Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Az elején én is azt hittem hogy a hangulat elviszi a hátán, de kiábrándítóak az ellenfelek, és a fegyverek is súlytalanok, szarok. Nem azt mondom hogy nincs helye a piacon, de mint már korábban is mondtam a 990ft-os kategóriában kellene versenyeznie a Mesterlövész mellett 😊

fery02
öööö, javítom: *wesker helyett Carlos-ra gondoltam. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Nekem hozza a hangulatot bõven, szóval nekem megéri (meg még sokaknak, akik már nagyon unják a játék folyamatos ócsárlását).

fery02
Köszönöm!

wesker24: amennyit beleöltem a játék végigjátszásába (56 óra, bár nem mondom, hogy nem voltak benne unalmas részek), 1000 Ft-ot nevetve megér úgy gondolom. 😊
Meg akkor ott van még a multi, amit bár tököm tudja játszanak-e egyáltalán még manapság. Bár legalább amire eljutok oda, hogy kipróbáljam (hónapok kérdése), addigra már biztos nem fogják. 😊

zorrobomber
DNF-et szvsz már most a turkálós fémketrecekben kellene árulni...

wesker24
Még hogy jó az nem kifejezés persze de csak miután majdnem kiadtak vagy 8 javító patchet hozzá ! xD

A Two Worlds 2 meg zseniális nincs mirõl beszélni !
IMYke2.0.0.0
Csak a könyv, és a DNF nincs meg nekem.
Az összesre: <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Nebáncsad, jó volt az! 😄
wesker24
Withcer 2 + könyv <#taps>
Two Worlds <#szeret>
Duke Nukem Forever <#worship><#taps>
Trine <#eljen>
wesker24
Micsoda a Two Worlds 1 nagyon is jó játék volt !

Persze csak miután kiadtak hozzá egy rakás patchet ugy már teljesen élvezhetõ volt !

A Two Worlds 2 meg 1000x jobb nincs mirõl beszélni !
Carlos
jááj, a 2 worlds mekkora egy "nejójáték". Énis megvettem valami 490 Ft-ért, de annyit sem ért... 😞

Þór vígi þessi rúnar

wedge31
OK, ez is egy vélemény...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

fery02
Utóbbi 1 hónap termése:

wesker24
Nem próbáltam CO-opban de nem is érdekel !

Gyenge Gears of War utánzat !

És még a grafika is borzalmas 10 évvel ezelõtti szint ennél még a DNF is sokkal jobb volt !

wedge31
Szerintem nem probáltad a hunted-ed coopban, mert ugy nagyon jó játék.

wesker24
Dark Messiah <#eljen>

Batman <#eljen>

Bloodrayne 2 <#szeret>

Hunted <#levele>
wedge31
Az e havi termés.

Tervbe volt még a DS3 is de a demó után gyorsan elfelejtettem a dolgot.

XD LOL XD Te se vagy százas... XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FrezeR
Azt el csak a többit nem <#zavart1>

#25203: köszi a tippet az lesz belõle 😊

Rage47
eurot csak el tudod olvasni 😄
Atkamon
Google Chrome fordítóját ajánlom...

FrezeR
Igen értem csak ez a német oldalon lesz aktuális nekem, viszont egy kukkot sem beszélek németül ezért is kérdeztem, hogy kb mennyibe van a szállítási költség mivel kalkuláljak.

Rage47
amazon.com-ról rendeltem most egy cuccot, ideért 4 nap alatt futárral.
költségeket kiírja, mikor rendelsz.
FrezeR
Sziasztok

Az amazon.de oldalról szokott valaki rendelni? Érdekelne, hogy mennyi a szállítási költség, meg amit tudni érdemes errõl a helyrõl 😊

köszi

Shep
Már hiányoltunk ezt a reged.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem tudom érdekel-e valakit egyáltalán de azért gondoltam szólok ,hogy az Operation Flashpoint Red River olcsóért van az 576 boltokban, konzolra is fél ár körül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lolSL
nagy várost mondott, abból meg csak egy van.

Atkamon
Gyõrben lakom...

pointer4
Lassan játssza végig a postásod 😄
Nincs mese neked is a posta mellé kell költözni.... Lehetõleg Nagyvárosba XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atkamon
Basszus, neked hogyhogy ilyen gyorsan megjött? T_T
Én is megrendeltem, és nekem 3 hét volt... Portal 2-t is onnan vettem, és az is 3 hét volt... Tesóm is itt lakik nem messze egy kis faluban, és még neki is másfél hét alatt megjöttek onnan a cuccok...

Rage47
<#eljen>
HeadHunter86
Batman Arkham Asylum

1316Ft-ért ZAVVI-ról, 4 munkanap alatt megjött.

IMYke2.0.0.0
Á, én olyan jelzõt nem használok az autójára 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
A Puncikabrióra? 😄
Csoda ha a gyorshajtásokat ki tudja belõle fizetni 😄
IMYke2.0.0.0
Azt hittem, az autójára 😊

Tinman
Szigorúan csak qrvákra költheted! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
akkó bízzá bennem... eladom a cuccaid és eliszom meg elkurvázom.. nna? XD

arty
kismillio fuvarcég van, akik "fillérekért" kiviszik a pakkodat britanniába. repülõn csak kézipoggyászt éri meg cipelni 😊

Forza.

Tinman
Nem bízom bennetek :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
zavvi 10% kód: 1365-HM2L-CYBD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Deus Ex jó áron:
http://www.gameshop.hu/pc/deus-ex-3-human-revolution-augmented-edition-/4992
Atkamon
Nekem is ingyen volt.

Jani21
Nem számolnak postaköltséget õk sem egy ideje, ahogy a Zavvi sem. A 2 hete rendelt cucc ingyen postával jött.

zzeN
Ahogy jónak látod. Valakinek 10%-os kód?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen, máskor is! <#law>

Dj Tommy
Köszi!
zzeN neked is kösz, de amit küldtél kódot, ajánljuk fel másnak.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Szívesen, és elküldtem a kódot is 😊

Dj Tommy
Kösz az infót. Esetleg valakitõl megkaphatnám a 10%-os kódot?<#integet2>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Nem ingyenes .
1 hónapon belül érkezik minden csomag , átlagosan 3-7-10 nap.