Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prey-t tavaly vittem végig újra 360on, a port is kiválóra sikerült, ahogy a játék is. Kicsit sajnálom hogy 1:1ben folytatást kap, de a második rész is valami különlegességnek néz ki.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kevés fps tetszett ennyire, HL2 szintjével felér simán.
Csakhogy, egy single FPS játék, nincs mi életben tartsa a mítoszt 😄
Zenéje, azóta is a mobilon figyel 😄
Azt, hogy a második részét már a bemutatóban is lehúzzák, nagyon rosszul fogadtam.
Angol eBayrõl még a magánszemélyek 90%-a is hajlandó postázni, legalábbis engem szeretnek. Inkább az amerikaiak az elutasítóbbak, de szerintem egy kezdõ ebayezõnek a UK a tökéletes terep, alacsony a postaköltség, tudnak angolul 😊, elvileg gyorsan ideér a cucc, és ha nem ritkaságokra vadászik, akkor úgyis megtalál mindent.
Ha valamit megveszel, pl. a Buy it now-val, vagy nyersz egy licitet, akkor tiéd a termék, mehet a fizetés. Nem egy ördöngõs dolog, hiszen az ebay és a paypal tökéletesen kiegészítik egymást.
Rányomsz a fizetésre... látsz összesítést, postaköltséggel, tokkal vonóval, majd az ebay a paypal accountodra irányít. Belépsz a paypal felhasználóneveddel és jelszavaddal, itt látod az összesítést, és fizetsz. Persze elõtte tegyél pénzt a virtuális bankártyádra :-)
Én még ellenõrzésképpen ezután RÖGTÖN be szoktam lépni az internetbankomba és megnézem, hogy egészen pontosan forintban mennyit is vontak le.
Nekem az a tapasztalatom, hogy NE hagyd, hogy paypal "váltsa" a pénzed, hanem állítsd be, hogy a bankod váltsa... a bankod középárfolyam körül szokta váltani az tuti alacsonyabb, mint amit a paypal ajánl.
"illetve hogy mennyi a postaköltség általánosságban,Kínából nemhiszem rendelek vmit😊"
Hát ez nagyon változó! Kínából gyakran INGYEN p.k.-el kapom a cuccokat :-D
De ha kérnek is érte pénzt az nekem még nem volt több soha 1 font-nál.
UK-ból 2-4 font körül szokták küldeni a cuccot... van egy svéd nagyon korrekt sellerem, aki 0.99 Fontért küldi a játékokat.
Amcsi, Görög, Holland, Australia is volt már... hát itt volt már, hogy annyiba került a cucc, mint a p.k., de még így is baromira megérte.
Amcsiból nem szeretek rendelni... volt, már, hogy vámosok is szarakodtak, komplett jegyzõkönyvet küldtek, kitöltögetni, visszaküldeni... faxom.
NEM mindig megy ám már a GIFT megoldás! Persze ez csak az "értékesebb" mûszaki cuccok vagy alkatrészek esetében van így.
Múlt héten jött egy 1.8"-os 80-as gigás ZIF drive egy kis notihoz amcsiból... p.k.-val 19k volt, de pl. ezzel nem szarakodtak a vámosok.
De tavaly pl. jött egy Blu-ray külsõ író 35k körül, azzal halálra szivattak... nem értették, hogy mire jó? KOMOLYAN! Szétleveleztem velük már a fejem és majdnem 9k vámot dobtak a cuccra. VICC!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1-2 gyakorlati kérdésem lenne.
Látom már a keresésben is be lehet állítani hogy csak Worldwide aukciókat mutasson, így ha valamelyiket megveszem/megnyerem akkor az utalás az emailben elküldött számlaszámra megy gondolom.?
vagy pontosan hogyan zajlik, paypalt ÖsszVissz egyszer használtam PsStore Reedem codot vásároltam vele, annyira nagyon nem ismerem még a rendszert😊
Illetve hogy mennyi a postaköltség általánosságban,Kínából nemhiszem rendelek vmit😊
Gyakorlatilag évek óta nem telik el hónap, hogy éppen ne várnék valamire... most éppen egy Barca pendrive kellett unokatesómnak :-)
Összességében:
Paypal nagy királyság, nekik hála kár még soha nem ért, pedig szépen lassan elérem a 100 vásárlást...
Összesen 4 eset rémlik, amikor nem volt egyszerû a dolog, ezeket megosztanám:
1. NDS játék. 2 hónapig tartó ügy. 5x rákérdeztem a csomagra, 2x várjak még volt a válasz, 2x nem kaptam választ, majd végül jött egy üzenet, hogy hagyjam békén. Akkor fordultam a paypal-hoz... 1.5 hét múlva rajta volt a kártyámon a kifizetett összeg, a játék azóta se jött meg :-/
2. Hong Kong-nól rendelt kis átalakító, alacsony összeg. Vártunk, vártunk 1.5 hónapot, de semmi. Itt nem kellett paypalhoz fordulnom, 5 munkanap alatt expressz küldött egy másikat a srác.
