Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek mennyiért lehetne eladni a Civilization Chronicles + a Civ 4 2db kiegészítõjét? <#confused> Gondolkodom, hogy eladjam-e.

Az angol Gold igényes digipack, jobb annál, mintha külön DVD-tokokban vásárolod meg, hazai viszont szintén DVD-tokos, ráadásul még honosított is, félek tõle, hogy ez a HoMM-et illetõen csak értékcsökkentõ tényezõ lehet.
nem érdekel valakit egy professzionális Razer egérpad?Nagyon keveset használt,nem is látszódik rajta.Nem olcsó az igaz-természetesen olcsóbb mint üzletben,csak profiknak😊
IMYke2.0.0.0
Venném... csak hiányérzetem van. a Heroes IV (3in1) után már nem szívesen vennék Heroes-ból 'egybe csomagot'.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - tehát, a három játék kézikönyve nincs benne, hanem valami egyszerûsített, összevont?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nekem is megvan... tessék megvenni, sok játékidõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
nekem megvan. 3 lemez + kézikönyv a tartalma, semmi extra..

IMYke2.0.0.0
Megvan valakinek a Heroes V (5) GOLD?
Az érdekelne, hogy mi a tartalma - egy kibontott/nyitott dobozkép érdekelne (azt tudom, hogy alapjáték + 2 kieg).

Pécsett voltam ma, és filóztam, hogy megvegyem, de ott sugdosott a kisördög a fejemben, hogy nekem jobban kéne a 3 játék külön dobozos/kézikönyves verzióban...
Így, nem vettem ma semmit 😊

IMYke2.0.0.0
Basszus lebuktattál - épp ilyen aloldalon dolgozom a honlapomon _😊

az keminy, nekem kb 65 dobozos van a Pc változatból, de már így is vissza kelett fognom magam mert nem tudom hova rakni😛

Jézus 170db, egyik ismerõsöm mondjuk az ágynemûtartóban helyezte úgymond végsõ nyugalomra a Szettet.nem tippeket akarok ám adni😄

Totti5
Ez átláthatatlan lenne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
jó lenne, bár még mindig nem tudom hogy fotózzam be a 170 dobozosomat, hogy látszódjon is belõlük valami.. 17 képben pedig elég körülményes 😄

vagy vagy mint pl ez is mûködik,

http://tagok.sg.hu/keptar/

itt még imrus kollega for president is megtaláható😊

hát vmi olyasmi, gondolom mindenki összeszedi és akkor itt a fejlécben lehetne,

Totti5
Vagy egy nagyon egyszerû honlapot.

Totti5
Fotóalbumot kell csinálni.

Hello, keminy 80 oldalt kellett visszalapoznom hogy megtaláljam Balee4 kollega ps3 gyûjteményét, és közben az jutott az eszemben miközben a fincsi joghurtomat majszolgattam hogy nem-e lehetne valamiféle összesítõt csinálni az itteni tagok gyûjtemyényébõl, hoyg egy helyen legyenek a könnyebb elérhetõség miatt, és persze jó látni kinek mi van, hogyan gyarapodnak az idõ múlásával, ez sztem mókás lenne, mint a fagyi.

Na szóval nemsokára elérem a 20. ps3 címem, szóval ha jubilálok jövök majd képekkel,balee4 kollegának üzenem nemsoká utólérem😛

Atkamon
/ jel van köztük, nem "és" 😊

NEOreg3
szerintem nem együtt kerültek 15 dollárba, hanem külön-külön, ami persze még mindig elég jó ár

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
A digitális terjesztésnek hála, még jobban megvagyunk különböztetve!

Nem, hogy 15 dolcsiért, de 15 fontért is vittem volna ezt a pakkot! Dögöljenek meg!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

shaddam
Így akarják lenyomni a steamet?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
amerikai eastore/origin akciók
Bulletstorm/Dead Space 2/DA:U/NFS:HP/MoH = $15, ME2/BC2 = $10, More

nálunk persze semmi...

Carlos
Összes megvan CE-ben, én kiestem. 😊

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
egy guild wars trilogy nem mozgatna itt valakit ócsón?
Totti5
Kétezes fegyós harcos vagyok a kezdtektõl. De ahogy láttam vannak pontok ahol lehet rezetelni a skill pontokat és akkor lehetek más. Majd kipróbálom a többit azért, mert a mágus érdekel és sok varászlatot is összegyüjtöttem, amit lehet kombinálni ahogy láttam.

IMYke2.0.0.0
Ez már jobban hangzik. <#buck>

wedge31
A TW2 egy 7 pontos játék ha melee vagy ranger karival tolod és 9 pontos ha mágusal annyira jó rendszert találtak ki hozzá.

Mult hónapban olvastam, hogy már több mint két milla elment a játékból.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Totti5
Vagyis hülyeséget momdtam, mert nem kell. Szerintem rajta van a nyelv a lemezen és aszerint adja be ahogy a systembe fel ven tüntetve a lokációd, legalábbis az MS játékoknál így van, mert játékon belül nem lehet nyelvet választani, csak talán a Fablék esetében.

