Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az is és nem kell 2 percet várni mire betöltõdik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hosszas tesztnek fogom alávetni, mely a mai naptól kezdõdik! Eddig egész felhasználóbarátnak tûnik!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Én a Chrome-ra épülõ Dragont jobban szeretem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lolSL
csak a chrome. réges rég a legelsõ változatot feltettem ahogy kijött, és azóta nem volt ingerem firefoxot indítani, egyszerûen nincs egy ligában a válaszkészsége, minden egyes kattintással idõt spórolt a chrome az életemben, több millió tab megnyitásáról van szó az évek alatt.
még az elsõ évben addonok nélkül reklámbannereket nézegetve is jobb élmény volt, mint a régi böngészõk, most meg már teljes adblock támogatással meg beépített sandbox flash playerrel és PDF olvasóval már nem is telepítek más böngészõt mellé még vészhelyzetekre se, annyira biztos pont a chrome a gépen.

Egy további kérdés... La Noire jön, akkor Red Dead Redemption mi a bánatért nem jön??????

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hagy osszam már meg itt a tisztelt kollégákkal a nyomoromot...

Némi off következik, de nézzétek el nekem ezúttal:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a Firefoxot is hogy sikerült már elbaszni!!! Eddig azt hittem, hogy az Internet Explorer egyre szarabb, erre a minap feltelepítettem a Firefox legújabb frissítését elõször a 4.0-át, majd az 5.0-át, mert más sipítozott, hogy nem biztonságos a jól bevált 3.6-os vagy hányas! Hirdetik, hogy ilyen gyors meg olyan gyors az új Firefox, ami igaz is, de cserébe úgy szétbarmolja az összes oldal betûkészletét, hogy ihaj! Itt az SG-n nem látom nagyítás nélkül a hsz-ekt, nem illeszkednek normálisan a fenti legördítõ menüben sem a fórumcímkék, más oldalakon is tök furcsák lettek a betûk, amik egyenesen használhatatlanná teszik az oldalakat (valahogy nincs kedvem megvakulni ezektõl a néhol pirinyó betûktõl)!

Egyszóval most már a Firefox is jól bekaphatja én ezt a szart nem használom...felraktam a Google Chrome-ot és láss csodát ott nincs szétbarmolva a megjelenítés...)

Bocs az offért, de meg kellett osztanom észrevételeim....

Éljen, éljen! <#eljen>

Botond
Nájsz, nekem csak nfs2se meg underground2 van meg. 😊
lolSL
várjuk a hétvégi lehûlést

arty
játékos vagyok, nem konzolos

így pont leszarom egy pchuszár trollkodását 😊)

Forza.

w77d
gyerekek ma úgy látom a harag napja van, vagy csak egyszerûen mindenki menstruál XXD

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
amíg konzolos vagy hiába írsz nekem szóló üzeneteket a Játékosok fórumában, érvénytelen a véleményed. olyan ez mintha egy román arc papolna a deák téren

w77d
a másodikat én sem írhattam volna szebben XXXD

arty
"jó troll barátok lehetnénk ha nem tartanálak faszfejnek 😄"

"jó jó jó kapsz egy medált a jövõhéten nfs szakértõi képességed elismeréséért, csak kussolj már"

stílus.

Forza.

arty
pont ebben a pillanatban olvastam róla egy írást

tényleg ennyire beteg? 😄

Forza.

w77d
miért is paraszt aki csendre int?

w77d
nem az mozgatott drága barátom, csak veled nem lehetett máshogyan 😄

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jól van, elismerjük, rakás szar a HP, hulladék, akárcsak az Undercover, hiába a legmélyebb pont az Undercover minden tekintetben, eladásokban is, optimalizáltságban is a sorozat történetében, hiába akarták utána az EA-nál egy darabig leállítani a szériát, hiába rángatta ki az SMS és a Criterion a gödörbõl a sorozatot, ettõl még a kettõ ugyanolyan hulladék. Elismertük!
#25304-ben saját bevallásod szerint úgy is csak a flém keltése mozgat.

Mindegy, találtam az ebay-en egy NFS Porsche 40 Jahre 911 verziót jó árban, inkább elmegyek licitálni rá, mintsem ezt itt tovább folytassam, további jó fórumozást.

w77d
igen bemész és jogod van kijelenteni melyik tetszett jobban...

Carlos
UNALMAS!!!

Þór vígi þessi rúnar

arty
tehát az undercover 4 órás sztorija többet ér, mint hogy az nfshp3 nem ronda, nem szaggat, hosszú? 😄

Forza.

arty
jah, a mostani nfshp3-nál csak a shift1-2, a prostreet, a carbon, az UG1-2, az undercover gyengébb... hja, meg persze az nfs-hp2 (pc) 😄

(izlések és... de pl amikor elfelejtkezel egy undercoverrõl vagy egy prostreetrõl, akkor objektiven nézve is hitelteleníted a mondandód)

Forza.

