Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy kár hogy steam-es eladásokból nincsenek számadatok,pedig most akciók táján megnézném egy egy már régi játékot mennyi veszik meg mert 5-10 euró csak!
Next PC upgrade: 2022
õk ilyen kísérletezõ kedvû kiadó (starforce3, legyél állandóan online védelmek, stb)
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem, sajnos. ubisoft próbálta és nem jött be 😞
Forza.
A minõségért elõre is bocsi de csak telóval tudtam fényképezni.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem komálom az ijesztgetõs dolgokat - gyenge a szívem - de ezt a sorozatot lenyomtam. Mindennap este 7 után, félhomályban, nem fejhallgatóval.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ha nem lenne meg akkor instantvétel lenne a magicka, a super meat boy, a pvz, a battlefield is megér ennyit)de már ezis megvan, és a hoard sem rossz játék el lehet vele ütni az idöt, bár a chat nagyon hiányzik a játékbol
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Letoltam az elsõ pályát Heroes VI-ban. Egész jó volt, a végén már nem nagyon volt ellenfelem, mert a kábé 1500-as seregem simán legyûrte a párszázasokat.
Azért Isthwan serege nagyon kemény volt! (Hehe...jó kis név...)
Þór vígi þessi rúnar
Majd rakjál be mindenképp képeket, várnézetröl stb. Érdekel, h mit sikerült összehozni, meg hogy mennyire van meg a heroes 3 filing 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Þór vígi þessi rúnar
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Robotnyk: mi az az NDA?
Imyke: mire is gondolsz pontosan?
Þór vígi þessi rúnar
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A cdgalaxisnál elõrendelve 8990 a limited edition, vagyis baromira nem éri meg az ea store-ba megvenni nem?
De ez csak azért jött így elõ mert kaptam az ea-tól egy 10euros ajándékutalványt gondoltam megrendelek valamit de az utalvánnyal együtt is drágább lenne mint ha itt venném meg a cdgalaxisnál.És az utalványt csak 30 euro feletti vásárlásnál lehet igénybe venni.
Nagyon boldoggá tenne vele, mert nem bírtam ellenállni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
esetleg próbáld meg az ebay.hu-t
ha meg már nyertél egy aukciót, akkor nem értem, mit kéne még mutogatni
Ha elmondanád az jó lenne, most kezdtem és még csak ismerkedem a felülettel,esetleg 1-2 tipp mire figyeljek?
Van vmi hazai oldal ahol szépen példákkal bemutatva leírják az oldal mûködését?
ez nem rossz, de van-e ennél részletesebb?
kösz,
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
fb<#levele>#levele>
Cold Fear 3,74 Euro fasza túlélõ horror-os játék
Second Sight 3 Euro Tiszta Lost annyi benne a flashback meg a flasforward meg a time travel ! A végére már azt sem tudtam hogy mi van ! xD
Star Wars Kotor és Battlefront 2 euro !