Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Véleménycsere: oké
Egymás szidása, szapulása (stb.): nem, no, nein, nyet...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Road and Track Presents The Need For Speed
Ennyire nincs közöm hozzá
Oké, kb innentõl elástad a kompetenciád, szóval a sorozat legsötétebb pontja volt a legminõségibb. Na hurrá.
Látom nem sok közöd van a sorozathoz. Mondd csak, a Black Box-féle utóbbi jó pár év igénytelen csilli-villi tákolmányai közül melyik hozta utoljára ezt a hangulatot és minõséget? Mert szerintem ehhez az EA Canada-ig kéne visszanyúlnunk már majdhogy nem.
Shift egy más mûfaj, bár arra is ráférne hogy valami olyan bagázs csinálja akik minõséget tudnak elõállítani, mert az is rettenet bugos sok benne a sutaság.
Vegyétek, ennyit megér.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Betettem a kosaramba. Tettem még néhány lépést, és azt ezzel a gondolattal tettem vissza: "Biztos, hogy annyira kell ez nekem?!"
Nem kellett, mégse.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a galaxisban most 3990 a játék... még egy-két ezressel olcsóbb lesz és akkor lesz minõség/ár arányban...
Az ebay-en nagy kiárusítást csinálhattak a napokban, mert négy is volt eladó, de már csak egy maradt, nagy mák, jókor kell lenni jó helyen. 😊
Talán nincs még egy az országban. Tartalmazza a konzolos SPCD Rebel Pack DLC-ét, ami PC-re nem jött ki hivatalosan sosem.
Most pedig telepítés 😊

Egy régebbi autós szimulátort keresek, csak nem jut eszembe a játék neve..
Az elején a Wtcc-s pilóta Gabriel Tarquini tart egy monológot..
Az egész játékban az tetszett, hogy tudtad fejleszteni a sofõrképességeidet különbözõ megnyert dolgokkal, pl.. jobb kesztyû, overál, sisak... stb..
Ha valakinek beugrott a játék légyszi írja le! Elõre is köszi! Üdv Munyez