Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer vagy 10gb-t takarítottam a cod5 után.. látszik hogy valahol itt fajult el a sorozat, közük nincs a pc-hez a fejlesztõknek, rá se szarnak hogy itt mi jó meg hogy kéne megoldani a dolgokat.
Arab money
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Ráadásul úgy tûnik hogy egyesével kell letöltögetni.
Lehet inkább uninstall lesz belõle..
Azért ekkora szemétséget!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én is, de sajnos az ilyenekkel csak a net legsötétebb bugyrain keresztül lehet kapcsolatba lépni, ugyanis a kilétükre rendkívül vigyáznak. Annyira profik már a net és a számítógépek terén, hogy azon se csodálkoznék ha a PSN feltörése mögött is egy 80-as szintû szakadár szerzetesrend állna.
Megnéznék egy XXI. századi, 80-as szintû barátot 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
hanem?
az én tévémben pl SPVA panel van, miközben az átlag monitorban szutyok tnfilm... az lg/pana modellekben sokszor IPS panel van, stb
ha úgyértetted, hogy a tévék képe jobb, akkor nem szóltam!
Forza.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
évek óta 32"-es tévé a monitorom. ha egyszer lesz pénzem, 47"-re váltok ... 😊
Forza.
27"-es monitort én 1 méter feletti távolságról használok.
Az LCD TV-k képminõsége ugye nem monitor-szintû.
A nagyobb távolság ezért itt elõnyös.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és spritekkel (0 vastagság, lapok) lehetett "emeletes" helyszíneket csinálni
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Arab money
Elképzelhetõ hogy majd berántok egy slimet magamnak 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10