Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jani21
UK-bõl nem elérhetõ Steamen a két cím. Szóval nem valótlan a D2D UK állítása UK-t tekintve.

http://www.computerandvideogames.com/307454/news/crysis-2-steam-removal-not-eas-decision/

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

fery02
<#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pointer4
Nekem bõven elég egyetlen digitális legális forrásnak a steam, franc fog egyszerre több ilyen marhasággal is foglalkozni. Ami ott nincs meg, azt nem vesszük meg 😄
Pláne nem EA gagyi játékokat fogok hiányolni 😄
az is egy erdekes dolog, hogy az ea levette steam-rol a crysis 2-t es mostantol digitalisan csak az origin-en erhetok el a jatekaik. eleg eroszakos kampanyt folytatnak, de azert a steam mellett ez meresz kezdemenyezes.

artschi
Azért Direct2drive-on van néhány valótlan állítás: szerintük nincs a Steam-en se a Brink, sem a Hunted: Demon's Forge...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zorrobomber
én most sörre spórolok 😊

de varom mar! : )

IMYke2.0.0.0
😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3
ugyanaz volt mint karácsonykor, csak 1 hetes

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Megasale-be mi volt? Mert én még akkor nem voltam Steames...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Jaja annyi nem elirás !

Amugy Fallout Ne Vegas megvéve steamre beregelve !

Ennyit simán megér !
zorrobomber
tavaly steamen is volt júni végén mega sale, szóval IMYke készülj fel 😊

2600 Ft???

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Amúgy a Direct 2 Drive-on akció van !

Fallout New Vegas Digital CE csak 8,75 font é steamre is beregelhetõ !
Legalább 50x meghaltam.... Nem sok olyan játék van, ahol összességében ennyiszer haltam meg... De persze az "én lehetek a béna dolog" erre az esetre is érvényes lehet...<#smile>

1. Normálon nyomtam

2. Nem tudom milyen verzió volt, de még nagyon a megjelenés körül kezdtem vele játszani, szóval sanszos a v1.000

Totti5
Igazából semmi olyat nem ad hozzá ami 500 mega lenne és nekem boxon tökéletes volt a játék, nem találtam benne hibát, viszont boxra még nem láttam ötöd ekkora peccset sem, ami azt felttlezei hogy az MS fájlrendszere baromi jó? ( nem értek hozzá, de fura amikor repkednek a több 100 megás peccsek, és konzolon ugyan ez pár mega max ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
auto

Forza.

w77d
a dirt 3 automatikusan peccsel vagy manuálisan kell??

The Hut-ra nincs valakinek érvényes discount code-ja?

IMYke2.0.0.0
~500 MB-os Patch a "DiRT 3"-hoz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

artschi
legyen igazad, én is várom nagyon a 2. részt.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Totti5
Nyár végét mondtak legutóbb.

artschi
sajnos még a hivatalos weboldalán is csak annyi van, hogy "full website coming soon"

robotnyk
<#unalmas>
Igen, ez egy vélemény, és ha a költségek megtérülése szempontjából tekintünk rá, akkor a listán jóval hátrébb van, mint a befolyó pénz... Ilyen szempontból pl. a te Borderlands fikázásod sem számít szart sem, hiszen nem te fizeted vissza a fejelsztési és kiadási költségeket...

Totti5
2011 Q3

Totti5
"Call of Duty-sorozatot csak a 2. részig tekintik Call of Duty-nak.
Klántagjai hánynak a 4-estõl és a többi résztõl."

Kongy
Nein. 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Carlos
OFF

Láma vagyok üssetek! Trine 2 2011 Q1 -re láttam release-elni. Van hír róla mikor fog megjelenni?

Þór vígi þessi rúnar

pointer4
CS (CSS) az istenkirály, ahhoz képest minden csak visszalépés 😄
Kb egyetlen játék ami 10 éve fent van a gépemen, és legalább minden héten tolom kicsit 😄 Ehhez képest minden multi fps, csak bénázás 😄 És nem lehet megunni 😄
Ennél többet csak a windowsal játszom 😄
Hogy jön ide, hogy ki fizeti vissza a költségeket?

