Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szívesen fogadom majd a listád, és elõre is köszönöm szépen. <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most akarunk lakáshitelt felvenni és szinte semmi a különbség a bankok között.
Az egyiknél a havi törlesztõ mondjuk 120 a másiknál 121 a harmadiknál 118.5.
Pfff...Akkor inkább maradok ott, ahol eddig voltam.
Þór vígi þessi rúnar
- minden pénzfelvételkor a felvett összeg mennyiségével arányosan a kezelési költséget (100-1000Ft)
- az össze SMS értesítés díját (~20-25Ft/SMS)
- a papír alapú havi egyenleg anyagárát (nem tudom mennyi, de ez is pár száz ft)
- a számlavezetési díjat (1-2000Fr)
Ezen felül ott az éves kártyadíj, és még pár apróság. Ez évi kb. 20-30 ezer Ft, csak azért mert van egy azaz egy darab bankkártyád. Mi ez, ha nem rablás?😊
[merlinw.org]
Ha majd 3 ev mulva kikerulok a "jumpp"-bol es normal csomagom lesz lehet mas lesz a velemenyem.
grebber (#25556): ha csak Medal of Honor 10th AE miatt rendelnél, lehet jobban járnál, ha itthonról szereznéd be, EDigitalnál pl 2k (mire nem jó ez a topic, nem gondoltam volna, h ott is érdemes lehet játékot nézni). Dobozt nem tudom, milyen, de holnap már okosabb leszek😊
/*WTF?!*/
Mindegy, nem állt szándékomban vitát kelteni. Leírtam a gondolataimat, innentõl mindenki csinál, amit akar😊
[merlinw.org]
Logikusan olyan bankba menjen ami van a környezetében. Én csak annyit mondtam, ha van alternatíva, ne az OTP-t válassza.
A stílusodon pedig csiszolj kérlek. Nem kell minden kavicsba belerúgni...
[merlinw.org]
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Þór vígi þessi rúnar
(~mondjuk ez 3 éve volt)
De sok embertõl hallottam már azt a tanácsot, hogy az OTP-t messzirõl kerüld el ha nem akarod a gatyádat is otthagyni. (Merkantil is OTP(gépjármûhitel))
Nekem is 1-2 ezer a kartya dij, illetve havi kb 160 a szamal vezetes.
Egyébkén a kártyadíj évi 1-2000 Ft. kártyától és banktól függõen. Arra figyelj, ha külföldrõl is szeretnél vásárolni akkor Master vagy Visa kártyát kérj.
[merlinw.org]
Szeretnék a vaterán árulni, de nincs bankszámlám. És lehet hogy nyitnék egyet ha nem kerül sokba a számla fenntartása ,amúgy másra nem is használnám.
Mennyibe kerülhet egy bankszámla létrehozása, fenntartása, és melyik a legolcsóbb?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ezt néztem ki + akkor mellécsapnék még valami olcsót!
Next PC upgrade: 2022
legfeljebb annyit hogy az cfg hax mentes 1.5 jobb volt mint a mostani cs-k
de annál nem tud senki jobbat mondani, egyszerûen nem volt, és már nem is lesz, bárki aki játszott vele tanusítja. kár, hogy eltörölték, végülis emiatt mondhatjuk, hogy most csak így vagy úgy de rossz játékokkal lehet játszani már lassan 8 éve.
Én csak csirke vagyok, szinte alig vagyok online, de van még a listában jópofa ürge 😄
Counter-Strike: Source
Playing time: 234.8 hrs past 2 weeks / 2573.1 hrs
Illetve az elsõ helyrõl el nem mozdul soha.
(kivéve, amikor épp valami ingyé van, de 1 hét és visszaáll) 😄
És csak 2 éve számolja a steam 😄
De szeretem a jo single FPS-t is, most is 3 stalkert tolok parhuzamossan.
Nem tom velem van e a baj, de en nagyon szeretem a stallker es a fallout vilagat. Hogy ezekben a gamekban a puszta tuleles az elso, jobban lekot.
Nem tudom mi olyan érthetetlen abban, hogy valaki a több száz óra multiplayer élmény miatt vesz meg egy játékot... Van aki épp fordítva gondolja, egy pár órás single élményért nem fog sokezer forintot kiadni. (Nem kérdés, hogy melyik éri meg jobban.)
Egyébként a single tényleg semmit nem tanít meg a multihoz (egy FPS-nél legalábbis, stratégiánál természetesen más, ott meg kell ismerni az egyes egységeket, stratégiákat, taktikákat, stb.)
Fõképp Quake 2, barinékkal.
De Quake 3-ban DM és CTF is.
UT1 és 2004 már negyed annyi sem volt, mint a Quake 3-as multizásom.
Elhiheted, vagy 15x több idõt töltöttem Quake-ekkel.
De, egy játék megvásárlásánál nálam gyakorlatilag SEMMIT sem nyom latba a multi.
és hogy miért éri meg multira megvenni egy játékot?
nagyon szeretem a jó single player játékokat, de még a legjobbakkal sem tudnék ennyi idõt szórakozni singleben egy év alatt.
Haverok közül (akik csábítottak a multira) a BF:BC2 single kampányával 1 percet se játszottak. Azonnal, 'in medias res' belevágtak a multiba.
Ott bénáztak, átkozódtka, csítereztek (és õk maguk is csaltak) inkább, semmint ráéreztek volna a játékra otthon, egyedüli játékkal.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A multyról meg annyit, hogy asszem volt hozzá 3db map.
Ismétlem voltak jó pillanatai a játéknak.
Amúgy elõ lehet rendelni a skyrim-et? A Bad Company 2 után megfogattam, hogy teljes áron soha többet játék (iszonyú ea server laggok és gagyi hitbox volt a legelején), de ezt tuti elõrendelem.
majd jön a Call Of Battlefield õsszel xDDD
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX