Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Tommy
A The Hut oldalról ingyenesen a szállítás Magyarországra?
Kb. mennyi idõ alatt ér ide, az adott rendelés?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Már nem aktuális, elkérték 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zzeN
Szintén!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nekem is van, szintén szóljatok!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Akinek kell, szóljon, van egy The Hut '10% voucher' kódom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem csak ezek vannak sajna 😊 Nem is maiak de a SC-re és az IG2 -re vagyok a legbüszkébb 😊

Letöltöm én is! Megnézem nálam mûködik-e, majd jelzem itt, hogy mi a helyzet!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
hmm.. ez se segített 😞

w77d
köszi!

lolSL
gamesforwindows.comon legalul van

w77d
én ott sosem igazodok ki :S tudsz esetleg linket adni?

lolSL
rakd fel a legfrissebb live klienst a microsoft oldaláról

w77d
gyerekek nem tudjátok steam-en miért nem jó nekem a red faction guerrilla?? nagy neheze sikerült rávennem egy netes patch-el, hogy elinduljon, de most a live-ot nem akarja nyitni, ezáltal nem tudok menteni...

Bence94
akkor lesz hozzá kamion <#vigyor1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Tinman gyûjteménye egy kisebb kamionra férne fel - szóval, ne kergessetek hiú ábrándokat a sikeres tárolást illetõen... <#buck><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Akkor inkabb hozzam hozd Tinman, en meg kispiskota vagyok itt koztetek. De mar alakul a gyujtemenyem, meg aztan max keszthelyig kell hoznod onnan mar megoldom.<#idiota><#taps>
pointer4
Ájjájájj, kecskére káposztát 😄
Akkor inkább hozzám hozd Tin, nem vagyok doboz fetisiszta 😄
Sõt, ha akarod, a padlásra elrakhatjuk az összeset bedobozolva, a visszatérésedig.
Ha nem akarsz megválni a drágaszágoktól. 😊
Miután végigtoltuk, végignéztük az összeset....<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Kapható: King's Bounty: Crossworlds Game of the Year Edition

MerlinW

[merlinw.org]

pointer4
Leadod valakinél, azt kipostázzuk 😄
w77d
akkor rohaggyanakle...

MerlinW
Nem folytatás lesz sajna, csak a címet örökli. Prey 2 amolyan cyberpunk blade runner szerü izé lesz.

[merlinw.org]

Tinman
Ez DVD gyûjteményemmel együtt több száz(!) kiló :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
S miért kell egyszerre mindent kicipelni? késõbb nem tudja valaki utánatok küldeni?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Nem a "földdel" és a tájjal van a baj természetesen az perfekt... szvsz süllyed az ország hajója, sokan meg mosolyognak és kottát cserélnek... inkább leszek patkány :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én valahogy mindig elszomorodok, ha egy magyar embertõl ilyet hallok ("elutazok... vissza se akarok jönni"), de természetesen maximálisan meg tudlak benneteket érteni! És sokunknak ez lenne a jó döntés valószínûleg...

Tinman
Mi vagy nyár végén vagy tavasszal, de ha minden igaz sok idõre, ha rajtam múlik évtizedekre :-D

Tinman
Kénytelen vagyok :-/
Elég durva súlylimit van repcsin...

pointer4
Érteni 😊
Atkamon
Én is zúzok Angliába nyáron 😊

Én a hó végén megyek ki, már a meló és a szállás is megvan 😊

Nem! Mivel nem tervez hazajönni, cipelni meg nem fogja a ki tudja hány száz darabból álló gyûjteményét (érdekesen is férne föl a repülõre...), ezért eladja! Meg gondolom kezdetben a megélhetéshez minden fillér számítani fog, így ami van azt most eladja... Gondolom!

pointer4
És ott ez a játék tiltott vagy mi ? 😄
Rágyúrsz majd a Steamre? Ugye az nem kézzel fogható, tehát bárhol elérhetõ!

Solid Snake
<#nevetes1>
Solid Snake
Tinman

:-)

Imy töröld légyszives az elõzõ 2 hsz-em és a mostanit is! Köszönöm!

Hülye vagyok! Elfelejtettem, hogy utazol... Tekintsd tárgytalannak a kérdést!

Tinman: Miért válsz meg a Fallout New Vegas-odtól? Végigjátszottad már?

IMYke2.0.0.0
Ja. Így járna akkor a G19-es: smash

pointer4
Pedig nézhetnél rajta youtube-os rebekka blekk videót, miközben fordítasz, friday, friday.. 😄
IMYke2.0.0.0
Mert "annyit ér" 😊))
Nekem nem kéne, az biztos.

pointer4
Ajándék G19, ugye, már ezt vágják mindenkihez 😄
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
detto, még a half-lifeon kívûl a fahrenheit volt ilyen hatással perspektívámra.

w77d
Pray-Prey.. rohadt billzet 😄

w77d
Homefront-ot is végigtoltam, de ott nem volt olyan mint pl a Pray után, hogy vége és csak ülsz, még hallgatod a zenéjét, gondolkodsz rajta, a játék közben lõtt screenshotokat nézegeted, és mosolyogva mondod, hogy nna ez igen, ilyen egy játék...