Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Mindig lesznek meg nem értett címek. Alan Wake sem olyan fogadtatást kapott mint kellett volna, persze álltalában ezek a címek kiemelkedõek, és még sem eszi a nép, bezzeg a középszerû n+1 Homefront azt vitték mint a cukrot mert van benne katona, meg háború.

Prey-t tavaly vittem végig újra 360on, a port is kiválóra sikerült, ahogy a játék is. Kicsit sajnálom hogy 1:1ben folytatást kap, de a második rész is valami különlegességnek néz ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
pedig azért a történet ennél drámaibb, részletesebb és magával ragadóbb 😄

davidka003
Nekem annyi rémlik belõle,hogy üldözzük a Keeper-t és a végén meg kiderül,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
több ezer van belõle.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

pointer4
Amikor megjelent 2 éjszaka alatt alvás nélkül toltam végig 😄 Nekem maximálisan bejött.
Kevés fps tetszett ennyire, HL2 szintjével felér simán.
Csakhogy, egy single FPS játék, nincs mi életben tartsa a mítoszt 😄
Zenéje, azóta is a mobilon figyel 😄
Azt, hogy a második részét már a bemutatóban is lehúzzák, nagyon rosszul fogadtam.
w77d
komolyan mondom nem is értem miért nem volt anno ez a játék egy nagy durranás, legalábbis nem beszéltek róla annyit. Nagyon profin megcsinált, gyönyörû hibátlan játék, a történet magával ragad épp úgy, mint a továbbjutáshoz elengedhetetlen logikai megoldások, és FPS szempontjából sem rossz. Nálam is vagy fél évig volt bontatlanul a polcon, de ez nálam most egy 10/10-es game. Jó grafika, jó történet, jó kivitelezés, jó zene...

a tescoban a medal of honor es a nfs: hot pursuit elso kiadasok 2490ft/db.

pointer4
<#eljen>
robotnyk
ja, sajnos sok játéknál azt hiszik az írók hogy a következõ lost részt írják...
w77d
kár, kíváncsi lennék a történet folytatására ezzel a szereplõvel, nagyon sok kérdés nyitva maradt..

robotnyk
más a fõszereplõ, bár elvileg benne lesz majd ebben is a régi, meg úgy hallottam a gameplay is eléggé más lesz
Ha nem, akkor is van esély velük beszélni, de nagy részük nem szakít a szokásaival, csak a szép szemedért nem fog ide postázni.

Angol eBayrõl még a magánszemélyek 90%-a is hajlandó postázni, legalábbis engem szeretnek. Inkább az amerikaiak az elutasítóbbak, de szerintem egy kezdõ ebayezõnek a UK a tökéletes terep, alacsony a postaköltség, tudnak angolul 😊, elvileg gyorsan ideér a cucc, és ha nem ritkaságokra vadászik, akkor úgyis megtalál mindent.
w77d
nem az a sztori megy tovább?? Pedig egyértelmû utalás volt ennek a végén. Említik, hogy most más világba mész, és hogy ott is szükség van rád...

robotnyk
nem sok köze lesz az elsõhöz, szal nagyot ne csalódj 😊
w77d
nna végigtoltam a Preyt, nagyon jó játék volt, rég játszottam ilyen marha jót... alig várom a második részt, nagyon nyitva maradt a vége 😊

Tinman
"így ha valamelyiket megveszem/megnyerem akkor az utalás az emailben elküldött számlaszámra megy gondolom.?"

Ha valamit megveszel, pl. a Buy it now-val, vagy nyersz egy licitet, akkor tiéd a termék, mehet a fizetés. Nem egy ördöngõs dolog, hiszen az ebay és a paypal tökéletesen kiegészítik egymást.

Rányomsz a fizetésre... látsz összesítést, postaköltséggel, tokkal vonóval, majd az ebay a paypal accountodra irányít. Belépsz a paypal felhasználóneveddel és jelszavaddal, itt látod az összesítést, és fizetsz. Persze elõtte tegyél pénzt a virtuális bankártyádra :-)

Én még ellenõrzésképpen ezután RÖGTÖN be szoktam lépni az internetbankomba és megnézem, hogy egészen pontosan forintban mennyit is vontak le.

