Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor napra kell rakni (napsugarakban van D-vitamin)...<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Guren
d-vitamin hiánya volt, azért penészedett.

w77d
Bammeg Tinman képzeld most hogy kiraktam napra a figurát halványan, de elkezdett barnulni 😄

IMYke2.0.0.0
Valaki meg tudná nekem mondani, mutatni, hogy a "Splinter Cell Conviction" EZEN VERZIÓJA hogyan is néz ki a valóságban?

Nem akarok a kék borítós sorozathoz hasonló gagyit megvenni (kézikönyv nélkül, csak DVD).

Elõre is köszönöm!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak szólok, hogy július 8-ig ingyenes a Pick Pack Pont a CD Galaxisnál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
fene a pofájukat pedig ma még ezen járt az agyam, hogy ennyiért simán megérné erre meg nesze felvitték az árát így már nem is érdekel nagyon... Pedig megvettem volna.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Megindultál a javulás útján... Egyébként tényleg Steamen gyakran olyan fillérekért adnak dolgokat, hogy azt képtelenség otthagyni (650 Ft-ért San Andreas satöbbi, satöbbi)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez például egy tipikus magyar mentalitás: Drágán eladni valamibõl sokat, ami egy baromi nagy paradoxon! Azt kéne belátni, ha valaminek az árát pl a felére csökkentem (luxuscikkek, mint pl. pc játék), akkor annak nem megduplázódik az eladott darabszáma, hanem megtöbbszörözõdik! Ergó sokkal nagyobbb árbevételt realizálhatnak így, mint a "gyorsan fosszuk ki a vevõt" mentalitással!

Szerintem 5 euróért nemhogy 2x annyian megvennék, de biztos még az is megvette, aki utálja az autós cuccokat! Sokkal több bevételük lenne ez tény!

DE ez nem csak Steamre igaz, ha olcsóbbak lennének a játékok sokall többen vennék õket!

Legjobb példát a mostanában tömegesen ingyenessé váló MMO-k adják. Dungeons and Dragons Online, míg fizetõs volt majdnem lekapcsolták már a szervereket olyan kevesen játszottak... Miután ingyenessé vált megsokszorozódott a játékoslétszám és a készítõk/üzemeltetõk szerint sokkal több pénzt kerestek az ingyenessé tétel óta, mint amíg fizetõs volt a játék!

wesker24
A C&C3 Tiberium Wars és a kiegje a Kane Wrath mérföldkövekkel jobb volt mint a 4 !
grebber
Pl rajtam is látszik hogy köcsög warezos vagyok ,de ilyen 2000 ftokért veszem azt is amit már csak dísznek veszek mert végigvittem párszor!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
A C&C 4 Tiberian Twilight az nagyon el lett kurva nem kicsit nagyon !

Ennél pocsékabb story-t is orbitális baromságot még nem láttam amilyen vége volt a játéknak !
IMYke2.0.0.0
Én is értetlenül állok a jelenség elõtt - holott, amióta Világ a világ, a kapzsi emberek így mûködnek: gyorsan, (drágán) sok pénzt -, mert hiszen az alacsony áron adott termék gerjesztette nagyobb forgalom több pénzt hoz a konyhára, mint a magas(abb) áron elsózni kívánt és csörgedezõ.

Igazad van egyébként!

grebber
Elárazás nélkül is ezt kéne csinálni.Csak nem értem miért nem jönnek rá hogy olcsóbban sokkal többen vennék mint drágábban és szerintem több bevétel jönne be az olcsóbból!
De õk tudják!

Elárazták tegnap (tényleg!) és mire észbekaptak 3millió steames megvette...<#nevetes1>

grebber
TDU 2 ennyire fogy már a dupláját kérik érte 10 eurót!

w77d
igazad lehet XXD

Carlos
pókkal tekerd körbe, biztos ami biztos...

Þór vígi þessi rúnar

w77d
én bezártam a vitrinbe, onnan elszökni nem tud XD

Zomil
én is 2k-ért vettem anno...de nemtudom...eljátszogattam vele, de nem mondanám, h teljesen elégedett vagyok vele...
a single player kampány...a történet iszonyatosan el lett kurva...sokkal értelmesebb befejezést, meg ugy történetet csinálhattak volna hozzá...
a játékmenetnek köze nincs a c&c játékokhoz, ez egy dawn of war 2 másolat...multiplayer-t meg már szinte senki nem játszik igy nehéz játékot találni...

én mondjuk mint c&c fan mindenképp megvettem, mert az összes rész megvan eredetiben...de én ezt a részt nem tekintem c&c-nek :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Az enyémnek iszonyat FESTÉK szaga volt, mikor kibontottam... nem nem a könyvnek, akárminek, hanem a szobornak ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Lemostam, perfekt... de még mindig BARNA! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
kiváncsi leszek kié kezd el mászni elõször😄DD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
<#wow1><#wow1><#wow1><#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Hát, a korábbi részek majd' mindegyike (Generals-ig, Zero Hour-ig) hangulatosabb, mint az újkori C&C-k. Szerintem.

Daell Drow
Akkor az is be lesz hamarossan zsakolva. <#hamm>
lolSL
civilization 5 - 6.8 font

Nekem nem tetszett a cnc4 pedig a tiberium wars-al és a kanes wratha-l rengeteget skirmisheztem.

