Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Így kéne tesztelni mint a steam akciókban 5-10 euró kezdésnek.Egybõl vennének minden szart mint a cukrot.

Nagy kár hogy steam-es eladásokból nincsenek számadatok,pedig most akciók táján megnézném egy egy már régi játékot mennyi veszik meg mert 5-10 euró csak!

Next PC upgrade: 2022

arty
pár éve, 6k volt a játékok ára 0day (és akkor még az átlag 10k volt, nem mint most: 7-9e induló, drága dlckkel lesz csak teljes)

õk ilyen kísérletezõ kedvû kiadó (starforce3, legyél állandóan online védelmek, stb)

Forza.

Shep
Mikor próbálta és mennyiért adták?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
"DE ez nem csak Steamre igaz, ha olcsóbbak lennének a játékok sokall többen vennék õket!"

nem, sajnos. ubisoft próbálta és nem jött be 😞

Forza.

Ezek közül egyedül a medal of honor az amit megbántam.A többi megérte, a gears of war és a fear2 az a gamestarhoz volt anno dobozos játékként.A mirrors edge és a nfs pedig 2000ft volt csak.

Nekem nincs sok eredeti játékom, pedig az összeset végigtoltam szinte.De csak akkor veszem meg ha NAGYON tetszik vagy ha lemegy az ára 2-3000ft-ra.
A minõségért elõre is bocsi de csak telóval tudtam fényképezni.

balee4
Mostanában mennyiért jönnek meg a game.co.uk-s csomagok?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Egymás után játszottam végig a kettõt (szó szerint). Hihetetlen élmény volt.

Nem komálom az ijesztgetõs dolgokat - gyenge a szívem - de ezt a sorozatot lenyomtam. Mindennap este 7 után, félhomályban, nem fejhallgatóval.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
steamen karácsonykor volt szaréhugyé', akkor megvettem, de fél órát sem ment.
w77d
nna ezt tuti megveszem, steam-en már megvan, de talán így hogy kézzel fogható, lesz idegrendszerem végigtolni 😄

Rage47
<#nevetes1><#eljen>
robotnyk
de így legalább van mit összetörni.
NEOreg3
sajnos új agyat nem adnak hozzá, mert ez a játék elpusztítja az összes agyideged

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lolSL
nyár végén: Super Meat Boy Rare Edition including T-Shirt, Soundtrack, Sketch Book, Comic and Poster

Rage47
nagyon jó lett sztem is
Zomil
attol még, h neked nem jönnek be a játékok máris szar az akcio? lol...
ha nem lenne meg akkor instantvétel lenne a magicka, a super meat boy, a pvz, a battlefield is megér ennyit)de már ezis megvan, és a hoard sem rossz játék el lehet vele ütni az idöt, bár a chat nagyon hiányzik a játékbol

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
ÁÁáá... én azokkal a játékokkal nem szeretek játszani. Parázom ezerrel.

Letoltam az elsõ pályát Heroes VI-ban. Egész jó volt, a végén már nem nagyon volt ellenfelem, mert a kábé 1500-as seregem simán legyûrte a párszázasokat.
Azért Isthwan serege nagyon kemény volt! (Hehe...jó kis név...)

Þór vígi þessi rúnar

w77d
gyerekek ez a Dead Space 2 naggyon brutál jó játék. Nagyon parázós horror, jó sztori és hihetetlen fordulatok. Most megint az Ishimurán vagyok, simán beleborzong az ember, amikor újra belépsz azon az ajtón, amin az 1 kezdõdött 😄

Rage47
legalább nem csábít annyira😄
grebber
Steam-en egyre szarabb akciók 😞

Zomil
NDA nem nagyon szokott lenni ennyire nyilt bétánál(tudom, h "closed" de aki elörendeli az megkapja...szoval semmilyen elöirásnak ilyesminek nem kell megfelelni) 😊
Majd rakjál be mindenképp képeket, várnézetröl stb. Érdekel, h mit sikerült összehozni, meg hogy mennyire van meg a heroes 3 filing 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Ja, nemtom... Majd megkérdezem van-e. Ezért sem nagyon tolok képeket meg csak általánosságokban beszélek. Rákérdezek majd. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Melyek azok?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
De ez 2 olyan játék, amivel MÉG nem játszottam és nincs meg, és "DIGITÁLISAN" drága!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
NDA ilyen titoktartási baromság!Majdnem mindennél van ilyen VGA-knál is csak akkor lehet róla infokat mondani ha az NDA ideje lejár!

Carlos
Nos játszogattam még vele, még mindig az elsõ pályán vagyok, tetszetõs, minden sarkot megnézek, hátha van ott valami eldugott dolog. A környezet látványos, szépen animált, tetszetõs. A harcok izgalmasak bár még nagyon láma szinten vagyok.

Robotnyk: mi az az NDA?
Imyke: mire is gondolsz pontosan?

Þór vígi þessi rúnar

Ennyit a "minden dobozost eladok"-ról....<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Hülyék pedig meg is veszik.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Érdekes ez az ea store néztem a bf3-at 50 euro ami vagy 15.000ft.
A cdgalaxisnál elõrendelve 8990 a limited edition, vagyis baromira nem éri meg az ea store-ba megvenni nem?
De ez csak azért jött így elõ mert kaptam az ea-tól egy 10euros ajándékutalványt gondoltam megrendelek valamit de az utalvánnyal együtt is drágább lenne mint ha itt venném meg a cdgalaxisnál.És az utalványt csak 30 euro feletti vásárlásnál lehet igénybe venni.

Tinman
Zavvi kódja van valakinek? P.ü.-ben megszánna?

Nagyon boldoggá tenne vele, mert nem bírtam ellenállni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A várnézet tényleg csak egy mini kép?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
NDA van?
Carlos
Hangulatos bár még csak az elején járok. A grafika nem nagy szám, de kellemes, semmi extra. Nálam egy picit lassú a játék, az animok akadoznak. A fura az volt, hogy elsõ pályán játszottam, ismerkedtem a játékkal, picit akadt, aztán nyomta megy restart mapot és utána tökéletesen futott...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Élménybeszámolót kérnénk, ha szabad... <#vigyor5>

Carlos
no, megvan a mai program:

Þór vígi þessi rúnar

summary majd bal oldali menüsornál leave feedback opens in a new window or tab, de egyébként figyelmeztet is hogy hány itemnél kell visszajelezned

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

w77d
semmi... levonják a pack-ért a pénzt de azt a játékot nem kapod meg még1x ami már megvan..

A packoknál létezik megoldás arra, hogy a játékok felét ajándékba vegyem valaki más számára? Ésszerû megoldásnak tûnik, hogy egy játékot duplán ne vegyek meg. Avagy mi történik akkor, ha duplán veszem meg, mert már megvan?
értem, Sokat segítettél kösz😊

Rage47
sztem minden egyértelmû, minden a helyén van
esetleg próbáld meg az ebay.hu-t
ha meg már nyertél egy aukciót, akkor nem értem, mit kéne még mutogatni
és az ebayen merre találom ezt az opciót?
Ha elmondanád az jó lenne, most kezdtem és még csak ismerkedem a felülettel,esetleg 1-2 tipp mire figyeljek?

Van vmi hazai oldal ahol szépen példákkal bemutatva leírják az oldal mûködését?

ez nem rossz, de van-e ennél részletesebb?

kösz,

grebber
Ennek kellene egy folytatás nagyon nagyon jó játék!

wesker24
Elég parás is fosatós játék volt mindig a frászt hozták rám mindig éjjel játszottam vele !
wesker24
Na hát ez az engem is érdekelne egy pár pakk de mit csináljak ha már a játékok 70 % megvan !
Dj Tommy
Cold Fear: szerintem is jó játék.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Számomra az a tény szomorú, hogy a complete packokat akkor is ugyanolyan fix áron tudom megvenni, ha a csomag fele már megvan. A thq pack lenne ez 50 euróért, de mit csináljak, ha már megvan a játéklista fele. 😞
Daell Drow
A mai akcio reszmrol felejtos. dmc4 megvan olcson dobozosban. kotor1, jc2 tavaly osszel megvettem ugyan ennyiert mint most. Tobbi nem erdekel.

fb<#levele>
wesker24
Vazee a steam-esek tönkre akarnak tenni ! xD

Cold Fear 3,74 Euro fasza túlélõ horror-os játék
Second Sight 3 Euro Tiszta Lost annyi benne a flashback meg a flasforward meg a time travel ! A végére már azt sem tudtam hogy mi van ! xD

Star Wars Kotor és Battlefront 2 euro !
Rage47
kapsz/kaptál egy mailt, ahol kérnek, hogy értékeld
vagy belépsz ebayre, és elnavigálsz oda
Hello, Ebayes kérdésem lenne, Licitáltam, megnyertem, fizettem, megkaptam a csomagot, kérdés hogyan tudom értékelni a partnert?