Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
bf2

(SZÁMOMRA!)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Bocsánat, ezt nem tudtam.
Szívesen fogadom majd a listád, és elõre is köszönöm szépen. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nem futtatom itt magam, sõt nem is nagyon szeretnék itt senkinek se eladni semmit sem, p.ü.-re azért válaszolok, írok majd neked egy listát.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Milyen eladó játékaid vannak még? - Nem 10+ ezres értékû CE-kre gondolok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ment p.ü.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Pontosan.
Most akarunk lakáshitelt felvenni és szinte semmi a különbség a bankok között.
Az egyiknél a havi törlesztõ mondjuk 120 a másiknál 121 a harmadiknál 118.5.
Pfff...Akkor inkább maradok ott, ahol eddig voltam.

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Minden hónapban levonják tõled (ha használod/kapod):
- minden pénzfelvételkor a felvett összeg mennyiségével arányosan a kezelési költséget (100-1000Ft)
- az össze SMS értesítés díját (~20-25Ft/SMS)
- a papír alapú havi egyenleg anyagárát (nem tudom mennyi, de ez is pár száz ft)
- a számlavezetési díjat (1-2000Fr)

Ezen felül ott az éves kártyadíj, és még pár apróság. Ez évi kb. 20-30 ezer Ft, csak azért mert van egy azaz egy darab bankkártyád. Mi ez, ha nem rablás?😊

[merlinw.org]

pointer4
Szerintem nézz utána 😊 Nem láttad még honnan nyúlják le max 😄
Daell Drow
Nekem "jump" szamla csomagom van ami 24-28 ev kozotti fiataloknak van. Es ez nem draga, mint montam 1500 evi kartya, es havi 160ft szamlavezetes. ennel olcsobb nagyon nem talaltam.
Ha majd 3 ev mulva kikerulok a "jumpp"-bol es normal csomagom lesz lehet mas lesz a velemenyem.
asysoft
Most lehet, hogy totál triviális a kérdésem, de nem maradt le véletlenül a "Hungary"?😊

grebber (#25556): ha csak Medal of Honor 10th AE miatt rendelnél, lehet jobban járnál, ha itthonról szereznéd be, EDigitalnál pl 2k (mire nem jó ez a topic, nem gondoltam volna, h ott is érdemes lehet játékot nézni). Dobozt nem tudom, milyen, de holnap már okosabb leszek😊

/*WTF?!*/

MerlinW
Én is OTP-s (is) vagyok, miután nekem minden ingyen van az említett családtag miatt, viszont vannak CIB-es számláim is, illetve Rafis is van a családban. CIB-nél pl nem vonnak le pénzt a felvételért az havi elsõ x alkalomnál. Rafinál szintén van valami ilyesmi, illetve a kamatjaik is jobbak. Az OTP-s ügyfélszolgálatról meg ne is beszéljünk.

Mindegy, nem állt szándékomban vitát kelteni. Leírtam a gondolataimat, innentõl mindenki csinál, amit akar😊

[merlinw.org]

w77d
én is OTP-s vagyok, a családban van jópár más bank is és pár forint híján ugyanannyit fizetünk.... 100-150 ft különbségeken meg nehogymá fölakadjunk...

MerlinW
Miután csak online vásárlásra akarja használni, nem kell neki sûrûn bank. Utalni magának pedig tud bárhonnan, akár postán is.
Logikusan olyan bankba menjen ami van a környezetében. Én csak annyit mondtam, ha van alternatíva, ne az OTP-t válassza.
A stílusodon pedig csiszolj kérlek. Nem kell minden kavicsba belerúgni...

[merlinw.org]

MerlinW
Hidd el OTP a legnagyobb rabló😊 Tudom, van a családban OTP-s😊

[merlinw.org]

persze mindenhol van cib meg rafi

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

w77d
köszi!

az nem olcsó.
Guren
w77d
valaki nem tud olyan oldalt, ahol patchek vannak fönt és friss is?

