Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem kergettem hiú ábrándokat a Single-vel kapcsolatban - és ahhoz képest egész kellemes volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
vannak jó részei, de egyértelmûen a multi ami a lényeg,hisz mi más lenne egy bf-ben? A bf 3-ban szerintem nem lesz rossz a single sem amit eddig mutattak.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Lool ugye nem a medal of honor 2010-rõl beszélsz?

a legszebb resz a jatekban, tokeletesen atjon a haboru borzalma djawadi szomorkas dallamaival meghintve.

Ne is játsz vele , a legrosszabb fps amivel eddig játszottam, szerencsére nem volt hosszú a játék. kb 4-5 óra. Szégyen ilyen hulladékot kiadni, mégha jó is lenne 4-5 óra játékidõvel mit akarnak?

Szerintem is az az egyik legjobb rész, és volt még jópár emlékezetes jelenet. Egyszer mindenképpen megéri végigjátszani! Bár nem több, mint egy pár órás primkó lövölde, azért megvolt a hangulata, és ez elvitte az egész játékot a hátán.

IMYke2.0.0.0
A MOHA 2010-el nem játszottam . A BF2-ben viszont nem egy olyan rész volt (Normal fokozat), ahol az atmoszféra kiváló volt.
Például a városba leereszkedéstõl a repülõgépig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
inkább úgy mondanám, hogy oda kell állni, ahol fedezék van. Ha ez nem teljesül, természetes hogy szétkapnak.. amúgy pont az a rész az egyik legjobb. érezni az elveszettséget, az elkeseredést, a zene marha jó hozzá, és azért valljuk be ilyen szituban megesik ha nem vigyáz az ember, meghalsz még a legárkádabb játékokban is...

benőmenő
És legalább annyival több frusztráló bug és hülyeség is van benne. <#falbav>
Pl. azok a részek, ahol egy házat lõnek szét a támadó afgánok és 4-en (!) tartjátok vissza õket és ha nem mindig mm-re pontosan ott állsz ahol a készítõk gondolták instant halál, szal kb. railshooter, csak itt neked kell mozgatni különben megmurdálsz. Viszont az a kevés lopakodós kommandózás bejött.
w77d
pedig megragadóbb és jobb a single-je, mint a bf-nek

Peter1
Nekem is nagyot tetszik. Én szeretek vele játszani.

Ide mit lehet írni?

IMYke2.0.0.0
Ja, én a Battlefield single-jét játszottam végig - az "új" MOHA annyira sem érdekelt, hogy ránézzek.

a medal of honor-t en is imadtam, nem ertem miert huzzak le annyira.

1400-at megért😊

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

IMYke2.0.0.0
Épp tegnap fejeztem be az egyedüli kampányt, a legutolsó javítás mellett.
Multi miatt nem fogom megvenni az alapot és hozzá a túlárazott Vietnam letöltõ kódot.

w77d
ennyiért nem rossz.. én megvettem még asszem 7 ezer körül. Egyszer nagyon hangulatos a single-t végigtolni.

IMYke2.0.0.0
Ennek a multijára most próbálnak rábeszélni a haverjaim.
Ezzel a nettel csoda lenne, ha menne - így sikerült (átmenetileg) lebeszélnem róla õket.

IMYke2.0.0.0
Na, a másik "szépség". <#falbav>

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

robotnyk
ennyit ér.

SpeedXHUN
Akit még érdekel a bad company 2 bc2-1990ft

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

fery02
Hopp, nem szóltam semmit: közben végigolvastam a topikot. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Nagyon autista vagyok... :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Semmi gond a vitatkozással - ha az marad.
Nagyon örülök, hogy lezáródott a dolog, és eszemben sincs feleleveníteni további gondolat hozzáfûzésekkel.

pointer4
Az a tépõzáras ak47 😄
Bence94
A rakás szar jött le a képekrõl és most a videó is megerõsített ebben.1:1-ben uncharted lopás fene a pofájukat...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Kész vége mindennek ez aláz mindent:

Szaúd-Arábia elsõ multiplatform játéka mozgás közben.

Next PC upgrade: 2022

A Road Challenge utáni rész miért kisebb betûs? Szerintem a régi EA Canada-ás részeket majd mindenki kedveli, nekem is két hete jött meg a karton dobozos változat belõle, mindig is ilyen változatban szerettem volna a DVD tokos vagy CD tokos helyett.

Haver, te vagy a fény az éjszakában! Kimondtad, amit már eddig is mindenki tudott: ez már rég nem az nfs-rõl szól...

Szegény Imykét sajnálom már csak! Ezúton kérek tõle elnézést, amiért széttrollkodtuk a topikot!

