Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Guren
de így viccesebb :3

Kösz! Ám lehet egyszerûbb lett volna beírni a nevét linkelgetés helyett! De azért kösz<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Guren
Bocs Imy, ha már alergiásrohamot kapsz a témától, de Steamen 1 napig 2,5 euró a Gta San Andreas!

Noob kérdés következik...: Mi az az MC:La

pointer4
Jee, jól néz ki a cikk! <#eljen>
Bár csak átfutottam, de ne felejts le írni az elõhozható bonuszról, a hollywood-i éjszakai pályáról, meg a sugárhajtású (asszem) szupi verdáról 😄
Szerintem a legjobb rész volt, sõt, talán a legjobb autós játék 1994-ben, a fényképezett autóbelsõk valami fenomenálisnak számítottak, a tesztem próbálom folyamatosan bõvíteni errõl a részrõl, még nincs kész, kb 50 százalékos lehet:

Jövõ héten jön a Sega Saturn verzió a TNFS-bõl, ha megjött, linkelem a képét, nagyon rég óta vágyom a Saturn és a 3DO változatokra 😊 (a hosszú tokos 3DO verziót még mindig nem akarja senki az USA-ból elpostázni ide az ebay-rõl, az angol használt piacon meg csak a rövid tokos verziók kaphatóak)

Egy olyan ember mellett állsz ki -illetve pontosabban állsz szembe a másik oldallal- aki saját bevallása szerint is flémelni jár be, és az ég világon semmiféle indokkal, érvvel, vagy bizonyítékkal nem állt elõ, csak a bemondása maradt, hogy játszott vele, és szerinte szar (joga van hozzá, szubjektív vélemény, de nem igazán állt mögötte semmi). De ezt nem nehéz elõadni. Mondj egy játékot: játszottam vele. Szerintem szar.

Mellesleg, a HP2-tõl az Undercover-ig kb 150-180 oldalas hivatalos guide-okat adtak ki minden részhez angol nyelven, azért van bennük mit tanulmányozni, még ha nem is akarsz tudomást venni róla. Hisz látod, még az is újdonság számba ment, hogy miért lett olyan botrányos az UC optimalizáltsága, mint semelyik másik résznek sem. Azért szerintem az elég alap dolog egy játékosnál, hogy ha vesz egy játékot, legalább avval tisztában van, ki a fejlesztõ, vagy hogy mire épül, és hogy milyen szarvashibái vannak a játéknak.

pointer4
Szerintem meg NFS-1 óta a színvonal, az igényesség és a hangulat folyamatosan csökken 😄
Az eladási statisztika, a helyfoglalás, a grafika meg nõ 😄

Mennyire jó volt már az NFS-1 ben a verdák videója, a lambó, ferrari, porsche, covette meg a viper jó kis zenével, legalább megnéztem 50x mindegyiket 😄
A 3. ban volt utoljára ilyen vidi, de ott a vektorgrafika egy nagy visszalépés volt pl az 1 hez képest 😄

Totti5
Nincs szükségem NFSre. Egyrészt a HP elõtti részek egyenesen arányos romlást mutattak kivitelezés terén, magyarán összecsapott fércmunkákat adtak ki, ami nem az EA hibája, hanem a Balck Box mûve, hiszen az EAnak a profit számít és ameddig a cím tejel addig nincs gond, persze az Undercoverrel betelt a pohár mert az már vállalhatatlan lett.

Aki igényes játékot szeretne a tuningolós városi témában annak nem kell messzire mennie, mert létezik egy MC:LA ami minden téren hozza azokat a dolgokat amit az NFS is tud, sõt jócskán túlszárnyalja + sok újdonsággal is hozzátesz és nem mellesleg a fejlesztõk profi módon rakták össze.

