Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Arra felé sok a jólelkû ember? 😄
jAsOn VoOrHeEs
TheHut 10%-os kód, még holnap éjfélig érvényes.

1367-YRXD-CCMF

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Daell Drow
Nem tudom mi az a masik game hogy jul 5-en adjak fel.
De nyugodtan rendeld meg ujra, (ugyse egyszerre kuldik el, plane nem is biztos hogy egyszerre fog megjonni) amint leszz raktaron akkor adjak postara.
En is rendeltem mar ugy pakkot hogy kulon kulon jott meg 2 het elteressel.
Daell Drow
Ertem, aszitem mar valami ujabb hejesirasi lebaszas.(sokat kapok)
Nalunk ilyen problem nincs, falun mindenkit ismer a psotas. Azt is tudja hogy egyedul en rendelek kulfoldrol az egesz faluban. <#nevetes1>
Totti5
Arra ment hogy nekem is voltak, a postás le is baszott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bence94
Akkor próba újra ? Emiatt felvetõdik egy újabb probléma... Én két játékot rendeltem egyszerre és elvileg júli 5-én fogják feladni.Azt is feladják ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Daell Drow
problem?
Totti5
Hajjaj😊

Daell Drow
Es nem voltak kerdojelek a hosszu maganhangzok helyett?
Daell Drow
Hat nalam sincs tobb minden, csak a mobil es a mail cim van pluszban megadva. (de az nem kotelezo)
grebber
Én ékezettel adtam meg és kihozták eddig mindig!

Next PC upgrade: 2022

Bence94
De én alapból ékezet nélkül adtam meg a címet <#falbav>
Így néz ki nálam hamis elõ nevekkel.

Daell Drow
Mindenkepp ekezet nelkul toltsd ki(Nev, utca).
Elso rendelesem ekezetes volt nem is volt vele baj, a kovetkezo mar tiszta kerdojeles volt. Utana modositottam ekezet nelkulire es azota sincs problema.

Par hete rendeltem 3 game 10 font akcio kereteben 9 jatekot. azok atlag 1 het alatt itt voltak. Abbol mar csak 1 Prey hianyzik ami azota sem jott meg, gyanittom valamelyik posta kolyke tolja most vele.
Bence94
Valaki segítsen nekem! Nem igaz, hogy nem tudom elkölteni a pénzem se már mert itt vagyok b+isztánban...
Tehát: Május elõrendeltem a duke nukem forevert meg a Morrowindet (ezt fel se adták még mert 1 hónap alatt "szerzik" be)
Júni 10 (DN F megjelenése) óta vártam a játékot, elõtte persze jelezték feladták és leszedték a pénzt is.

Júni 24 : Kaptam mailt meg üzit is a zavvitól:"Bocsi, de visszaküldték nekünka játékot és semmit nem mondta, hogy miért így visszaadjuk az összeget.Próbáld meg felvennia kapcsolatot esetleg a postáddal és/vagy javítsd címedet"

Zavvinak üzentem de nem válaszolt még most se.Postának próbaképp írtam mailt, de a válasz az hogy õk azonosítószám alapján könyvelik el a dolgot és anélkül nem tudnak vele mit kezdeni.Esetleg adjam meg a pontos címem ill. a feladó címét és amit küldtek s talán ránéznek a dologra...

Most néztem a pénz már itt csücsül újra a számlámon.

Mit tegyek ilyenkor ? Ki szokott még tõlük rendelni illetve mondja meg nekem, hpgyan van neki kitöltve a címük a beállításokban ?

Elnézést a nagy postért, de nem hagy nyugodni a dolog és jó lenne már a végére járni.

w77d
nézd ki szenegál hívószámát, találomra hívj fel ott valakit aztán beszéld le vele XXD

pointer4
Nincs itt egy jó lelkû ember az alábbi országokból, aki megrendelne nekem egy 4$-os cuccot, és továbbpostázná kishazánkba?

Természetesen állom a költségeket, paypalon azonnal át is küldöm az illetõnek, vagy átut.
IMYke2.0.0.0
lolSL nagyon durvát szólt Indigónak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Smuge
Mi történt?

Carlos
Helyes, helyes!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a hasznos linket.
Eldurvulás esetén alkalmazni is fogom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Köszi.
Reakció: <#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Elküldtem, privátban.

