Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
jó troll barátok lehetnénk ha nem tartanálak faszfejnek 😄

Bence94
Egy kis on topic: Jön pc-re az LA Noire !

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Nem fikázzuk EGYMÁST!
Véleménycsere: oké
Egymás szidása, szapulása (stb.): nem, no, nein, nyet...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Oké, akkor letesztelhetlek? Tudod, könnyen kérdezhetek olyat, amire még a Google se fogja neked megadni a választ.

w77d
gyûjteménybe nincs már meg az összes, de bizony hónapokig, évekig játszottam minden résszel.. most ha nekem van egy kosaraskártya gyûjteményem akkor már profi NBA játékos vagyok?

w77d
szerintem szar, szerintetek minõségi... mások szerint megintcsak szar, aztán vannak aki szerint megint jó... kinek lehet igaza? szerintem nekem, az egyik legszarabb rész... szerinted az egyik legminõségibb és neked van igazad...

Mutasd azt a gyûjteményt te is, különben mondani akármit mondhatsz, hogy te aztán mennyire kipróbáltad.

Totti5
Te generálod a meggondolatlan kijelentéseiddel. Azt mondod hogy szar ( neked nem tetszik, elfogadjuk ), de sok rész óta a legminõségibb ezt neked is látnod kellene, a másik meg hogy jössz ezzel a budget kategóriával, ami önmagában hatalmas sületlenség.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
én meg ezt írtam már neked "Amúgy mindegyik részt nyúztam sokáig, tényleg nincs közöm a sorozathoz...".. ugyanannyi közöm van hozzá mint neked. nna?

Tessék, ezt ma írtam. 1994 óta követem a sorozatot.
Road and Track Presents The Need For Speed

Ennyire nincs közöm hozzá

HP meg az Undercover összehasonlítása önmagában is ûber fail.

w77d
én meg azt mondom hogy neked nincs közöd hozzá... most akkor mi van? XXD

Nem, csak közöd nincs hozzá, ennyi.

w77d
sok forróvérû robbanékony ember van errefelé XXXD

Carlos
Igen, énis kommenteltem, aztán elolvastam megint amit irtál.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
az undercover volt az egyik legszarabb, azért írtam, hogy ahhoz hasonlítanám a hot pursuit-ot... értelmezz ember aztán válaszolj...

"Talán az Undercover,"

Oké, kb innentõl elástad a kompetenciád, szóval a sorozat legsötétebb pontja volt a legminõségibb. Na hurrá.

w77d
ilyen semmilyen játékminõséget még egyik sem hozott. Talán az Undercover, de ott legalább volt valami sztori, még akkor is ha szar volt. Amúgy mindegyik részt nyúztam sokáig, tényleg nincs közöm a sorozathoz...

"az egyik leggyengébb rész, ha nem a leggyengébb... "

Látom nem sok közöd van a sorozathoz. Mondd csak, a Black Box-féle utóbbi jó pár év igénytelen csilli-villi tákolmányai közül melyik hozta utoljára ezt a hangulatot és minõséget? Mert szerintem ehhez az EA Canada-ig kéne visszanyúlnunk már majdhogy nem.

w77d
egy kis flém csak emelheti a nap fénypontját XXXD

pointer4
Na ezért mondtam, hogy ne beszéljünk a játékról <#banplz><#violent>
Totti5
Börnáut klasszikus ótós cucc a Paradise kivételével. A PS2, Xbox 1 részek voltak nagyon jók. Paradise egy lelketlen, unalmas, látványtalan sandbox féle izé.

lolSL

w77d
a burnout nekem is tetszett, de ez annak a leegyszerûsített, butított verziója...

Totti5
Egyrészt az NFS mindig árkéd volt, másrészt inkább a reflexet vette igénybe mint a vezetési élményt, így hogy melyik irányítás a jobb... nekem meg az elõzõek nem tetszettek😊 Karrierje tartlmas és hosszú, sok autó, több féle játékmód, szép hosszú pályák, idõjárás több féle lokáció stb...