Nekem az a tapasztalatom, hogy NE hagyd, hogy paypal "váltsa" a pénzed, hanem állítsd be, hogy a bankod váltsa... a bankod középárfolyam körül szokta váltani az tuti alacsonyabb, mint amit a paypal ajánl.

"illetve hogy mennyi a postaköltség általánosságban,Kínából nemhiszem rendelek vmit😊"

Hát ez nagyon változó! Kínából gyakran INGYEN p.k.-el kapom a cuccokat :-D
De ha kérnek is érte pénzt az nekem még nem volt több soha 1 font-nál.

UK-ból 2-4 font körül szokták küldeni a cuccot... van egy svéd nagyon korrekt sellerem, aki 0.99 Fontért küldi a játékokat.

Amcsi, Görög, Holland, Australia is volt már... hát itt volt már, hogy annyiba került a cucc, mint a p.k., de még így is baromira megérte.

Amcsiból nem szeretek rendelni... volt, már, hogy vámosok is szarakodtak, komplett jegyzõkönyvet küldtek, kitöltögetni, visszaküldeni... faxom.

NEM mindig megy ám már a GIFT megoldás! Persze ez csak az "értékesebb" mûszaki cuccok vagy alkatrészek esetében van így.

Múlt héten jött egy 1.8"-os 80-as gigás ZIF drive egy kis notihoz amcsiból... p.k.-val 19k volt, de pl. ezzel nem szarakodtak a vámosok.
De tavaly pl. jött egy Blu-ray külsõ író 35k körül, azzal halálra szivattak... nem értették, hogy mire jó? KOMOLYAN! Szétleveleztem velük már a fejem és majdnem 9k vámot dobtak a cuccra. VICC!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Lehet kínából olcsóbb lesz a posta, mint a németektõl 😄
Nagyszerû, köszönöm.
1-2 gyakorlati kérdésem lenne.
Látom már a keresésben is be lehet állítani hogy csak Worldwide aukciókat mutasson, így ha valamelyiket megveszem/megnyerem akkor az utalás az emailben elküldött számlaszámra megy gondolom.?

vagy pontosan hogyan zajlik, paypalt ÖsszVissz egyszer használtam PsStore Reedem codot vásároltam vele, annyira nagyon nem ismerem még a rendszert😊

Illetve hogy mennyi a postaköltség általánosságban,Kínából nemhiszem rendelek vmit😊

Tinman
Sokat vásároltam és vásárolok is ebay-rõl.

Gyakorlatilag évek óta nem telik el hónap, hogy éppen ne várnék valamire... most éppen egy Barca pendrive kellett unokatesómnak :-)

Összességében:

Paypal nagy királyság, nekik hála kár még soha nem ért, pedig szépen lassan elérem a 100 vásárlást...

Összesen 4 eset rémlik, amikor nem volt egyszerû a dolog, ezeket megosztanám:

1. NDS játék. 2 hónapig tartó ügy. 5x rákérdeztem a csomagra, 2x várjak még volt a válasz, 2x nem kaptam választ, majd végül jött egy üzenet, hogy hagyjam békén. Akkor fordultam a paypal-hoz... 1.5 hét múlva rajta volt a kártyámon a kifizetett összeg, a játék azóta se jött meg :-/

2. Hong Kong-nól rendelt kis átalakító, alacsony összeg. Vártunk, vártunk 1.5 hónapot, de semmi. Itt nem kellett paypalhoz fordulnom, 5 munkanap alatt expressz küldött egy másikat a srác.

3. Notihoz adapter, szintén Kína. Ebben az esetben a mai napig nem érkezett meg a cucc, viszont 2x reklamáció után visszakaptam a pénzem.

4. XBOX360 játék. Már eleve elég olcsó volt, olcsó volt a posta is, de használt volt. Akarom felinstallálni, de nem akarta az X beolvasni.
Jeleztem a tagnak a gondot, aki pár haszontalan ötlet után kérte, hogy menjek be egy cd polírozóba, õ meg majd állja a díját. Így is lett. A lemezt "helyrepakolták" a mûveletet fizette az ürge.

