Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Prey 2 - E3-as videóból azt lehet leszûrni vér gagyi lesz!
Serious Sam 3 - Ha fizetnének sem játszanék ilyen játékkal!

A többi oké azok jók lesznek!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Ma láttam Tescoban elsõ kiadásos Lost Odyssey(Xbox 360) játékot 2k-ért. Megkellett volna vennem ugye? Xbox-om még nincs de tervezem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Ööö izé ezek még meg sem jelentek. Nekem olyat írj ami már kijött, csak azokkal lehet egyelõre játszani. (Tudom DE3 béta már van 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Inkább azt mondom milyen FPS nézetû játékok jönnek a következõ 1 naggyából éves idõintervallumban.

Prey 2
The Darkness 2
Bioshock Infinite
Call of Juarez 3
Dead Island
Deus Ex: Human Revolution
Far Cry 3
Metro Last Light
Serious Sam 3
Rage
Skyrim

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

S2000
Nemrég valaki írta(sajnos nem tudom már, hogy ki volt az), hogy szándékozik Halo Reachet venni, nos, nekem akad egy eladó bontatlan darabom, talán érdekelheti.<#smile>
(remélem nem gáz nagyon, persze ha zavaró, törölhetitek😊 )

Shep
Például?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

artschi
Zavvi kód, ha kell vkinek:

1365-JYMF-46MZ

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

FSpofon
Hova újítod? Még geforce 6-on is fog futni.

Arab money

Daell Drow
A Diablo 3 nalam is 0 day vetel lesz, de eggyelore csak sima van elorendelve zavvi-rol. Majd ha latom a CE tartalmat akkor majd még megragom a dolgot.
Carlos
Na igen, attól énis félek, hogy csak egy gagyi WOW pet lesz benne. Bár szerintem egy ilyen játéknál azért nem gagyizzák el a dolgot a Blizzardnál.
Legalábbis remélem! 😊

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Diablo 3 CE nálam is 0-day gyanús, de nagy kérdés, hogy milyen cuccokat adnak hozzá. Ha csak egy WOW petet meg egy szép dobozt kapok, akkor nincs az az isten, hogy 25 ropit (StarCraft 2 alapján ennyire tippelném az árát) lepengessek egy CE -ért. Ugye még semmi infó nincs errõl a kiadásról?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Totti5
Azért most is vannak nagyon élvezetes FPSek. Aki kétpofára zabálja a háborús játékokat, az azok 5-6 órás single kampányával simán elhiszem hogy csömört kapnak, de akkor ne játszon azokkal, hanem keressen nem COD, BF és Moha játékokat, mert azokon kívül is van ám élet😊

Carlos
Ezzel tökéletesen egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
no látod, engem meg ez vonz... 😊
Diablo 3 CE 0 napos vétel lesz!

(Path of Exile is érdekesnek igérkezik)

Þór vígi þessi rúnar

Shep
De látod ez kell a népnek.

A filmszerûség a legnagyobb átok szvsz. Értem én, hogy cool dolog, de egy idõ után már nagyon szar, hogy kõlineáris minden.

IMYke2.0.0.0
Napokig csak arra helyzetre írtuk be a megoldást mindig más júzernek... fárasztó volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezt most nem mondod komolyan?<#wow3>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Prey 1ben is a játék egyetlen primkó logikai feladványánál elakadtak többen. Ez van, persze ettõl nem igaz az hogy Doom 1 bonyolult fps volt, mert a francokat volt az, és az akkori FPSek többségére igaz ez. Ez a mûfaj nem igen változott.

Shep
Hát igen, pedig abban a játékban sem nagyon lehet elakadni de hát ugye nem villogott a képébe egy képernyõnyi felirat, hogy mit is kell csinálni így aztán ...

IMYke2.0.0.0
Mennyire releváns példa erre a Singularity c. remek játék.