IMYke2.0.0.0
Természetesen. Töröltem is.

Carlos
Ki volt ez a paraszt?

Þór vígi þessi rúnar

Köszönöm!

Arra még megkérhetlek, hogy ezt a hsz-edet is töröld, hogy ennek a hülye hsz-ének még csak az emléke se maradjon fönt!?

Köszi!

artschi
erre vártam már, megvéve!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

4 fõs coop-al rendelkezõ Republic Commando? Instant vétel lenne.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Daell Drow
Ne is mond, a kotor 1 es JK mellet ez a harmadik legjobb star wars jatek szamomra. Es okolbe szorul a kezem, hogy nincs folytatasa. Ma mar siman tudnanak belole egy 4 fõs koperativot csinalni, ami szerintem nagy siker lenne.
IMYke2.0.0.0
Mit mondtam a durva személyeskedésrõl?!
Egymás felmenõinek, rokonainak szóban lemészárlása meg egyenesen vérlázító!
<#falbav>

Erre szintén remek példa a Star Wars: Republic Commando. Nagyon élveztem, jó játék sztem, de nagyon köcsög módon fejezték be, és sajna semmi hír a folytatásról 😞

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Amúgy igazad van, persze, hogy igazad van, nem is vitakeltõnek szántam ezt a cliffhangeres dolgot, csak muszáj voltam kiírni magamból, mennyire bosszant egy-egy játék végi nagy semmi... 😊

Mondjuk az újabb R6 már régen nem az, mint a régi, és ez, ha jól sejtem, igaz a GR-re is. A régi játékok folytatásai is gyakran akkor kerülnek elõ, ha valaki hasonló kategóriában robbantott. Végül is a BG&E esetében játékmenet szempontjából ez lenne az Arkham Asylum, de ez utóbbinál nyilván inkább a franchise ereje kellett robbantáshoz.
Fúú, Dallas 😊 Ha jól emlékszem, a Bobby elütése is épp ilyen volt, szerencsétlen nagyszülõk meg hónapokig izgultak, hogy mi lesz vele xD

A legnagyobb cliffhanger a szezon végén szokott lenni - legalábbis a Dallas óta mindenképp 😊 Persze sorozatja válogatja, sok esetben a szezon lényegi szálait elvarrják, viszont bedobnak egy olyan úgymond átvezetõ csavart, ami miatt epedve várja a rajongó a következõ évadot.
Sajnos a XIII esetében nincsenek reményeim. Sokkal nagyobb bevétel egy újabb R6 vagy GR, vagy fõleg az AC sorozat, természetes, hogy a Ubisoft ezt erõlteti, amíg lehet. A Beyond Good & Evil fejlesztése is elég nyögvenyelõs, csak egy kis csapat dolgozik rajta.

Mármint ez rendben is van egy tévésorozatnál...

eredeti szándék szerint

Ez rendben is van egy sorozatnál, aminek a következõ részét meg tudod nézni mondjuk a jövõ héten, de egy játéknál már az ilyen ötleteknek nem nagyon tapsolok, fõleg, ha tudni sem lehet, hogy mire számítson az ember, lesz következõ rész vagy sem.

Oké, mondjuk egy hosszú képregénysorozat alapján készült játéknál még meg is érti az ember, mert adott a forrás, azt kell valahogy különálló részekre gyúrni, ami nem mindig egyszerû.

Ezen lehet vitatkozni, de a cliffhanger "intézménye" egyértelmûen a potenciális nézõk, olvasók, játékosok érdeklõdésének szinten tartását szolgálná eredeti szándék szerint. Szóval ez nem afféle hóbort, hanem ettõl remélik remélik a majdani folytatás minél nagyobb sikerét.
Lehet, hogy igazad van, én látatlanban nem tudom megítélni, hogy tartalmilag mennyire fért volna bele. Az mondjuk valószínû, hogy mivel folytatásra játszottak, a cliffhanger tervbe volt véve. Ugyanakkor ez esetben mégiscsak kész van a sztori, csak játéknak nincs feldolgozva, szóval végül is ilyen szempontból mindegy, hogy az utóbbi miként zárta, pontosabban nem zárta le.

Amúgy ki tudja, idõvel kaphat ez is folytatást, elvégre szokás régi játékokat leporolni, lásd Alice: Madness Returns (mondjuk ennél az elsõ rész be lett fejezve, de sokáig úgy tûnt, hogy a rajongók hiába várnak újabb adagra), illetve úgy néz ki, hogy a Beyond Good & Evil is megkapja pár éven belül második részét, márpedig Jade története sem lett éppen annak idején teljes egész.
Hogy mennyien várják, az szerintem nem attól függ, hogy van-e rendes lezárása egy résznek, vagy sincs... Példák sokaságát tudnám sorolni.

Ez a Valve-féle epizódikus megjelenés meg totális csõd. Imádom a HL-eket, szóval nem a játéknak kívántam bukást, de azt kívántam, csõdöljön be ez az üzletpolitika!

Megvan a képregény végig (angolul, sajnos magyarul csak az elsõ 5 rész jelent meg), szóval ismerem a sztorit, és van benne olyan pont, ahol sokkal tisztességesebben le tudták volna zárni.

Kis SPOILER: ugye a játék végén nem derül ki, hogy ki a Numer I, de késõbb, asszem a 8. rész környékén kiderül, és habár "igazságtételre" nem kerül sor, ott marad az elvarratlan szál, de simán jó lett volna egy elsõ rész lezárásának az a pont. Sokkal kevésbé lett volna cliffhanger-es. (És ez a rész már sok évvel a játék készítése elõtt megjelent, szóval ez nem lehet kifogás.)

Zomil
gondolom azért, mert ha le lenne zárva akkor kevésbé várná sok ember a folytatást? 😊

meg jopár játékot egyszerüen nem tudnak ugy megcsinálni, h legyen lezárása, mert komoly történetet akarnak köré...lásd hl2...csak aztán sokszor nem ugy történnek a dolgok ahogy a fejlesztök szépen elképzelik...persze nagyon jol hangzott h évente 1epizod...csak a valve eléggé maximalista játék készités terén, ezért teljesen tarthatatlan volt az epizodikus megjelenés...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A XIII egy képregénysorozat adaptációja, szóval ha más médiumból is, de megismerheted a sztori folytatását, másrészt érthetõ, hogy alapból nem igazán fért volna bele egy játékba. Egyébként magam nem ismerem a történet részleteit és terjedelmét, illetve hogy melyik szál mikor lett elvarrva, de tudtommal a teljes sztorit az eredeti író is csak 2007-ben, azaz négy évvel a játék megjelenése után fejezte be.
Amúgy ezt továbbra sem bírom megérteni... Mi a fenéért terveznek egy játékot eleve trilógiának? Nem bánom én persze, ha egy jó játéknak több része is van, de az ilyen cliffhanger-es dolgokat rohadtul utálom. Nem jobb lenne, ha készítenének egy szép kerek történettel rendelkezõ játékot, és miután látják, hogy mennyire fogyott jól, annak függvényében hozzáláthatnak egy következõ epizódhoz (vagy nem). Esetleg hagyhatnak egy kiskaput a folytatásnak, hogy felcsigázzák a rajongókat, és várják az új részt, de tényleg csak egy pici kaput, egy elvarratlan szálat, ahonnan tovább folytathatják a sztorit. Egy 8-10 órás játékban amúgy teljesen jól el lehet mesélni egy kerek egész történetet.

Még az egyik legkedvesebb játékomnak is csak alig tudtam megbocsájtani a végén a cliffhangert (XIII), mentségére legyen mondva, hogy amúgy a sztori nagyjából így is egy egész volt. Az Advent Rising is ugye egy trilógia elsõ darabjának készült, aztán az eladások nem azt hozták, amit vártak, szerencsétlen játékos, aki csak pislogott az elsõ rész végén, és várta a folytatást, az meg le lett szarva...

Akkor így sajnos 2 fillért nem ér az egész...

Totti5
Simán, kellemes letölthetõ olcsójáték 1-2 érdekes megvalósítással és jó hangulattal, már ha szereted a hajós katasztrófa filmeket, de mivel epizódikus így az 1/3adánál elmegy a kép és csak nézel ki a fejedbõl hogy mivan, fõleg hogy semmi jel nincs a folytatásra mert szarul fogyott.

Shep
Hát annyit megér de többet nem nagyon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Egynek elmegy annyi pénzért!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
jó game?