Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Például a városba leereszkedéstõl a repülõgépig.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pl. azok a részek, ahol egy házat lõnek szét a támadó afgánok és 4-en (!) tartjátok vissza õket és ha nem mindig mm-re pontosan ott állsz ahol a készítõk gondolták instant halál, szal kb. railshooter, csak itt neked kell mozgatni különben megmurdálsz. Viszont az a kevés lopakodós kommandózás bejött.
Multi miatt nem fogom megvenni az alapot és hozzá a túlárazott Vietnam letöltõ kódot.
Ezzel a nettel csoda lenne, ha menne - így sikerült (átmenetileg) lebeszélnem róla õket.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nagyon örülök, hogy lezáródott a dolog, és eszemben sincs feleleveníteni további gondolat hozzáfûzésekkel.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Next PC upgrade: 2022
Szegény Imykét sajnálom már csak! Ezúton kérek tõle elnézést, amiért széttrollkodtuk a topikot!
Ja és mindemellett gyömbéres kinleyt iszogatok jégkockákkal.
Be happy. :) Running!
Amig egyikitok sem tudja elfogadni hogy nem az ove az utolso hsz, addig nem lesz vege.<#rolleyes>#rolleyes>
PS2, 360, jatekaim.hu
w77d-el lezártuk a dolgot, de te tovább szurkálódsz, jaj de szeretem az ilyen ultimate trollokat, kérlek magasztolj még!!! 😄DD Úgy sem tudsz felhúzni.
Bizonyítsd, hogy megvan a játék, különben nem ér a véleményed, nem értesz hozzá! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Amúgy bõven elég indokot olvastam már tõle, keress vissza, ha annyira fennakadsz még ezen, és van kedved a vitát folytatni...
Az meg már csak hab a tortán, hogy két kézzel kaptál a szaros bot után xD
Másodszor, soha, egyetlen érvet, vagy indokot, nem hozott fel, csak szarozott. Ugye te is érzed hogy ebben az esetben a troll fogalom miben merül ki?
Az amit még itt te alkotsz pluszban, csak hab a tortán. Rég befejeztük, erre te jöttél, újra felástad a dolgot, és szaros bottal piszkálódsz. Szuper!
Tudtommal normális hangnemben szóltam hozzád, még csak ki sem figuráztalak, de te az elsõ párbeszédünknél egybõl elég durván támadsz.
Mintha te írtál volna a gyûlölködésbõl generált vitáról, erre egy normális hangnemben hozzád szólt írásból egybõl mondatokat ragadsz ki és fikázódsz. Szuper.<#eljen>#eljen>
Haverodnak is írtam már, elismerjük, szar a HP, legalább annyira, mint az UC, ha ettõl jobb.
Örülök, hogy a második félmondatoddal máris cáfolod az állításodat, így erre már nem kell reagálnom. 😊
(joga van hozzá, szubjektív vélemény, de nem igazán állt mögötte semmi).
Ja, igen, nem doktorált le a Níídforszpííd Egyetemen, nem ért hozzá a hülye kis suttyó... Azért engedd meg, hogy mégegyszer körberöhögjelek. 😄
De ezt nem nehéz elõadni. Mondj egy játékot: játszottam vele. Szerintem szar.
A "szerintem szar" nem egy tétel, amit bizonyítani vagy cáfolni kellene... Ez egy vélemény, ami egy egyéni ízlésen alapul. Mi sem bizonyítja jobban fanbojságotokat, hogy ezen képesek vagytok hónapok óta fönnakadni...
van bennük mit tanulmányozni, még ha nem is akarsz tudomást venni róla.
Attól még, hogy írnak róla 200 oldalt, ugyanaz az agyatlan játék marad, még ha mást próbálsz is sugallmazni.
Az említett példa meg pusztán egy technikai dolog, a mezei játékost nem biztos hogy érdekli, fõleg, ha egy olyan játékról van szó, ami egy pár délutános, pillekönnyû, árkád száguldozás. Biztosan tanítják a Níídforszpííd Egyetemen, de most ez olyan dolog, hogy akár taníthatnának a Filmmûvészetin az amerikai pitérõl, attól az még ugyanaz a fingós-hányós idétlenség marad. Ugyanez van nfs-nél is. Nem kell túldimenzionálni azt, ami egyszerû, mint a bot.
te tényleg nem vagy hajlandó felfogni?? egy játékot úgy tud megismerni az ember, ha játszik vele. Nem kell más hozzá, csak elindítani és játszani. Van akinek ez alapján tetszik, van akinek nem. Most már ez az egész amit elõadsz nem is errõl szól, hanem inkább arról, hogy bizonygasd mennyire "szakértõ" vagy, pedig te is csak ugyanolyan gamer vagy mint bárki más... Azért mert "teszteket" írsz? hát ki nem szarja le, PC játékokról írogatni akárki tud (lásd PC Guru és társai) de nem is kell hozzá bármiféle többlet tudás. Nekem konkrétan a munkám és a végzettségem az, hogy írjak, köztük rengeteg tesztet is. Mit kéne bizonyítani??? Az ember játszik vele aztán kész, ezen nincs mit bizonyítani... nem értem milyen alátámasztást meg perdöntõ dolgokat vársz egy játékkal kapcsolatban.
Most már tényleg helyére kell tennünk a dolgokat mert nagyon kezdesz egy bizonyos irányba elmenni ( te vagy a mindent tudó ász, a többiek nem tudnak semmit).
???
(egyébként most ment le az NFS_HP3 stáblista, kereken 10 óra volt vigigjátszani, az utolsó 70km-es(!) pont-pont közötti verseny pedig egyedülálló az autósjátékok között, mindez ráadásul változó napszakkal... fenomenális. sajnos csak a 3. hely lett meg 😞
egyelõre elég volt belõle, de majd még nekiállok kifényesíteni az érmeket aranyra 😊 28% végigjátszottságot ír egyébként a játék.)
Forza.