Totti5
Viszont nem a klántagok fizetik vissza a fejlesztési és kiadási költségeket, így nem számít. COD 2 is már visszalépés volt a COD 1hez képest realizmus, és online warozás terén. Bár aki pécén klánozik azok ugyis kiherélt és a esport szabályaira épülõ COD verziókat használnak, akár a COD 2 akár a Black Ops esetén.

Õszintén szólva hozzám a második rész áll a legközelebb, ezzel játszottam a legtöbbet. A negyedik részre egy haver lelkesedése miatt beszéltem rá magam, de nem bántam meg, sokat játszottam azzal is, és fogok is még, bár hosszasan tudnám sorolni, hogy miért jobb számomra a CoD 2, de ebbe most itt ne menjünk bele 😊

IMYke2.0.0.0
2 hétra hazaérkezett egy innen kiszármazott ismerõsöm , és mutatott néhány shoot-videót a multi mókáikból, telefonon.
Közben majd' 1 órát beszélgettünk négyesben a PC-világról, játékokról, multikról, csíterekrõl stb.

A srác azt mondta, hogy a korabeli ismerõsei odakinn a Call of Duty-sorozatot csak a 2. részig tekintik Call of Duty-nak.
Klántagjai hánynak a 4-estõl és a többi résztõl.

Mondjuk, a videók meg is gyõztek, hogy miért is rajonganak annyira a második részért.

Na jó, simán van az 3 éve is már...

Én annyiért vettem kb. 2 éve! <#vigyor> Mondjuk, ha azt nézzük, hogy szinte megunhatatlan a multija, és még mindig rengetegen játsszák, akkor nem kérdés, hogy megéri-e... 😊 De ugyanígy a CoD 4 is.

(WaW-hoz még nem volt szerencsém, hallottam róla jót is, rosszat is, és szívesen kipróbálnám. Az ez utáni részektõl viszont számomra felejtõs a CoD sorozat...)

Zomil
én is szeretem a nehéz platformereket, nem véletlenül van meg a super meatboy...az a játék aztán nem kiméli az idegeket 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

davidka003
Tescoban holnaptól 2490 Ft lesz a Harry Potter 7, NFS: Hot pursuit, Create és a Medal of Honor.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Guren
érzékeljük. fel is basz, mert meg akarom venni már egy ideje, de ennyit nem fogok érte fizetni.

fery02
Amúgy érzékelitek, hogy a Call of Duty 2-nek már évek óta stabilan 3 490 Ft az ára cdgalaxison? 😄

Tinman
2. 0-day játszottam, 1.0-val, be is szívtam a pálya elejére visszadobós bugot, de könnyû az utolsó pálya.

Az a gond, hogy nem csak az általános pályatervezésen könnyítenek a mai játékokban, de maga a kihívás is könnyebb. Így aztán, ha találkozik az ember egy Ninja Gaiden, Conan, Bayonetta, Castlevania LoS-al, akkor jön rá, hogy eddig amikkel játszott azokban a kihívás nyúlbéla... nekem mázlim van, mert szeretem a durván nehéz játékokat, így nem koptak meg a reflexek, emiatt nekem a Trine utolsó pályája 1.0-val 2. vagy 3. próbálkozásra sikerült.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
1. túl nehéz fokozaton játszottad
2. nagyon korán, a v1.0-val 😊 (késõbb könnyítettek rajta)

Forza.

Carlos
JAJJDEDÚRVA!!!
Hát ez 0 day buy lesz úgyérzem!

Þór vígi þessi rúnar

fery02
Elõször 2 ültõ- legközelebb 1 ültõ helyben játszottam ki. 😊
Fantasztikus játék!

bakvarnyu
Nekem csak a 3. és 4. rész van meg, azokhoz van,de úgy tudom az 5-nél csak a gyûjtõi kiadáshoz adnak.

Guren
így kell kinéznie egy platformernek 2011-ben

Hát ez baromi jól néz ki és baromi hangulatos!

Nekem a Trine-ban csak 1 dolog nem tetszett... az utolsó pálya!