Mi ebbõl a tanulság? Az, hogy még ha gond is van, az ember nyissa ki a száját és meglelhetõ a közös megoldás... az eladó érdeke, hogy ne kapjon negatívot, ezért sok mindent megtesznek.

"Mi a bevett gyakorlat szoktak a komák postázni kishazánkba?"

Ha a shipping Worldwide akkor természetesen!
Ha nem, akkor is van esély velük beszélni, de nagy részük nem szakít a szokásaival, csak a szép szemedért nem fog ide postázni. Persze, ha jó az angolod és nagyon kell a cucc, próbálj tárgyalni... nekem volt, hogy bejött, de volt, hogy nem. Viszont ezáltal van olyan ebay sellerem, aki tudtommal másnak nem postáz EU-ba, csak nekem :-)))

"És a fizetés milyen módon történik, paypal simán jó hozzá nem ?"

Igen!
A paypal a teremtõ egyik legjobb alkotása. Ha kintrõl vásárolgatsz kötelezõ. Szépen olvass át mindent, értelmezz és használd egészséggel.
Nagyon sok éve használom már, respect nekik!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Igen, nem minden szarka Farka ami fénylik. vagyis, ami késik az nem siet.
nem Egyszerû ez sem, akkor marad a vatera😄

most látom,hogy küldtél PÜ-t!nem szoktam nézni,most hogy hozzászóltam a témához megláttam😊,de este akkor válaszolok rá!Köszi
IMYke2.0.0.0
Ott bukik a dolog, hogy ezt csak USÁ-ba postázza...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kicsit lejjebb görgetsz és ott van,hogy Ask a question
ott felteheted a kérdéseidet.a szállítás neked nem 4 dollár lesz fõleg nem ettõl a kezdõ eladótól ahogy nézem.
Hát ez az.
1.most regeltem be, de nem kellett semmilyen paypalos elérhetõségemet beírnom,ezt hol tudom korrigálni,mivel az eladóval úgy látom nem lehet közvetlen kommunikálni.
Illetve hogy történik pontosan a fizetés?
Leütés után megkapja az emilCímem ahol felveszzük egymással a Kontaktot, a'lá Vatera.?

2.látom itt a "Shipping" költségét, de amit néztem az csak az usan belül postáz, ha jól vettem ki, honnan tudom azt ha nem tudok az eladóval beszélni hogy Ide is kipostázza,
Vagy automatikusan a regisztrációnál megadott lakhelyre pozicionálja be a postaköltséget.

Ezt vki leírná érthetõen az jó lenne, mert eszem megáll olyan alacsony árakat látni😛

pl

pointer4
Ha nézed egybõl írja, hogy mennyi hozzád a posta, ha van egyáltalán. És amint megvetted vonja Paypal, és majd küldi a csóka.
Nem kell felvenni a kapcsolatot az eladóval, mint a vaterán pl 😄
Kapásból látni a postaköltséget, egyszerûen nem lehet hibázni 😄
IMYke2.0.0.0
A bidek olyan terméknél vannak, amikre licitálni kell - a magyar Vaterán is találsz ilyet - és a lejárati idõpontban az aktuális licit viszi a terméket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na az jó lenne,köszi a gyors választ, érdekelne még mit jelölnek a bidek, aki tudja majd írja már le,kösz.

IMYke2.0.0.0
E-bay-rõl a legtöbbet (tudtommal) Tinman vásárolt közülünk - és általánosan elmondható, hogy kevés kivételtõl eltekintve küldenek Közép-Európába is csomagot = a megbízható, profi eladók, cégek (elsõsorban ebay.co.uk).
Magánszemélyek nem nagyon kedvelnek minket. A szemükben mi még mindig a középkorban élünk.

De, majd Tinman, és azok akik tapasztaltak a témában mesélnek.

Hello, Ebayrõl szokott itt vki vásárolni?
Mi a bevett gyakorlat szoktak a komák postázni kishazánkba?
És a fizetés milyen módon történik, paypal simán jó hozzá nem ?

grebber
Steam-en FEAR Collection ~2690FT!