Sajnos értem, így lehet bemegyek az egyik Test Drive topikba, és elõadom, hogy én is játszottam már a Test Drive 4-el valamikor tízen-valahány éve. Mi is volt benne?

totyak
Ha van valakinek elsõ kiadásos, nagy dobozos GTA London 1969-e vagy GTA 2-je, éegyen szíves dobjon nekem néhány fotót, hogy mit tartalmazott gyárilag a pakk. Vagy valami weboldal, leírás is megteszi, ha nincs más.

arty
hetek óta HIÁBA(?) pofázom, hogy hutról 5 font...

Forza.

w77d
de ha egyszer nem érted meg amit mondok XD

TBTPumpa
Gyönyörû!
Gratula hozzá!
Szerelmes lettem ebbe a változatba, kár hogy nem lehet beszerezni sehonnét... Ebay-hez meg teljesen buta vagyok.
Egyik kedvenc játékom a Hot Pursuit...
Várom is baromira a következõ NFS játékot a Criterion-tól! 😄
Akárki akármit is mondjon, rengeteg órát beleöltem abba a játékba és nem csalódtam... Nagyon, de nagyon rég játszottam NFS játékkal annyit, mint a tavalyi Hot Pursuit-tal!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Én külföldrõl rendelném - 25-30 font körül lesz az alapcsomag.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Egy ilyen kaliberû játékot honnan érdemes megrendelni, ha az ember olcsón akarja megúszni ? És mire számítsak ?
Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Elvbõl letiltottam a chat-et, de akkor részemrõl ennyi.

Ez a "játszottam már vele" szöveged elég gáz.

IMYke2.0.0.0
Menjetek (chat)szobára srácok - ne itt marakodjatok!
<#wave>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
nem fogod fel??? játszottam mindegyikkel!! szarok rá milyen motor van melyik alatt, engem a végeredmény érdekelt!!!! a hot pursuit nem tetszik a többi részhez viszonyítva, egy ilyen megállapításhoz nem kell a fájlok közt kutakodni fog már fel!!! játszol aztán tetszik vagy nem tetszik...

IMYke2.0.0.0
Letiltottam a fenébe az SG oldal-chatet. Majd holnap visszaállítom - de akkor meg az a baj, hogy akkor meg azon fogok lógni 😊

Nem is vártam többet. Egy Pro Street-féle zárt pályás motort használó nyílt terepû, hibákkal teli bughalmazt (Undercover) akarsz hasonlítani egy jóval minõségibb játékhoz, önmagában nem vall valami nagy hozzáértésre. Szerinted miért vonták meg utána hirtelen a Black Box-tól a sorozat készítését ennyi idõre? Az Underground óta mélyrepülésbe és pöcegödörbe taszította a szériát, és tette ezt évrõl-évre, ami negatív vélemény terjeng a sorozatról, az szinte mind a Black Box számlájára írható.

pointer4
Addig is:
+1 😄
De a Porsche Unleashed óta.
w77d
áruló XXXD

MerlinW
LOL <#idiota>

[merlinw.org]

pointer4
Imi, gyere fel chatre, megmutatom hogy kell felrakni ide az oldalra a ban scriptet.
MerlinW
+1

Említésre sem méltandó egyik NFS-sem az underground/MW óta. Talán még a Carbon, bár nekem már az sem tetszett.

[merlinw.org]

w77d
amúgy akkor sincs több közöd a sorozathoz ha a motorjukat és programkódjukat tanulmányozod. egy játékot a játékmenet alapján kell értékelni, nem a mappa tartalma alapján

w77d
szarok én a játék motorjára, játszottam velük és kész... tudod mi az? feltelepítettem, két katt az exe-re, uzsgyi játszani.. játszogattam napont aztán ha valamelyiket már meguntam uninstall és eladtam... nem programozóként nézegetem hanem játékosként, szarok arra mi van a hiba mögött. meg van a hiba és kész, nekem ennél több nem kell róla..

IMYke2.0.0.0
#25322-õt olvastad?

Jó, egyszerû kérdés, miért olyan botrányos az Undercover motorja, mint egyik másik NFS részben sem, miért voltak kõ kemény játék közbeni pálya betöltési hibái, és miért szaggatott minden konfigon? Ez nem nehéz, maguk a fejlesztõk is elismerték, hogy miért adódott ez a baki.

w77d
ezen a teszt dolgon én is fekszek még mindig XXXXXXD

Daell Drow
Mi van itt? Milyen teszt? Mi mi mi??
fight
w77d
teszteljé.. játszottam mindegyikkel.. nem tudom mit tudsz kérdezni olyat amit ha én nem tudok akkor élnem nem szabad tovább..