Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
biztos csak azokat a rivjukat olvastad el, amik a prekoncepciodat igazolják. a multi cimek általában xboxon szebbek.

Forza.

Prince23
Csak én érzem úgy, hogy a DNF pályái meglehetõsen sterilek????

wesker24
Mi ebbõl a tanulság sose higy egy demoban és ami a legfontosabb sose itélkezz egy játék fölött demo alapján ! XD
Shep
Persze én nem is mondtam ,hogy nem így van csak tettem egy észrevételt. Mondjuk engem egyébként sem izgat, mivel egyikkel sem rendelkezem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FSpofon

Arab money

Valamennyivel erõsebb, drágább is, na meg majd' 1 évvel késõbb jött ki, szal sztem nem csoda.
Amúgy meg szvsz aki jatszani akar, és nem grafikabuzgár, az leszarja. A különbség meg legtöbbször minimális, játék közben észrevehetetlen.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Shep
Elõre tudom mit fogsz írni 8)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
No, megjött a virágbolti Duke Nukem Forever. Kipróbálom még a mai nap folyamán, aztán leírom a véleményem...

Þór vígi þessi rúnar

Shep
A futásról nem tudok mit mondani de én eddig ahány összehasonlító videot láttam mindben vagy szebb volt a PS vagy ugyanúgy nézett ki minden.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FSpofon
Az xbox értékét úgy szeretem szemléltetni, hogy vannak ezek az egér siklását segítõ kis talpacskák, amibõl 2-3 ezer forint egy szett. Ezekbõl egy év alatt elhasználok egy xboxnyit 😊

Arab money

FSpofon
Azt, hogy fostalicska, a 10 ezer forintot érõ hardvere igazolja, a játékokat már meg se kell nézni.

Arab money

Tinman
Ja, fõleg, hogy RAKLAPNYI konzol multiplatform SZEBB, JOBBAN FUT X-en, mint PS3-on. Azt viszont tény, hogy már(!) jobb PS3 exclusive címek léteznek.

A demagóg baromságokat kéretik 5x átgondolni leírás után.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mert a szar optimalizásnak köze sincs hozzá, ugye?
Biztos az elõzõ generációs Unreal motort nem bírja el...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Rage47
Én demo után lemondtam a rendelésemet, de kezdem megbánni😄
Shep
Ez a minden idõk legjobb játéka is nézõpont kérdése szerintem.

Kongy
Ez is bizonyítja, hogy az X360 egy fostalicska.
PC & PS3 4ever!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
Hogy lehetne ezt hasonlítani minden idõk egyik legjobb játékához, nem értem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Megerõsítem, PC-n nagyon szép és 5-10mp a pályatöltés. Én is kellemesen csalódtam, jó játék lett.

[merlinw.org]

és mindössze 1600Ft volt a doboz (postát is állta az eladó) 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Daell Drow
Wááá, nagyon szep.<#eljen>
En steamen vettem 3,75 euroer, de nem is tudtam hogy ilyen dobozs verzio is van belole.
robotnyk
<#szeret>
csak hogy legyen egy kis ON is (ilyet még úgysem láttam a topikban)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shep
Hát akkor ott a készülékkel van a gond. PC-n pár másodperc a töltés.

Totti5
Egyrészt szinte minden játék jobban néz ki nála és alig tölt, csak keresni kell nagyítóval ami nem, sõt nem csak jobban hanem sokkal jobban, másrészt hogy jön ide a God of War?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

FSpofon
defrag

Arab money

arty
van akinek pécén is perceket tölt...

Forza.

pointer4
Szerintem cseréld le azt a szardobozt, pc-n gyors, és jól néz ki.
Ráadásul magasabb színvonal mint pl a GodofWar3.
balee4
360-on biztos siralmas, PC-n semmi gond a grafikával, helyenként még szép is a játék, töltési idõk meg max fél percesek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Zomil
kiprobáltam a DNF-et, nem egy világmegválto játék, de sztem elég jol hozza a dn3d hangulatát 😊
1szer sztem érdemes végigtolni annak aki szerette az elözöt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
gondolom nem mindig ugyan az az 50 tolta, ráadásul a cheaterek is jórészt kikoptak. biztos bazi sokba került fenntartani egy serverlistát futtató szervizt... nevetséges.

anno mire haver megvette a dirt1-et, hoyg namost multizunk, pont lekapcsolták (ahogy kijött a dirt2), az is patkány hozzáállás volt, de valamiféle logikát legalább mögé tudtam látni (veddmeg az ujat, ha játszani akarsz)

most a lelõtt grid miatt "biztos" milliok rohantak dirt3-at venni...

