Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
nem gond, használj iarot, vagy imagerzt inkább 😊
Uhh ez egyre rosszabb.... Nem adta ki elõször, az elsõ képet. Ezért elküldtem megint majd kiadta. Ha valakinek tudja, szedje már rendbe a amit én elrontottam. Bocsi még egyszer.😞(
Carlos
szép békák...

Þór vígi þessi rúnar

arty
az említett játékok nem a szar kategoriát erõsítik... nyilván rétegcuccok, nem cod, amit 15 millióan megvesznek 12 ezerért is.

Forza.

Carlos
SG tárhely?

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
Akkor inkább majd az imagerz.com-ot fogom használni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
<#law><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Csakhogy megvédjem Imykét:

Jobbklikk a nálam sem látszó képen és megnyitás új lapon:
"Oops! Google Chrome could not find iaro.3dmax.hu"

p.s.: #26076-as link jó.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Így már látom. <#eljen>

Nincs benne kézikönyv? <#ijedt>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
Így már jó?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Biztos megtudták hogy anno agyonreklámoztad a képfeltöltéses oldalt ezért nálad nem jelenítik meg a képeiket<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Mindenkinek:

Tinman
Teljesen jól látom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zzeN
Én látom.

w77d
nálam látszik

grebber
Nem értelek mi nem látszik simán megjelenik a kép!

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy lekicsinyítetted, de az biztos, hogy a kép nem látszik...

Nem szerencsés az "iaro.3dmax.hu"-t használni.

bakkerman
már a 3. szakasz jön ma a Touron,de még mindig nem találom seholse a Pro Cycling Manager 2011-et...hivatalos oldalról már lelehet tölteni,persze 40 euróért,de én még elõtte szeretném kipróbálni megy-e a vasamon,de még sehol nincs meg :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zzeN
1500-ért megérte, igaz nincs benne kézikönyv se😊

szerk.: Imyke kedvéért lekicsinyítettem.

lolSL
nekem a halod sekéne

Totti5
Ezt meg sem hallottam...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hi!

Van valakinek Hut-ra vagy Zavvi-ra 10%-os kódja, ami számára fölösleges?

Elõre is köszi!

Carlos
Az szart 490 Ft-ért sem lehet eladni.

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
De nem hiszem el hogy budapesten s környékén nincs 50 konzolos akik elvinnék... páran vettek és ennyi a 0 helyett amikor drágább volt. Ennyit számít az hogy 7ért adják vagy 1200ért.

Sir Quno Jedi
Mivel LO, Blue Dragon megvolt instant (és már ezer éve el is van adva), a Pinata meg ovisoknak való, mit vársz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Persze pl már egy hónapja ezresé adják kb a LO, Blue Dragon, Viva Pináta és még mást, erre hetekkel késõbb ugyan úgy ott áll az az 50 játék, nem vásárolta fel a konzolos közösség azt...

arty
egyébként én pl 5 EUR-ért sem veszek olyan játékot, ami nem érdekel. hiába jönne 2000éft az Elder Scrolls 5, nem venném meg, mert nem érdekel.

tdu2-t sem vett boldog-boldogtalan steamen, ebben biztos vagyok 😊

Forza.

arty
nézzük az itthoni helyzetet, optimistán:
- játékos: X
- nem warezoló játékos: X/10
- 8k-s játékból elmegy Y
- 2k-s játékból elmenne Yx5-6 (hogy megérje)? biztosan nem. egyszerûen hatalmas az a réteg, aki nem az ár miatt nem vásárol, egyszerûen csak nem vásárol játékot és kész. pont. soha az életben nem vásárolna a magyar játékosok fele, kétharmada (10-bõl 5-6) játékot holnaptól, akkor sem ha olcsón adnák, ehez szemléletváltásra is szükség lenne, de az mitõl is következne be?

nyilván lenne növekedés, talán a duplájára is, de az még mindig nagyon kevés...

Forza.

Totti5
Mivel azóta sem volt ilyen nyitóakció feltételezem mínuszban jöttek ki... azt hogy vitték mint a cukrot mit jelent? mondjuk 40%al többen vették? az semmi. Amúgy az NFS fogy mindig és mindenkor, az egy akkora cím hogy egy Flatout ellene akármilyen áron adják nem versenyezhet.

Carlos
Mikroökonómiát majd vedd fel, ha nem lenne kötelezõ...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Félig igazad van.

Pl, ha van valami amit nagyon behypoltak, azt bármennyiért megveszik a játékosok (WoW kiegek, SC2, Diablo 3 majd stb), de ezek a kivételek.

Ámde.

Pl a Flatout nemtommelyik része asszem újonnan talán 1990 Ft-ért vihetõ volt 0 nap. Vitték mint a cukrot, az NFS részek meg 13K-ért a kutyának sem kellenek.

Szóval szerintem is a Sok kevés több mint a Kevés sok!

Þór vígi þessi rúnar

Ehh, elég rossz a nemzetközi kipostázás megítélése az eladóknak (Ebay),akár ide magyarhonba is.
Már a sokadik Eladó hivatkozik arra hogy:

Sorry but I do not post internationally due to various people claiming they never received their item.
Again, sorry this was not made clear in the listing.
Regards,

Sajna hiába vannak nagyon sokszor jó árak, Félelmetesen jó árak, ha nem vállalják ide a kipostázást.

Vki rendelt innen már nagyobb tömegû,súlyú terméket,pl 2-3 kgnál nehezebb terméket?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit már elõreszaladtunk!

Az egész onnan indult, hogy a CDG-ben és az 576-ban 1-2 éves játékok indokolatlanul drágák a külföldi üzletekhez képest (és nem kevéssel) és ez tény! Ne mond már, hogy ezen nem lehetne valahogy segíteni (nyilván azért nem is teszik, mert magas ívbõl szarnak rá a CDG-ben is és az 576-ban is, mert jó ez így nekik.... õk nem ebbõl élnek, ebben biztos vagyok!!!!!!)!