Next PC upgrade: 2022

arty
Aha 😊 Iszonyú hangulatos a könyv is, meg a képek alapján maga a játék is! Imádom ezt az eldugott amerikai kisvárosi miliõt! A soundtrack-be még nem hallgattam bele, de arról is ódákat zengenek fórumokon. Remélem a játék is lebilincselõ lesz!

w77d
az a jó, nem cseszik el félrefordításokkal..

Igen, angol nyelvû.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
ugye angol nyelvû a könyv hozzá? lehet hogy csak amiatt beszerzem én is, pedig nincs konzolom és nem hiszem hogy mostanság lesz 😄

<#eljen><#eljen>

Alan Wake könyvbe belelapoztál már? 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Jó kis játék, igazából ez hozza azt amit a Duke nem, hozza az elsõ rész hangulatát és klasszikus játékmenetét nem pedig rombolja, igaz grafikailag ez sem tündökül, egy közepes Unreal motoros szint.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Alice Madness Returns

Benne reedem code az elsõ részhez. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Daell Drow
En gondolkodtam rajta de sajna kihagyom mivel ma hajnalban memoria hibas lett a vga-m. Igy most arra megy el a penzem, ugyhogy par hetig nem veszek gamet. Bar a jul 4 nagy steam akciot nem fogom kihagyni.
bocsa bena irasetr csokkentet modban csikos kepernyon irok, alig latok valamit.
wesker24
Én is pont jókor vettem észre az akciót mert ennyiért kihagyni halálos vétek lett volna !

Amugy ki lenne benne egy Darkspore 4-es packban ? Fejenként 17,5 dolcsi lenne !
Tinman
Köszi a választ!

totyak
Valaki nem tud egy olyan oldalt, ahol leírják, fényképpel illusztrálják, hogy régi nagy dobozos játékokhoz miket adtak gyárilag? Konkrétan a GTA, a GTA 2 meg a GTA London tartalma érdekelne. Illetve, ha valakinek van jó áron eladó valamelyikbõl (értsd: olcsó), akkor sikítson. Még mindig nem tettem le róla, hogy összegyûjtöm a sorozatot.
Nem nagyon találok róluk semmit.

wesker24
Csak a Fallout New Vegas volt be regelhetõ steamre !

A NeverWinter Nights 2 az nem !

Akkor ezek szerint vége lett az akcionak !
Steam profibb! Hogy hol regelhetõ azt én sem láttam, de Wesker kolléga megvette az FNV-t és regelte is már Steamre (kapott hozzá cd kulcsot is, szóval innentõl már nem nehéz a dolog), szóval biztosan igaz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Abs. elhiszem, csak jöttem, láttam, klikkeltem és nem értettem mi ez a fantasztikus ajánlat :-)

A másik linken a Nevewinter az tényleg jó áron van... de ezt kicsit nem értem. Egyik akcióban van tovább, mint a másik? Hol van kiírva, hogy meddig akciós?

Ja meg igen... hova van írva, hogy regelhetõ Steam-re?

Steam azért ebben be kell lássuk sokkal profibb!

8,75 Font volt az ára még 1 órával ezelõtt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Eszerint ez ilyen pár órás akció volt?
Mondjuk nem akartam megvenni, mert megvan a CE, csak kattintottam és látom, hogy 35 Font :-)

Tinman
:-DDDDD

De jó vétel 35 Fonté'... beszt báj :-D

Húúúú ezt megúsztam! Addig tököltem, míg hálistennek lecsúsztam az FNV akcióról (Most nagyon nem kéne költeni!!!!) Most már nincs elrontva a napom (Amúgy se akarok külön szarakodni a DLC-kkel, majd a Goty-t megveszem inkább Novemberben!)

Franc essen belém, másodszor is eladtam a lelkem az ördögnek 😞 Elõször a digitális vásárlások, most meg ezek:

6k volt a kettõ összesen. Kicsit féltem, hogy elkapkodják az Alan Wake CE-t, de kár volt, roskadásig vannak még mindig vele a polcok...

Blue Dragon is volt még, de nem mertem vele reckírozni. Már bánom kicsit, rosszabb helyekre is elkúrja az ember azt az 1500 Ft-ot...

artschi
ok, de nem csak UK van a világon...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!