A játékos kezében az idõlassításra/megállításra alkalmas eszköz, erre a topikjába beírja: a gyorsan lecsapódó ajtónál mit kell csinálni?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Követeljünk a COD-okba gondolkodós részeket 😊 Na de tényleg azért ha megnézzük manapság a népszerû, nagy nevû játékok 90%-a gyakorlatilag mindenféle gondolkodást mellõz totálisan a látványról és a hangulatról szólnak, meg arról ,hogy egyre filmszerûbb legyen az egész.

Rage47
én is éreztem magamon az elbutulást 1-2 résznél:S
Shep
Mert egy megkeseredett vén szar lettél 😊 (én régen szerettem az ilyen Diablo és társai játékokat, manapság viszont már nem látok bennük semmi késztetést arra, hogy játsszak velük, egyszerûen már nem vonz az esztelen egérkattintgatás 😊)

Carlos
Azis lehet, hogy egyszerûen én nõttem ki az FPS játékokból. Aki a Doom-on, Duke-on Quake-en nõtt fel szerintem azoknak ez egyszerû.
A grafika szerintem mai szemmel nézve közepes. Nem szép, nem ronda. De legalább fut mindenhol (valahogy).

Zomil: persze hogy tudtam. Ezeken nõttem fel...

p.s.: Nem akarok senkit sem lebeszélni a játékról énis vártam már nagyon de nekem egyszerûen kicsit primitiv.
Ellenben az itteni játékosok javaslatára megvett Trine teljesen leköt. Persze néha felb***sz, olyankor kilépek és rápihenek majd folytatom tovább.
De azt nem tudom, hogy a Duke-ot elinditom-e másodszor is.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Nekem annak idején voltak elgondolásaim arra, hogy hogyan hasson úgy, mintha mégis egymás felett lennének a szobák de aztán végül csak nem csináltam meg azt a pályát ami olyan lett volna, ráadásul az összes régi Doom pályám oda lett 😞

Shep
Igen mert az egyik fajta játékmenet a másik meg mész -> fedezékbe húzódsz -> lõsz -> mész->fedezék->lõsz->video és kezdõdik minden elõröl 😊

Zomil
ugye tudod, h csupán azért néztek igy ki a mapok, mert nem lehetett 2 szoba/terem stb. egymás fölött?
a duke3d még butább játékmenet volt...szerezd meg a kártyát nyisd ki az ajtot...kb. ebböl állt...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Hát, a Half-Life-ot is így lehet leírni. <#vigyor5>

Shep
Hát pedig egyre jobb lesz a játék ahogy haladsz benne. Mondjuk igazából nem érdekel, hogy a játékosok 90%-a lehúzza, mert nekem bejön játszok vele. Ami viszont zavar az az, mikor jönnek ,hogy szar a grafika, meg milyen szar az egész és ezt csinálták 14 évig csak közben fogalmuk sincs az egész játék hátterérõl, meg hogy U3 és mégis csúnya, közben meg U3-hoz semmi köze. (ez most nem konkrétan neked szólt csak úgy leírtam) Írtad ,hogy 12 éves szint a gondolkodós rész hát ennek ellenére 30+ évesek kérdezgették ,hogy mit kell csinálni. Elbutulás, 0 fantázia egyre inkább ez a jellemzõ sajnos amit az ilyen COD-ok még inkább elõsegítenek, írom ezt úgy, hogy én is szeretem a COD-okat.

Carlos
Ezis igaz. Viszont attól sem lesz jó, hogy mész egyenesen, szembejön lelövöd. Terem. Sarokban bizgentyû, terem közepén bizgentyû foglalat. (hmmm vajon mit kell csinálni?) Berakod, kinyilik az ajtó, rádrontanak lelövöd õket, loading screen. Next...

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
én viszont még mindig tartom, hogy nem attól jó a játékélmény, hogy a térkép úgy néz ki mint a gordiuszi csomó.
Carlos
Egy olyan 2 órát.
De tudod mi a szörnyû? Az, hogy nem érdekel hogy van tovább a játék. Lehet, hogy még lövöldözök vele egy kicsit, de valahogy nem érzem azt, hogy hû nem alszom, nem eszem csakhogy játszhassak mi lesz a vége. (mint annó a half life-nél vagy a half life 2-nél).
Nem szögez a gépe elé.