Carlos
Nekem tetszett... Jobban, mint a SC2. (Bár én inkább Kane fan voltam mindig is)

Þór vígi þessi rúnar

Szerintetek az elsõ kiadású Tiberian Twilight megér 2000 ft-ot? Sok helyen olvastam hogy nagyon rossz lett.

*12000 Ft-ból

ME2 kapcsán én úgy jártam, hogy Dragon Age 2 miatt megkaptam ingyen, valamint a Dragon Age 2 Signature-höz kaptam 1600 Bioware pontot szintén ingyen! Vateráról beszereztem 2000 Ft-ért egy 1600-os Bioware pontot és Voilá 12 Ft-ból (amennyi a Dragon 2 és az 1600 bioware pont került) Van egy Dragon Age 2-m és egy ME2 Goty-m (összes DLC-vel)! Erre mondja valaki, hogy nem érte meg!!!!!! (Mégha a DA 2 nem is hozza az origins minõségét!)

EA-t ismerve Trilogy kilõve...

Age of Wonders-re gondoltam egyébként...<#smile>

Öszíntén szólva jobb szerettem anno a kiegészítõ lemezeket, azok jók voltak többnyire, javított grafika +10h játékidõ, új fegyverek...stb.Persze vannak jó dlc-k is pl a dragon age-hez az elsõ dlc vagy melyik az plusz 10h játékidõt garantált de átlagba 2-3h-nál többet nem szoktunk kapni egy játékhoz se.Vagy még annyit se, plusz az ilyen 3 plusz fegyver vagy 1 db páncél amiért elkérnek 4-500ft-ot átszámolva.Ami nem sok ugyan de mire mindent megveszel lesz vagy 20k játékkal együtt.Gondoltam megveszem még egyszer a me2-t ha lesz goty de lehet várni kéne a 3.részig hátha lesz vmi triology kiadás.

Daell Drow
En azt tudom elkepzelni, hogy maga a gipsz szobor nem volt kelloen kiszaritva gyartasnal. Es belulrol csapodik ki ez az egesz, hiszen szaraz kartonban van az egesz.
Daell Drow
Nyugodtan vehetsz kozvetlen kartyarol, en ismar 1 eve igy csinalom. Es fillerer anyit vesznek le amennyi a game, es sose volt eddig problem.
w77d
azért ez mekkora baki már hogy rohaggyanak le 😄

Daell Drow
Igazad van, szaros pizza/hamburger menu ennyi. Vagy ki se jon. Inkabb eszek egy kiados gulyas levest (az van ithon msot), a metro 2033-t meg megveszem most melle.
Pont ilyen megfontolásból nem vettem meg a Direct2Driveról kb 1 héttel ezelõtt a Fallout New Vegas alapjátékot 7 fontért (Steamre regelhetõ volt), mivel igaz, hogy meglett volna az alap, de a DLC-kre még plusszban 40 eurót el lehetett volna verni... az meg úgy már nem a legjobb üzlet!

(Kettõnk között szólva nem csak azért gagyi, mert penészedik...) DE Persze senkit nem akarok én sem megsérteni, csak egy egyéni vélemény!

IMYke2.0.0.0
Húúú! <#eljen><#eljen>

IMYke2.0.0.0
Egy húron pendülünk.
Premier idõpontban, és áron DLC-t venni badarság - de inkább pénzkidobás. Szerintem!

Ellenben, gyûjteményes, Game of The Year-es, Limited Edition-ös (stb.) kiadásban - amikor valóban együttesen EGÉSZ játékot alkotnak, már nem érzi az ember lehúzásnak. Arról nem is beszélve, hogy akár negyed áron is hozzájuthat a csomag eredeti árához mérten.

Carlos
Nem akarok megsérteni senkit, de így ez a szobor elég gagyi, hogy ennyi idõ alatt tönkremegy.
Nem lehetséges, hogy pont azért szinezõdik el/penészedik, mert nem kap levegõt?
Ki kell rakni szépen a polcra.

Þór vígi þessi rúnar

Geralt szõrösödik... CDPR nem sza..rral gurigázott és a szobrot a legkorszerûbb technikával alkotta meg (szõrösödõ szobor)

Az elsõ szám autók alapjárati, és magasabb fordulati hangjai rögzítve, a hangból ítélve a régebbi léghûtéses 911-eseké.
A többi zene nem a játékból van, kiadatlanok.

Dlc-zés lehet ilyen burzsoá, meg olyan burzsoá, de a legtöbb DLC nem kevés dolgot ad hozzá egy alap játékhoz... lásd pl.: Dragon age Origins (önmagában az a Return to Ostagar, meg Warden's Keep nem éri meg, de ha mind a 5-öt vagy 6-ot hozzáveszed a dologhoz az már úgy igen tisztességes tartalom... Ezért érdemes megvárni a Goty kiadásokat, mert egy alapjáték áráért kapsz egy ténylegesen teljes játékot szemben a megjelenéskorival)

Pl.: Mass Effect 2 is már igen tisztességes tartalom szempontjából az Összes DLC-vel... úgy már igazi játék!

Tinman
Enyém is camamberizálódott :-D

Mivel gipszszobor ezért sima csapvízzel szépen le lehet mosni...

Szerencsére én voltam oly bölcs, hogy mikor felbontás után visszatettem a szobrot a dobozba, magát a szobrot nejlonba tettem, így a penész nem tudott kijutni onnan :-)

És ezt te sokallod érte? Csak 6 euró! Elmész pizzázni már többet otthagysz...

IMYke2.0.0.0
Megfontolom...