HP az más tészta, hiszen kivonták a tuningot nagyon helyesen, így azt sem lehet mondani hogy 10 éve ugyan az, mert pont nem. Amúgy 10 év hosszú idõ és nincs olyan sorozat ami tartalmilag/lehetõségek terén ne fejlõdött volna masszívan ennyi idõ alatt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Bizony. <#wink><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
egy rugóra járunk megint Imi XD

IMYke2.0.0.0
<#crazya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Á, dehogy mindeniknek. Csak Nekem. <#nyes>

w77d
nem mindenkinek, csak nekem XXD

MerlinW
Azt nem tudom, de már megszoktam, hogy SG-n mindenkinek igaza van😊

[merlinw.org]

tototto
az egész vicc, a legjobb autós játék a trackmania és kész, az összes többi meg sem közelíti <#wave>
amugy én élveztem flatoutokat is, meg a criterion féle NFSt is, sõt a GRIDet is, elég ritka állatfaj lehetek
de még mindig nem értem miért akarja itt mindenki meggyõzni a másikat mi a jó és mi nem?
mindenki játsszon azzal amivel szeret és kész, ne beszéljünk gúnyosan akkor se egy játékról ha nekünk nem tetszik, mert lehet ez rosszul esik annak aki éppen szereti az adott játékot
mindenki elmondhatja a véleményét a játékról de ne személyeskedjünk már, ebbe a topicba szerintem értelmes emberek járnak akkor meg mindenki beláthatja hülyeség ezen vitatkozni mert mindenkinek más az ízlése <#kacsint>

robotnyk
bagoly mondja...
arty
dehogy. én is hasonlókat mûveltem anno tdu2 témában, ha emlékszel 😊

Forza.

Más szemében a szálkát...

arty
"Tehát a vita a mérhetetlen faszságból és gyûlöletbõl ered"

miután kb minden hsz-t megragadtok, amikor csak lehet, hogy mindenféle röhejes axiomákat poffogtassatok róla, ez semmi más nem lehet, csak a jóöreg gyûlölet 😊

Forza.

MerlinW
Flatout-ban ugyanannyi városi móka van, mint offorad. Pályaautóra pedig ott a GRID árkád kategóriában.

Lényegtelen, úgysem jutunk dûlõre😊 Játssz NFS-el ha neked tetszik, sokan játszanak vele, nekem illetve akik itt szidták más elképzeléseink vannak a jó autós játék fogalmáról. Ennyi, nem vagyunk egyformák.

Attól pedig eltekintve, hogy jó vagy rossz-e az mai NFS sorozat, kijelenthetjük, hogy EA 10 éve leragadt egy szinten, ami szerintem távolról sem elég. Most persze a játékmenet/élményrõl beszélek, nem a grafikáról. Mondjuk az sem világrengetõ.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Puncstorta. Nyami!

Daell Drow
A puncs az jo, sot a legjobb!!!
Win 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

robotnyk
😄DDDDDD
Atkamon
A FOSpuncs az szar, mert nem képes hozni a 8-10 évvel ezelõtti eper színvonalat.

Rage47
puncs igenis jó,
még szeretem a vaníliát is:p
robotnyk
szerintem a sárgadinnyés fagyi a jó, és aki a puncsosat szereti az egy marha.
Egyszer már leírtam, hogy azért fos pörszjút, mert ez egyben a véleményemet is kifejezi a játékról. Ennyi. Hosszas érvelésbe nem kezdenék bele, mert nem ér annyit a téma, veled vitatkozni meg olyan, mintha egy döglött macskát akarnék megtanítani énekelni - totál reménytelen. Nem mintha az eddigi hsz-ekbõl nem lenne leszûrhetõ a véleményem. Mondjuk te is csak annyit írtál, hogy nem bugos, nem szaggat, kurva fasza a grafikája, juhhé, ez bizony egy minõségi játék. Holott eddig sem a technikai oldalát fikáztam, hanem az autistáknak való bugyuta játékmenetét és a fos körítést.

Totti5
FlatOut Ultimate Carnage pécére pontosan egy évvel késõbb jelent meg a 360as verzió után, így ennek is tudható be hogy csak 6k volt, igaz ha józanul látunk akkor a 2k és a 6 közt 3szoros az eltérés, tehát a 6k-t pécén nem nevezném budgetnek, hanem sokkal közelebb van a teljes árhoz, hiszen több esetben egy friss cím 7-8k közt mozog, a nagy kiadóktól is.

Totti5
Annak tartjátok aminek akarjátok, de olyan hülyeségekkel jöttök amik valótlanságok. Észre kellene venni magatokat mondjuk kezdve ott hogy miért nem tudod normálisan leírni a nevét? erre a "fos pörszjút"-ra semmi szükség, csak a mondandódat rombolja le amint ezt leírod, hiszen tudható hogy nincs értékelhetõ érvelés a mondandód mögött.

és egyszerûen képtelenek vagytok feldolgozni, hogy egy játék, ami nektek nem teszik, sikeres 😊)

Hidd el, nekem nincsenek álmatlan éjszakáim a fos pörszjút miatt 😊 De ugyanezt megfordíthatjuk, lehet, hogy ti egyszerûen képtelenek vagytok feldolgozni, hogy az általatok fanboyként buzulásig imádott játékotokat le merik szarozni... Fúj, micsoda faszság és gyûlölet!

IMYke2.0.0.0
<...>ezt a vitát itt le is zárhatjuk."

Jó is lenne. Nem vet jó fényt a topikra egymás (ízlésének is) szidása.

Totti5
Offroad és a pályaautó/városi móka közt szinte minden téren lényeges eltérések vannak, a kettõ össze sem vethetõ.

Tehát a vita a mérhetetlen faszságból és gyûlöletbõl ered. Még csak véletlenül sem abból, hogy egy ócska szarnak tartom a fos pörszjútot, te pedig más véleményen vagy... 😊 Ha én annak tartom, akkor az faszság és/vagy gyûlölet, mert ugye te megszakértetted a dolgot, és bizony fogadjam el axiómaként, hogy ez egy minõségi játék...

Te írtad: "Bizonyára rettentõ sokat kell játszani egy primitív, árkád autóversenyzõs játékkal".

Én írtam. És akartál mondani is valamit?

Faltout 2 egy kis csapat kis játéka, a HP egy nagy csapat nagy játéka.

Végeredmény szempontjából totál lényegtelen. A fos pörszjút semmivel nem igényelt több tudást, semmivel nem szórakoztatóbb (sõt, flatout sokkal nagyobb móka számomra), csupán a két megjelenés között eltelt idõbõl kifolyólag technikailag jobb. Agyatlan, gagyi, egyszeri zúzásnak elmegy, teszkós faládába való 990-ért.

a Faltout következõ része teljes áron jelent meg az biztos, szóval az elméleted bukik minden szempontból, oda vissza.

Ha jól emlékszem 5990 volt az UC? (De lehet, hogy tévedek.) Közel sem nevezném teljes árú játéknak. Milyen elmélet? Hogy a Flatout 2 sem ér többet 2k-nál, a fos pörszjút meg még annyit sem? Ezt jópáran így gondoljuk, jópáran meg úgy gondoljátok, hogy ez egy minõségi játék... Úgysem fogunk ezen soha dûlõre jutni, szerintem ezt a vitát itt le is zárhatjuk.

MerlinW
Akkor is, Flatout bármelyik része elveri az összes NFS epizódot minden téren😊 Elsõ sorban, mert azokkal élvezet játszani, míg az utóbbi 8-10 év NFS-ével nem.

[merlinw.org]

arty
"w77d kolléga nagyon jól rávilágított, ott a helye a játéknak, ahol anno a Flatout 2 nyitott: 2000 Ft-os EVM kategória..."

a flatout2 csak itthon nyitott budget áron, gondolom egy kísérlet volt a kiadó részérõl

az nfs-t akkor se vették volna többen, ha budget áron nyit. rengeteg embernek pedig megérte a normál árat, simán. tudod, ÍZLÉSEK és...