Az, hogy 3000 Ft-os árú játékok legyenek megjelenéskor, mint már írtam is csak egy elképzelés, mivel a kiadók úgysem nem merik bevállalni, mivel ennek megtérüléséhez sokkal több játékot kéne értékesíteni. De lehet, hogy sok esetben megérné nekik, de hangsúlyozom, hogy kockázatos. (Ezt leírtam, erre te szinte lehülyéztél... gratulálok a stílusodhoz egyébként!) Lekezelésbõl 5-ös! Leülhetsz! Remélem téged is így lenéznek majd párszo...csak, hogy szokjad és akkor hátha nem leszel ilyen lekezelõ! Kultúráltan is lehet ám vitatkozni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dolgoztam kereskedelemmel foglalkozó cégnél... a fõnököm pont ezt hajtogatta amit te (magas áron kell eladni). Persze alig vesznek tõle valamit, a raktárai színültig vannak árúval, a friss árúját nem tudja már hova rakni, raktározási költségei az egekbe szöknek... jól jár a "drága" termékével....

Egyébként, amit korábban leírtam az a Mikroökonómiában az árrugalmasság témakörének egyik alapja és MINDEN gazdasági fõiskolán és Egyetemen tanítják! A "szerintem" szóból, amit használtál látszik, hogy gõzöd sincs ezekrõl az elméletekrõl!

Egyik szavadat cáfolod meg a másikkal: CDG-ben alig van eladás, de 8 embert foglalkoztatnak (olyan feladatra, amire 2 is elég lenne, mikor nincs ott olyan örjöngõ tömeg az üzletben, megrendelésbõl sincs nekik napi több száz elmondásod alapján)... Paradoxon, akkor most mi is van?

Egyébként meg biztos bejáratos vagy a CDG-be annyira, hogy hátra is beengednek és látod, hogy ott hányan dolgoznak.... Vicces!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bence94
Én azt nem értem ha most nem ad ki rá annyi pénzt (vagy egyáltalán nem) megjelenéskor akkor ne töltse le és ne játszon vele.Ne járjon a szája...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

wesker24
Az az ö bajuk hogy inkább letöltik ingyen és kész !

Én is sok játékot letöltök és ha tetszik olcsóbbítva jó áron 100 % hogy megveszem !

Nálam max 5000 Ft az amit hajlandó vagyok megadni ha jó és érdekel !
HappyHunter
<#eljen>

Be happy. :) Running!

ilyen lehetekre ne épits gazdasági tevékenységet!ez az új gazadsági elmélet a naivitás elmélete?
davidka003
Szerintem meg hiába lenne 4k egy játék én úgy érzem, hogy a magyarok akkor sem vennék jobban, mert a sok fiatal inkább letölti ingyen és kész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
De ezt ugatja mindenki (ti meg a másik végletet) lehet tripla annyi eladás lenni mint 7990-ért és akkor több bevételük lenne!
Éppen ezért mondom ezt sosem tudjuk meg mert nem meri bevállalni senki sem.

Barátom ezt a számot oszd már vissza a fejlesztõkig!Mennyi jönne ki?300 forint/db?Az a biztos csõd!Maradjunk annyiban,jó hogy nem ti irányitjátok a piacot,már ennyi sem lenne belõle😊))))
Totti5
Nem fogja az neked sosem 3ért adni amikor 5ért szerzi be nagykerbõl.

Pontosítik mikroökonómia árrugalmasság témakör

Hagyjuk (luxuscikkekre vonatkozó grafikonokon (ár/vásárolt mennyiség) tisztán látszik egyébként)! Jó helyen is vagyok én az erdõben, te meg az erdõn kívül! Jól van ez így!<#smile>

És ezt az eszmefuttatást ezt itt most rekesszük is be szerintem. Peace<#smile>

grebber
Ez csak akkor derülne ki ha valaki bepróbálkozna vele.

pl újonnan egy game csak mondok valami 7990FT adnák mondjuk 3000-ér mennyit sikerülne eladni olcsón!

igen.Két ember az üzletben,4-5 hátul ahol NEM LÁTOD!De az még mindig csak elmélet,hogy alacsonyabb ár nagyobb eladás,nem tudom melyik gazdasági iskola tanitja ezt.szerintem egyik sem.Engem nem is kell meggyõznöd,sajnos erdõben vagy ezzel az elmélettel...
Hagyjuk! NEm RAtgab blog....

Horror ár: Kevesebb eladás

Alacsonyabb ár: Több eladás

Ergó több eladás magasabb bevétel!

Egyébként ismerem(2 ember lézeng az üzletben, baromi nagy költségük lehet...). Belvárosi üzletárak=ha saját tulajdonban van rögtön nincs bérleti díj.... VAn még kérdés?

Tudod mit hagyjuk ezt a csudába, úgyse jutunk dûlõre!

Sajnos nincs hozzá tõkém, hogy megvalósítsam, de az össze 576-ot és CD galaxis le lehetne verni üzletileg a magyar színtérrõl....

Totti5
"Beszerzi külföldrõl akciósan"

Nem értek hozzá, de az nem lenne tiszta adó ügyileg sem, meg akkora mennyiséget mégis honnan venne? nagykerbõl szerzik és az ajánlott fogyasztói áron adja amit nem õk határoznak meg, mert ha túl olcsón adja akkor bukik rajta. Késõbb ha már nem veszik teljes áron akkor akciózhat, de abból meg nem következik hogy több bevételre is szert tesz.

Gazdaségi szakember vagy?A logikáddal nyiss egy üzletet,és várd a nagy bevételt....