HappyHunter
Emberek, játsszatok, ne flémeljetek. Én például most játszottam ki a Puzzle Agentet másodszor, a Trine-t negyedszer, a Torchlightban eljutottam a huszadik szintre, és az életem fantasztikusan kiegyensúlyozott és a pulzusom sem ment gyakran 70 fölé. Gondolkodom valami jó (régi) RTS beszerzésén, valamint most telepítem a NFS Road Challenge-t nosztalgiázás céljából(remélem ezzel a résszel senkinek semmi baja).

Ja és mindemellett gyömbéres kinleyt iszogatok jégkockákkal.

Be happy. :) Running!

Daell Drow
Na ez is egy ugyanilyen troll hozzaszolas volt.

Amig egyikitok sem tudja elfogadni hogy nem az ove az utolso hsz, addig nem lesz vege.<#rolleyes>
DellPeter
egyébként meg tényleg húzz át a gumiba, vagy hagyd abba ezt, elég volt az nfs mizériáról olvasni, nem kell ez a vita, mert haver, ez már nálad rég nem is az nfs-rõl szól

PS2, 360, jatekaim.hu

DellPeter
jó, jó, érjük <#wave>

PS2, 360, jatekaim.hu

Biztos nem vetted föl, végülis a hsz-eket is csak addig olvasod, amíg szúrkálás van benne, tovább már nem is érdekes 😄 A retorikád is bõven kimeríti a fórum-troll fogalmát, ez se zavarjon 😄

<#eljen> eddig se vettem fel egyik szúrásod sem, és nem szúrtam vissza egyikre sem, de kössz, legalább így tudom, hogy troll-pajtás vagyok!!! 😄DD

Tudtam én, hogy tetszeni fog 😄 Egy magadfajta troll-pajtás mindig örül az újabb provokációnak, de most hoppon maradsz, nem nyújtok több szaros botot 😉

Szuper, ez nagyon tetszik 😄DD
w77d-el lezártuk a dolgot, de te tovább szurkálódsz, jaj de szeretem az ilyen ultimate trollokat, kérlek magasztolj még!!! 😄DD Úgy sem tudsz felhúzni.

Ez nekem már tényleg sok, ne haragudj! Hátradõlve röhögtem a hsz-eden! 😄

Bizonyítsd, hogy megvan a játék, különben nem ér a véleményed, nem értesz hozzá! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Amúgy bõven elég indokot olvastam már tõle, keress vissza, ha annyira fennakadsz még ezen, és van kedved a vitát folytatni...

Az meg már csak hab a tortán, hogy két kézzel kaptál a szaros bot után xD

w77d
ámen 😊

Oké, tegyünk pontot a végére. Lehet én is csípõsebben fogalmaztam tegnap, meg te is túlzásba vitted a szubjektív véleményed. Mindketten benne voltunk! Ennyi, zárjuk le végre ezt a HP témát.

w77d
keresd ki a hsz-eim, elmondtam hogy miért szar szerintem... ezt a rész is megvolt eredetiben, csak aztán eladtam mert nem láttam esélyét hogy valaha is megint nekiüljek. Amúgy majd kérdezgess itt pár embert, mondjuk Imit a PC Játék gyûjteményemrõl, meg fogsz lepõdni 😉 amúgy meg a mai világban sajnos nem döntõ kinek mi van meg, a warez miatt úgyis mindenki kipróbál mindent...

Elõször is, bizonyítékot sosem mutatott, hogy meglenne egyetlen része is, bemondani meg mindent lehet, hogy ki mivel mennyit játszott. Ettõl függetlenül lehet megvolt neki mindegyik rész, de erre semmilyen bizonyítékot nem láttunk.

Másodszor, soha, egyetlen érvet, vagy indokot, nem hozott fel, csak szarozott. Ugye te is érzed hogy ebben az esetben a troll fogalom miben merül ki?

Az amit még itt te alkotsz pluszban, csak hab a tortán. Rég befejeztük, erre te jöttél, újra felástad a dolgot, és szaros bottal piszkálódsz. Szuper!

w77d
mondom hogy egy viccelõdést veszel komolyan. Én elmondtam amúgy a véleményem a játékról ennyi, de te egybõl jöttél, hogy tulajdonképpen nem értek hozzá veled ellentétben...

Jól van, fellengzõs troll professzor úr, akkor ezt itt be is fejezhetjük. Én csak próbáltam rávilágítani, mekkora ordenáré suttyó duma ez a "nem értesz hozzá", fõleg egy nfs esetében...

Engedd meg, hogy felfrissítsem a történteket. Az egész úgy kezdõdött, hogy 2 napja belinkeltem a játék egyik spéci kiadásának képét, amit megvettem. Ti kezdtetek fikázódni. Az, hogy ezelõtt mi zajlott itt, ahhoz semmi közöm. Tudtommal te ismerted el még az elsõ hozzád intézett kommentem elõtt, hogy téged itt a flém éltet.

w77d
apuci te kezeltél le egybõl mindenkit, meg adtad elõ a szekértõt lásd be... hozzám még kvízkérdést is intéztél 😄 amúgy én egy szóval sem mondtam, hogy flamelni jönnék, te egy feszültséglazító poénkodásomat veszed készpénznek..

Szóval te is csak egy direkt módon flémelõ troll vagy itt, hurrá. Ugyanis a második mondatodnál nem jutottam tovább. Röhögj csak körbe nyugodtan, engem nem zavar, nem tudsz felhúzni, nem megyek bele a kis vita keltõ játékodba.

Tudtommal normális hangnemben szóltam hozzád, még csak ki sem figuráztalak, de te az elsõ párbeszédünknél egybõl elég durván támadsz.
Mintha te írtál volna a gyûlölködésbõl generált vitáról, erre egy normális hangnemben hozzád szólt írásból egybõl mondatokat ragadsz ki és fikázódsz. Szuper.<#eljen>

Haverodnak is írtam már, elismerjük, szar a HP, legalább annyira, mint az UC, ha ettõl jobb.

Egy olyan ember mellett állsz ki -illetve pontosabban állsz szembe a másik oldallal-

Örülök, hogy a második félmondatoddal máris cáfolod az állításodat, így erre már nem kell reagálnom. 😊

(joga van hozzá, szubjektív vélemény, de nem igazán állt mögötte semmi).

Ja, igen, nem doktorált le a Níídforszpííd Egyetemen, nem ért hozzá a hülye kis suttyó... Azért engedd meg, hogy mégegyszer körberöhögjelek. 😄

De ezt nem nehéz elõadni. Mondj egy játékot: játszottam vele. Szerintem szar.

A "szerintem szar" nem egy tétel, amit bizonyítani vagy cáfolni kellene... Ez egy vélemény, ami egy egyéni ízlésen alapul. Mi sem bizonyítja jobban fanbojságotokat, hogy ezen képesek vagytok hónapok óta fönnakadni...

van bennük mit tanulmányozni, még ha nem is akarsz tudomást venni róla.

Attól még, hogy írnak róla 200 oldalt, ugyanaz az agyatlan játék marad, még ha mást próbálsz is sugallmazni.

Az említett példa meg pusztán egy technikai dolog, a mezei játékost nem biztos hogy érdekli, fõleg, ha egy olyan játékról van szó, ami egy pár délutános, pillekönnyû, árkád száguldozás. Biztosan tanítják a Níídforszpííd Egyetemen, de most ez olyan dolog, hogy akár taníthatnának a Filmmûvészetin az amerikai pitérõl, attól az még ugyanaz a fingós-hányós idétlenség marad. Ugyanez van nfs-nél is. Nem kell túldimenzionálni azt, ami egyszerû, mint a bot.

w77d
"semmiféle indokkal, érvvel, vagy bizonyítékkal nem állt elõ, csak a bemondása maradt, hogy játszott vele"

te tényleg nem vagy hajlandó felfogni?? egy játékot úgy tud megismerni az ember, ha játszik vele. Nem kell más hozzá, csak elindítani és játszani. Van akinek ez alapján tetszik, van akinek nem. Most már ez az egész amit elõadsz nem is errõl szól, hanem inkább arról, hogy bizonygasd mennyire "szakértõ" vagy, pedig te is csak ugyanolyan gamer vagy mint bárki más... Azért mert "teszteket" írsz? hát ki nem szarja le, PC játékokról írogatni akárki tud (lásd PC Guru és társai) de nem is kell hozzá bármiféle többlet tudás. Nekem konkrétan a munkám és a végzettségem az, hogy írjak, köztük rengeteg tesztet is. Mit kéne bizonyítani??? Az ember játszik vele aztán kész, ezen nincs mit bizonyítani... nem értem milyen alátámasztást meg perdöntõ dolgokat vársz egy játékkal kapcsolatban.
Most már tényleg helyére kell tennünk a dolgokat mert nagyon kezdesz egy bizonyos irányba elmenni ( te vagy a mindent tudó ász, a többiek nem tudnak semmit).

arty
"A 3. ban volt utoljára ilyen vidi, de ott a vektorgrafika egy nagy visszalépés volt pl az 1 hez képest 😄"

???

(egyébként most ment le az NFS_HP3 stáblista, kereken 10 óra volt vigigjátszani, az utolsó 70km-es(!) pont-pont közötti verseny pedig egyedülálló az autósjátékok között, mindez ráadásul változó napszakkal... fenomenális. sajnos csak a 3. hely lett meg 😞

egyelõre elég volt belõle, de majd még nekiállok kifényesíteni az érmeket aranyra 😊 28% végigjátszottságot ír egyébként a játék.)

Forza.