Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szóval még mindig hogyan tudok kérdezni tõle?
ne ilyen elõregenerált kérdések legyenek
Linkelem a posztot, innen hova tovább?
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/06/24/ebay.jpg
Elsõ sor:Gyor
Másodikban pedig a cím:"Józsi" ter 4.
Posta kód:9022
Ezen mi a rossz? Direkt ékezet nélkül adtam meg mert láttam itt is, hogy a csomagon csak kérdõjelek vannak így szinte lehetetlen megkapni, de akkor ez megérkezett és visszaküldték innen úkába ?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A címben mit változtassak ?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hi
I am sorry for any inconvenience caused to you, however just to make you aware we have just had your item Duke Nukem Forever
If you want to contact your local Post Office to find out the reason or if there is more information to be added to your address please update so save any further inconvenience on future orders.
Kind Regards
Most mi a teendõ?<#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1> Ékezet nélkül adtam meg mindent a címnél.
A XIII-at különösen imádtam 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Képek begyûjtve 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megmaradva:
Age of Conan elsõ kiadás, nem regisztrált
Burnout Paradise elsõ kiadás
Call of Juarez elsõ kiadás
Civilization 3 Complete nem elsõ kiadás
Diablo 2 nem elsõ kiadás
Dracula Origin elsõ kiadás
Fable Legjobb Választás
Far Cry Ubisoft Exclusive
Fear Legjobb Választás
GTA 3 nem elsõ kiadás
Gothic 3 Gold Edition elsõ kiadás
Heroes MM 5 nem elsõ kiadás
Jade Empire Special Edition Legjobb Választás
Joint Task Force elsõ kiadás
Need for Speed Underground elsõ kiadás
Railroads elsõ kiadás
Rollercoaster Tycoon 2 Deluxe nem elsõ kiadás
Rush for Berlin elsõ kiadás
Serious Sam HD elsõ kiadás
Sim City 3000 UK Edition nem elsp kiadás
Sim City 4 Rush Hour elsõ kiadás
Sim City 4 elsõ kiadás
Tomb Raider Legend elsõ kiadás
Trine elsõ kiadás
Unreal Tournament 3 Gyémánt kiadás
World in Conflict elsõ kiadás
World of Goo elsõ kiadás
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.gportal.hu/bioshock
Költözés, helyhiány miatt eladó játékaim (az összes hibátlan állapotú). Postázásra is van lehetõség! Akit érdekel valamelyik a Prohardware-en írjon!
http://hardverapro.hu/apro/elado_jatekgyujtemeny_szegeden/hsz_1-200.html
www.gportal.hu/bioshock
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amugy szar létére, én beletettem 1000orát... 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De azert van kulonbseg a vasarolt kozott. (annyi hogy max 50 cucc lehet nalunk<#rolleyes>#rolleyes>) az igen,
A TF2 mostantól ÖRÖKRE ingyenes
durva😊
mondjuk így is megéri nekik ezek szerint, a pénzes itemekbõl bejön annyi zsé
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem is nagyon tetszik ,mert jó game!
Next PC upgrade: 2022
/néhány extra ellenséges hozzászólástól megváltunk
". Nincsenek töltelék pályaelemek, monoton öldöklésbe fulladó szakaszok, a pályatervezés színvonala és a küzdelmek változatossága szigorú monotonitással nõ. Mindig van mit csinálni, és szinte sosem kell ugyanazt"
A felénél tartok és hát elég sokszor kell ugyanazt csinálni!
"Aki egy csigalépcsõn is képes eltévedni GPS nélkül, tartózkodjon a játéktól – igen, a hiba az ön készülékében van."
Nem lehet benne eltévedni szinte adja magát merre kell menni mit kell csinálni!
Azért ez az elvakult cikkírás is fail!
Next PC upgrade: 2022