és egyszerûen képtelenek vagytok feldolgozni, hogy egy játék, ami nektek nem teszik, sikeres 😊) demo alapján nekem se jött be, de ezerötért megvettem és - pláne az árához képest, de amugy is - jól szórakozom vele. már 8 órát játszottam vele 😛

Forza.

robotnyk
flatout 😊
Totti5
Az a baj hogy valamiért nem tudjátok normálisan lekommunikálni a mérhetetlen faszságokat és a gyûlöletet, mert ha tudnátok akkor nem lenne vita.

Te írtad: "Bizonyára rettentõ sokat kell játszani egy primitív, árkád autóversenyzõs játékkal".

Faltout 2 egy kis csapat kis játéka, a HP egy nagy csapat nagy játéka. Pontosan nem emlékszem már, de mintha valami hazai akció lett volna a nyomott ár, de a Faltout következõ része teljes áron jelent meg az biztos, szóval az elméleted bukik minden szempontból, oda vissza.

Látom, te meg a Níídforszpííd Egyetemen Doktorált Tudósok Egyesületét erõsíted. Már csak meg kellene tanulni értõen olvasni, összefüggéseket keresni a vélemények között, és mindjárt nem beszélnél ennyi faszságot. Pl. nehézségrõl eddig nem nagyon esett szó, #25434 és #25435 között pedig nem tudom mi összeegyeztethetetlen, ami miatt egyiket a másikkal romba döntöttem volna... De szívesen meghallgatlak. Akarsz róla beszélni?

w77d kolléga nagyon jól rávilágított, ott a helye a játéknak, ahol anno a Flatout 2 nyitott: 2000 Ft-os EVM kategória...

Totti5
Ez mind szép csak a #25434-hszeddel romba is döntötted, mert láthatóan te is a HP fikázók eszetlen egyesületét erõsíted ( amúgy árkéd játék is lehet baromi nehéz, sõt... még tán ott vannak a legnehezebbek, hiszen erõsen a reflexekre építenek ).

Daell Drow
ez jo volt<#taps><#zavart1>
w77d
lényegében erre próbáltam én is rávilágítani, de egy nfs-bõl doktorált szakértõvel nem kelhetek versenyre XXXD

artschi
Zavvi-kód, ha kell vkinek:

1365-JYMF-46MZ

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zorrobomber
<#eljen>

Rendben, már látja mindenki, hogy a te farkad nagyobb...

Amúgy kissé nevetséges, hogy mennyire túllihegitek ezt a "hozzáértés" dolgot... "Kompetencia"... OMFG! xD xD ikszdé.... Bizonyára rettentõ sokat kell játszani egy primitív, árkád autóversenyzõs játékkal, hogy az ember betekintést nyerjen a níídforszpííd rejtett, csak kevés kiváltságos által felfogható és érthetõ világába... És ehhez bizony alapos elõtanulmányok és nem kevés utánaolvasás is szükséges, mert a níídforszpííd-tudomány megköveteli az alapos felkészültséget...

OMG!<#wilting><#wilting><#wilting><#falbav>

ez tipikusan az a fajta játék, ami ha nem NFS-nek hívják, akkor 1990-ért adták volna ki újonnan EVM-ként

<#eljen><#hehe>

"Biztos, hogy annyira kell ez nekem?!"

Újabban én is felteszem magamnak ezt a kérdést, mielõtt vásárlásra adnám a fejem, és bizony jó sokat megspóroltam már ezzel az egyszerû kérdéssel 😊 Sõt, az is be szokott villanni, hogy az eddig megvásárolt, jobbnál jobb játékaimat vajon mikor fogom mindet végigjátszani? Úgy szeretném, ha lenne vagy 3 életem, és nem kellene ilyeneken gondolkodnom 😊

Szóval mérlegelni kell. Egy NFS HP biztosan nem tartozik azok közé, amiért érdemes pénzt kiadni! "Letolja" az ember warezba', oszt' jóccakát! Bár nekem még egy "letolást" sem ér meg, gagyi játék, bugyuta körítéssel. Persze ez csak az én véleményem 😛