Shift egy más mûfaj, bár arra is ráférne hogy valami olyan bagázs csinálja akik minõséget tudnak elõállítani, mert az is rettenet bugos sok benne a sutaság.

w77d
a vietnam kieg is kötelezõ hozzá, jobb mint az alapjáték!!

tototto
hát ezzel most nem értek egyet az NFS4 óta ez volt az a rész ami leginkább tetszett és sokat is játszottam vele, lehet közrejátszik hogy a burnout paradise is az egyik kedvencem szal a criterion játékokkal nincs különösebb gondom <#wink>

davidka003
Battlefield Bad Company 2
Vegyétek, ennyit megér.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
fagyás meg ilyenek tényleg nem voltak, csak az egész játékmenet kaki. Egyszerû, mint egy bot. Autóhoz semmi köze (árkád tudom, de akkor is nagyon durva), tipikus ilyen leülök bohóckodok egy 10-15 percet munka elõtt aztán nosza játék. Eddig ok, de egy ilyen játéknak 2ezer ft körül kell lennie árban és nem szabad más, hosszú idõt lefedõ minõségi játék fölé helyezni (ez kb olyan, mintha azt mondanád, hogy a csipsz jobb a szarvasragunál áfonya lekvárral) A Shift-ek pl már jó irányba haladnak az NFS-ek közül.

Totti5
Engem annyira nem érdekel az NFS, mert vannak nála sokkal jobbak konzolon, viszont a HP az az a rész ami nem szaggatott, gyönyörû volt, nem volt bugos, nem fagyott, nem lépett ki, nem volt összegányolva valami fakezû kontár csapat álltal, akik ontják a közepest. A többi sajnos ilyen volt az elmúlt 7 évben, az utolsó minõségi rész az UG 1 volt.

w77d
ezt nem gondolod komolyan... az egyik leggyengébb rész, ha nem a leggyengébb...

Totti5
Ez már akkora túlzás hogy feltételezm a szmájlit lefelejtetted a végérõl............

Totti5
Még mindig az utóbbi 7 év magasan legminõségibb része a sorozatnak, persze szarozni könnyebb egy AAA címet😊

w77d
ez tipikusan az a fajta játék, ami ha nem NFS-nek hívják, akkor 1990-ért adták volna ki újonnan EVM-ként

IMYke2.0.0.0
Én épp ma voltam egy vidéki kisváros tes(c)ójában (Siklós), és ott bizony 2490 Ft-ért kínálta magát a játék.
Betettem a kosaramba. Tettem még néhány lépést, és azt ezzel a gondolattal tettem vissza: "Biztos, hogy annyira kell ez nekem?!"
Nem kellett, mégse.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
jól néz ki, csak kár hogy a játék egy kalap szar.. azért grat 😄

a galaxisban most 3990 a játék... még egy-két ezressel olcsóbb lesz és akkor lesz minõség/ár arányban...

Fabio Capello
OMG!

gyönyörû 😊

Totti5
Gratula, ez egy igazi kincs!

pointer4
<#eljen>
Csodás csomagolás !!!
A játékról ne beszéljünk 😊
Kb csak egy ezressel fájt drágábba, mint amennyi a Limited Edition volt a játék megjelenéskor.
Az ebay-en nagy kiárusítást csinálhattak a napokban, mert négy is volt eladó, de már csak egy maradt, nagy mák, jókor kell lenni jó helyen. 😊

Carlos
gondolom arany árban mérték...

Þór vígi þessi rúnar

Hot Pursuit EA Crew Edition 2010, ezt úgy kell nézni, hogy kereskedelmi forgalomba nem került, csak is az EA alkalmazottai kapták karácsonyi ajándékba, úgy néz ki azonban páran megváltak tõle, mert egy egy aukción sikerült hozzá jutnom, ráadásul bontatlanul.
Talán nincs még egy az országban. Tartalmazza a konzolos SPCD Rebel Pack DLC-ét, ami PC-re nem jött ki hivatalosan sosem.
Most pedig telepítés 😊

arty
meg elõtte az alfás játékuk

mindkettõ borzalom volt 😊)

Forza.

w77d
nna azt a szar fizika miatt nem sokáig játszottam..

Tényleg! Evolution GT! Ez az! 😊))) Nagyon Köszönöm!!! 😊))))
Már megnéztem a Toca összes részét, de nem az sajnos.... annyira emlékszem a játékból, hogy ha nekimentél egy másik autónak, akkor elhomályosodott a kép és lehetett hallani a sofõrös levegõvételét... de ezt is tudtad fejleszteni különbözõ tárgyakkal... Nem ugrik be a neve... 😞 de azért köszönöm a segítséget! 😊
Totti5
Nem az. Ezt hiszem az Evolution GT volt.

w77d
mintha valamelyik Toca Race Driver lenne ez...

Sziasztok!

Egy régebbi autós szimulátort keresek, csak nem jut eszembe a játék neve..
Az elején a Wtcc-s pilóta Gabriel Tarquini tart egy monológot..
Az egész játékban az tetszett, hogy tudtad fejleszteni a sofõrképességeidet különbözõ megnyert dolgokkal, pl.. jobb kesztyû, overál, sisak... stb..
Ha valakinek beugrott a játék légyszi írja le! Elõre is köszi! Üdv Munyez