3. Notihoz adapter, szintén Kína. Ebben az esetben a mai napig nem érkezett meg a cucc, viszont 2x reklamáció után visszakaptam a pénzem.
4. XBOX360 játék. Már eleve elég olcsó volt, olcsó volt a posta is, de használt volt. Akarom felinstallálni, de nem akarta az X beolvasni.
Jeleztem a tagnak a gondot, aki pár haszontalan ötlet után kérte, hogy menjek be egy cd polírozóba, õ meg majd állja a díját. Így is lett. A lemezt "helyrepakolták" a mûveletet fizette az ürge.
Mi ebbõl a tanulság? Az, hogy még ha gond is van, az ember nyissa ki a száját és meglelhetõ a közös megoldás... az eladó érdeke, hogy ne kapjon negatívot, ezért sok mindent megtesznek.
"Mi a bevett gyakorlat szoktak a komák postázni kishazánkba?"
Ha a shipping Worldwide akkor természetesen!
Ha nem, akkor is van esély velük beszélni, de nagy részük nem szakít a szokásaival, csak a szép szemedért nem fog ide postázni. Persze, ha jó az angolod és nagyon kell a cucc, próbálj tárgyalni... nekem volt, hogy bejött, de volt, hogy nem. Viszont ezáltal van olyan ebay sellerem, aki tudtommal másnak nem postáz EU-ba, csak nekem :-)))
"És a fizetés milyen módon történik, paypal simán jó hozzá nem ?"
Igen!
A paypal a teremtõ egyik legjobb alkotása. Ha kintrõl vásárolgatsz kötelezõ. Szépen olvass át mindent, értelmezz és használd egészséggel.
Nagyon sok éve használom már, respect nekik!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nem Egyszerû ez sem, akkor marad a vatera😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ott felteheted a kérdéseidet.a szállítás neked nem 4 dollár lesz fõleg nem ettõl a kezdõ eladótól ahogy nézem.
1.most regeltem be, de nem kellett semmilyen paypalos elérhetõségemet beírnom,ezt hol tudom korrigálni,mivel az eladóval úgy látom nem lehet közvetlen kommunikálni.
Illetve hogy történik pontosan a fizetés?
Leütés után megkapja az emilCímem ahol felveszzük egymással a Kontaktot, a'lá Vatera.?
2.látom itt a "Shipping" költségét, de amit néztem az csak az usan belül postáz, ha jól vettem ki, honnan tudom azt ha nem tudok az eladóval beszélni hogy Ide is kipostázza,
Vagy automatikusan a regisztrációnál megadott lakhelyre pozicionálja be a postaköltséget.
Ezt vki leírná érthetõen az jó lenne, mert eszem megáll olyan alacsony árakat látni😛
pl
Nem kell felvenni a kapcsolatot az eladóval, mint a vaterán pl 😄
Kapásból látni a postaköltséget, egyszerûen nem lehet hibázni 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magánszemélyek nem nagyon kedvelnek minket. A szemükben mi még mindig a középkorban élünk.
De, majd Tinman, és azok akik tapasztaltak a témában mesélnek.
Mi a bevett gyakorlat szoktak a komák postázni kishazánkba?
És a fizetés milyen módon történik, paypal simán jó hozzá nem ?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Alan Wake könyvbe belelapoztál már? 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Benne reedem code az elsõ részhez. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
bocsa bena irasetr csokkentet modban csikos kepernyon irok, alig latok valamit.
Amugy ki lenne benne egy Darkspore 4-es packban ? Fejenként 17,5 dolcsi lenne !
Nem nagyon találok róluk semmit.
A NeverWinter Nights 2 az nem !
Akkor ezek szerint vége lett az akcionak !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A másik linken a Nevewinter az tényleg jó áron van... de ezt kicsit nem értem. Egyik akcióban van tovább, mint a másik? Hol van kiírva, hogy meddig akciós?
Ja meg igen... hova van írva, hogy regelhetõ Steam-re?
Steam azért ebben be kell lássuk sokkal profibb!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mondjuk nem akartam megvenni, mert megvan a CE, csak kattintottam és látom, hogy 35 Font :-)
De jó vétel 35 Fonté'... beszt báj :-D
6k volt a kettõ összesen. Kicsit féltem, hogy elkapkodják az Alan Wake CE-t, de kár volt, roskadásig vannak még mindig vele a polcok...
Blue Dragon is volt még, de nem mertem vele reckírozni. Már bánom kicsit, rosszabb helyekre is elkúrja az ember azt az 1500 Ft-ot...