Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az érdekelne, hogy mi a tartalma - egy kibontott/nyitott dobozkép érdekelne (azt tudom, hogy alapjáték + 2 kieg).
Pécsett voltam ma, és filóztam, hogy megvegyem, de ott sugdosott a kisördög a fejemben, hogy nekem jobban kéne a 3 játék külön dobozos/kézikönyves verzióban...
Így, nem vettem ma semmit 😊
Jézus 170db, egyik ismerõsöm mondjuk az ágynemûtartóban helyezte úgymond végsõ nyugalomra a Szettet.nem tippeket akarok ám adni😄
http://tagok.sg.hu/keptar/
itt még imrus kollega for president is megtaláható😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na szóval nemsokára elérem a 20. ps3 címem, szóval ha jubilálok jövök majd képekkel,balee4 kollegának üzenem nemsoká utólérem😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem, hogy 15 dolcsiért, de 15 fontért is vittem volna ezt a pakkot! Dögöljenek meg!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Bulletstorm/Dead Space 2/DA:U/NFS:HP/MoH = $15, ME2/BC2 = $10, More
nálunk persze semmi...
Mult hónapban olvastam, hogy már több mint két milla elment a játékból.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
If you give a little love you can get a little love of your own
1 Ft-ról indult és én nyertem meg 500 FT-al !
Szerintem nem volt annyira rossz a Heroes IV na jó a Heroes 3-at semmi sem mulhatja felül de Heroes IV és letudott kötni az már más hogy utána a Heroes V sokkal jobban bejött !
Persze azt még máig nem vittem végig mert felbaszta az agyamat a játék az I-IV kampány megcsinálva csak a Tündék legutolsó mapja totál kiakasztott ! xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Habár ettõl függetlenül én simán multizok a TW2-vel habár nagy részt külföldiekkel mert magyarok elég ritkán vannak !
Ez ilyen különálló kis rész amugy most ugyis fent steamen akcióban !
Two Worlds 2 Castle Defense cimen !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Multkor láttam egy hírt, egy kalózos TW2 résztõl. Errõl mit tudni? DLC vagy egy külön álló rész?
Játék felétõl ügyesebben menedzselve valóban szinte god mod-al rohangálunk, ennek ellenére nem volt egy rossz játék az sem, de azért kiemelkedõ sem.
Az tény, hogy Witcher 2-höz nem ér(het) fel. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
- borzalmasan bugos
- 3 acsit már csípõbõl buktam, mert 3 küldi úgy bebugzódott hogy nem tudom megcsinálni, így hiába van meg az acsihoz és kimaxoláshoz a többi 8 küldi, így ennek lõttek
- játék felén vagyok túl és isten módban vagyok, ami azt jelenti hogy a legutóbbi epizód végi fõboss 10 másodperc volt, úgy hogy csak eléálltam és nyomtam 5ször az attakot, õ meg levett 5% hpt tõlem...