Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hardverapro-n pedig láttam Mass Effect-et. Hogy CE volt-e, azt már nem tudom.
De kutasz sok Collector's Edition-t árul: Ha majd mûködik a szerver, ezen a linken megnézheted.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

xD Pont most akartam felrakni a Longest Journey-t, de nem találom.Amúgy sokat nem kapnál értül a Longest Journey még a gamestarhoz volt anno,nekem is az van meg csak épp nem találom a lemezt.
Még szeretném nagyon beszerezni a mass effect 1 collectors edition pc változatát de újonnan már nem találom sehol csak a boxosat.😞

IMYke2.0.0.0
Ha nem használtat akarsz, akkor pedig marad a külföld - vagy valami junky kínai oldal, és imádkozhatsz, hogy nem felhasznált kódot vetetnek meg veled...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem akarok használtat venni csak van valami serialos külföldi oldal ahol 2k-ért kb meg lehet venni, csak a kódot.Bár a cdgalaxinál is csak azt adnak csak ott 4000.

arty
jah, aztán még 2 hét az accountod ellenõrzése 😊 legalábbis nekem hitelkártyámrol lekaptak 200 forintot és egy kodot raktak az utalás közleményébe és azt kellett beirnom, ezzel élesitettem a paypal accom.

Forza.

Daell Drow
En itt vettem par honapja, Fontban valtotta es igy kb 2930 ft volt. Ennel olcsobban nem nagyon talaltam.
IMYke2.0.0.0
Mennyit kérsz értük?

Tinman
Nekem is, hibát ír ki pedig éppen fel akartam dobni a Longest Journey dobozosomat, meg a Dreamfall-t... na majd este :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Jelenleg - érdekes - a hardverapro.hu szerver 503-as hibát dob.

IMYke2.0.0.0
Banner - "Használ" - "Hardverapro" link odavisz.

Esetleg tudtok egy oldalt ahol meg lehet venni a bc2 vietnamot olcsóbban, mint a cdgalaxisnál?

ja tényleg ez nem is jutott eszembe, akkor meg kéne adnom neki a saját regemet, de azon van más game is, pl mirrors edge, mass effect 2,bc2.
Hát majd meggondolom.Igazából sajnálnám eladni mert új áron vettem 10-ért most meg szart se ér már.

IMYke2.0.0.0
Ha csak így átadod neki, akkor bizony nem fog tudni játszani vele.
Nem tudom, hogy van-e mód rá, de ha igen, akkor egyszerûen töröld a profilod alól a MOHA 2010-et, és õ majd feltelepíti otthon, egy saját EA Account alá.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm.

Carlos
Nekem is mókás lesz a hétvégém. "megjött" a heroes VI beta kulcs...

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok, megvan a medal of honor eredetibe de én nem használom.Gondoltam odaadom haveromnak had használja csak érdekelne hogy lehetséges-e.Ugyanis a bc2 is ugyanarra az email címre van regelve és teszem azt ha én bejelentkezek mert épp bc2-ni akarok akkor az illetõ tud-e medal of honorozni, vagy fordítva.Nekem tényleg csak porosodik itt alig használtam, eladni nincs értelme mert az új ára is picsafüst.Meg csak olyannak adnám akibe megbízok.Csak nem akarok úgy járni hogy õ épp játszik vele és én meg addig nem tudok bc2-ni.

Tinman
Kb. 10 perc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ahogy gondolod... tényleg csak 2 kattintás lenne, aztán majd utalsz, amikor ráérsz :-)

IMYke2.0.0.0
Mennyi idõ alatt is készül el egy Pay Pal account?

IMYke2.0.0.0
Azért köszönöm, hogy segítenél. Kedves Tõled.

IMYke2.0.0.0
Nem élet-halál a beszerzése , és most két komoly fordítási projektem is van - csak arra gondoltam, ha "két klikkes" a vásárlás, akkor ezt a ~9 júrót még kibírom.

Dobozosban sokkal-sokkal jobban szeretném a GOTY-t. De, ahogy írod, egyáltalán nem kapható. E-bay-en meg pofátlanul magas áron árulják.

Tinman
Nekem is a dobozos Goty van meg, ezerkilencé' vettem anno és még volt belõle... mondjuk azóta is mondogatják páran, hogy tegyem össze a két kezem az ügyben, mert olyan jó boltot csináltam.

Segítsek Imi?

arty
bár esélyes, hogy az akciokrol ezzel már lekésel...

Forza.

arty
regelj egy paypal accot, utána tudsz

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hát, én megvenném ezt: The Elder Scrolls IV: OblivionŸ Game of the Year Edition Deluxe
DE nincs semmilyen netes kártyám, csak a bankkártyám/számlám.

Elfelejtettem, ezért megkérdem, így (hogy) is tudok vásárolni a gõzösön?

Tinman
Egy órája nézegetem a hihetetlen, fantasztikus és utolérhetetlen Steam akciókat, de eddig csak ennyit tudtam kinyögni: Ez valami vicc?

Izzadok azért, hogy valamit megvegyek, mert vonzó az ár, de eddig semmit nem sikerült...

Carlos
Képet!

Þór vígi þessi rúnar

Smuge
Ezt nem hiszem el. Milyen anyagból van az a szobor ? 😄

bakvarnyu
<#vigyor> Én ezt a játékot nyertem vagy 2 éve de még egyszer se telepítettem fel, pedig állítólag nem rossz.

Daell Drow
Aki nem vart a TDU2-vel az jol jart, most vettek egy kicsit vissza belole.
Mar csak 50% vagyis 10 euro, ennyire kapkodtak volna?
w77d
Gyerekek egy észrevétel és jótanács Witcher 2 CE tulajoknak: a gerart szobrot ne a dobozban tartsátok, mert kegyetlenül penészesedik!!! Nálam geralt bácsi úgy kiszőrösödött hogy öröm volt nézni. Ez lenne a kissebb baj,de a penészgomba párásít, ezért minden más tartalom is rongálódik a csomagban. Én még időben észre vettem és inkább kiköltöztettem a figurát a polcra, ahol süti a nap.

The Protector
Elõszörre tölteni akart de most hála Istennek elindult lemezrõl.Köszi amúgy a segítséget.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rage47
lemezen rányomsz az installra
The Protector
Ne haragudjatok de valaki legyen szíves elmagyarázni hogyan kell.

Elfogadta az AVP kódomat és tölteni kezdte a játékot ahelyett h lemezrõl telepítené.Mi a pontos menete a dolognak steames reggel de lemezes telepítéssel.?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

NEOreg3
bit trip runner beszerezve

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wesker24
Nah Oblivion GOTY megvéve !
artschi
bocs, már csak 4.99 euró 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
TDU2 5 euróért...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Akkor meg csak nekem van igazam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mindenki meneküljön amerre lát... Steam 10 napos nyári akcióhullám !!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Daell Drow
Na holnap megyek bankba, aztan egybol metro 2033 lesz az elso vetel. Kb 1800 ft, annyit siman meger.
MerlinW
+1

[merlinw.org]

wedge31
Moxxit leszámitva szvsz mind jó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wesker24
A Zombisat én is gondoltam hogy megveszem de eddig a Claptrap-es tényleg annyira jó mert nem túl jókat olvastam róla !
lolSL
zombisat, esetleg claptrapet

wesker24
Ahogy láttam az összes Borderlands DLC 2 Euro !

Melyiket érdemes megvenni a Knoxxon kivül ?
Jaka923
A Steam ellenes, dobozos játékok fanjai, hogy fogják utálni ezt a topikot ezekben a napokban<#eplus2>

MerlinW
Te, meg a hatalmas szíved <#idiota>

[merlinw.org]

NEOreg3
na akkor ezt megveszem az összes steam barátomnak!<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN