Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akárki is beszélt rá a Trine-ra, hááááááát...
Kicsit addikt...Tipikus még egy pályát és aztán abbahagyom. Najó még ezt. Ok, de ez télleg az utolsó...
Nagyon jó játék. Fallout New Vegas óta ez az egyetlen játék ami leköt 10 percnél tovább.
Þór vígi þessi rúnar
Ezért érdemes egyszerre több dolgot rendelni, mert úgy eloszlik a postaköltség is. (Én is rendeltem mellé mást is, amit itt nem merek megmutatni, mert le lennék hurrogva 😄 😛)
Silent Hunter 5 pedig a Game-rõl jött.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Inkább itt (SG.hu) és itt (hardverapro) - kulturáltan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Megszeretném osztani veletek a játékgyûjteményemet, ami most ELADÓ!
Méltányos áron: 15000 Ft (több érdeklõdõ esetén, akinek többet ér).
Már jó 1 éve nem játszottam velük, nincs rájuk idõm, meg nem is érdekelnek már annyira a pc-s játékok, ezért inkább megválnék tõlük.
70+ játékról van szó.
Röviden összefoglalva:
Valve Complete Pack
ID complete Pack
Unreal Deal Pack
COD 1-tõl 5-ig
Company of Heroes teljes.
Stalker soc + clear sky.
Bioshock.
...stb.
(Elsõsorban személyes átvételt preferálom Pesten.)
(Vásárlási bizonylatok is megvannak.)
A hotelból való menekülést még az amnesia sem tudta überelni <#eljen>#eljen>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van a pause meg a resume ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerk.: ja, most látom, hogy ték 😛
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
Ez a konzolatirat szinvonal.
Nezz korbe: Dungeon Siege 3, Dragon Age 2, D&D daggerdale stb.
Az elso kettonel iszonyat a szinvonal romlas az elodokhoz kepest, a harmadikrol nem is mondok semmit. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
Hasonlítsd csak össze pl. egy Titan Quest-el. Meg sem közelíti semmilyen téren..
DS3 egy összecsapott konzol hack&slash. Én a zenén kívül semmi pozitívat nem tudok mondani róla. Pedig nekem is elõ volt rendelve...
[merlinw.org]
Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords
Neverwinter Nights 2
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer
Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir
Alpha Protocol
Fallout: New Vegas
Dungeon Siege 3
EZEK nekem mind-mind kedvenc játékaim. Akinek nem jönnek be azt si megértem, de szvsz. kiváló munkát végeztek mindig, még ha néha kicsit bugosat is egyesek szerint.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mas:
Ma jott postas zavvi-rol hozta a Prey-t. Erdekes hogy steamen nem aruljak, de siman beregelheto es le is toltheto.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"