Forza.

arty
melyikrõl ? 😄

Forza.

Shep
Jó a Hélót hagyjuk már az nincs PC-re csak az 1-2 amikrõl meg is van a véleményem. Az újak lehet ,hogy jók nem tudom de õszintén szólva nem is érdekelnek.

robotnyk
I'm still playing through at this point for review, so maybe Duke Nukem Forever will get better further in. So far, there's little worthy of praise. It's a clumsily put together game that, even when it tries hard to deliver exciting action set pieces like fights against giant bosses, feels dull and derivative. The only impressive part about Duke Nukem Forever is that it exists as a finished game.
Totti5
rivjút!😄

Totti5
"olyamatosan mozgok közben célzok és lövök"

Halo says HELLO + az egyik legjobb AIval csinálhatod ezt.

Ebben igazad is van. De mennyien játszottak vele? Én kb. 3 hónapja egy haverommal elmentem multizni, hát 50 embernél több nem volt fent...

Shep
Nem nagyon izgat mások véleménye. Szerintem jó a grafikával sincsen gond (a szarét mindenki ezen lovagol, hihetetlen?) az akció meg igen régi vágású de pont ezért jó nem a fedezékbe bújva lövöldözök hanem a régi stílusú folyamatosan mozgok közben célzok és lövök. Hát igen mondjuk ehhez nem árt némi gyakorlat, nem úgy mint a Cod-os ézi fokozathoz. 😄

arty
talán van grid 2011? naugye 😊

Forza.

Én is remélem, hogy inkább arra megy el a pénz, ne is a jelenleg fejlesztés alatt lévõ játékokra <#wilting>

Most komolyan, mit vártál? Az EA is lekapcsolta a szervereket, méghozzá a Fifa09-nél, ez meg 07-es játék...
Nem szép dolog, egyetértek, meg néhány embernek biztos fáj, de azért ilyeneket kívánni...
Ezekkel a hackertámadásokkal meg tele van a tököm, hagyják már abba õket...

arty
ha szóltak volna is, semmivel nem lennék boldogabb 😞((

hogy rohadna meg a CM, remélem sokba kerül nekik a támadás 😞((

Forza.

arty
látom figyelmesen elolvastad amit írtam:

parancsolj a véleményem a korábbi hozzászólásomból:
"én leráztam mindenkit a francba, nem is hivogattak 5 percenként "

😊

Forza.

arty
ma vettem:

😄

Forza.

Totti5
Grafika szerintem siralmas, a játékmenet elavult, 360on éveket tölt, többet látod a töltõképernyõt mint a játékot, irányítás kényelmeten, Duke faszparaszt tahó. Oldschool FPS vagyis elavult közepes.

Carlos
szintén

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Régi Duke-kal keveset tudtam játszani, saját gép hiányában, de alapvetõen "old school" játékos vagyok, nekem a Call of Duty-széria ingerli spirális mozgásra a gyomromat.

Olcsósítva meg lesz véve a játék - a hibái ellenére.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Na játszogattam kicsit a játékkal (addig jutottam ,hogy kicsi lesz és a távirányítós autóval kell menni 3-4 pálya talán) A Duke hangulat szerintem nagyon ott van, a poénok ütnek, a grafikával szerintem semmi gond látszik ,hogy abbahagyták 3 éve kb az a színvonal. A lövölde része olyan, mint a régi is volt mész lõsz visszavonulsz ha gond van szerintem sokaknak pont ezért nem tetszik, mert egy old school lövölde nem ez a mai COD, BF irányzat. Ha D3D tetszik még most is akkor ez is fog, ha nem akkor szerintem ebben sem leled majd örömöd.

Kongy
Nekem is ugyanez van, bár a Shift kicsi rajta, ettõl függetlenül szép a design-ja, és teljesen megfelelõ. Még világíthatna sötétben, de majd legközelebb olyat veszek. 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

pointer4
Hát a W,S az elõre hátra menés, oldalazás gombot nem találtam, A,D meg kamerát fordít. És jobb egér gombbal oda megy ahova akarod, és a képernyõ szélén megint forgathatod a nézetet, de nagyon dõl a kamera, nem látni messzire. Pedig ultra beállításokon több mint 100fps van. Furi, majd adok neki még 1 esélyt 😄
FSpofon
A racedriver grid online részének bejelentés nélküli leállítása után meg is érdemlik.

Arab money