Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ismered a magyar adórendzsert?És az angolt?A magyar munkát terhelõ járulékokat?És az angolt?A belvárosi üzletárakat?Stb.,stb.
Beszerzi külföldrõl akciósan (értsd neki is annyiba kerül, mint nekem a vidéki parasztnak, tehát szarba, hugyba).

Rárak egy ezrest és még így is olcsóbban tudná adni, mint a jelenlegi áron!

Beszerzési árra rárakná a hasznát (pl 1000 Ft) mi a szarér kéne neki bezárni, mikor profitot termel és lehet, hogy az eddig külföldön vásárlók itthon vennék meg a játékot?

Így meg tartják a horror áraikat, amit csak az vesz meg, aki meg van õrülve (nem 0 dayrõl beszélek, hanem a régebbi 0,5-1-2 éves játékokról)... Ez is egy kib...aszott jó üzleti stratégia, csak gratulálni tudok hozzá! Így a csoda, hogy nem kell bezárni a boltot!

Mondhatnám az 576-ot is, ami nem egy egy üzletes cég, hanem egy Franchise része és érdekes módon õk még rosszabbak, mint a CD Galaxis, sõt még drágábbak is!

Egyébként meg totál paradoxon, amirõl beszélsz! Nem a nagy bevétel után akcióznak, hanem ha nem megy eléggé az adott termék, vagy már túl sokáig van a raktárban és nem gazdaságos tárolni!

UI.😞Gazdasági embernek magyarázol a gazdaságosságról! Csak úgy szólok!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ok.Õk hogy érhetnék el ugyanazt az érat?Mondd el légyszives.
Nem ezt hiányolom. Csak annyit hiányolok, amit mi átlag emberek meg tudunk tenni (olcsóbban rendelünk saját kontónkra külföldrõl), azt miért nem tudja megtenni egy CDG és miért ragaszkodik az értelmetlen árképzéséhez, mikor még a külföldi boltok is szarrá verik õket. Én mint xyz olcsóbban beszerzem egy külföldi hivatalos üzletbõl azt, amit itt horror áron (holott ugyanazt az árat õk is simán elérhetnék, ha akaránk) akarnak rámsózni, na ez a röhej...(már nem tudom másként megfogalmazni, ha így sem érted, akkor sajnálom, nem tudom jobban leegyszerûsíteni)

És tovább ezt nincs is értelme ragozni, mert marhára elbeszélünk egymás mellett.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ez az új steam-es round eddig a legrosszabb 😞

TW2-öt adhattak volna igazán 4.99-ért 😄

Next PC upgrade: 2022

a CDGalaxis egy magántulajdonú egy üzletes cég,nem összehasonlitható egy multival,ha a te logikádat követnék,szeptemberre bezárnának...
te meg nem érted a lényeget!egy fejlett gamer kultúrájú és fejlett gazdaságú ország gazdasági mechanizmusait hiányolod a magyar piacból!ezért értelmetlen az összehasonlitás,az angol piac elemzésébõl semmilyen következtetést nem lehet levonni a magyarra vonatkozóan!Ott a nagy bevétel után már lehet akciózni,az meg itt már veszteség!!!
Batman gyémánt kiadást pc-re már nem is találok sehol...

grebber
Meg bizony!

Szerintem igen! De a Batman is!

Errõl jut eszembe a csabai medai markban 1300 vagy 1400 ft körüli volt a Gyémánt kiadású Tomb raider, Batman, Just Cause 2.
Az utóbbi szerintetek megéri?

Errõl beszélek! Na de mindegy ez nem Ratgab Blogja, szóval befejeztem mára...

Ezzel szemben Zavvi-nál idõrõl-idõre van valami gyöngyszem, amit szaér, huér, ahogy te mondtad akár timbuktuból is meg lehet rendelni.

Totti5
Mert a hazai géming kultúra zéró. Konzolboltokban sincs. a 4. éves játék is ki van téve 4szer annyiért mint amennyi jelenleg a zavvin pl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Vagy, ha itt valaki leírja, hogy hol mi akciós! De mondjuk nekem pl egy Mediamarkt-ba nehéz bemennem, mivel még a környéken sincs...

De CDG-nél például nincs! Egyszerû földi halandó a bevásárlóközpontokról meg csak akkor tud, ha ott van és véletlenül rátalál egy-egy gyöngyszemre...

Totti5
Na ne mond hogy hogy nincsenek akciók... hugyér lehet kapni pécé játékokat a bevásárlóközpontokban, de persze azt hogy most rászalad 100 ember mert ezresé van valami az SEMMI!

De elsiklasz a lényeg fölött! Én azt mondom, hogy ugyan lehetnek a Britek a 3. legnagyobb piac, de mégis elég sokat akcióznak náluk.

Mi meg lepkefing vagyunk és mégsincsenek akciók, hogy ebbõl a lepkefingból legalább egy pár eladással többet kihozzanak!

Ez a paradoxon!

Olcsóbb árak, nagyobb eladások esetében meg nem csak hazánkra gondoltam (példa: olcsó steam akcióknál megmozdul a steam társadalom és vásárol, mint a veszekedett!)