Totti5
Passz.

IMYke2.0.0.0
Gondolom, az ilyesmihez aktív internet kapcsolat kell...

Béluska74
Köszönöm!

If you give a little love you can get a little love of your own

Totti5
Minden GeoW 2 verzió amcsitól kínáig magyar feliratos, ha az xbox systemnél a lokációt magyarra állítod.

Béluska74
Sziasztok! A CDGalaxisban kapható Gears Of War 2 (XBOX360) magyar nyelven elérhetõ vagy csak Angolul? Ez nem egy összeszedett mondat volt...

If you give a little love you can get a little love of your own

wesker24
Vaterán árulta az egyik srác 500 FT lett a végsõ ár !

1 Ft-ról indult és én nyertem meg 500 FT-al !

Szerintem nem volt annyira rossz a Heroes IV na jó a Heroes 3-at semmi sem mulhatja felül de Heroes IV és letudott kötni az már más hogy utána a Heroes V sokkal jobban bejött !

Persze azt még máig nem vittem végig mert felbaszta az agyamat a játék az I-IV kampány megcsinálva csak a Tündék legutolsó mapja totál kiakasztott ! xD
zorrobomber
Nincs is ezzel baj, örülök neki hogy van akinek bejön 😊

Guren
hol?

wesker24
Ugyis olcsó volt csak 500 FT volt ! xD
Shep
Figyelj én megvettem és más másodjára játszom és legalább annyira élvezem sõt talán jobban is, mint az AAAAAAAAAAAAAAAAAA++++ kategóriás Witcher 2-t (jó más kategória) de akkor meg mint mondjuk az elmúlt 1,5 évben megjelent összes FPS-t amelyikkel játszottam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
szép lenne, ha nem lenne ott az a ronda heroes 4... 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wesker24
Hát a TW2 még nem akciós csak a kis mini kiegje az !

Habár ettõl függetlenül én simán multizok a TW2-vel habár nagy részt külföldiekkel mert magyarok elég ritkán vannak !
zorrobomber
Hidd el, én el tudok vonatkoztatni. Nyilván költõi túlzás részemrõl a 990ft, de a másik, jelenlegi véglet mely szerint "DNF=8k-s AAA cím" is az, csak annyi a különbség a kettõ között, hogy utóbbi az tény és ezt tolják az arcodba a boltokban. Tudom hogy nem fair, de hasonlítsd össze mondjuk egy Batman-el.

pointer4
Ááá, már azt hittem a TW2 is akciós.... de még nem... 😞
wesker24
Az egy különálló rész a Two Worlds 2-tõl függetlenül nem nevezhetnénk DLC-nek mert semmi köze a játékhoz !

Ez ilyen különálló kis rész amugy most ugyis fent steamen akcióban !

Two Worlds 2 Castle Defense cimen !
Shep
Persze és és a Wanted Gunt adnák mellé ajándékba. A DNF nem rossz játék csak nem mindenkinek sikerül elvonatkoztatni a KOD,HÉLÓ,BÉEF triótól.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Amúgy tartalmas, elég változatos, hatalmas helyszínekkel amik szépek, de hát Bé kategóriás játék, így ettõl többet nem is szabad várni. Szórakoztató, és mivel konzolra más nincs és ezen kívül a többi hasonló játék elfogadhatalanul igénytelen port lett, marad ez.

Multkor láttam egy hírt, egy kalózos TW2 résztõl. Errõl mit tudni? DLC vagy egy külön álló rész?

wesker24
Utóbbi pár hónapban jött játékok !

fery02
Ezek sajnos nagy része igaz, maradtak a játékban nekem is küldök sajnos, pedig nagyon meg akartam volna õket csinálni.
Játék felétõl ügyesebben menedzselve valóban szinte god mod-al rohangálunk, ennek ellenére nem volt egy rossz játék az sem, de azért kiemelkedõ sem.

Az tény, hogy Witcher 2-höz nem ér(het) fel. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

wesker24
A Two Worlds 2-höz még csak 2 patch jött ki majd idövel kijavitanak minden hibát !
Totti5
Jó a Two Worlds 2, csak pár gondom van:

- borzalmasan bugos
- 3 acsit már csípõbõl buktam, mert 3 küldi úgy bebugzódott hogy nem tudom megcsinálni, így hiába van meg az acsihoz és kimaxoláshoz a többi 8 küldi, így ennek lõttek
- játék felén vagyok túl és isten módban vagyok, ami azt jelenti hogy a legutóbbi epizód végi fõboss 10 másodperc volt, úgy hogy csak eléálltam és nyomtam 5ször az attakot, õ meg levett 5% hpt tõlem...

pointer4
A kettõ az nem zseniális volt, hanem FERGE...most figyelj!...TEGES!! 😄