Jön a loading screen, tölt 20-30 mp-et majd lövöldözöl 20-30 percet agyatlanul, néha gondolkozni is kell, de kábé egy 12 éves gyerek is rájön mihogymerre szóval elég alacsonyan van a szint.

Nekem egyszerûen semmi extra. Az tény, hogy Duke beszólásai zseniálisak, ezt nem vitatom. De valahogy továbbra is ez jut eszembe:

(csak itt cutscene helyett loading screen van) <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Válaszoltam a kérdésedre. Ha azt akarod kihozni hogy azért nem ajánározom a PS3 Xbox feletti ( nem létezõ ) erejét mert Xboxom van, akkor rosszul gondolod. Eddig is játszottam PS3on exekkel ami kihagyhatalan!!, igaz jelenleg csak kölcsöngépen.

robotnyk
itt tényleg az a nagy hír, hogy megjelent, ezért érhette meg a gearboxnak befejezni ezt a tényleg össze-vissza tákolt, többször újrakezdett játékot.
Shep
Nem csak primitív lövölde de ha jól sejtem nem sokat játszottál még vele.

Carlos
Nos, Duke Nukem Forever.

A hangulat zseniális. Jópárszór felröhögtem a Duke beszólásain.
A grafika nekem egy olyan közepes, szerintem a half life 2 már jobban nézett ki, csak itt több az effekt (1600x900-ban játszottam window módban).
Játékmenet: egyszerû, primitív lövölde, lineáris. Baromságnak tartom, hogy nem lehet több fegyverünk, csak kettõ. Tetszettek az utalások az elsõ részekre és a Duke 3D-re.

Szerintem a játék így 12 év után elég gyenge. A mai játékosok kiröhögik, hogy milyen gagyi, azoknak fog jobban tetszeni akik annó játszottak a Duke 3D-vel.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Most momentán nem a hardveres eszmefuttatásodra meg hasonlókra gondoltam.

robotnyk
a multiplatformokat összevetve ez jön ki, nincs mit röhögni rajta, még ha a városi legenda azt is tartja hogy a PS3ban nagyobb a potenciál
bertino
"így a két gép ugyan azt a teljesítményt tudja"

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Totti5
Ezek tények. Engem nem a gép érdekel, hanem a játékok. Azon játszom amin jobb. PSt majd veszek de csak az exek miatt.

Shep
Amúgy ha PS-ed lenne akkor is ezeket írnád?

Totti5
PS3 Cellje kicsi erõsebb mint a Box IBM procija ( amit amúgy ugyan az gyártott, fejleszett ki így eléggé hasonlóak, és volt is ebbõl kemény vita anno... ). Xboxban pedig az ATI GPU erõsebb mint a PS3 Nivida GPUja, így a két gép ugyan azt a teljesítményt tudja. A multiplatformoknál a jobb könnyebb programozásnak és az erõsebb GPUnak köszönhetõen frémben, textúrákban AAban az Xbox verziók jobbak álltalában.

IMYke2.0.0.0
Khm... akkor hol is van a 7 magos Cell?...

Totti5
Ez nem igaz. Jobb frémben, AAban és a textúrák is élesebbek, és olykor a felbontás sem éri el a 720pt pl GTA, RDR PS3on.

Ebben egyébként sok igazság van 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Atkamon
Összehasonlításokon általában a Box azért tûnik szebbnek, mert kontrasztosabb a kép, meg kicsit erõsebbek a fények. Én legalábbis ezt vettem észre legtöbbször.

Totti5
oldschool királyság nem?

Totti5
Ajánlom az eurogamer face off rovatát. 50bõl 5 játék szebb PS3on, mert az volt a lead és csak fosportolták. Ha PS3 a lead és ugyan annyi energáit fektetnek a 360asba akkor nincs semmi eltérés, ha pedig ugyan annyi energiát fektetnek a PS3 verzába mint a 360asba akkor a PS geyengébb szinte mindig, mert elcseszett nehézkés a fejlesztõi környezete és rendszere.