Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Pláne nem EA gagyi játékokat fogok hiányolni 😄
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amugy Fallout Ne Vegas megvéve steamre beregelve !
Ennyit simán megér !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fallout New Vegas Digital CE csak 8,75 font é steamre is beregelhetõ !
2. Nem tudom milyen verzió volt, de még nagyon a megjelenés körül kezdtem vele játszani, szóval sanszos a v1.000
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Klántagjai hánynak a 4-estõl és a többi résztõl."
Láma vagyok üssetek! Trine 2 2011 Q1 -re láttam release-elni. Van hír róla mikor fog megjelenni?
Þór vígi þessi rúnar
Kb egyetlen játék ami 10 éve fent van a gépemen, és legalább minden héten tolom kicsit 😄 Ehhez képest minden multi fps, csak bénázás 😄 És nem lehet megunni 😄
Ennél többet csak a windowsal játszom 😄
Közben majd' 1 órát beszélgettünk négyesben a PC-világról, játékokról, multikról, csíterekrõl stb.
A srác azt mondta, hogy a korabeli ismerõsei odakinn a Call of Duty-sorozatot csak a 2. részig tekintik Call of Duty-nak.
Klántagjai hánynak a 4-estõl és a többi résztõl.
Mondjuk, a videók meg is gyõztek, hogy miért is rajonganak annyira a második részért.
(WaW-hoz még nem volt szerencsém, hallottam róla jót is, rosszat is, és szívesen kipróbálnám. Az ez utáni részektõl viszont számomra felejtõs a CoD sorozat...)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az a gond, hogy nem csak az általános pályatervezésen könnyítenek a mai játékokban, de maga a kihívás is könnyebb. Így aztán, ha találkozik az ember egy Ninja Gaiden, Conan, Bayonetta, Castlevania LoS-al, akkor jön rá, hogy eddig amikkel játszott azokban a kihívás nyúlbéla... nekem mázlim van, mert szeretem a durván nehéz játékokat, így nem koptak meg a reflexek, emiatt nekem a Trine utolsó pályája 1.0-val 2. vagy 3. próbálkozásra sikerült.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2. nagyon korán, a v1.0-val 😊 (késõbb könnyítettek rajta)
Forza.
Fantasztikus játék!
Nekem a Trine-ban csak 1 dolog nem tetszett... az utolsó pálya!