3.vs lepgefing is összehasonlítás...

sajnos az ugyanazon minõség sem áll meg:
http://erdely.ma/hatranyban.php?id=91496&cim=mas_minoseg_jar_a_keletinek_mint_a_nyugatinak
Mit akarsz összehasonlitani?A világ 3. legnagyon gamer gazdaságát egy lepkefinggal????
Ott kicsit más a gazdaság,GDP,GAMER KULTÓRA!!!Itt nem csak az a baj,hogy drága játék,de nagyságrendekkel kevesebben játszanak itthon-legalábbis hardcore játékokkal-inkább facebook és hasonló faszságokat nyomnak.A magyar eladási listákra miért nem irják ki az eladott darabszámokat?Mert belehalnál a röhögésbe😊Tudod mennyi megy el itthon egy COD MW 2-bõl?10 ezer alatt-nézd meg az angol elsõ napi eladásokat.Ez a magyar valóság.
Totti5
Nem, csak ott 100szoros pénzek mozognak a hazai piachoz képest és mondjuk 100 konzolósból/pécésbõl nem warezos 95 mint itthon.

"angol-magyar piac összehasonlíthatatlan": Egyébként globalizációról hallottál már? Azt jelenti többek között, hogy egyre egységesebbé válnak a piacok (ugyanazon termékek, ugyanazon márkák, ugyanazon minõségben és egyre jobban megvalósulnak majd az ugyanolyan árak is).

Emellett csak szólok, hogy tagjai vagyunk az EU egységes belsõ piacának a Britekkel együtt, akkor mi a fenét nem lehet összehasonlítani??????

Shep
Hát tudja a fene én még csak TV-ben láttam azt az országot, lehet embernek álcázott jetik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Miért összehasonlíthatatlan? Ott jetik élnek?

"Nem menne el 4-5x annyi" Te jövõbe látó vagy vagy csak profi üzleti szakember, vagy ennyire ismered a piacot? (én kifejtettem valamit nemtudom ezzel mi a baj? Nekem ez a véleményem...)

Ha annyira zavar, hogy én ide írogatok dolgokat idõnként, akkor nosza írogassál helyettem is, nem zavar... De nehogy már ne fejthessem ki a véleményem, mert neked az nem tetszik!!!!

grebber
HL 2 EP 2 ismét 1,49 😄

káthavonta felhozod ezt az eszmefuttatást,meg összehasonlitod az angol piacot a magyarral-összehasonlithatatlan..Kurvára nem menne el 4-5x annyi játék még ha fele ennyibe kerülne is.
IMYke2.0.0.0
No, akkor ennyit "a lényeg kivehetõ"-rõl 😊)))))))

A Hot Pursuit-hiba az én saram 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

csizihungary
Annyi hiba van benne, hogy az nem Hot Pursuit 2 hanem simán Hot Pursuit, és amit Richard Burns Rally-nak írtál, az a Rally Sport Challenge a Microsoft-tól😊

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Colin McRae Rally 2 <#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

csizihungary
<#eljen>

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

IMYke2.0.0.0
Balról jobbra, soronként:

Need For Speed-ek: Underground 1-2, Most Wanted, Carbon, Pro Street, Undercover, Shift, World, Hot Pursuit 2

TOCA: Race Driver, Richard Burns Rally, Colin McRae Rally 2, Colin McRae Rally 2005, GTR2, GTR Evolution, Crysis Maximum Edition, Battlefield: Bad Company 2

Ducati, Speed-valami, IndyCar, Ford Racing 3, GT-R 400, Rally Championship Xtreme, a Polski Fiatos játék, Crysis 2.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

csizihungary
Itt az én gyûjteményem😊

Telefonnal készült, de a lényeg azért kivehetõ.

Shep
Ha én azt most mind felsorolnám neked úgyis kimagyaráznád és azt mondanád, hogy hülye vagyok. (na jó igazából dolgom van 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lolSL
nem az én tisztem eldönteni, és nem én vezettelek be a rosszba úgyhogy ne kérj semmit rajtam számon .kösz

IMYke2.0.0.0
Mondtam már, hogy ne személyeskedjünk - fõképp ok nélkül!
Nem szívesen tennék banlist scriptet a topikra.

Totti5
Miféle jelek?

Totti5
Légyszíves takarítsd már a hszeit mert a trollkodása több mint zavaró.

Mert máson játszok, mint te? Más tetszik? Vagy mi a faszért?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Shep
Hát majd kiderül de minden jel arra mutat, hogy ott lesz az jövõ decemberben a boltok polcain.

lolSL
egy (vagy több) igazolás arról, hogy nem vagy jó ember

IMYke2.0.0.0
Én az olyanokban nem bízok - fogalmam sincs miért.
Biztos van olyan, aki megkíméli a hardvereit, de számos felhasználót láttam , aki úgy bánt a dolgaival, hogy... inkább nem kommentálnám...

lolSL
consolecorner

Akkor azok mik, ha szabad kérdeznem?

Most jelenleg nagyon keveset (gyakorlatilag semmit) költök pc-re (mivel munkanélküli vagyok ez most a legnagyobb luxus kategória)

Totti5
E3on talán be lesznek mutatva a gépek és leghamarabb 2013 vége, de ez mind feltételezés. Jövõre 100% hogy nem lesz semmi változás.

Shep
CC az mi?

lolSL
cc-ben volt pár hónapig 10k-ért gép, de hw aprón is 20 alatt árulja mindenki kiegészítõkkel

Totti5
Nem tudom pécére és játékokra mennyit költesz, de nyilván két platform fenntartás párhuzamosan sok pénz, az egyikrõl ideiglenesen le kellene állni.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>