Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
még az elsõ évben addonok nélkül reklámbannereket nézegetve is jobb élmény volt, mint a régi böngészõk, most meg már teljes adblock támogatással meg beépített sandbox flash playerrel és PDF olvasóval már nem is telepítek más böngészõt mellé még vészhelyzetekre se, annyira biztos pont a chrome a gépen.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Némi off következik, de nézzétek el nekem ezúttal:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszóval most már a Firefox is jól bekaphatja én ezt a szart nem használom...felraktam a Google Chrome-ot és láss csodát ott nincs szétbarmolva a megjelenítés...)
Bocs az offért, de meg kellett osztanom észrevételeim....
"jó jó jó kapsz egy medált a jövõhéten nfs szakértõi képességed elismeréséért, csak kussolj már"
stílus.
Forza.
Forza.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
#25304-ben saját bevallásod szerint úgy is csak a flém keltése mozgat.
Mindegy, találtam az ebay-en egy NFS Porsche 40 Jahre 911 verziót jó árban, inkább elmegyek licitálni rá, mintsem ezt itt tovább folytassam, további jó fórumozást.
Forza.
(izlések és... de pl amikor elfelejtkezel egy undercoverrõl vagy egy prostreetrõl, akkor objektiven nézve is hitelteleníted a mondandód)
Forza.
Gratula hozzá!
Szerelmes lettem ebbe a változatba, kár hogy nem lehet beszerezni sehonnét... Ebay-hez meg teljesen buta vagyok.
Egyik kedvenc játékom a Hot Pursuit...
Várom is baromira a következõ NFS játékot a Criterion-tól! 😄
Akárki akármit is mondjon, rengeteg órát beleöltem abba a játékba és nem csalódtam... Nagyon, de nagyon rég játszottam NFS játékkal annyit, mint a tavalyi Hot Pursuit-tal!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#wave>#wave>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Említésre sem méltandó egyik NFS-sem az underground/MW óta. Talán még a Carbon, bár nekem már az sem tetszett.
[merlinw.org]