Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
steam-en 670 forint a Hydrophobia, ha érdekel valakit

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gondolom ez a másik.

Ez nem túl sok, de ne legyünk telhetetlenek 😊

Totti5
Az elején van egy kicsi, meg amit most linkeltek az elõbb, ez a kettõ ami szóraérdemes párbeszéd😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
neked elnézzük

Forza.

Én is örülök, hogy képbe kerültünk Halo kapcsán, csak az a borzalmas orosz akcentusú kiejtés... :S Amúgy sokat beszélnek magyarul a Reach-ben? Eddig két ilyen jelenetet láttam youtube-on (nem is fogok többet, nem veszem el magamtól a játék izgalmát, csak direkt a magyar beszédre kerestem rá).

Imádom ezt a trailert, nagyon ütõs ezzel a zenével. Nem csak magyarul beszélnek, hanem ha jól emlékszem, egy magyar kommandós egység a szereplõgárda.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Sok magyar vonatkozás van a játékban. Helyszínek, karakterek nevei + a bolygó telepesi magyarok, így még ha kicsit oroszos az akcentus is, magyarul beszélnek majd hozzánk + nézd meg a Halo 3 ODST trélerét amit itthon forgattak, természetesen ebben is magyarul beszélnek.

( valaki a Bándzsinál rákattant a magyar témára, de jól tette, ettõl még értékesebb, hangulatosabb a játék számomra ).

Könnyen megoldható, csak vegyél fel 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
<#eljen>

Totti5
"Reach Coop majd esetleg?"

Én akarok olyat! 😊

"Need more DARK coffee. Why can't they grow decent coffee on this planet?!"

Dr. Halsey igazi kávéfüggõ volt 😄

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
utolsó halo játék? van több? azt hittem ugyanazt adták ki 7x más néven

Látszik róla, hogy mindent beleadtak a Bungie-s srácok a utolsó Halo játékukba.

Süt róla az igényesség. Imádom benne, hogy tényleg olyan, mint egy igazi napló, firkák, rajzok, kávéfoltok... 😊

Két kedvenc képem:

Van olyan akció, hogy 200 Ft egy hónap, illetve ha boxon csinálod a profilt, akkor is kapsz 1 hónapot ingyen.

Live elõfizetésem nem lesz, az fix, az meg gondolom kellenea coop-hoz 😞

A napló nagyon tetszik, kifejezni sem tudom, hogy mennyire, plusz a kismillió feljegyzés, kártyák nagyon profivá teszik az egész csomagot! Tényleg azt az érzetet adja az egész, mintha egy eltûnt csomagot találtál volna meg, és most elsõkézbõl betekintést nyerhetnél a spártai projektbe. Nagyon profi!

Amúgy azért vettem ezt a kiadást, mert egyrészt olcsóbb, mint a sima (<#wow2>), másrészt utánaolvastam, és van némi magyar vonatkozása is a Reach-nek (a naplóban is).

lolSL
de lesz, már nagyon sok játékot felkészítettek rá új achievementekkel.

<#eljen><#eljen><#eljen>

Reach Coop majd esetleg?
Napló hogy tetszik benne? Érdemes elolvasni még játék elõtt, sztem az is minõségi munka 😊

Nah, még beszerzek pár játékot, amik "látatlanban" érdekelnek (pl. Fable 2, Gears 2), és aztán jöhet a doboz is. Most ezek jöttek:

arty
demot néztem (xboxon), coopban lehet h jó

Forza.

Zomil
Erröl a most megjelent Daggerdale-röl tudtok mondani véleményt? érdemes kiprobálni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ha valaki jonne multizni, akkor vegyen fel nyugodtan, norcii15 az id-m.

arty
remélem jól emlékszem, hogy már nem kell folyamatosan neten lenni, rendeltem egyet....

Forza.

arty
game.co.uk - settlers7 - 5font!

Forza.

Bizony!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pointer4
Óriási megkönnyebbülés anyagi szempontból 😄
zorrobomber
hát, ki lett rakva az új daily deal, lehet nem is lesz(?)

artschi
hát eddig nincs nyári akció 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

tavaly junius 24-en kezdodott. varom, igaz most vettem egy f3ar-t, de johetnek meg olcsosagok! : )

Daell Drow
Ha ma indul az akcio szomoru leszek, kb 1 euro van a kartyamon. Jovo heten mar nem lenne problema, amugy is jul4 korul kene mennie.
De asszem tavaly is jun 27 korul kezdodott , akkor vettem titan questet 2.4 euroert.
MerlinW
Akkor nem szóltam😊 Rég használtam😊

[merlinw.org]

Ne idegesítsetek már!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
nekem automatice vonja...

