Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
wesker24: amennyit beleöltem a játék végigjátszásába (56 óra, bár nem mondom, hogy nem voltak benne unalmas részek), 1000 Ft-ot nevetve megér úgy gondolom. 😊
Meg akkor ott van még a multi, amit bár tököm tudja játszanak-e egyáltalán még manapság. Bár legalább amire eljutok oda, hogy kipróbáljam (hónapok kérdése), addigra már biztos nem fogják. 😊
A Two Worlds 2 meg zseniális nincs mirõl beszélni !
Az összesre: <#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Two Worlds <#szeret>#szeret>
Duke Nukem Forever <#worship>#worship><#taps>#taps>
Trine <#eljen>#eljen>
Persze csak miután kiadtak hozzá egy rakás patchet ugy már teljesen élvezhetõ volt !
A Two Worlds 2 meg 1000x jobb nincs mirõl beszélni !
Þór vígi þessi rúnar

Gyenge Gears of War utánzat !
És még a grafika is borzalmas 10 évvel ezelõtti szint ennél még a DNF is sokkal jobb volt !
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Batman <#eljen>#eljen>
Bloodrayne 2 <#szeret>#szeret>
Hunted <#levele>#levele>
Tervbe volt még a DS3 is de a demó után gyorsan elfelejtettem a dolgot.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
költségeket kiírja, mikor rendelsz.
Az amazon.de oldalról szokott valaki rendelni? Érdekelne, hogy mennyi a szállítási költség, meg amit tudni érdemes errõl a helyrõl 😊
köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én is megrendeltem, és nekem 3 hét volt... Portal 2-t is onnan vettem, és az is 3 hét volt... Tesóm is itt lakik nem messze egy kis faluban, és még neki is másfél hét alatt megjöttek onnan a cuccok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://www.gameshop.hu/pc/deus-ex-3-human-revolution-augmented-edition-/4992
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
zzeN neked is kösz, de amit küldtél kódot, ajánljuk fel másnak.<#kacsint>#kacsint>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX