Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy meg szvsz aki jatszani akar, és nem grafikabuzgár, az leszarja. A különbség meg legtöbbször minimális, játék közben észrevehetetlen.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Arab money
Arab money
A demagóg baromságokat kéretik 5x átgondolni leírás után.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Biztos az elõzõ generációs Unreal motort nem bírja el...
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PC & PS3 4ever!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
En steamen vettem 3,75 euroer, de nem is tudtam hogy ilyen dobozs verzio is van belole.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ráadásul magasabb színvonal mint pl a GodofWar3.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
1szer sztem érdemes végigtolni annak aki szerette az elözöt 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
anno mire haver megvette a dirt1-et, hoyg namost multizunk, pont lekapcsolták (ahogy kijött a dirt2), az is patkány hozzáállás volt, de valamiféle logikát legalább mögé tudtam látni (veddmeg az ujat, ha játszani akarsz)
most a lelõtt grid miatt "biztos" milliok rohantak dirt3-at venni...
Forza.
Halo says HELLO + az egyik legjobb AIval csinálhatod ezt.
Most komolyan, mit vártál? Az EA is lekapcsolta a szervereket, méghozzá a Fifa09-nél, ez meg 07-es játék...
Nem szép dolog, egyetértek, meg néhány embernek biztos fáj, de azért ilyeneket kívánni...
Ezekkel a hackertámadásokkal meg tele van a tököm, hagyják már abba õket...
hogy rohadna meg a CM, remélem sokba kerül nekik a támadás 😞((
Forza.
parancsolj a véleményem a korábbi hozzászólásomból:
"én leráztam mindenkit a francba, nem is hivogattak 5 percenként "
😊
Forza.
Olcsósítva meg lesz véve a játék - a hibái ellenére.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson