Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A zenei lemezen a játék zenéi vannak, vagy egyéb, "kiadatlanok" is?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én meg már aznap vásároltam vele... az csak formaság!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Steamre baromira fölösleges a Paypal... Fõkártyával is nyugodtan vásárolhatsz (én is ezt tettem már számos alkalommal és nem fosztottak ki)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Aztaqrva!!! <#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ú, hány éve vágytam erre a kiadásra, és most végre megjött, az NFS Porsche legspécibb kiadása volt, még az USA-beli kartondobozosoknál is ritkább, a fémdobozos 40 Jahre 911, csak Németországban adták ki 2003-ban, a Porsche 911-es 40 éves évfordulójára, itthon még nem is láttam ilyet. Most pedig ennek örömére újból kijátszom az evolution módot. 😊

w77d
milyen kép? raktam már képet...

Carlos
Kép? <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

Guren
egy próbát megér

w77d
amúgy szerintetek van értelme felkeresnem a kiadót a penészedés ügyben? végülis a 20 ezer ft-os CE-met szétbaszta, károsodtak és hajlottak a doboz részei, a kis kézikönyv lapjai összeragadnak stb...

zzeN
Téényleg, csak az a vastagságát néztem😄 Nem sokáig lesz így ne aggódj.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nincs bajom a dlc-vel de baromira nem éri meg, ár/érték aránya elég pocsék.
majd 2000ft és 2h játékidõt garantál csak,vagy még annyit se, legalábbis a me2 esetében.Ráadásul már többe kerül 1600bw pont mint maga a játék ha az összes dlc-t meg akarnám venni hozzá lenne vagy egy 10-es.

w77d
kb enyém is ilyen, csak a fénykép kiégette világító fehérre. De az tuti, hogy ez nem olyan színû, mint Tinman kollegáé.. te amúgy dobozban tartottad? gondolom nem, egyébként már borotválhatnád a fõhõst XD

Guren
az új magyar lexikont használni monitoralátétnek 😞

IMYke2.0.0.0
Ez meg mintha "márvány kék" lenne...

IMYke2.0.0.0
///Mûködik a hardverapro.hu...

zzeN
Enyém se 100%-os fehér:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
"Gyûjteményrõl: Gyóvanna', majd szépen lassan adagolom :-)"

Rendkívüli módon leköteleznél! Tudom, hogy nem egyszerû, és fáradtságos meló, meg nagy meló, de akkor is: <#worship>

Tinman
Hihetetlen... idehaza vettem, elõrendelve a galaxistól, igaz pick-pack ponttal, így már volt aki végigtolta, mire én mehettem érte :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen, ebben igazad van... sajnos az én 2000 Ft-os DLC-m is tartott, erõsen kivesézõs tempóban 5 órán át, nem érte meg a pénzét, ha így nézem...

Gyûjteményrõl: Gyóvanna', majd szépen lassan adagolom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én is így gondolom. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Vannak kivételek. Egyetértünk.

Én például a "Fallout 3" és a "Borderlands GOTY" esetében éreztem úgy, hogy a DLC-k egésszé tették a játékot, és maximálisan megérték az árukat (illetve megérték volna, ha külön veszem õket...).

De, mint tudjuk, ez a két játék - meg talán még 1 kézen megszámolható másik - a ritka kivételek sorát erõsítik.
Általánosan elmondható, hogy a DLC-zés egy burzsoá diktatórikus játékipari mechanizmus.

w77d
nem tudom... bár ezek szerint cserébe nem penészedik, te jártál jobban... az is lehet, hogy a tied egy késõbbi széria és észre vették a rohadékok hogy erre bizony rákap a gomba és lekenték valamivel, vagy más anyagból nyomták..

Nem lehet hogy több kiadás van, hogy máshol vetted és azért barna, másnál meg fehér.

Tinman
WÁT DÖ GÁDDEMN HELL?!!<#wilting>

Tinman
BEXAROK!!!

Miért barna az én szobrom!

Rendesen, szépen, le van festve barnára ^^

w77d

még a gyári képeken is fehér

Tinman
Ez a kérdés sem ilyen egyszerû.

AC: Brotherhood-ot nem is olyan rég vettem meg XBOX360-ra.
Végigvittem, de még a végigvitel elõtt MEG KELLETT vennem a 2000 Ft-os DLC-t hozzá, mert egyszerûen bele vagyok bolondulva a játékba, egyszerûen úgy éreztem, hogy az nem lehet, hogy én kimaradjak valamibõl, ami ehhez a játékhoz kötõdik...

IMYke2.0.0.0
Könyörgöm, csinálj ilyen képeket a gyûjteményed minden tagjáról! Még mielõtt megszabadulsz tõlük!

Sehol az ég világon nem találok ilyen CE képeket... vagy csak fosadék minõségben.

w77d
írd be a google-ba hogy witcher 2 ce, csak fehér szobrot találsz..

IMYke2.0.0.0
<...>az már nekem lehúzásnak számít."

Szerintem, minden épeszû ember így gondolja. Én legalábbis épeszûnek tartom magam.

wesker24
A Metro 2033 simán megér annyit én is akciósan vettem anno 7.5 Euróért !
Tinman
BARNÁRA VAN FESTVE GYÁRILAG ^^

Néztem a me3 ce kiadását, már elõ is rendeltem de nem tudom hogy azt kéne-e.Remélem lesz egy olyan verzió amiben mind a 3 rész benne van, az összes dlc-vel meg mindennel annak nagyon örülnék.Bár megvan az elsõ részbõl a gyémánt a másodikból a ce kaidás.De a dlc-ket nem vettem meg hozzá, az már nekem lehúzásnak számít.

IMYke2.0.0.0
Age of Wonders: <#eljen><#eljen>

w77d
pedig az minden képen hófehér... a tied ezek szerint már megérett XXXD

w77d
az biztos, hogy nagyon rákap 😄

Daell Drow
durva, lehet valami olyan adalek van a szoborban ami fincsi a peneszgombanak.<#idiota>
zzeN
Mintha drágák lennének.

Tinman
Az én szobrom, gyárilag BARNA!!!!!

WTF?

Az enyém is elég bõ verzió, egy hangulatnovella,bunus cd a dlc-vel.
A cdprojekt fordította és nálik is regeltem de a cdgalaxinál vettem anni 6000-ért.

w77d
nna egy pár friss kép azért:

itt látszik hogy a dobozban még mindig ott van a szobor körüli részen a penész, majd ma leírtom onnan

ezeken a képeken látszik, hogy a játék doboza átnedvesedett, meghajlott

itt meg bár tegnap lecsuszatoltam még mindig találtam egy picit, bár ez lófasz ahhoz képest, ahogy kivettem...

jah és kellemes pince szaga van a cuccnak..

Daell Drow
Szerintetek 1800ft-ert a metro 2033 megvegyem. (nagyon kene) Vagy varjak hatha meg lesz napi akcioban?

Kozben meg bosszant hogy ilyen jatekok nincsenek sose akciozva. A pc-world 2000-es cd-en levo demoba, az elmult 11 evben legalabb 100 orat beletoltam.
Tinman
Szerintem is! :-)

IMYke2.0.0.0
Nekem pont az van meg - mármint a novellás. Az volt az elsõ kiadása. Tudtommal.

Tinman
Én is így tudtam!

Nemrég adtam el MAss Effectbõl a lehetõ legbõvebb verziót, abban volt egy hangulatnovella is... szerencsére találtam egy mûkedvelõt, aki pont ilyenre vadászott :-)

Persze gondoltam hogy nem a gs-t árulod csak nem biztos hogy el lehet adni, bár lehet megveszem ha megtetszik elõfordulhat.De úgy néz ki le kell torrenteznem mert nem találom az eredetit😞

Daell Drow
Mass Effect 1 CE pc-s verziot nem fogsz talalni, ugyanis olyat nem is csinaltak. Csak xbox-os verzio van belole.
Tinman
Nem ilyen egyszerû ez a kérdés... ne tessék egy eredeti, elsõ kiadásos, NAGYDOBOZOS Longest Journey-t egy papírtokos GS melléklethez mérni... ezért nem is szeretném itt "hirdetni". Akit érdekel, az majd megtalálja és megbeszéljük :-)

Sima változat megvan, vagyis a gyémánt kiadás de elég nagy rajongója vagyok a sorozatnak, csak sajnos késõn fedeztem fel a game-t, mikor a gyémántot vettem nem is tudtam hogy van ce, bár szerintem már akkor se volt már😞
meg kezd gajra menni a lemez nem ártana cserélni.Amúgy sajna tönkrement a bc2-m valamiért,a lemez odavan azt gondolom nem cserélik.Leszedtem a deluxe verziót de ha épp nincs net vagy újra kell rakni a gépet szedhetem le megint.

w77d
igazság szerint nem tudom, olyan, mintha valami nagyon kemény gyurma lenne.. De hogy fog rajta a penész ha a dobozban van, az tuti.. képet most nem tudok, mert már letakarítottam a szobrocskát, bár még a dobozban picit látszik...