2.0.0.0
A mások által írtak kifordításának tipikus példája.

FSpofon
6gv2-nél nem kell drágábbat venni, elõny már nem származik belõle.

Arab money

Tinman
Tiéd ez a billentyûzet?

Csak azért mert sárgulok... 1 éve vágyom egy ilyenre, de borzalmas drága.

robotnyk
bocsánat a naturális megfogalmazásért, de ezek a kommentek hogy a faszomba jönnek az én postomhoz? egy picit jó lenne lejjebb tekerni az arcot, jó?
arty
miért borul fel a kocsi 200-al a kanyarban? zavaróan életszerû!
miért sérülök, ha meglõnek? zavaróan életszerû!
miért lehet egyáltalán bármit is csinálni egy sandboxban? még a végén valaki unalmasnak találhatja!

ááááá 😄

Forza.

pointer4

Shake it Baby 😄

Nem csoda, hogy 12 évig tartott, ilyen marhaságra is figyeltek 😄
w77d
Assasins Creed-ben is az a jó, hogy akkor vállalok futáros vagy bérgyilkos küldetést amikor akarok. Meg azok legalább változatosak kicsit...

robotnyk
attól még szar ötlet, és az önismétlõ feladat is lehet szórakoztató, (RDR wanted küldetések, roadside encounters, póker, blackjack, párbaj AMIKOR KEDVEM TARTJA, nem akkor amikor az RNG úgy dönt)
w77d
ú de utáltam azt a gyúrós részt, nagyon szar volt.. végre felpumpáltam a karaktert erre szitne percenként vesztett az izomzatból.. berágtam és elmentem egy gyorsétterembe, széthízlaltam a pofáját XXD

Totti5
Sanbodxba nem az idõhúzós önimsétlõ, semmi értelme feladatok teszik "szabaddá" a jétékmenetet? miért volt jó 10 percenként gyúrni az elõzõ részben??? semmi sem kötelezõ... hacsak nem acsira mész akkor nem kell egyikkel sem elmenni szórakozni, így ezen felesleges rágódni többet. Kinyomjátok a mobilt és kész, nem fog megzavarni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
ne életszerû legyen hanem szórakoztató. a játéknak fontos része a sztori, ez csak egy szar megoldás a játékidõ kihúzására, és elterel a történettõl, feleslegesen szakít csak meg.

abban mi a mókás, hogy valaki elhív például motorcsónakozni, és a játékban ez úgy néz ki, hogy odasietek ahol éppen vár, nehogy lekéssem az egy órát, mert besértõdik, oda megyek a hajóval A-ból B-be, loading, majd visszamegyek B-bõl A-ba - semmi értéke nincs a játék szempontjából, nem változtat a sztorin. annyit tudtak elérni vele, hogy ha X-et ölöm meg egy bizonyos küldetésben, akkor Y baszogat, vagy fordítva.

ugyanilyen ökörség, hogy nincs rendes autosave - az RDRben már sikerült ezt is megoldani legalább.