Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
( valaki a Bándzsinál rákattant a magyar témára, de jól tette, ettõl még értékesebb, hangulatosabb a játék számomra ).
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Én akarok olyat! 😊
Dr. Halsey igazi kávéfüggõ volt 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Süt róla az igényesség. Imádom benne, hogy tényleg olyan, mint egy igazi napló, firkák, rajzok, kávéfoltok... 😊
Két kedvenc képem:

A napló nagyon tetszik, kifejezni sem tudom, hogy mennyire, plusz a kismillió feljegyzés, kártyák nagyon profivá teszik az egész csomagot! Tényleg azt az érzetet adja az egész, mintha egy eltûnt csomagot találtál volna meg, és most elsõkézbõl betekintést nyerhetnél a spártai projektbe. Nagyon profi!
Amúgy azért vettem ezt a kiadást, mert egyrészt olcsóbb, mint a sima (<#wow2>#wow2>), másrészt utánaolvastam, és van némi magyar vonatkozása is a Reach-nek (a naplóban is).
Reach Coop majd esetleg?
Napló hogy tetszik benne? Érdemes elolvasni még játék elõtt, sztem az is minõségi munka 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha valaki jonne multizni, akkor vegyen fel nyugodtan, norcii15 az id-m.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De asszem tavaly is jun 27 korul kezdodott , akkor vettem titan questet 2.4 euroert.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Ebayen vettem egy játékot, és a kapcsolatfelvétel után megkaptam az egyén paypal címét, ha a következõk szerint járok el akkor sikeres lesz az átutalás?
Paypalba belépés után:
Send Money...Personal fül , Gift opció bepipálva !!!! FONTOS !!!!
és A megadott EmailCím a címzett az összeg pedíg a weboldal szerinti.
Illetve a paypal automatikusan úgy emlékszem levonja a pénzt az otp-s számlámról,
Így helyes?
NEOreg3 (#25591): valahogy minden Steam akcióhét elõtt úgy gondolom, vajon mit tudnának adni, ami érdekelne is, de mindig sikerül kitalálniuk valamit...😊
/*WTF?!*/
de senki ne vegye ezt készpénznek
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sokkal jobb haverokkal hülyülni egy játékban, mint egyedül csinálgatni küldetéseket...vagy legalábbis én jobban élvezem igy a játékokat...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Forza.
Amúgy rablóbanda mind, csak valaki jobban, valaki kevésbé.
Þór vígi þessi rúnar