Lehet automatikusra is állítani!

MerlinW
Szerintem nem von le semmit automatikusan, neked kell utalni elõször a PP számládra pénzt (my account/top up menü), amibõl költesz. Legalábbi legutóbb még így ment.

[merlinw.org]

Hello, Paypalos fizetéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem.

Ebayen vettem egy játékot, és a kapcsolatfelvétel után megkaptam az egyén paypal címét, ha a következõk szerint járok el akkor sikeres lesz az átutalás?

Paypalba belépés után:
Send Money...Personal fül , Gift opció bepipálva !!!! FONTOS !!!!
és A megadott EmailCím a címzett az összeg pedíg a weboldal szerinti.

Illetve a paypal automatikusan úgy emlékszem levonja a pénzt az otp-s számlámról,

Így helyes?

asysoft
Hú, valahogy természetesnek vettem, h EDigitalból személyes átvétellel veszi az ember a dolgokat, sorry. Egyébként -ahogy az várható volt- sajnos a csúf sárga EA Classics kiadás:/

NEOreg3 (#25591): valahogy minden Steam akcióhét elõtt úgy gondolom, vajon mit tudnának adni, ami érdekelne is, de mindig sikerül kitalálniuk valamit...😊

/*WTF?!*/

pointer4
Óóóóó, pénztárcám már most retteg. 😄
zorrobomber
rps is írta hogy most nem szabad semmit venni steamen mert holnap fillérekért fogják utánad dobálni ugyanazt, persze õk is tévedhetnek de hátha

zorrobomber
<#eljen>

NEOreg3
csak megjegyzem, hogyha úgy lesz mint tavaly volt, akkor elvileg ma 19 órától kezdõdik a steam 1 hetes nyári akciója

de senki ne vegye ezt készpénznek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Imádom a multit, én is jobban szeretek haverokkal játszani, fõleg a coop játékokat szeretem nagyon, de ezek ellenére megveszek egy Mass Effect-et vagy egy L.A. Noire-t, Castlevania-t is 😊

Zomil
Multi témához hozzászolva: én meg spec. szinte csak az olyan játékokat keresem ahol van multi is 😊
Sokkal jobb haverokkal hülyülni egy játékban, mint egyedül csinálgatni küldetéseket...vagy legalábbis én jobban élvezem igy a játékokat...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Game-rõl 2400FT kiszállítással errõl az edigitalról 1990+990 szóval nem olcsóbb!

Next PC upgrade: 2022

mooo
Csütörtökön lejáró Zavvi kód kell-e valakinek?
arty
egyébként a folyószámlád 13milláig állam áltam garantált MINDEN banknál. az ukrán kintlevõségek mellett pedig a "nemmegycsõdbe" az OTP-re pont nemigazán igaz 😄

Forza.

arty
(otp-s bankautomatábol akartam felvenni - az volt közel és az akkori bankomnál mindenhonnan ingyen vehettem fel - 100k-t levettem VOLNA, de hibát dobott a bankautomata. otp mégis levette (havi fizum akkoriban 35k volt) és hónapokig leveleztünk (egy levélváltás: 40nap, ami a max határidõ is volt), fiokvezetõig panaszlevél, stb mire megoldódott az ügy... ezután kb 6 hónappal késõbb felhivtak, hogy "na, megoldodott?" ... elõtte otp-s voltam, ahogy bevezették a 100forintos havi tételt váltottam. akkor kellett volna lelépnie mindenkinek, hogy érezzék, ez nem menõ... késõbb minden bank bevezette, mert nem lett tömeges elvándorlás)

Forza.

Carlos
De legalább nem megy csõdbe...Vagy ha igen, akkor már úgyis minden mindegy.

Amúgy rablóbanda mind, csak valaki jobban, valaki kevésbé.

Þór vígi þessi rúnar

arty
(ha valakinek összejön 150k utalásokból, akkor k&h vagy citibank is kínál full 0ft-os csomagot

voltam otp-s (rééégesrég), legeslegalja

Forza.