Carlos
Hááát nemtom. Nekem OTP-s dombornyomottam van. Az éves díja 4200 Ft és 600 Ft a számlavezetési díj havonta (kábé).

Þór vígi þessi rúnar

pointer4
Én 10.000-et számoltam az OTP-nél, azért léptem ki. Pedig semmi extra nem volt, és dombor nyomott kártyakérelemre azt mondták, hogy akkor adnak, ha 300.000 havi fizetést utalnak rá.
(~mondjuk ez 3 éve volt)
De sok embertõl hallottam már azt a tanácsot, hogy az OTP-t messzirõl kerüld el ha nem akarod a gatyádat is otthagyni. (Merkantil is OTP(gépjármûhitel))
Daell Drow
siman mehet otp-be, nem kulonebb a tobbitol.
Nekem is 1-2 ezer a kartya dij, illetve havi kb 160 a szamal vezetes.
MerlinW
Betotyogsz egy bankba (miután nem akarod másra használni NE az OTP-be, hanem pl. CIB vagy Rafi), megkérdezed mik vannak és kötsz egy szerzõdést.
Egyébkén a kártyadíj évi 1-2000 Ft. kártyától és banktól függõen. Arra figyelj, ha külföldrõl is szeretnél vásárolni akkor Master vagy Visa kártyát kérj.

[merlinw.org]

Off:
Szeretnék a vaterán árulni, de nincs bankszámlám. És lehet hogy nyitnék egyet ha nem kerül sokba a számla fenntartása ,amúgy másra nem is használnám.
Mennyibe kerülhet egy bankszámla létrehozása, fenntartása, és melyik a legolcsóbb?

wesker24
Akármennyi Game-t rendelsz nem változik marad továbbra is 2.95 !
Bence94
valaki erre tud valamit mondani ? Írtam a postának hátha válaszol illetve a zavvinak is küldtem üzenetet. zavvi válaszol rá ? Más megtudná mondani hogyan van kitöltve neki a címe ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Game.co.uk-ról hogy is van ha pl 3 game-et rendelek akkor is 2,95 font a kiszállítás?

Ezt néztem ki + akkor mellécsapnék még valami olcsót!

Next PC upgrade: 2022

lolSL
errõl nem is lehet vitatkozni.
legfeljebb annyit hogy az cfg hax mentes 1.5 jobb volt mint a mostani cs-k
de annál nem tud senki jobbat mondani, egyszerûen nem volt, és már nem is lesz, bárki aki játszott vele tanusítja. kár, hogy eltörölték, végülis emiatt mondhatjuk, hogy most csak így vagy úgy de rossz játékokkal lehet játszani már lassan 8 éve.

Guren
nincs kedvem most veled vitatkozni, sajnálom :C

lolSL
mondj egyet.

robotnyk
Tinman! CoH Tales of Valorod eladó?
pointer4
A fû mindig le van nyírva 😄
Én csak csirke vagyok, szinte alig vagyok online, de van még a listában jópofa ürge 😄

Counter-Strike: Source
Playing time: 234.8 hrs past 2 weeks / 2573.1 hrs
zaki
ügyi vagy, esetleg néha a szabadna is kimehetnél 😊

pointer4
Talán mert mindennél jobb 😄

Illetve az elsõ helyrõl el nem mozdul soha.
(kivéve, amikor épp valami ingyé van, de 1 hét és visszaáll) 😄
Guren
na azt nem fogom soha megérten, hogy a cs-t miért sztárolják még mindig annyira. régen lehet, hogy jó volt, de már vannak nála klasszisokkal jobb multis játékok.

pointer4
Csak egy multi fps létezik és az nem az a szar amivel ti nyomjátok 😛

És csak 2 éve számolja a steam 😄
Daell Drow
Pedig sok jatek van amit multi miatt veszek, pl black ops multiban van 360 oram. Kozben a singlet talan egyszer inditottam el a zombi mod miatt.

