Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Az utolsó pár napban is érvényes lesz a leárazás...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Dehogynem lehet. Steam menü, offline mód, játszol.

[merlinw.org]

The Protector
Faszom ebbe a csicska kurva geci Steambe mert akkor legalább Singleban játszhatnám a játékot demég azt sem lehet.

Utólag visszavonnám a káromkodást de nem akarom mert a steamet utálom az itt levõket meg kedvelem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Most ne akarjatok semmit csinálni, mert rárepült a fél világ az akcióra😊 Vagy véletlenül indították el az akciót korábban és most állítanak mindent vissza😄

[merlinw.org]

wesker24
Asszem a steamnek annyi ! Mert nálam be se jön !

Amugy nekem se akarja nagyon beregelni !
lolSL
írj a steam supportnak

The Protector
Hát még mindig nem nagyon akarja beregelni az AVP-m.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wedge31
A SH Homecomingra valszeg vevö leszek, mert a dobozos verza ritka mint a fehér holló...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

balee4
Tegnap jelent meg, ma már olvashatom is. Mióta vártam rá.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
Pár játékon már van pár %-os mínusz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wesker24
Akkor lehet mégis ma kezdödik csak elszurta a steam !
artschi
aham, gondoltam, hogy ilyesmi lesz, de remélem, nem csak erre a 2 játékra 😛

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zzeN
Steam fórumán már találgatnak. Vki azt mondja, h tavaly 264 órán át, vagyis 11 napon át tartott a summer sale.

wesker24
Habár nekem is 264 óra van hátra de lehet hogy a steam elkurta az egészet és ma 19-töl indul az akció !
artschi
ja ok

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
Hagyjad õ a jövõbõl jött!

Next PC upgrade: 2022

artschi
hát nemtom, nálam 264 óráig tartó Peggle akciót ír a Steam a fõoldalon...

szerk.: a Steam-en belül pedig ugyanennyi óráig tartó akció a Blue Toad nevû játékra...

zzeN
<#conf>

lolSL
na indul a nyári steam leárazás.

Totti5
Witcher 2 pedig PCs port lesz 360ra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

HappyHunter
Igen, kifelejtettem a "például" szócskát.

Be happy. :) Running!

Totti5
Vannak 360, PS3 és PC portok is ( Wii, PSP és egyéb is ), ez oda vissza mûködik...

Totti5
Ragét egyszerre fejlesztik tehát egyik sem portja a másiknak. Olyan esetekben lehet portról beszélni amikor késéssel ültetik át, kezdik el a másik platforma való fejlesztést ) pl a Fable 3 PCs verziója xbox 360 port.

"A számítástechnikában a portolás egy adott szoftver adaptálása egy olyan környezetre, amely eltérõ attól, amelyre eredetileg fejlesztették."

HappyHunter
Port az amit elõször konzolokra fejlesztenek, majd úgy döntenek hogy kiadják PC-n is ezért átportolják. Több grafikai beállítás, billre és egérre optimalizált irányítás meg a technikai része.

Be happy. :) Running!

Ha külön fejlesztik (pc-re, box-ra), akkor az nem port? Vagy valamit rosszul tudok?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Megnézem majd hogy felkapod az egeret belendíted és eldobod a fizikának megfelelõen😄D

IMYke2.0.0.0
Nem attól port egy "port", hogy késõbb jelenik meg 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ha egyidõben jelenik meg, akkor nem igazán lesz port....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
az az alap fegyver
konzolon az auto aim az ellenfelek felé pörgeti
bár gondolom pc-n is mert fosport lesz

Totti5
Bumerángal kell majd nekiesni az ellenfeleknek benne vagy mi célból adják hozzá? <#zavart2>

Shep
Hát szerintem a gond inkább ott van ,hogy szerintem nem funkcionál bumerángként bár lehet tévedek és akkor mondjuk jól jönne, mikor a tyúkot kell elkapni, ezzel csak simán lehajítanám 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Akkor okés.Próbálkozok vele.A multijat amugy imadtam csak tul sok volt az E betû huszár.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Daell Drow
Singleben sehogy sem telepited, neten tudod csak.
Berakod a lemezt, bejon a steam. Beirod a kodot, aktivalaj es utana lekzedi a 2 lemezrol fel rakni a gamet. A maradekot meg a vegen steamrol lekapja.
Jo az a lemez en is nemreg vettem meg 1000 forintert, elsokiadasos igaz zavvirol.
The Protector
Okés.Köszönöm a segítséget.
Mellesleg most voltam életemben elõször a CD galaxisban.Eddig csak rendeltem onnan.Hát jó üzlet de valami tök szép 576 szerûre vártam és helyette volt egy bazi nagy pult és 2méterrõl lehetett nézegetni a játékokat.A kiszolgálás meg átlagos volt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Zomil
párszor probákkozzál(többször probáld telepiteni), néha kiirja, h a steam szerverek elfoglaltak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

The Protector
Ahham.Értem.De hogyan telepíthetem fel singleben.Mert nekem a steamet löki be a kis rohadék.És azon belül kell írnom a kódot.

Most akkor azért nem megy mert az 1300Ft-os AVP el van cseszve vagy mert mindenki a TF2-õn nyomul és le van terhelve?

Daell Drow
offline is nyomhatod a singlet, csak telepitesnel kel a net.
Var egy kicsit vele, most a sok TF2-es ingyen pistike ra van szabadulva a steamre.
The Protector
Ahham.És addig singleben sem lehet játszani?Vagy tök hasztalan most egy darabig akkor a game.Mert kedvem lett volna gamezni vele meg a multit is megnéztem volna.

Jaka923
Várni kell, mindenkinél jelen van ez a hiba.

The Protector
Hy.Vettem egy AVP-t de csak steammel engedi telepíteni ami nem is baj de nem tud csatlakozni a kulcsommal a steamre és telepíteni sem enged.

Azt írja h nem elérhetõek a steam szerverek.Vkinek 5let?

Guren
akarom

Carlos
Hát az a bumeráng bazira kell egy játékosnak, akik arról híresek, hogy kimennek a természetbe...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
PC-re nem ilyen?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
RAGE Special Edition

The edition comes with an individually numbered print from the game, a wing stick (!), gang badges and the DLC that will also come with the Anarchy Edition

Kongy
Brink 6k CDG-nél, mivan, tán nem veszik? 😄 Megértem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bakvarnyu
Annyit tudok hozzátenni , hogy 10 cd-t rendeltem zavvi-ról június 6-án és eddig 4 db jött meg, mind egyesével csomagolva , még amit aznap adtak fel azok is <#vigyor3> . 3 db elvileg úton van, többi 3 még mindig "awaiting stock".

Daell Drow
Ha akkor rendelted amikor meg lehetett, es most nincs. Akkor meg kapod majd, ha lesz raktaron ujra. De ez akar hetek/honapok mulva lesz, addig asszem "Awaiting Stock Pick" van a jatekhoz irva.

En is mar 1 eve vettem diablo 3-t elovetelben, es meg mindig nem jott meg mert nincs raktaron.<#idiota>
w77d
biztos vagyok benne XXD

Bence94
Morrowind a másik.Duke-al együtt rendeltem ügye duke nem jött meg,a másiknak 1 hónap az átfutási idõ így elvileg júli 5-kor lesz/adják fel.Mondjuk félek attól is, mert most rákerestem és a goty verzió már nem volt listán. Ha megrendeltem, amikor még lehetett megkaphatom ?

Valaki tudna adni egy zavvi kedvezmény kódot ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..