Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jobbklikk a nálam sem látszó képen és megnyitás új lapon:
"Oops! Google Chrome could not find iaro.3dmax.hu"
p.s.: #26076-as link jó.
Þór vígi þessi rúnar
Nincs benne kézikönyv? <#ijedt>#ijedt>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem szerencsés az "iaro.3dmax.hu"-t használni.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szerk.: Imyke kedvéért lekicsinyítettem.
Van valakinek Hut-ra vagy Zavvi-ra 10%-os kódja, ami számára fölösleges?
Elõre is köszi!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
tdu2-t sem vett boldog-boldogtalan steamen, ebben biztos vagyok 😊
Forza.
- játékos: X
- nem warezoló játékos: X/10
- 8k-s játékból elmegy Y
- 2k-s játékból elmenne Yx5-6 (hogy megérje)? biztosan nem. egyszerûen hatalmas az a réteg, aki nem az ár miatt nem vásárol, egyszerûen csak nem vásárol játékot és kész. pont. soha az életben nem vásárolna a magyar játékosok fele, kétharmada (10-bõl 5-6) játékot holnaptól, akkor sem ha olcsón adnák, ehez szemléletváltásra is szükség lenne, de az mitõl is következne be?
nyilván lenne növekedés, talán a duplájára is, de az még mindig nagyon kevés...
Forza.
Pl, ha van valami amit nagyon behypoltak, azt bármennyiért megveszik a játékosok (WoW kiegek, SC2, Diablo 3 majd stb), de ezek a kivételek.
Ámde.
Pl a Flatout nemtommelyik része asszem újonnan talán 1990 Ft-ért vihetõ volt 0 nap. Vitték mint a cukrot, az NFS részek meg 13K-ért a kutyának sem kellenek.
Szóval szerintem is a Sok kevés több mint a Kevés sok!
Þór vígi þessi rúnar
Már a sokadik Eladó hivatkozik arra hogy:
Sorry but I do not post internationally due to various people claiming they never received their item.
Again, sorry this was not made clear in the listing.
Regards,
Sajna hiába vannak nagyon sokszor jó árak, Félelmetesen jó árak, ha nem vállalják ide a kipostázást.
Vki rendelt innen már nagyobb tömegû,súlyú terméket,pl 2-3 kgnál nehezebb terméket?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egész onnan indult, hogy a CDG-ben és az 576-ban 1-2 éves játékok indokolatlanul drágák a külföldi üzletekhez képest (és nem kevéssel) és ez tény! Ne mond már, hogy ezen nem lehetne valahogy segíteni (nyilván azért nem is teszik, mert magas ívbõl szarnak rá a CDG-ben is és az 576-ban is, mert jó ez így nekik.... õk nem ebbõl élnek, ebben biztos vagyok!!!!!!)!
Az, hogy 3000 Ft-os árú játékok legyenek megjelenéskor, mint már írtam is csak egy elképzelés, mivel a kiadók úgysem nem merik bevállalni, mivel ennek megtérüléséhez sokkal több játékot kéne értékesíteni. De lehet, hogy sok esetben megérné nekik, de hangsúlyozom, hogy kockázatos. (Ezt leírtam, erre te szinte lehülyéztél... gratulálok a stílusodhoz egyébként!) Lekezelésbõl 5-ös! Leülhetsz! Remélem téged is így lenéznek majd párszo...csak, hogy szokjad és akkor hátha nem leszel ilyen lekezelõ! Kultúráltan is lehet ám vitatkozni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként, amit korábban leírtam az a Mikroökonómiában az árrugalmasság témakörének egyik alapja és MINDEN gazdasági fõiskolán és Egyetemen tanítják! A "szerintem" szóból, amit használtál látszik, hogy gõzöd sincs ezekrõl az elméletekrõl!
Egyik szavadat cáfolod meg a másikkal: CDG-ben alig van eladás, de 8 embert foglalkoztatnak (olyan feladatra, amire 2 is elég lenne, mikor nincs ott olyan örjöngõ tömeg az üzletben, megrendelésbõl sincs nekik napi több száz elmondásod alapján)... Paradoxon, akkor most mi is van?
Egyébként meg biztos bejáratos vagy a CDG-be annyira, hogy hátra is beengednek és látod, hogy ott hányan dolgoznak.... Vicces!<#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Én is sok játékot letöltök és ha tetszik olcsóbbítva jó áron 100 % hogy megveszem !
Nálam max 5000 Ft az amit hajlandó vagyok megadni ha jó és érdekel !
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Éppen ezért mondom ezt sosem tudjuk meg mert nem meri bevállalni senki sem.
És ezt az eszmefuttatást ezt itt most rekesszük is be szerintem. Peace<#smile>#smile>
pl újonnan egy game csak mondok valami 7990FT adnák mondjuk 3000-ér mennyit sikerülne eladni olcsón!
Alacsonyabb ár: Több eladás
Ergó több eladás magasabb bevétel!
Egyébként ismerem(2 ember lézeng az üzletben, baromi nagy költségük lehet...). Belvárosi üzletárak=ha saját tulajdonban van rögtön nincs bérleti díj.... VAn még kérdés?
Tudod mit hagyjuk ezt a csudába, úgyse jutunk dûlõre!
Sajnos nincs hozzá tõkém, hogy megvalósítsam, de az össze 576-ot és CD galaxis le lehetne verni üzletileg a magyar színtérrõl....
Nem értek hozzá, de az nem lenne tiszta adó ügyileg sem, meg akkora mennyiséget mégis honnan venne? nagykerbõl szerzik és az ajánlott fogyasztói áron adja amit nem õk határoznak meg, mert ha túl olcsón adja akkor bukik rajta. Késõbb ha már nem veszik teljes áron akkor akciózhat, de abból meg nem következik hogy több bevételre is szert tesz.