De szeretem a jo single FPS-t is, most is 3 stalkert tolok parhuzamossan.
Nem tom velem van e a baj, de en nagyon szeretem a stallker es a fallout vilagat. Hogy ezekben a gamekban a puszta tuleles az elso, jobban lekot.
robotnyk
még stratégiánál sem teljesen igaz, pl a dawn of war 2nél teljesen más a multi és a single
Megvettem a CoD 4-et vagy két éve, egybõl a multival indítottam... Aztán elkezdtem a single kampányt, de egy reinstall miatt elvesztek a mentéseim, és azóta sem kezdtem hozzá, csak multiban tolom még mindig...

Nem tudom mi olyan érthetetlen abban, hogy valaki a több száz óra multiplayer élmény miatt vesz meg egy játékot... Van aki épp fordítva gondolja, egy pár órás single élményért nem fog sokezer forintot kiadni. (Nem kérdés, hogy melyik éri meg jobban.)

Egyébként a single tényleg semmit nem tanít meg a multihoz (egy FPS-nél legalábbis, stratégiánál természetesen más, ott meg kell ismerni az egyes egységeket, stratégiákat, taktikákat, stb.)

IMYke2.0.0.0
Sõt, jobban meggondolva - nem tartom számon, sosem érdekelt - lehet, hogy 100x több idõm is van multiban.
Fõképp Quake 2, barinékkal.
De Quake 3-ban DM és CTF is.
UT1 és 2004 már negyed annyi sem volt, mint a Quake 3-as multizásom.

Guren
szerintem nem éri meg

IMYke2.0.0.0
Legyen elég annyi részemrõl a témához, hogy 1998-tól 2004-ig multiztam, naponta. Quake 2, majd nem szívesen, de áttértem Quake 3-ra, és persze az Unreal Tournament ('99), és UT2004.

Elhiheted, vagy 15x több idõt töltöttem Quake-ekkel.

De, egy játék megvásárlásánál nálam gyakorlatilag SEMMIT sem nyom latba a multi.

robotnyk
egy bfbc vagy cod single semmit nem tanít neked a multihoz.
és hogy miért éri meg multira megvenni egy játékot?

nagyon szeretem a jó single player játékokat, de még a legjobbakkal sem tudnék ennyi idõt szórakozni singleben egy év alatt.
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

w77d
a BC2-ben én a singlet toltam ki elõször.

IMYke2.0.0.0
Csak multi miatt megvenni egy játékot... számomra ez a totálisan érthetetlen kategória.
Haverok közül (akik csábítottak a multira) a BF:BC2 single kampányával 1 percet se játszottak. Azonnal, 'in medias res' belevágtak a multiba.
Ott bénáztak, átkozódtka, csítereztek (és õk maguk is csaltak) inkább, semmint ráéreztek volna a játékra otthon, egyedüli játékkal.

Totti5
Aki multira utazik egy játékban az minimum 2 hónapig ne is próbálkozzon vele mert használhatatlanok... szeretném tudni hogy miért, mert 10 játékból 9 tuti laggal indít.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

benőmenő
félreértés ne essen, végig fedezékben voltam csak mindig pont telibe lõnek rpg-vel, ha nem az ablak, hanem mondjuk a (mellesleg általában jobb fedezéket nyújtó) félig szétlõtt fal mögött állsz. agyrém
A multyról meg annyit, hogy asszem volt hozzá 3db map.
Ismétlem voltak jó pillanatai a játéknak.
Amúgy elõ lehet rendelni a skyrim-et? A Bad Company 2 után megfogattam, hogy teljes áron soha többet játék (iszonyú ea server laggok és gagyi hitbox volt a legelején), de ezt tuti elõrendelem.
w77d
szerintem a BC2-nek parádésan jó a multija, én nem tudok még egy ilyen jó multit ebben a kategóriában...

SpeedXHUN
Jó hát BC2-t ,haverok közt is azok utálják,akik felmennek multizni és egy embert sem tudnak letunkolni és akkor nyavalyognak h késik a golyó,meg a gyorsaság számít,taktika,hát ez van valamiért mégis sokan szeretik😊(nem cod,talán azért)
majd jön a Call Of Battlefield õsszel xDDD

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX